-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει...εχει!! ..8 ευρώ το ένα...για περάστε...για περάστε!!!αυτά τα γνωστά τα μαύρα?
πιάσε ενα ..χώρις τζατζίκι... ωχ πάλι στο φαγητό το γύρισα....σσσσσσσσσσσσσσστ.....πιπέρι!
Θέλω 1 καπελάκι Νίκο ..πες μου πως ,που,πότε κ.λ.π. επιταγές δέχεσαι?
-
Καί εγώ θά ήθελα ένα,αλλά δέν ξαναδίνω 'προμήθεια 1,20' στήν τράπεζα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί εγώ θά ήθελα ένα,αλλά δέν ξαναδίνω 'προμήθεια 1,20' στήν τράπεζα!!!Θα στο φέρουμε!!..Η να στείλω μερικά να δίνεις και στους φίλους που ζητάνε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καί εγώ θά ήθελα ένα,αλλά δέν ξαναδίνω 'προμήθεια 1,20' στήν τράπεζα!!!
Θα στο φέρουμε!!..Η να στείλω μερικά να δίνεις και στους φίλους που ζητάνε?
Φυσικά καί νά φέρεις μερικά,αρκεί νά ξέρουμε καί ποιοί τά θέλουν.
-
Λοιπόν.Εχουμε και λέμε.
Σημειολογία: W=Λευκό, Μ=Μπλέ, Β=Μαύρο
F=Front, B=Back, X=No ID
S,M,L,XL,XXL=ΔιαστάσειςΑναγράφονται με την σειρά: Χρώμα-Σημείο ID-Διάσταση
π.χ. WFM=White Front Medium#1 #2 #3 Ποσότητα Κόστος
kyan WFL BXL 2 17
BTS WXM MXM 2 17
takinen WBXL BBXL 2 17
maf WFXL BFXL 2 17gatony WFM MBM 2 17
alman310 WBXXL MBXXL BBXXL 3 27
FiatCoupe WBM MBL 2 17
deggman WFL BBL 2 17
GoForPole WFXL 2 14tom WBXXL MBXXL BBXXL 3 27
apostolis WBXL MBXL BBXL 3 27
MAGIK WFXL 3 21
FanisF1 BBM 1 10Euripides MFXXL MXS BFXXL 3 30
PEUGEOT1425 BBS 1 10
sheep MXL MXM 2 20
Ιδρ.Αναγν. WFXXL MFL 2 17
sakinen WBL MFL 2 17
skullone WBM 1 7Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται πλέον?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται πλέον?
πήραμε! αλλά θέλουμε και καπελάκι!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται πλέον?
πήραμε! αλλά θέλουμε και καπελάκι!
Θα πάρετε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε!
-
Να ξεμπουρλέψω λίγο από εδώ (και ποιος κατεβαίνει στην πόλη...) και καταθέτω τα ευρά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να ξεμπουρλέψω λίγο από εδώ (και ποιος κατεβαίνει στην πόλη...) και καταθέτω τα ευρά.ΟΚ Κωνσταντίνε!
-
Μπορείς να μου πεις τι το'θελα το διαμέρισμα στο ΣΟΔΥ, στου διαόλου τον κ@λο; Χαζός είμαι τελικά μου φαίνεται!
-
Αυτή η Κ....Εθνική πρέπει να περιμένεις 2-3 ώρες για να κάνεις τη δουλειά σου. Για να δώ αν θα βυσματώσω κανεναν να παει...
-
Θελω και εγω μπλουζακι και καπελακι και αυτοκολητακι και σεμενακι
Λοιπον,ΜΒΧΧL, τεμ 1
Επειδη ανηκω και εγω στους ταβερνοπληκτους............... -
Μπορείς να μου πεις τι το'θελα το διαμέρισμα στο ΣΟΔΥ, στου διαόλου τον κ@λο; Χαζός είμαι τελικά μου φαίνεται!Που μένεις στο ΣΟΔΥ; Εγώ έμενα ψηλά δίπλα στην κουκουβάγια, όταν αυτή βέβαια δεν υπήρχε ακόμα. Ακόμα δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρέπει να βγεις μέχρι τους τάφους των Βενιζέλων για να πάρεις αυτό των Κορακιών; Είναι όμως ωραία περιοχή, μες στο πράσινο και με φανταστική θέα (ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα).
