-
Φίλε μου, ρώτα καλύτερα στο Car audio θέμα και μην ανοίγεις πολλά ίδια θέματα σε παρακαλώ
Τα 2 θέματα κλειδώνονται
(Moderator nass)
-
Εχθές κάναμε την αγορά του αιώνα… εχμμ.. της εβδομάδας καλύτερα, με τον ξάδερφο.
Πήραμε έναν Ground Zero ενισχυτή αν θυμάμαι καλά τον κάτι4200Χ και ένα Sub 12άρι με κούτα της Kicker τώρα_δεν_θυμάμαι_μοντέλο_αλλά_είναι_μαύρο ένα πράγμα.
Σήμερα τα βάλαμε με τα υπόλοιπα καλούδια που είχαμε.
Καλός ήχος.. πολύ δυνατό μπάσο (που αρέσει στον ξάδερφο και κάνει ότι θέλεις μιας και το ΑΧ πάει στα χέρια του εντός των προσεχών ημερών).
Στο άμεσο μέλλον, είναι η αλλαγή των εμπρός ηχείων όπου με την βοήθεια ενός door panel θα αλλαχτούν από 13άρια σε 16άρια διαιρούμενα. Τώρα φοράει 13άρια JBL GTO ομοαξονικά.
Πηγή… ναι και αυτή είναι στα σχέδια να αλλαχτεί με κάτι καλύτερο, αυτή την στιγμή φοράει Xpode της Sony.
Εν τω μεταξύ έχω ξανάμματα πωρωθεί και εγώ και κάνω κακές σκέψεις στο δεξί ημισφαίριο μου.
Α! εχθές είδα μια πηγή Backer και γλύφω τα δάκτυλα μου… αχ…
Αυτά…
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(καμμια γρυλια θα βρουμε?)
Ευτυχώς που μου το θύμισες. Το βράδυ που θα πάω στο κέντρο θα ψάξω να βρω εκείνη την καλή.
Τέτοια σου κάνει;
-
μινι Project
Στο ξαντια θέλω να αλλάξω τη μαμά πηγή. Θέλω κάποιο radiocd/mp3. Επειδή θα παίξει στα ηχεία που έχει ήδη το αυτοκίνητο, με ενδιαφέρει απλά να έχει καθαρό ήχο και καλο αντικραδασμικό.
Επίσης θέλουμε και αντάπτορα για τα χειριστήρια του τιμονιού καθώς και κάποια πηγή με μαύρη πρόσοψη και πράσινο φωτισμό...
Χρήματα? Οικονομικά!
Ακούω προτάσεις. -
2 καλές οικονομικές προτάσεις που δεν ξεπερνάνε τα 150
-
Mαλιστα..
Από τα 2 παραπάνω ποια προτείνεται;; Απο προηγούμενη εμπειρία με Pioneer ειμαι ευχαριστημένος. Για το Alpine δεν έχω ιδέα.Πόσο περίπου κάνει ο αντάπτορας για το τιμόνι? Θα δουλέυουν όλα τα κουμπιά του; (Λειτουργία Mute, next previous seek, κτλ?)
Θέλω να τον βάλω, το θεωρώ πολύ χρήσιμο όταν οδηγείς.
-
Εγω και ο htanso προφανως προτεινουμε την Alpine...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω και ο htanso προφανως προτεινουμε την Alpine...+1
μεταξύ αυτών των δύο το alpine έχει πιο πολλές δυνατότητες, όπως 2 προενισχυμένες εξόδους με διαχείριση sub έναντι μίας του pioneer και High Pass Filter, απ'την άλλη το pioneer έχει 4x50W ενώ το alpine 4x45.
κι εγώ alpine θα παιρνα
edit: για το κοντρολ του τιμονιού θα σου πάει >100
-
Παιδια εγω εχω κολησει την PIONEER DEH-P55BT
εχετε ακουσει τιποτα απο κανεναν που την εχει ??
ειναι καλη ??
βασικα θελω να εχει κοκκινο φωτισμο και αντικραδασμικο και να ειναι μουρατη.
