-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Dacia 4x4 1200 κυβικά (κινητήρας Renault 12).
Ποιος θυμάται τα APO;;;
Σε κάποιο παλιό τεστ των 4Τ είχαν χρονομετρήσει 0-100 σε κάτι πάνω από 1 λεπτό! Τελική 110χαωΜε θίγεις τώρα.
Το Dacia δεν έφτανε καν τα 100 χαω. 95 έδινε το εργοστάσιο τελική όποτε καταλαβαίνεις τι γινόταν πραγματικά. -
Ωχ συγνώμη, λάθος μου. Προφανώς στους 4Τ είχαν στείλει το 'πειραγμένο'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω δίλημμα αναμεσα στο
Panda 1.2 και
Nissan Sunny 1600 auto (η μεγαλύτερη αηδία που εχει περασει απ' τα χέρια μου).Όταν έρθεις Θεσσαλονίκη, θα σου δανείσω για βόλτα κάτι πολύ πιο αργό από 1.600αρι Sunny το οποίο στην χειρότερη θα έχει 90 άλογα...
Να έχεις να λες για ακόμα μεγαλύτερη αηδία!!!
-
PONY φορτωμένο με παιγχνίδια, μιας εταιρίας που δούλευα για 2 φεγγάρια... Βγήκα και στον Καρέα πανάθεμά με... Φρίκη.
-
ΦΙΑΤ 850 του 70κατι.
Οσο γρηγορα και να πηγαινε,παντα εφτανα καθυστερημενος μιας και σταματαγα για να κρυωσει η μηχανη.( Η ΦΙΑΤ νομισε οτι επειδη εβαλε τη μηχανη πισω, το εκανε να μοιαζει με την Πορσε.)
Επωληθη εντος πενταλεπτου στον μηχανικο που το φροντισε στο τελευταιο πεισματαρικο σταματημα του. -
Δεν το έχω οδηγήσει μιας και ήμουν 8 χρονών όταν το πουλήσαμε, είχαμε στην κατοχή μας όμως για χρόνια ένα Zastava 750 κ.ε. αν θυμάμαι καλά. Φυσικά και δεν έχει καν νόημα να αναφερθώ στις επιδόσεις του, αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι στο Νέο Βουτζά που έχουμε εξοχικό υπάρχει μια ανηφόρα που οδηγεί σε φιλικό σπίτι και την οποία δε μπορούσε να ανέβει το αυτοκίνητο Έπρεπε να πάρουμε το άλλο αυτοκίνητο για να την ανέβουμε, ένα Seat 127 με κινητήρα από Fiat Uno, απόδοσης 54 ολόκληρων ίππων. Φανταστείτε πόσα άλογα θα έβγαζε το Zastava...
-
-
127 respect!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
127 respect!+1
Τα πιο αργά αυτοκίνητα που έχουμε οδηγήσει!