-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τελικά ... πάω μάλλον για whirlpool. 9κιλο (!!!) πλυντήριο, μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τα άλλα τόσο ώστε να μοιάζει με κύκλωπα, εξοικονόμηση ενέργειας κλάση Α+, πλύσιμο Α. Όλα τα κόλπα + αυτόματη άναγνώριση ποσότητας ρούχων, για οικονομία.
Φτιαγμένο στη Γερμανία, προτιμάται από πολλούς επαγγελματίες (ξενοδοχεία, καθαριστήρια). Στοιχίζει 865 ευρά, όχι λίγα αλλά όχι και τόσο πολλά. Το 6κιλο miele έχει 1000 ακατέβατα!
Για στεγνωτήριο πάμε μάλλον για miele, 800 ευρά, αλλά δεν αποκλείεται και το siemens (560).Ωραίος!!!!!! Σε ότι αφορά το στεγνωτήριο σκέψου ότι αν βάλεις για πλύσιμο 7 κιλά ρούχα αν θες να τα στεγνώσεις στο στεγνωτήριο όλα θα πρέπει να κάνεις 2 ίσως και τρία προγράμματα!!!!!!
Αν βάλεις τέσερα κιλά στο στεγνωτήριο και το πρόγραμμα λέει ότι διαρκεί 1 ώρα και 50 λεπτά για 3 κιλά ρούχα στα 4 κιλά θα κάνει 2.5 ώρες+ ... Επαναλαμβάνω θέλεις καλό αερισμό του χώρου που θα μπει γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες!!!!!!!
Αν θέλεις μετά από ένα πλυσιμο 6 κιλών ρούχων και ο καιρός έξω δεν λέει..... μπορείς να βάλεις τα 3 κιλά στο στεγνωτήριο και να απλώσεις τα λεπτά κοντά στο στεγνωτήριο όπου ο ζεστός αέρας που ξερνάει το στεγνωτήριο θα βοηθήσει να τα στεγνώσει!!!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν θέλεις μετά από ένα πλυσιμο 6 κιλών ρούχων και ο καιρός έξω δεν λέει..... μπορείς να βάλεις τα 3 κιλά στο στεγνωτήριο και να απλώσεις τα λεπτά κοντά στο στεγνωτήριο όπου ο ζεστός αέρας που ξερνάει το στεγνωτήριο θα βοηθήσει να τα στεγνώσει!!!!!!!! -
Πρόσεχε με το στεγνωτήριο να μη καταστρέψεις τα ρούχα σου (θα μικρύνουν ΟΛΑ). Να χρησιμοποιείς πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ας κάνει άπειρες ώρες να τα στεγνώσει. Παθών.
-
OK, ευχαριστώ.
Κανένας τρόπος να μεγαλώνουν τα ρούχα, υπάρχει; Θα με βόλευε πολύ.
Αν γίνεται, και για τα παπούτσια. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρόσεχε με το στεγνωτήριο να μη καταστρέψεις τα ρούχα σου (θα μικρύνουν ΟΛΑ). Να χρησιμοποιείς πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ας κάνει άπειρες ώρες να τα στεγνώσει. Παθών.Περισσότερο σαν δικαιολογία κάποιου που παχαίνει μου ακούγεται αυτο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Περισσότερο σαν δικαιολογία κάποιου που παχαίνει μου ακούγεται αυτο.:rant:
-
OK, ευχαριστώ.
Αν γίνεται, και για τα παπούτσια.Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να μεγαλώνουν.
Στο στεγνωτήριο ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ τα ρούχα (μην ακούς εγκάθετες ψευδείς ειδήσεις).
-
Είχα μια ελπίδα, μπας κι έκαναν τα ρούχα στα παιδιά μου για πάνω από 6 μήνες...
Δε βαριέσαι ... το πολύ πολύ θα αδυνατίσουμε.
(Μάλλον να αλλάζουμε συχνότερα γκαρνταρόμπα το βλέπω, δλδ...)
-
OK, ευχαριστώ.
Αν γίνεται, και για τα παπούτσια.Τα Mάλλινα και τα χοντρά βαμβακερά μπορείς να τα πλύνεις και να μην τα στίψεις, αλλά να τα κρεμάσεις βρεγμένα στην απλώστρα. Θα μεγαλώσουν λίγο.
Το στεγνωτήριο μικραίνει αυτού του είδους τα ρούχα. Είχα μία φόρμα XXL που μου είχαν κάνει δώρο και δεν την είχα βάλει ποτέ. Τώρα είναι στο νούμερο μου . Για τα υπόλοιπα ρούχα διάβασε τις οδηγίες χρήσης του . Αν τις τηρείς, θα....καταστρέψεις λιγότερα. Το tip είναι να μην ανακατέυεις διαφορετικά υφάσματα.