-
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ID ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ SMALL.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ...!!!
-
Ο χρήστης CARMANIAC έγραψε:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ID ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ SMALL.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ...!!!
Ευχαρίστως αλλά απο φθινόπωρο πιά!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπορείς να μου πεις τι το'θελα το διαμέρισμα στο ΣΟΔΥ, στου διαόλου τον κ@λο; Χαζός είμαι τελικά μου φαίνεται!
Που μένεις στο ΣΟΔΥ; Εγώ έμενα ψηλά δίπλα στην κουκουβάγια, όταν αυτή βέβαια δεν υπήρχε ακόμα. Ακόμα δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρέπει να βγεις μέχρι τους τάφους των Βενιζέλων για να πάρεις αυτό των Κορακιών; Είναι όμως ωραία περιοχή, μες στο πράσινο και με φανταστική θέα (ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα).
Δυο στενά πιο κάτω από την Κουκουβάγια μένω. Έχει πλέον στάση λεωφορείου, το οποίο περνά κάθε μια ώρα από εκεί για να κατεβείς Χανιά. Εγώ πάντως έχω τον αραμπά και, συνεπώς, έχω μια κάποια ελευθερία κινήσεων, έστω και εις βάρος της φυσικής μου κατάστασης, καθώς από τότε που έπαψα να χρησιμοποιώ το 'τραμ νούμερο 2', έχω γίνει λαπάς.
-
Δυο στενά πιο κάτω από την Κουκουβάγια μένω. Έχει πλέον στάση λεωφορείου, το οποίο περνά κάθε μια ώρα από εκεί για να κατεβείς Χανιά. Εγώ πάντως έχω τον αραμπά και, συνεπώς, έχω μια κάποια ελευθερία κινήσεων, έστω και εις βάρος της φυσικής μου κατάστασης, καθώς από τότε που έπαψα να χρησιμοποιώ το 'τραμ νούμερο 2', έχω γίνει λαπάς.Κοντά στο μαρμαράδικο; Υπάρχει ακόμα. Υποθέτω δεξιά όπως κατεβαίνουμε και πριν το γήπεδο του Μπάσκετ. Να ένας καλός τρόπος άθλησης. Παλιά μαζευόμαστε κάθε απόγευμα και παίζαμε μέχρι τελικής πτώσεως. Μη μου πεις ότι ερήμωσε.
-
Για μαρμαράδικο δεν ξέρω... Υπάρχουν πλέον αρκετές πολυκατοικίες στο ΣΟΔΥ. Το γήπεδο του μπάσκετ είναι καμιά εκατοστή-διακοσαριά μέτρα πιο κάτω. Σιγά μην ερήμωνε! Ξέρεις πόσο κόσμο μαζεύει πια αυτή η περιοχή; Επικρατεί ένας φοβερός οικοδομικός οργασμός. Άντε, να δούμε να γίνεται και κάνας φούρνος στην περιοχή... Ξυλόφουρνος κατά προτίμηση. Δε λέω, καταπληκτικός ο Δρανδάκης στη Βενιζέλου, αλλά ρε παιδί μου είναι λίγο ταλαιπωρία να ανεβοκατεβαίνεις.
-
Αν ξεκλέψεις λίγο χρόνο πήγαινε να βρεις το Παπα Μανόλη στη εκκλησία που είναι μέσα στο χώρο του μνημείου. Αξίζει να κάνεις μια κουβέντα μαζί του δεν είναι τυπικός παπάς. Δώσε του και πολλούς χαιρετισμούς.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν ξεκλέψεις λίγο χρόνο πήγαινε να βρεις το Παπα Μανόλη στη εκκλησία που είναι μέσα στο χώρο του μνημείου. Αξίζει να κάνεις μια κουβέντα μαζί του δεν είναι τυπικός παπάς. Δώσε του και πολλούς χαιρετισμούς.Έχεις απόλυτο δίκιο....είναι από τους παπάδες που δεν έχουν καμμία τυπική προκατάληψη παπάδων και μπορεί να συζητήσει κα να πει ιστορίες για τα πάντα. Αναφορικά λέω ότι εκεί έγινε ο γάμος μου και φυσικά με παντρψε ο παπα-Μανώλης...
Μπλουζάκια!