-
Κατάστημα, κάτι βαρύ για τον Ολύμπιο, έχει τα νεύρα του.
εδιτ
Ρε συ, τώρα δεν σε προλαβαίνω.
Διαβάζω και μου τρέχουν και τα σάλια.......... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κατάστημα, κάτι βαρύ για τον Ολύμπιο, έχει τα νεύρα του.Να πιασω ενα σφηνακι αψεντι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κατάστημα, κάτι βαρύ για τον Ολύμπιο, έχει τα νεύρα του.
Να πιασω ενα σφηνακι αψεντι;
Ωραίος!
Και με κανα καινούριο ηλεκτρονικό γκατζετομαραφέτι για μεζέ θα ξεχαστεί, που θα πάει... -
Χθες μου ερχεται sms που εγραφε οτι μετα απο κληρωση κερδισα πακετο ηλεκτρικων συσκευων πληρωνοντας μονο τα εξοδα αποστολης και συσκευασιας και να καλεσω το 901-600-**** απο σταθερο τηλεφωνο.
Για μαλακες ψαχνουν αλλα το τηλ μου που το βρηκαν γμτ;
-
Και με κανα καινούριο ηλεκτρονικό γκατζετομαραφέτι για μεζέ θα ξεχαστεί, που θα πάει...Ραδιοcd με ψηφιακή έξοδο, ευχαριστώ.
-
Ρε συ, τώρα δεν σε προλαβαίνω.
Διαβάζω και μου τρέχουν και τα σάλια..........Πανω στο πληκτρολόγιο; Πωωω,πρεπει να ναι αηδια ε;
Του Ολυμπιου μονο αμα του κανεις δωρο ενα ζευγαρι Focal θα τα ξεχασει ολα...οπως βαζουμε την πιπίλα στα μωρα ενα πραμα...
edit:Κοντα επεσα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοντα επεσα...E, δεν έχεις ακούσει που λένε 'ο barman γνωρίζει τους πελάτες του όπως ο εξομολόγος';
Που θα πάει ο έρμος ο Νικόλας να πει τον πόνο του; Έ; Που; Στο barman του, φυσικά. -
Κοντα επεσα...
E, δεν έχεις ακούσει που λένε 'ο barman γνωρίζει τους πελάτες του όπως ο εξομολόγος';
Που θα πάει ο έρμος ο Νικόλας να πει τον πόνο του; Έ; Που; Στην κομμώτρια του, φυσικά. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι κάνεις εσύ τέτοια ώρα όρθιο? Στο κρεβάτι σου γρήγορα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στο κρεβάτι του θα πάει και όχι μόνο!
Από που πληρώνομαι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο κρεβάτι του θα πάει και όχι μόνο!
Mε το αρκουδακι του; Νταξει μωρε μη το πειραζετε το παιδι.Θα παει για υπνο σιγα σιγα...Ε Δημητρακη;
-
Έχουμε πάρτυ σήμερα λέμε, σιγά μην πάω για ύπνο από τώρα.
Σαρμαδάκι θα ρθεις στο πάρτυ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχουμε ύπνο ΚΑΙ σήμερα λέμε, σιγά μην πάω στο πάρτι.Σαρμαδάκι θα ρθεις στο κρεβάτι?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχουμε ύπνο ΚΑΙ σήμερα λέμε, σιγά μην πάω στο πάρτι.
Σαρμαδάκι θα ρθεις στο κρεβάτι?
ααααα...........να φυλάγομαι δηλαδή, όταν θα 'χω επισκέψεις
-
σπερα!
-
Τι έγινε ρε? που είσαστε σήμερα? κανείς δεν είναι εδω? Κανας γρήγορος για κανα κοντράκι παίζει?
-
Ελα.
-
Που να έρθω ρε με το βήμα σου. Άει πάενε απο δω, κουλάτζα!
-
Καλα ασε,τι να παιξω με σενα.Μιση μιζια ανθρωπο.Τεσπα.Κανα εβο εχουμε να ανοιξουμε η μπα;
-
Το μόνο που μπορείς να ανοίξεις με EVO είναι φύλλο.....άντε και καμια συζήτηση μέχρι εκεί.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]