-
9-5-2006 - 9-5-2007
Αυτό ήταν, απολύθηκα κι εγώ!
13:00 Παρουσιάστηκα πέρσι, 10:00 πήρα σήμερα το χαρτί. Κέρδισα και 3 ώρες!
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Παρουσιαστείτε!ΠΑΡΩΝ!!!
262 σειρά....
-
Ρε 99Ε' είσουνα? Γμτ...εγω 99 ΣΤ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παρουσιαστείτε!
ΠΑΡΩΝ!!!
262 σειρά....
Αρκετά πιο παλιός από εμένα
293 5Η ΕΜΑ -
δε σε υποδεχτηκαμε εμεις..
ωραιος ο μαθιατης..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε σε υποδεχτηκαμε εμεις..ωραιος ο μαθιατης..
να με υποδεχτείτε ποιοι?
Μια χαρά ήταν τουλάχιστον για μένα
Σκοπιές μηδέν,απαλλαγμένος απο οποιαδήποτε αγγαρεία(ακόμη και οι καθημερινές καθαριότητες είναι άγνωστη λέξη για μένα)και τρελό τρελό φίδιασμα
Γραφέας 2ου και υπηρεσία ΟΑΣ μόνο -
ωραιος ο μαθιατης..
να με υποδεχτείτε ποιοι?
Σκοπιές μηδέν,απαλλαγμένος απο οποιαδήποτε αγγαρεία(ακόμη και οι καθημερινές καθαριότητες είναι άγνωστη λέξη για μένα)και τρελό τρελό φίδιασμα
Γραφέας 2ου και υπηρεσία ΟΑΣ μόνοΑι σιχτιρ παλιογιοτομπαλα ολοι σας. 1 στους 4 παιρνει Ι5 και δεν παταει καθολου και οι υπολοιποι παιρνετε Ι3 και δεν κανετε ουτε μια βαρδια. Μονο οι λακαμαδες σαν και εμενα παιρνουν Ι1 και βαρανε 8ωρες βαρδιες καθε μερα.
ΟΥΣΤ -
Aλλα μην νομιζετε οτι ειναι πολυ λακαμας ο red_armys. Στα @@ μου τους γραφω ολους τους καραβαναδες. Δεν θα με τρελανουν εμενα. Εγω θα τους τρελανω ολους. Ρε εδω τρελανα ολοκληρο φορουμ στους καραβαναδες θα κολλησω?
Παρακαλαω την ωρα και την στιγμη που καποιος καραβανας θα μου πει ''παρε 5 μερες φυλακη γιατι κοιμοσουν στην βαρδια''. Ρε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ΛΑΙΜΑΙ. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ωραιος ο μαθιατης..
να με υποδεχτείτε ποιοι?
Γραφέας 2ου και υπηρεσία ΟΑΣ μόνοΑι σιχτιρ παλιογιοτομπαλα ολοι σας. 1 στους 4 παιρνει Ι5 και δεν παταει καθολου και οι υπολοιποι παιρνετε Ι3 και δεν κανετε ουτε μια βαρδια. Μονο οι λακαμαδες σαν και εμενα παιρνουν Ι1 και βαρανε 8ωρες βαρδιες καθε μερα.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
Για να λες βάρδια τίποτα Ναυτικό μήπως είσαι??Εκεί τα λένε βάρδιες.Στη ξηρά και στα τεθωρακισμένα που ήμουν εγώ τα λέμε σκοπέτα
ΟΥΣΤψηλέ χαλάρωσε.Και μάλλον μ@λ@κ@ς είσαι γιατί στην Κύπρο πάνε μόνο Ι1
Δεν δέχονται γιωτάδες!
Καθαρότατο Ι1 είμαι αλλάη ειδικότητα κάνει την διαφορά!! -
ωραιος ο μαθιατης..
να με υποδεχτείτε ποιοι?
Γραφέας 2ου και υπηρεσία ΟΑΣ μόνογιαννη μας ξεφυγε αυτος..
υποδοχη αεροδρομιου..
-
Εσύ που θα ήσουν Κύπρο ξέρεις ότι τουλάχιστον δεν πάνε γιωτάδες.
Εγώ είχα την μαγκιά να καταφέρω να μη κάνω σκοπιές
Άν πετύχεις κανένα 292-293-294 στάνταρ θα με ξέρει -
νταξει..ναυτικο ειναι το παιδι..δε ξερει..
δε θυμαμαι αμα παιρνουν Ι2...δε νομιζω ομως
-
δεν παίρνουν όχι
και όσο ήμουν εγώ τουλάχιστον 10 άτομα βγήκαν Ι3 για να φύγουν
Δεν την παλεύανε άλλοΤο να καβατζωθείς με την αξία σου και την ειδικότητα σου(χωρίς βύσμα εννοείται) δεν είναι κακό.Ίσα ίσα.Πχ αν έμενα κανα 2μηνο ακόμη είχα αλλάξει τελείως τα πράγματα με τα καινούρια στελέχη
Το να βγεις γιωτάς για να καλοπερνάς είναιΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ
-
Aλλα μην νομιζετε οτι ειναι πολυ λακαμας ο red_armys. Στα @@ μου τους γραφω ολους τους καραβαναδες. Δεν θα με τρελανουν εμενα. Εγω θα τους τρελανω ολους. Ρε εδω τρελανα ολοκληρο φορουμ στους καραβαναδες θα κολλησω?
