-
Καλησπερα παιδες.
Θελω να ψηφισετε και να μου πειτε γνωμες για το ποιο απο τα δυο αυτα ελαστικα (Dunlop SP Sport 9000 vs Continental SportContact2) θα προτιμουσατε για Mercedes E200 Elegance.
Η διασταση ειναι 225/55/R16 V.Λαβετε υποψην οτι στοχος του συγκεκριμενου αυτοκινητου ειναι η ανεση και η ησυχια και οχι τα σπορ χαρακτηριστικα.
Για δικους μου λογους δεν βαζω αλλες επιλογες στο δημοψηφισμα (πχ Michelin κτλ).
Τα SportContact2 τα εχω στο δικο μου αμαξι και ειναι οντως κορυφαια απλα θελω να δουμε αν παραεχουν σπορτιφ χαρακτηριστικα (πχ σκληρα μαγουλα) για ενα αυτοκινητο προσανατολισμενο στην ανεση και την ησυχια.Περιμενω ψηφους και απαντησεις, κατα το δυνατον με επιχειρηματα. Ευχαριστω.
-
Καλησπερα παιδες.
Θελω να ψηφισετε και να μου πειτε γνωμες για το ποιο απο τα δυο αυτα ελαστικα (Dunlop SP Sport 9000 vs Continental SportContact2) θα προτιμουσατε για Mercedes E200 Elegance.
Η διασταση ειναι 225/55/R16 V.Λαβετε υποψην οτι στοχος του συγκεκριμενου αυτοκινητου ειναι η ανεση και η ησυχια και οχι τα σπορ χαρακτηριστικα.
Για δικους μου λογους δεν βαζω αλλες επιλογες στο δημοψηφισμα (πχ Michelin κτλ).
Τα SportContact2 τα εχω στο δικο μου αμαξι και ειναι οντως κορυφαια απλα θελω να δουμε αν παραεχουν σπορτιφ χαρακτηριστικα (πχ σκληρα μαγουλα) για ενα αυτοκινητο προσανατολισμενο στην ανεση και την ησυχια.Περιμενω ψηφους και απαντησεις, κατα το δυνατον με επιχειρηματα. Ευχαριστω.
-
Καλησπερα παιδες.
-
Μεταξύ των δύο με τα κριτήρια σου τα Conti ( αν δεν κάνω λάθος έχει αρχίσει να βγαίνει και η έκδοση 3 )
Το μόνο που θα μπορούσα να σου δώσω ώς εναλλακτική πρόταση ειναι τα TOYO Proxes TR1 . Αλλιώς Conti -
αυτο ταιριαζει στα τεχνικα θεματα.
μιλας για καλοκαιρινα,χειμερινα η 4 εποχων λαστιχα;
στα καλοκαιρινα παντως συμφωνα με διαφορα τεστ,www.reifen.com,
βγαινουν καπως καλυτερα τα continental.κανουν λιγοτερο θορυβο,υπερτερουν σε συνθηκες φρεναρισματος και σε στεγνο δρομο.εχουν παρει γενικα καλυτερες κριτικες απο τα dunlop.
αυτα λενε τα τεστ και δεν ειναι η δικια μου γνωμη,μιας και προσωπικα βαζω μονο michelin. -
To θέμα μεταφέρεται σε πιο 'τεχνικά' λημέρια.
moderator
-
nasos λες φιλε? δεν εχω καποιο κολλημα εναντιον των michelin απλα επειδη ολοι λενε για κορυφαια τα sportcontact2 και τα sp sport 9000 για αυτο εβαλα μονο αυτα στην ψηφοφορια.
για πες μου αν μπορεις γνωμη για michelin.
το βασικο που θελω ειναι ησυχια και ανεση αλλα να εχει βεβαια και σωστο κρατημα.kasel σε ευχαριστω για την απαντηση. αυτο ακριβως ειναι που θελω να διαπιστωσουμε απο το θεμα αυτο. αν τα sportcontact2 παροτι 'σπορ' ειναι παρολα αυτα και πιο αθορυβα.
-
thanx man
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
τα ντανλοπ ξεχνα τα.δεν κανουν για το αμαξι σου.
τα κοντι ειναι πολυ καλα ελαστικα απλα θεωρω οτι τα μισελεν ειναι μια κλαση καλυτερα διοτι εχουν αρκετες επιλογες χρησης.
τα primacy με ειχαν καλυψει απολυτα σε ολους τους τομεις.
τα μονα που τολμησα να συγκρινω με μισελεν ηταν τα μπριτζεστον ποτενζα τα οποια καπου σε κατι με ξυνιζαν.
φυσικα αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.
τουλαχιστον ομως στο αυτοκινητο σου που το εζησα αλλα κ στο προηγουμενο μου Ε 250D βρηκα τα μισελεν ως οτι καλυτερο.
ασχετο αν στα ιχ μου χρησιμοπουσα τογιο η αβον πχ..Για τα Danlop θα με βρείς και εμένα να συμφωνώ (καλά αλλά όχι τα καλύτερα)
Τα potentza είναι μεν καλά αλλά δεν είναι τόσο άνετα (είναι σκληρά)
Αλλά για τα Pilot εχω την αντίθετη εμπειρία (καλά για 5000-10000 αλλά μετά μετρια και με αρκετό θόρυβο). Οταν τα αλλαξα με τα ΤΟΥΟ TR1 βρήκα την υγειά μου.
Σήμερα στο S60 Φοράω Conti 1 (απο την μαμά του) λόγο οτι είναι καινούργιο δεν το έχω πιέσει ακόμα . Πάντος στο νερό που μου έτυχε να τα χρειαστώ σαν τα Conti 2 ή τα Tr1 δεν είναι .
Το καλό με τα κορυφαία μοντέλα είναι ότι και μπορούν να είναι Σπορ και άνετα -
τα michelin pilot sport με βγαλαν εμενα παντως πριν τα αλλαξω 55.000χλμ.τα αλλαξα οταν το προφιλ ειχε μεινει κατι παραπανω απο 2,5 ποντους.βεβαια ειναι αναλογα και ποσο τρεχεις.
dunlop σε E200;
michelin,continental για μενα,λογω καλυτερης προσφυσης στο δρομο και εξισου καλα και σε στεγνο και σε βρεγμενο δρομο.
τα toyo ειναι φθηνα ελαστικα και χαμηλης ποιοτητας,τουλαχιστον στο εξωτερικο και σε οσα τεστ διαβασα ηταν παντα στις τελευταιες θεσεις. -
Παιδες την πατησαμε λιγο
Κοιτουσα τωρα στο site της Continental και τα SportContact2 δεν βγαινουν στη διασταση που συζηταμεΟποτε παρακαλω καποιον moderator να τα βγαλει απο την ψηφοφορια και να προσθεσει τα Continental PremiumContact2 και τα Michelin Pilot Primacy.
Οποτε πλεον συζηταμε για Dunlop SP Sport 9000 (που οι περισσοτεροι βλεπω λετε να τα απορριψω), Michelin Pilot Primacy και Continental PremiumContact2.
-
μια ερωτηση.
για τι λαστιχα μιλας;καλοκαιρινα,χειμερινα,4 εποχων; -
kasel καλοκαιρινα.
ευχαριστω παιδες για τη βοηθεια. καταληγω σ αυτα τα δυο λοιπον προς το παρον (PremiumContact2 και Primacy) και βλεπουμε.
Ελαστικα για Mercedes E200 Elegance