-
-
Κλασσικο κουπε...και ομορφο... Ολα ετσι κυκλοφορούν παντως...
-
-
-
[quote='chrmes']Τα έχω κανά εξάμηνο στο 106 και τα βγάζω γιατί θα βάλω άλλα φανάρια που δεν παίρνουν Η4. Είναι Xenon και στην μεσαία και στην μεγάλη σκάλα.
Τιμή 220 -
Μπαινει στο σωστο δρομο ο Χρηστος...
-
Μια χαρά είναι τα φώτα.
-
θα του προσθέσει πολύ άγριο ύφος πάντως!
Ωραία φωτά!
πόσο το μαλλί;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο το μαλλί;220
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπαινει στο σωστο δρομο ο Χρηστος...Πες ότι δεν σου αρέσουν μήπως και το σώσω
Σάββα 270 το ζευγάρι τα πήρα. Ήθελα να αλλάξω το ένα που ήταν σπασμένη η βάση του και προτίμησα αυτά γιατί έχουν ξεχωριστή λάμπα για μεσαία και μεγάλη σκάλα. Είχα ενδοιασμούς για αφτερμάρκετ φώτα αλλά όταν τα έπιασα στο χέρι μου είδα ότι από ποιότητα είναι ίδια με τα γνήσια Valeo.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά είναι τα φώτα.θα του προσθέσει πολύ άγριο ύφος πάντως!
Ωραία φωτά!
πόσο το μαλλί;
Του κοστισε κατι παραπάνω του χρούμες μαλλον... Ποσο τους λαδωσες Χρηστο;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ΌΧΙ ΘΑ ΤΟ ΆΦΗΝΑ ΈΤΣΙ...
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΙΟΥΝΤΆΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...
_
έλεος ρε παιδιά...δεν αντιλαμβάνομαι την μαγκιά σε αυτό...η γέρασα τώρα στα πρώτα -άντα και δεν καταλαβαίνω τι είναι κουλ ή κάποιους τους έχει βαρέσει η μα...κια...
Ήταν αξιόλογο αυτοκίνητο το κουπέ για τα χρήματα του και το έχουν σοδομίσει τόσο πολύ που δεν θέλω να το βλέπω στα μάτια μου. -
-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ΌΧΙ ΘΑ ΤΟ ΆΦΗΝΑ ΈΤΣΙ...
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΙΟΥΝΤΆΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...
_
έλεος ρε παιδιά...δεν αντιλαμβάνομαι την μαγκιά σε αυτό...η γέρασα τώρα στα πρώτα -άντα και δεν καταλαβαίνω τι είναι κουλ ή κάποιους τους έχει βαρέσει η μα...κια...
Ήταν αξιόλογο αυτοκίνητο το κουπέ για τα χρήματα του και το έχουν σοδομίσει τόσο πολύ που δεν θέλω να το βλέπω στα μάτια μου.Γούστα είναι αυτά, σαν ηλεκτρική σκούπα μοιάζει. Πάντως 1 μέτρο μπροστά από τις ρόδες και τόσο χαμηλά, δεν θα κρατήσει για καιρό - ακόμα και στην εθνική θα βρίσκει κάτω.
-
Χωρίς πλάκα τώρα, αμφιβάλετε ότι αν αυτό χτυπήσει πεζό, θα του κόψει το πόδι στα 2?
-
Μακάρι ο πεζός να είναι ο Ρόμποκοπ για να του σπάσει η μάσκα, το αμάξι και το άδειο του κεφάλι.
Βέβαια ένας τέτοιος δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, αλλά είμαι εμείς που με +10 χλω μας πηγαίνουν στα δικαστήρια.
Κωπρόσκυλα.
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το βάψε ο πάσχος;
@CAR αυτός πηγαίνει μόνο με 10
Γνωστο bravo,εχει ξαναμπει κι εκτος απο την αεροτομη και την προεκταση του πισω προφυλακτηρα ειναι πολύ ομορφο.Πρεπει να χει πατρινες πινακιδες..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
το βάψε ο πάσχος;
@CAR αυτός πηγαίνει μόνο με 10
Γνωστο bravo,εχει ξαναμπει κι εκτος απο την αεροτομη και την προεκταση του πισω προφυλακτηρα ειναι πολύ ομορφο.Πρεπει να χει πατρινες πινακιδες..
Οι ζάντες του πάντως είναι πολύ καλές και πανάλαφρες.....εκτός απο βρώμικες!
Australia Uber Alles!!!!! [#2]