-
Τωρα που περασαμε αρκετο καιρό μαζι,και γνωρίσαμε πάνω-κάτω τα χούγια των συνφορουμάδων μας,τί θα λέγατε να προτειναμε άλλα ψευδόνυμα που πιστεύουμε ότι θα τους ταιριάζανε
Εχουμε και καιρο να παίξουμε κανα παιχνίδι.Οροι: Οποιος συμμετέχει στο παιχνίδι θα το κάνει για να βγάλουμε γέλιο (όχι τίποτα 'μπηχτες' και εξυπνάδες),
-Τα παρατσούκλια να είναι και λίγο πρωτότυπα (όχι άλλο 'εγκάθετος' και 'κότα' ρε παιδια )Βαφτίζονται μόνο όσοι έχουνε κάνει πόστ στο συγκεκριμένο θέμα.Οχι όποιον νά'ναι,μιάς και κάποιος μπορει να μη γουσταρει να αστειευτούμε μαζί του.Η συμμετοχη του εδω,μας ανοίγει την πόρτα για να τον βαφτίσουμε
-
Τωρα που περασαμε αρκετο καιρό μαζι,και γνωρίσαμε πάνω-κάτω τα χούγια των συνφορουμάδων μας,τί θα λέγατε να προτειναμε άλλα ψευδόνυμα που πιστεύουμε ότι θα τους ταιριάζανε
Εχουμε και καιρο να παίξουμε κανα παιχνίδι.Οροι: Οποιος συμμετέχει στο παιχνίδι θα το κάνει για να βγάλουμε γέλιο (όχι τίποτα 'μπηχτες' και εξυπνάδες),
-Τα παρατσούκλια να είναι και λίγο πρωτότυπα (όχι άλλο 'εγκάθετος' και 'κότα' ρε παιδια )Βαφτίζονται μόνο όσοι έχουνε κάνει πόστ στο συγκεκριμένο θέμα.Οχι όποιον νά'ναι,μιάς και κάποιος μπορει να μη γουσταρει να αστειευτούμε μαζί του.Η συμμετοχη του εδω,μας ανοίγει την πόρτα για να τον βαφτίσουμε
-
-
HUNTER - Ο Θείος
Δίνει συμβουλές, λέει ιστορίες, κάνει χαβαλέ, σου δείχνει την πίστα και γενικά ό,τι κάνουν οι cool θείοι!
Δηλαδή τώρα μπορείτε να μου βγάλετε και μένα;
-
charmak66- ο Τρελογιατρός (wanna be) χαχαχαχα
-
Εγω δεν σας ξερω αλλα απο τα νικ που εχετε το πιο συμαθητικο ειναι καποιου
FlowerPower.
εχει ποιοτητα κai σιγουρα καποιο backround το ατομο που το χρησιμοποιει.
θα ηθελα να ημασταν κολλητοι. -
Δεν σας ξέρω ακόμη αλλά πού θα πάει. Στις 3/3 θα μάθω μερικούς. Δέχομαι πάντως να ξαναβαφτιστώ. Ηunter, αν είναι όπως λέει ο charmak, θέλω να ακούσω ιστορίες. Τρελαίνομαι για ιστορίες. Και κάτι ακόμα... Θα μου μάθεις κι εμένα την πίστα;;;
-
Ο χρήστης Mιχάλης Aslanis έγραψε:
FlowerPower.
θα ηθελα να ημασταν κολλητοι.'Μιχαλάκη, είσαι τρέλα
με τη λουλουδοφανέλα' -
Πασχος.....η αλλιώς καγκουρό.....θα μπορούσε να το κάνει και Kangoo να έχει ενα μυστήριο όσοι δνε το ξέρουν νανομίζουν ότι εννοεί το renault.
-
Ρε καγκούρι,εγω δεν εγραψα,γιατι με αναφερεις;
ρατανπλαν ή αλλιως ο Λεμές...
-
Μην το σκίσετε και αυτό το θέμα..........
-
Τον pasxo που τον ειδες ρε?
Δεν εχει ποσταρει εδω ακομα...Εγω προτεινω για τον HUNTER το ψευδωνυμο ''Ο Δασκαλος''
(οχι ο Σπλιντερ )Για τον Charmak λεω το ''Καρδιοκατακτητης'' ξερει αυτος!!
edit:αργησα λιγακι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην το σκίσετε και αυτό το θέμα.......... -
Σου εκανε εντυπωση, ε?
-
Για να βαζω το συγκεριμενο εμοτικον ναι.Ο τροπος οχι το γεγονος.
-
κουκ :
-
HUNTER --> Πόρτας. Για τους λόγους που γράφτηκαν πιό πάνω + φυσικά προσόντα.
Michael-Amott --> Technodoc. Γιατί θα έχει τα ακουστικά περασμένα στο λαιμό και το μετρητή πίεσης ελαστικών στην τσέπη, αντί για πιεσόμετρο.
kouk --> Θείος (σόρυ charmak66). Γιατί όλο συμβουλές και προτροπές είναι και γιατί ζητάει συνεχώς έλεος. Και έχει και αχρωματοψία.
manosk --> Reason, γιατί εξηγεί πάντα το λόγο.
charmak66 --> 1000 μίλια τη νύχτα (1000MPN). Τον έχω ικανό να τα κάνει.
pasxos --> VarateMeKiAsKleo. Αφού προκαλεί για να τ' ακούει...
-
ililias = ΧΩΡΑΦΑΣ
-
Ο χρήστης M.Aslanis έγραψε:
FlowerPower.
θα ηθελα να ημασταν κολλητοι.m.aslanis , θες να μπεις στο club μου ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα παρατσούκλια να είναι και λίγο πρωτότυπα (όχι άλλο 'εγκάθετος' και 'κότα' ρε παιδια )
Γίνε ο Νονός