Παρακαλαω την ωρα και την στιγμη που καποιος καραβανας θα μου πει ''παρε 5 μερες φυλακη γιατι κοιμοσουν στην βαρδια''. Ρε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ΛΑΙΜΑΙ.να δω πότε θα σε πιάσουν τπτ τρελαμένοι καραβανάδες και ν'αρχίσουν να σε πηδάνε και να μη μπορείς να κάνεις τπτ να δούμε μετά αν θα κόψεις τη μαλακία που βαράς. Χαλάρωσε νταβατζή, τη μαγκιά στους δικούς σου κι εκεί που σε παίρνει, όχι εδώ
-
Δηλαδή τί θα γίνει; Θα βάλεις τη μαμά να πάρει τλφ το μπαμπά να πάρει τλφ το μπάρμπα; ΟΚ, κάνε τα αυτά και στη ζωή σου ως πολίτης (στο αφεντικό σου, στον πελάτη σου). Θα φας καλά.
-
δεν παίρνουν όχι
Δεν την παλεύανε άλλοΤο να καβατζωθείς με την αξία σου και την ειδικότητα σου(χωρίς βύσμα εννοείται) δεν είναι κακό.Ίσα ίσα.Πχ αν έμενα κανα 2μηνο ακόμη είχα αλλάξει τελείως τα πράγματα με τα καινούρια στελέχη
καλα το Ι3 ειναι ο τροπος να φυγεις απο το νησι...δε σημαινει απαραιτητως οτι εισαι κιολας...μερικοι ερχονται πισω και το αλλαζουν..
εκει καβατζωνονται καλα οι βαθμοφοροι και ορισμενοι φιλοτιμοι στρ...γενικα ειναι πιο αξιοκρατικα τα πραματα πανω κατω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δεν παίρνουν όχι
καλα το Ι3 ειναι ο τροπος να φυγεις απο το νησι...δε σημαινει απαραιτητως οτι εισαι κιολας...μερικοι ερχονται πισω και το αλλαζουν..
εκει καβατζωνονται καλα οι βαθμοφοροι και ορισμενοι φιλοτιμοι στρ...γενικα ειναι πιο αξιοκρατικα τα πραματα πανω κατω...
το ότι είναι πιο αξιοκρατικά είναι απολύτως σωστό.Είναι πολύ τυπικά και ο καθένας είναι στο πόστο του.Οι οδηγοί στα αμάξια τους,οι σιτιστές στα σιτιστάδικα κλπ κλπ
Στο Ι ισχύει ακριβώς αυτό που είπες.Εγώ δεν το διατύπωσα σωστά -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παρακαλαω την ωρα και την στιγμη που καποιος καραβανας θα μου πει ''παρε 5 μερες φυλακη γιατι κοιμοσουν στην βαρδια''. Ρε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ΛΑΙΜΑΙ.να δω πότε θα σε πιάσουν τπτ τρελαμένοι καραβανάδες και ν'αρχίσουν να σε πηδάνε και να μη μπορείς να κάνεις τπτ να δούμε μετά αν θα κόψεις τη μαλακία που βαράς. Χαλάρωσε νταβατζή, τη μαγκιά στους δικούς σου κι εκεί που σε παίρνει, όχι εδώ
Και εσυ αποκτησε χιουμορ. Τοσο καιρο γραφω εδω μεσα. Δεν εχεις καταλαβει οτι σε πολλα κανω πλακα?
-
Αι σιχτιρ παλιογιοτομπαλα ολοι σας. 1 στους 4 παιρνει Ι5 και δεν παταει καθολου και οι υπολοιποι παιρνετε Ι3 και δεν κανετε ουτε μια βαρδια. Μονο οι λακαμαδες σαν και εμενα παιρνουν Ι1 και βαρανε 8ωρες βαρδιες καθε μερα.
ΟΥΣΤXΑ καλε τι μας λες.... σε πληροφορω πως στο ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ παρακαλω πολυ.... οι εχοντες Ι3Α και Ι4 κανανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΚΟΠΕΤΑ... βασικα χεστηκε η υπηρεσια... απλα θελαν καποιος να φαινεται πανω στην σκοπια....
Απλα σε ειδανε ψευτοτσαμπουκα και σε χωνουνε στραβογιαννο -
Ρε Γιάννη δεν παίζει αυτό που λες.....εκτος αν ήταν τόσο ψαραδες οι γιωταδες κα ιτο έκαναν.
Στο στρατο μεγαλο ρόλο παίζει και η ηλικία που πας, εγω πηγα μολις ειχα κλήσει τα 20, ε ηταν λογικό να είμαι στα @@ μου, ευτυχώς που α. ειχα πολυ καλα βυσματα και β. εμ συμπαθουσαν 2-3 καραβαναδες γιατί στη δουλεια μου ειμουνα ενταξει και δεν είχα γραμενη ουτε μια μερα φυλακη!
Παρακαλαω την ωρα και την στιγμη που καποιος καραβανας θα μου πει ''παρε 5 μερες φυλακη γιατι κοιμοσουν στην βαρδια''. Ρε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ΛΑΙΜΑΙ.
Αν σε πιάσουν να κοιμάσε στην σκοπιά οι 5 μέρες θα είναι το ραπανακι για την όρεξη 20-60 μερες θα φας, και κανονικά έχει και στρατοδικείο. Δεν το συζηταω ετσι κα ισε πιάσει εξωτερική έφοδος.
Ρε άδη....καρακόλι είσουνα?
Περί Θητείας [#2]