-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Σχόλια χωρίς νόημα δεν προσθέτουν τίποτα!ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΑ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Σχόλια χωρίς νόημα δεν προσθέτουν τίποτα!Μάλλον νεοσύλεκτοs είσαι στούs αγώνεs
Τό σχολιό μου μόνο νόημα έχει..... Αλλά πού....εσυ
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Μπά..... Φέτος έχω ακούσει ότι θα εμφανιστούν ''τέρατα'' ειδικά στις αναβάσεις...
''ΤΕΡΑΤΑ''
ΔΥΝΟΣΑΥΡΟΙ-ΤΕΡΑΤΟΣΑΥΡΟΙ-ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΙ
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΜΟΛΛΙΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ
Δηλαδή κύριε χωμάτινε θέλειs νά πείs ότι στήs αναβάσειs γίνονται μαιμουδιέs.......ενώ στό χώμα είσαστε αγγελούδια;;;;;;;
Μαύρη είν'η νύχτα στά βουνά, Μαύρη σάν καλιακούδα. Λέει ο λαόs.
gravel δεν είναι ο γνωστός χωμάτινος
-
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
Μόνο ο S3 ''έπιασε'' το topic.Τέτοια νέα θέλουμε να ακούμε όλοι μας όπως π.χ επιστροφή Ευσταθιου!!! Δέν έχει ακούσει κανένας σας τίποτα??????Μεγάλη λαχτάρα γιά τόν ΣΑΚΗ έχειs
Καλό παιδί καί γρήγοροs
Αλλά δέν είναι ούτε ο γιόs τού ανέμου ούτε ανεμοπατέραs
-
Θελετε και τα δικα μας?
Θα συμμετασχουμε στο Ακροπολις και στα περισσοτερα χωματινα Ρ. Σπριντ.
Ονειρευομαστε το Φθιωτιδος, κι αν ειναι καλο χωμα και μπορουμε θα το τρεξουμε για 'ζεσταμα ' και δοκιμη εν οψει Ακροπολις.
Στο Αυτοκινητο καναμε διαφορα. Κατ αρχην αποφασισαμε να το τρεχουμε Γκρουπ Α. Οι λογοι?- Για να μην εχουμε το αγχος των αυστηρων κανονισμων του Ν και την αναγκη ενος Εγγλεζου για τεστ πριν απο καθε αγωνα (Στοιχιζει...).
- Για να μην μπαινουμε βαθμολογικη σφηνα σε συναθλητες που κυνηγανε επαθλα συστηματικα, ενω εμεις τρεχουμε σποραδικα.
- Για να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μεγαλα ψυγεια νερου και ψυγειο λαδιου, που θα βοηθησουν τον κινητηρα να διατηρειται χωρις επισκευη (που στοιχιζει...) περισσοτερο χρονο.
- Ναχει μια σταλα παραπανω δυναμη που μας ελειπε.(Γερναμε και τα χερια 'δυστροπουν' )
Τι φτιαξαμε? - Βαλαμε μια Motec για να μπορουμε ν απεξαρτηθουμε πληρως απο την καταπληκτικη αλλά ακριβη για μας Prodrive
- Γενικη επισκευη κινητηρα και 4 σφυρηλατα πιστονια + 2 εκκεντροφορους Piper 254 μοιρες μονο (για ροπη) αλλά μπολικο βυθισμα (δεν θυμαμαι ποσο)
- Φουλ συντηρηση κιβωτιου και διαφορικων.
- Φουλ συντηρηση της OHLINS και προσθηκη (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) υδραυλικων Bump Stops (αλλο πραμα!!!)
- Φουλ συντηρηση πλαισιου και υπολοιπων μηχανικων μερων. Ιεροτελεστεια.
Ελπιζουμε την αλλη βδομαδα ναναι ετοιμο και να δουλεψει σωστα.
Ευχηθειτε το μας, γιατι αλλιως....αυτοκτονουμε.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θελετε και τα δικα μας?
Ονειρευομαστε το Φθιωτιδος, κι αν ειναι καλο χωμα και μπορουμε θα το τρεξουμε για 'ζεσταμα ' και δοκιμη εν οψει Ακροπολις.
Στο Αυτοκινητο καναμε διαφορα. Κατ αρχην αποφασισαμε να το τρεχουμε Γκρουπ Α. Οι λογοι?- Για να μην εχουμε το αγχος των αυστηρων κανονισμων του Ν και την αναγκη ενος Εγγλεζου για τεστ πριν απο καθε αγωνα (Στοιχιζει...).