την εχω βρει σε πολλη καλη τιμη στα 260 ευρω.πειτε μου τη γνωμη σας.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω και ο htanso προφανως προτεινουμε την Alpine... -
όλα αντικραδασμικά είναι σήμερα, τώρα αν έχεις μαλακά πλαστικά ή το πλαίσιο δεν έχει κάτσει καλά ή έχεις τα αμορτισέρ στην σκληρότερη ρύθμιση και κάθε φορά που περνάς από λακούβα τραντάζεται το σύμπαν, δε σου φταίει η πηγή
Καλό το Ρ55 όμως βγάζει μόνο 2V στις προενισχυμένες εξόδους κι έχει μόνο 2.
θα σου πρότεινα PIONEER DEH-P6900IB αλλά έχει μπλε φωτισμό, έχει όμως 3 εξόδους (νομίζω 4V αλλά μπορεί και να σε γελάσω)φυσικά εξαρτάται με τι ηχεία θες να το παίξεις, αν θα βάλεις ενισχυτή στο μέλλον για ηχεία/subwoofer κτλπ.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όλα αντικραδασμικά είναι σήμερα, τώρα αν έχεις μαλακά πλαστικά ή το πλαίσιο δεν έχει κάτσει καλά ή έχεις τα αμορτισέρ στην σκληρότερη ρύθμιση και κάθε φορά που περνάς από λακούβα τραντάζεται το σύμπαν, δε σου φταίει η πηγήΈχω ανάρτηση που κοπανάει ασύστολα (punto sporting), πλαίσιο που δεν έχει κάτσει καλά (ψιλοτρίζει) και παίζω πάντα αντιγραμμένα cd. Το pioneer δεν έχει κάνει ποτέ μα ποτέ τσικ. Το μαμά cd-player 'έχανε' καμιά φορά.
-
Σιγά μην πήδαγε και η βελόνα…
-
Άλλη μια ψήφος εδώ για το Alpine. Ταιριάζει και καλύτερα στο εσωτερικό της Xantia. Από την άλλη ίσως αξίζει να κοιτάξεις και το CDA-9846R που κοστίζει μεν 10
-
Μια ψήφος για τα Pioneer. Αθάνατα μηχανήματα!
Ολύμπιε, οι ρυθμίσεις καλές μεν, αλλά τις άλλαξα λίγο!
Πίσω ηχεία για την BMW, που να μπαίνουν στις υφιστάμενες θέσεις, τι να βάλουμε?
-
ALPINE
Στη φθηνή κατηγορία επίσης,μαμάνε πλέον και τα τζι βι σια
Τα πιονερια τα κάνανε για τα πανυγήρια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ολύμπιε, οι ρυθμίσεις καλές μεν, αλλά τις άλλαξα λίγο!Α) Αν είχες και κανένα σοβαρό cd μέσα για να μπορώ να καταλάβω τι παίζει...
Β) Τέτοιος κουφός που είσαι, καλά του έκανες.Πίσω ηχεία για την BMW, που να μπαίνουν στις υφιστάμενες θέσεις, τι να βάλουμε?
Θύμισέ μου, 16αρια παίρνει? Αν ναι, Helix 6MkII. Αν παίρνει 13άρια, μην μπεις στον κόπο. Βγάλε τελείως τα καμμένα.
Πρέπει να σου βρούμε λύση για τα μπροστινά (κι έπεται ο γιατρός).
-
Που να ξέρω αν είναι 16άρια ή 13άρια βρε άρρωστε?
Τα μπροστινά γιατί? Μια χαρά παίζουνε? Οπως και τα πίσω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Που να ξέρω αν είναι 16άρια ή 13άρια βρε άρρωστε?
Μέτρο, μεζούρα, χάρακα κ.λ.π. δεν έχεις.
Τα μπροστινά γιατί? Μια χαρά παίζουνε? Οπως και τα πίσω!!!
Όταν πηγαίνεις στο γιατρό και σου κάνει τη διάγνωση, του λες άσε δε θέλω να έχω πονόδοντο, προτιμώ πονοκέφαλο;
Άσε τον επιστήμονα να κάνει τη δουλειά του επιτέλους. Εσύ απλά πληρώνεις, όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η επιστήμη. -
Εμ καλά λέω ότι εκτός από αχρωμάτοψ είσαι και κώφοψ.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. ΛΗΣΤΕΙΑ!
Car audio