-
Ναι, τελικά επιβεβαιώνεται, Robin μου είπε ο άνθρωπος.
Και ναι, όπως λέει και ο Χάρης, θα λες ότι έχεις και Subaru!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
pia eine kalytera ayta me 4xronh mhxani h; dixronh;pia adexoun pio poly;Εγω εχω διχρονο.Ενα + ειναι το λιγοτερο αναρτημενο βαρος(αυτο μου εμεινε απο την πριν 10 χρονια ερευνα αγορας).Για αντοχη δεν ξερω αλλα το δικο μου δεν εχει χρειαστει σερβις στην μηχανη.Εχω αλλαξει μια φορα συμπλεκτη (τον διελυσα απο δικια μου βλακεια) και εχω κοψει μια φορα το σκοινι για την εκκινηση.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ναι, τελικά επιβεβαιώνεται, Robin μου είπε ο άνθρωπος.Και ναι, όπως λέει και ο Χάρης, θα λες ότι έχεις και Subaru!!!!!!!!!!
Αποφασίστε ρε επιτέλους!
Αντε καλά...πάω να βρω τα robin...και ενημερώνω!!!...Α....WRC έκδοση έχει?
edit Στο site έχει μόνο μηχανές ρε!!!
-
Τα 2χρονα καταργούνται σιγά σιγά, τα 4χρονα εξελίχθηκαν πολύ. Πριν από 10 χρόνια, βέβαια, ήταν μονόδρομος.
-
Τα 2χρονα καταργούνται σιγά σιγά, τα 4χρονα εξελίχθηκαν πολύ. Πριν από 10 χρόνια, βέβαια, ήταν μονόδρομος.Στην καρδια των εξελίξεων ειμαι
-
Η έρευνα αγοράς (Praktiker) απέδωσε μόνο κάτι MTD στα
-
Eμείς πάντως έχουμε μεσινέζα και αλυσοπρίονο της μακάλο. Γμτ, δεν θυμάμαι με τίποτα πώς γράφεται στα αγγλικά.
Τα έχουμε 10 χρόνια, τα χρησιμοποιούμε τακτικά και έχουν βγει πολύ καλά.
Εγώ που ασχολούμαι αρκετά με την μεσινέζα, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμείς πάντως έχουμε μεσινέζα και αλυσοπρίονο της μακάλο.Για αγορά Μακ Κάλοκ σήμερα:
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ.......kouk, εδώ http://www.tool-shop.gr/tools/index.php?cPath=21_33 θα δεις τα efco. Τα Robin - Subaru δεν τα βρήκα ακόμα.
Προσωπικά, από τέρας δεν αγοράζω. Προτιμώ αυτόν που θα με υποστηρίξει αν ποτέ τον χρειαστώ.
edit
Για να μην κουράζεσαι: http://www.tool-shop.gr/tools/product_i ... cts_id=137Ξαναedit
Η προσφορά μου, να το πάρω να σ' το φέρω, ισχύει ακόμα. -
Εντάξει Ηλία. Θα πάω και μία από την Alex Pack και θα ενημερώσω.
ΥΓ Εσύ ανέβα ρε, ακόμα και χωρίς το εργαλείο...
-
Κι ένα ακόμα λινκ αν κι λείπει ένα βασικό στοιχείο (τουλάχιστον έχει τις περισσότερες αξιόλογες μάρκες):
http://www.l-dimitriadis.gr/products1.html -
Κούκε τί έγινε, το πήρες;;;;;
Θα ενημερώσει δεν έλεγε, ρε παιδιά;Για δώστε κανένα καλό πλυντήριο. Το παλιό μας τα έπαιξε και κάθε τόσο πάει βόλτες (κοινώς, όποτε στύβει τα ρούχα γυρίζει όλο το δωμάτιο και χτυπάει στους τοίχους μέχρι να βγει από την πρίζα). Ε, τι να σου κάνει, είναι 18 χρόνων! Θηρίο! Πρώην, δλδ.
Να παίρναμε κι ένα στεγνωτήριο; Έχει εμπειρία κανείς;
Έλα και λίγο σύντομα, θα βρωμίσουμεεεεεεεεεεεε.
-
Τα efco τα έχει το Praktiker. Τα ryobi και τα robin όμως δεν μπορώ να τα βρω!
