-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Ε,οχι και κουβας! 4 ποντους πηρα!
Η ειρωνεια της τυχης.... κερδισα μοντελακι αλλα δεν θα'ναι Peugeot! Δεν πειραζει ομως, εχω ηδη 2 pug206wrc οποτε καλο και το Impreza.
To μοντελάκι, Γιάννη, είναι δικό σου!!! Ο μοναδικός βέβαια με 4π. Μπράβο. Αύριο αποτελέσματα.....
-
ΘΑ ΓΙΕΙ ΚΛΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΩΝ?
ΚΟΥΒΑΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ!! -
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ 'ΑΝΑΨΕΙ' ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ?
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ.
-
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ 'ΑΝΑΨΕΙ' ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ?ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ.
Θα γίνει πολύ σύντομα, πριν το Γερμανίας....
-
Κι εδώ τζόγος; Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αγαπάμε τους αγώνες ή το κάναμε ιππόδρομο;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εδώ τζόγος; Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αγαπάμε τους αγώνες ή το κάναμε ιππόδρομο;Τι έγινε Κωνσταντίνε? είναι κακό το WRC πρωτάθλημα που έχουμε? Που τον είδες τον τζόγο?
-
Κι εδώ τζόγος; Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αγαπάμε τους αγώνες ή το κάναμε ιππόδρομο;Για ποιο τζογο μιλας? Δεν σε καταλαβαινω!
Τζογος σημαινει πως πονταρω (ρισκαρω) καποια χρηματα για να τα κανω περισσοτερα. Ειδες εσυ πουθενα κατι τετοιο???Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι... πολυ περισσοτερο οταν μεσα σ'αυτο εμπεριεχεται (αδικη) λασπη.
-
Κι εδώ τζόγος; Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αγαπάμε τους αγώνες ή το κάναμε ιππόδρομο;Για ποιον τζογο μιλας Κωνσταντινε;Που τον ειδες τον τζογο;Ενας διαγωνισμος ειναι και οι 4Τ προσφερουν καποια δωρα στους νικητες που ειναι ο τζογος.
Γιατι αυτη η οργη και αγανακτηση που εκφραζεις με τον τροπο που γραφεις; -
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ 'ΑΝΑΨΕΙ' ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ?ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ.
Και μόνο να διαβάσεις αυτό Κωνσταντίνε θα καταλάβεις ότι τα περί τζόγου δεν στέκουν.
-
υπαρχει διαφορα μεταξυ τζογου και παιχνιδιου. δεν νομιζω το εσωτερικο πρωταθλημα να εχει κανενα ιχνος τζογου.
-
Κι εδώ τζόγος; Ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αγαπάμε τους αγώνες ή το κάναμε ιππόδρομο;Δεν τιθεται θεμα τζογου. Τον χαβαλε μας κανουμε με ανωτερο βραβειο την ηθικη πανω απολα επιβραβευση. Δεν ζητησε κανεις να παρει χρηματα,απλα κατι συμβολικο!!
-
Πάλι καλά. Σόρρυ, απλά τα έχω πάρει άγρια με τα προγνωστικά και στοιχήματα που βλέπω στο χώρο και ανησύχησα μην τυχόν κι αρχίσαμε κι εμείς.
-
Πάλι καλά. Σόρρυ, απλά τα έχω πάρει άγρια με τα προγνωστικά και στοιχήματα που βλέπω στο χώρο και ανησύχησα μην τυχόν κι αρχίσαμε κι εμείς.Δεν τα μαζεψες καλα τα νερα!Παρε παλι την σφουγγαριστρα και ξανασκουπισε τον λεκε που εκανες!
-
τζόγοςΛαθος λεξη.Δεν νομιζω να εδωσε κανενας τετοιο δικαιωμα και δεν ταιριαζει καθολου στο πνευμα του διαγωνισμου... δεν συμφωνω
-
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΩΝ?
ΚΟΥΒΑΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣΟσον αφορα τα περι κουβα στο ραλυ Κυπρου ειναι χαρακτηριστικο οτι οι 4 πρωτοποροι δεν πηραν βαθμο (!) ενω με 1 βαθμο κρατουσες τη θεση σου στανταρ ενω σε πολλες περιπτωσεις ανεβαινες κιολας!!!με 1 μονο βαθμο!!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΩΝ?
ΚΟΥΒΑΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣΟσον αφορα τα περι κουβα στο ραλυ Κυπρου ειναι χαρακτηριστικο οτι οι 4 πρωτοποροι δεν πηραν βαθμο (!) ενω με 1 βαθμο κρατουσες τη θεση σου στανταρ ενω σε πολλες περιπτωσεις ανεβαινες κιολας!!!με 1 μονο βαθμο!!!
Βέβαια, αφού το μ.ο.ήταν 0,8 βαθμούς....
-
- ΔΩΡΑ
Σε κάθε αγώνα οι 3 πρώτοι κερδίζουν από ένα WRC αυτοκίνητο μοντελάκι...
Κωστα, βγαλε το WRC και αστο σκετο μοντελακι. Μολις το παρελαβα και ειναι KIT KAR.
- ΔΩΡΑ
-
- ΔΩΡΑ
Σε κάθε αγώνα οι 3 πρώτοι κερδίζουν από ένα WRC αυτοκίνητο μοντελάκι...
Κωστα, βγαλε το WRC και αστο σκετο μοντελακι. Μολις το παρελαβα και ειναι KIT KAR.
Τι ήταν δηλαδή ακριβώς?
- ΔΩΡΑ
-
Κωστα, βγαλε το WRC και αστο σκετο μοντελακι. Μολις το παρελαβα και ειναι KIT KAR.το κοίταξες καλά???
μέσα-έξω, την μηχανή
έλα βρε γιάννη, υπερβολικό σε βρίσκω, δεν λές καλά που κέρδισες -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
το κοίταξες καλά???
μέσα-έξω, την μηχανή
έλα βρε γιάννη, υπερβολικό σε βρίσκω, δεν λές καλά που κέρδισεςΡενα, καλυτερα να ειμαστε ακριβεις για να μην γινονται παρεξηγησεις. Δεν παραπονιεμαι! Καλο ομως ειναι να ξερουμε εκ των προτερων ποιο ειναι το δωρο.
Δηλαδη αν εσυ κερδιζες στο Big Brother πχ. και αντι για 200.000 ευρω σου διναν 50.000 θα σου λεγα εγω 'δεν λες καλα που κερδισες'?
Για να μην γινονται παρεξηγησεις λοιπον ας γραφουμε οτι ο πρωτος καθε αγωνα κερδιζει ενα μοντελακι, ειναι τοσο απλο! Και ακομη πιο σωστα κερδιζει ενα μοντελακι 1/43.ΥΓ.Κωστα, το μοντελακι ειναι ενα Citroen Xsara Kit Car 1998 - 1/43.
Για την ιστορια στους νικητες του Κυπρου ελεγε πως κερδιζω ενα μοντελακι Subaru Impreza WRC.
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!