-
Παιδια, εχει κανεις ιδεα πως μπαίνει μια ταπετσαρια στον τοίχο; Πρέπει να ειναι 'σπατουλαριστος' ο τοιχος; Εμενα στο δωματιο που θελω να την βαλω ο τοιχος ειναι σοβαντισμενος, στο τελευταιο σταδιο, αλλα εκανα την μπουρδα και δεν τον 'ετριψα' καλα πριν τον βαψω κ ετσι ειναι λιγο ψιλο-σαγρε... Θα κανω δουλεια να βαλω ταπετσαρια μονη μου ετσι, ή να τον βαψω παλι απλα, και πολύ του;;;;
-
είπαμε οι γυναίκες να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού αλλά κάποιες το παρακάνουν
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
είπαμε οι γυναίκες να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού αλλά κάποιες το παρακάνουνΣε πληροφορώ οτι αρχικά ο πατέρας μου έφτιαξε ενα γκαράζ για τα αυτοκίνητάκια μας... Με τον καιρό, το γκαράζ αυτό, το έκανα μια σούπερ γκαρσονιέρα 48τμ που τώρα η μάνα μου θέλει να μείνει εκεί κ να πάω εγώ στο σπίτι τους!!! Εντάξει, μπάνιο, πλακάκια και κουζίνα, μπήκαν μαστόροι. Αλλα τα υπόλοιπα, θέλω και τα κάνω μόνη μου, γιατί μ'αρέσει!
Τί λέγαμε λοιπόν, για τις ταπετσαρίες;;;;
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
είπαμε οι γυναίκες να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού αλλά κάποιες το παρακάνουν
Σε πληροφορώ οτι αρχικά ο πατέρας μου έφτιαξε ενα γκαράζ για τα αυτοκίνητάκια μας... Με τον καιρό, το γκαράζ αυτό, το έκανα μια σούπερ γκαρσονιέρα 48τμ που τώρα η μάνα μου θέλει να μείνει εκεί κ να πάω εγώ στο σπίτι τους!!! Εντάξει, μπάνιο, πλακάκια και κουζίνα, μπήκαν μαστόροι. Αλλα τα υπόλοιπα, θέλω και τα κάνω μόνη μου, γιατί μ'αρέσει!
καλά ντε...μια πλάκα κάναμε...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σε πληροφορώ οτι αρχικά ο πατέρας μου έφτιαξε ενα γκαράζ για τα αυτοκίνητάκια μας... Με τον καιρό, το γκαράζ αυτό, το έκανα μια σούπερ γκαρσονιέρα 48τμ που τώρα η μάνα μου θέλει να μείνει εκεί κ να πάω εγώ στο σπίτι τους!!! Εντάξει, μπάνιο, πλακάκια και κουζίνα, μπήκαν μαστόροι. Αλλα τα υπόλοιπα, θέλω και τα κάνω μόνη μου, γιατί μ'αρέσει!
καλά ντε...μια πλάκα κάναμε...
-
Και'μενα πιανουν πολυ τα χερια μου,με τον πατερα μου ειμαστε αχτυπητο διδυμο.Απο βαψιματα,ηλεκτροκολληση,υδραυλικα ακομη και κατι αγνωστο προς εμας θα το παλεψουμε.Τελευταια δουλεια στο σπιτι η τοποθετηση spot,κρυφου φωτισμου και αλλαγη φορας πορτας ψυγειου. Εχω δορυφορικη και αποκωδικοποιητη skymaster και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να πιασω καποια απο τα χχχ χωρις χρηση cam.Exei κανεις εμπειρεια σε σπασιμο φιλμνετ? Εχω την πρωτη-πρωτη συσκευη στο υπογειο.
-
Μην ανοίγουμε νέα θέματα...οπότε εγώ το κάνω για λίγο 'Μαστορέματα στο αυτοκίνητο στο σπίτι'
Έχει το Praktiker ένα υδραυλικό γρύλο σαν αυτό των συνεργείων
17 ευρώ με ικανότητα ανύψωσης 2 τόνων (ούτε τα μισά δεν θέλω)
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα κάτσω κάτω από το αυτοκίνητο αλλά θα το εμπιστευόσασταν ή θα κάνει κανένα 'κρακ' και μας μείνει στα 2?
http://www.praktiker.gr/praktiker-inter ... atype=html
-
Πήρα κάτι αντίστοιχο από λιντλ πέρυσι. Του βγάζουμε τα μάτια, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
-
εχω παρει απο καπου ενα σετ γρυλων και βασεων στηριξης του αυτοκινητου... εχουμε αλλαξει πολλα λαδια στο συλλεκτικο με τη βοηθεια των!
νομιζω εγω τον πηρα απο καρφουρ..
αφου πρωτα ειχα παρει τον κυλινδρικο και ειδα οτι δεν χωραγε να μπει απο κατω..
το 'κροκοδειλος' ειναι πιο βολικο.. -
Α! Ωραία!
στην αρχή είπα και εγώ για κυλινδρικό αλλά θυμήθηκα ότι για να αφήσει η ρόδα του ami το έδαφος πρέπει να ανέβει περίπου 1 μέτρο... οπότε ίσως είναι άχρηστο.
Εδώ με κροκόδειλο και ένα βουλκανιζατέρ είχε βάλει πόσες σφήνες ενδιάμεσα για να το καταφέρει.
Ευχαριστώ παιδιά.
-
αλλος ενας ευχαριστημενος πελατης!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