Εντός των ημερών θα το πάρω πάντως!...Η αναμονή είναι λόγω αλλαγών στον εργασιακό χώρο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Η αναμονή είναι λόγω αλλαγών στον εργασιακό χώρο!Πάρτο τώρα, μπορεί να σε βοηθήσει και στις αλλαγές στο γραφείο: Κόβει καλώδια εύκολα.
-
...δεν είμαι εκδικητικός τύπος!!!
-
Α, ναι; Και τα καημένα τα χορταράκια γιατί θέλεις να τα θανατώσεις τόσο βάναυσα;
edit
Να σου πω, εσύ θα ξέρεις, για πλυντήριο τι λες;
-
Πήραμε πρόσφατα ένα της Siemens. Σε σχέση με το προηγούμενο (20ετίας) είναι -φυσικά- αστέρι.
Γύρω στα
-
Έλα που εδώ πρέπει να το διαλέξω εγώ!
Επίτηδες το κάνει η δικιά μου, για να φταίω εγώ άν δεν βγεί καλό. -
ΟΚ. Μακριά από Miele. Πανάκριβα και από service, ακόμα πιο πανάκριβα!
Δες να έχει αρκετά προγράμματα και χρονοπρογραμματισμό (για να αρχίζει το βράδυ με το 'νυχτερινό' τιμολόγιο).
Κύριος παράγων είναι το βάρος των ρούχων που θες να χωράει. Ακόμα, οι διαστάσεις του και κυρίως το πλάτος (αν το έχεις εντοιχισμένο κάπου).
-
Κούκε τί έγινε, το πήρες;;;;;
Θα ενημερώσει δεν έλεγε, ρε παιδιά;Για δώστε κανένα καλό πλυντήριο. Το παλιό μας τα έπαιξε και κάθε τόσο πάει βόλτες (κοινώς, όποτε στύβει τα ρούχα γυρίζει όλο το δωμάτιο και χτυπάει στους τοίχους μέχρι να βγει από την πρίζα). Ε, τι να σου κάνει, είναι 18 χρόνων! Θηρίο! Πρώην, δλδ.
Να παίρναμε κι ένα στεγνωτήριο; Έχει εμπειρία κανείς;
Έλα και λίγο σύντομα, θα βρωμίσουμεεεεεεεεεεεε.
πριν μια εβδομάδα αγοράσαμε!
Αποχωριστήκαμε το Siemens 35 ετών! (Μια αντίκα λιγότερη στο σπίτι ) το οποίο απλά είχε σκουριάσει...Πήραμε Brandt. Λίγο τσιμπημένο γιατί ανοίγει από πάνω (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το διαλέγουν οι πιο πολλοί αυτό).
Το έψαξα αρκετά οπότε απλά κοίτα :
-Την κατανάλωση του σε νερό και ρεύμα (Νομίζω το λένε Ενεργειακή στάθμη ή κάπως έτσι)
-Αν γίνεται να μπορείς να το ενεργοποιήσεις με καθυστέρηση. Το βάζεις στις 3 τα ξημερώματα πχ και είσαι με το μειωμένο ωράριο της ΔΕΗ !
-Τώρα για τις ταχύτητες στυψίματος είναι περίπου στις 500 στροφές/λεπτό ένα απλό και φτάνει και 1200 ίσως. Θεωρητικά ακόμα και αν το δουλεύεις στις 700 καλύτερα να έχει max τις 1000 παρά τις 800
-Επίσης καλύτερα πολλά κιλά παρά λίγα και να μην χωράει τίποτα.Ε! Πάρε Γαλλικό! Brandt (Η Citroen δεν βγάζει ακόμα)
edit : με πρόλαβε ο θείος Νίκος
-
Το brandt ειναι απο τα καλυτερα πλυντηρια που κυκλοφορουν, στενο, μονο 45 ποντους φαρδος, καπακι απο πανω, και χωρητικοτητα ρουχων 6 κιλων, αξιοπιστο μεχρι αηδιας , πλενω σε αυτο κουβερτες και παπλωματα
Εχει και LCD οθονη για τους hi tech.
Τιμη 700εΠροσθεστε στο καλαθι. http://www.vromilos.gr
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