-
Γειά σε όλους. Σκέφτομαι στο επόμενο διάστημα να πάρω ένα απο τα 2 αυτοκίνητα που αναφέρονται στο θέμα. Και για τα 2 έχω ακούσει και καλά και άσχημα. Θα ήθελα όμως τη γνώμη σας σχετικά με την αξιοπιστία τους(μόνο για αυτά τα 2). Επιπλέον οτι ξέρετε για τιμές,εξοπλισμό και προσφορές πείτε μου και σε ποιά αντιπροσωπεία βρήκατε καλύτερη προσφορά. Φαντάζομαι ότι σε αυτό θα βοηθήσουν οι ήδη κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
-
Γειά σε όλους. Σκέφτομαι στο επόμενο διάστημα να πάρω ένα απο τα 2 αυτοκίνητα που αναφέρονται στο θέμα. Και για τα 2 έχω ακούσει και καλά και άσχημα. Θα ήθελα όμως τη γνώμη σας σχετικά με την αξιοπιστία τους(μόνο για αυτά τα 2). Επιπλέον οτι ξέρετε για τιμές,εξοπλισμό και προσφορές πείτε μου και σε ποιά αντιπροσωπεία βρήκατε καλύτερη προσφορά. Φαντάζομαι ότι σε αυτό θα βοηθήσουν οι ήδη κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
-
-
Και τώρα θα γραφτούν 250 σελίδες, οι οποίες έχουν το εξής σύντομο και περιεκτικό συμπεράσμα:
Golf gt ή αλλιώς focus.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και τώρα θα γραφτούν 250 σελίδες, οι οποίες έχουν το εξής σύντομο και περιεκτικό συμπεράσμα:Golf gt ή αλλιώς focus.
Απίστευτος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και τώρα θα γραφτούν 250 σελίδες, οι οποίες έχουν το εξής σύντομο και περιεκτικό συμπεράσμα:Golf gt ή αλλιώς focus.
Επίσης, αφού το ένα είναι όπελ, ψηφίζω το άλλο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και τώρα θα γραφτούν 250 σελίδες, οι οποίες έχουν το εξής σύντομο και περιεκτικό συμπεράσμα:
Golf gt ή αλλιώς focus.
Επίσης, αφού το ένα είναι όπελ, ψηφίζω το άλλο
Αφού δεν έχει το καλύτερο (TSi) και κάποιο Skoda (για να γίνει μπούγιο... ) ούτε εγώ θα συμμετάσχω....
Πάνω κάτω τα ίδια είναι, θα προτιμούσα αυτό που έχει καλύτερη τιμή και καλύτερο εξοπλισμό... Από αξιοπιστία, τα ίδια είναι.
Υπόψιν, το Focus έχει χαμηλότερο κόστος συντήρησης όπως και όλα τα Ford...
Αν πρέπει καλά και σώνει να επιλέξω, Focus, καλύτερο πλαίσιο, κινητήρας, 6άρι. Λίγο ασχημούλι βέβαια, αλλά you can't win 'em all σωστά; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τώρα να γράψω ότι έχεις άδικο; Δυστυχώς έχεις δίκιο...
-
focus! (αναμεσα σε αυτα που ρωτησες)
στησιμο, χωροι, μοτερ (ti-vct)
αν εισαι τυχερος και δεν τελειωσε και η προσφορα με 19%(ΦΠΑ) εκπτωση
ουτε συζητηση. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κλασσικά πιστεύω πως θα γίνει αυτό για αυτό ας μείνουμε στα δύο μοντέλα...
Καραδαγκωτό φόκους. Το άστρα υπερτερεί μόνο στο ντιζάιν (κούκλί είναι το άτιμο το 3d!!) για μένα και ότι έχει πολυ καλορυθμισμένο ESP (σε πολλά σλαλομοειδή τεστ αριστεύει!), μιάς και έχει κακούς χώρους (με τέρμα κάτω κάθισμα και κοπανάω πάνω!!!), μάλλον χειρότερο μοτέρ, ελαφρά χειρότερη παθητική ασφάλεια (88% έναντι 100% μετωπική αλλά είναι 5άστερο τουλάχιστον) και έχει ...ημιάκαμπτο (καλά αυτό είναι μάλλον προσωπικό κόλλημα). Από καταναλώσεις δεν ξέρω τι παίζει οπότε χρήσιμη η βοήθεια κατόχων...
Από αξιοπιστία δεν ξέρω για τα δύο αμάξια, αλλά το οικογενειακό κορσάκι μόνο χαζοβλάβες έχει βγάλει (αν και αρκετά συχνά σχετικά με τα ιαπωνικά μέλη της οικογενείας)...
-
Για να μη γραφτουν 250 σελίδες ανέφερα οτι ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για αυτα τα 2.
Επισης στο focus η εκδοση trend αξιζει?
-
το παραγγειλαμε στην οικογενεια το Focus sport extra με δωρο το Φ.Π.Α 19%
προσωπικα μου ειναι αδιαφορο σαν σχεδιαση αλλα τα 'ριμαδια' τα Ford δεν σπανε δεν χαλανε και ειναι πολυ οικονομικα σε συντηρηση... Η αντιπροσωπια που το παραγγειλαμε μας κανει 5 χρονια δωρεαν σερβις... -
Ο χρήστης voulistas έγραψε:
Γειά σε όλους. Σκέφτομαι στο επόμενο διάστημα να πάρω ένα απο τα 2 αυτοκίνητα που αναφέρονται στο θέμα. Και για τα 2 έχω ακούσει και καλά και άσχημα. Θα ήθελα όμως τη γνώμη σας σχετικά με την αξιοπιστία τους(μόνο για αυτά τα 2). Επιπλέον οτι ξέρετε για τιμές,εξοπλισμό και προσφορές πείτε μου και σε ποιά αντιπροσωπεία βρήκατε καλύτερη προσφορά. Φαντάζομαι ότι σε αυτό θα βοηθήσουν οι ήδη κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειαπερίμενε μόλις βγει το 1600 180hp με το facelift του Άστρα και πάρε αυτό στην πιο απλή του έκδοση. Τα άλογα δύσκολα τα βάζεις μετά... ενώ τα διάφορα καλούδια μπορείς...
-
φοκους...
σταματησε η εκδοση του απλου 1,6?
-
αυτα ειναι διλληματα... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....
Πιασε ενα Focus, εκτος και αμα μπορεις να πας για Astra 1.6 Turbo οποτε εκει τα πραγματα ειναι αυτονοητα.
-
Focus
-
Focus, αλλά πρίν την αγορά
επίσκεψη σε μέντιουμ
για πιθανή καλύτερη προσφορά Φόρντ
Ford Focus 1,6 Sport XTR vs Opel Astra 1,6 Sport