- Για να μην μπαινουμε βαθμολογικη σφηνα σε συναθλητες που κυνηγανε επαθλα συστηματικα, ενω εμεις τρεχουμε σποραδικα.
- Για να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μεγαλα ψυγεια νερου και ψυγειο λαδιου, που θα βοηθησουν τον κινητηρα να διατηρειται χωρις επισκευη (που στοιχιζει...) περισσοτερο χρονο.
- Ναχει μια σταλα παραπανω δυναμη που μας ελειπε.(Γερναμε και τα χερια 'δυστροπουν' )
Τι φτιαξαμε? - Βαλαμε μια Motec για να μπορουμε ν απεξαρτηθουμε πληρως απο την καταπληκτικη αλλά ακριβη για μας Prodrive
- Γενικη επισκευη κινητηρα και 4 σφυρηλατα πιστονια + 2 εκκεντροφορους Piper 254 μοιρες μονο (για ροπη) αλλά μπολικο βυθισμα (δεν θυμαμαι ποσο)
- Φουλ συντηρηση της OHLINS και προσθηκη (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) υδραυλικων Bump Stops (αλλο πραμα!!!)
Eλπίζω να καταφέρετε να ανεβείτε και καμιά βόλτα στα δικά μας τα χώματα!
-
Κυριε Χρηστο πολυ καλα νεα
Ευχομαι να σας δουμε σε οσους περισσοτερους αγωνες ειναι δυνατο
Καλη Χρονια να εχετε, και να το ευχαριστηθειτε πανω απ' ολα!!!Φιλικα
Δημητρης -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΥΡΓΟ-ΛΑΜΙΑ-Μ.ΡΟΔΟ-ΕΛΠΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΟ EVO-9. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ COPA LIBURNA-ADRIATICO-COSTA SMERALDA. ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΔΕΘ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ S-2000 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ SUBARU S-11 ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ AIMONT.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη, Πορτογαλία δεν θα πάτε τελικά?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ , ΤΑΣΟ ΜΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θελετε και τα δικα μας?
Γιατρέ, καλή διασκέδαση για τη νέα χρονιά, χωρίς ζημιές!!!
Για ότι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου!!!
(Άντε και έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό από κοντά....Πρόσεχε γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη (αναφέρομαι και σε μένα!!!!))
-
Γεια σου Σπυρε.
Ελπιζω φετος να παμε καλυτερα και χωρις ζημιες. Δεν εχει πια μεινει πανω στ αυτοκινητο τιποτα...Τουρκικο.
Δεν ειναι ομως ακομη ετοιμο, γιατι οντως η πολλη δουλεια (κι αλλες υποχρεωσεις) τρωει τον αφεντη. Μολις ετοιμαστουμε θα σε ειδοποιησω για εξορμηση. Θελω επιτελους να δω ραμπα (τερματισμου )στο Ακροπολις!
Παντως πρωτη συμμετοχη ελπιζω ναναι στ Ρ.Σ της Σπαρτης Πρωταπριλιατικα.
Χ. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καθε περυσι και καλυτερα!
και για να μην γκρινιαζω μονο, ας πω και εγω ενα νεο που μου ειπε εγκυρη πηγη το Σεπτεμβριο:
Η Ρενω θα κατεβασει το νεο clio R3 με οδηγο τον Ευσταθιου!Για να δουμε αν θα επιβεβαιωθει η πληροφορια...
με τετοιο εννοεις http://www.youtube.com/watch?v=4A2cz3Jt6iU
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΥΡΓΟ-ΛΑΜΙΑ-Μ.ΡΟΔΟ-ΕΛΠΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΟ EVO-9. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ COPA LIBURNA-ADRIATICO-COSTA SMERALDA. ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΔΕΘ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ S-2000 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ SUBARU S-11 ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ AIMONT.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη, Πορτογαλία δεν θα πάτε τελικά?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ , ΤΑΣΟ ΜΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
S2000 ΣΤΟ Δ.Ε.Θ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ....ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ(ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΩΡΗ...
-
Η Κωνσταντινα Μακρη θα τρεξει με C2 VTS A6!!
@stamelos--->NAI
-
Κανένας ιστορικός??????
-
Πιθανον να τρεξει με κλιο ο Θουκυδιδης.
-
Άντε?????. Εγώ άκουσα ότι άλλαξες κατηγορία, άφησες το Peugeot και θα τρέξεις με το χρυσόμαλλο δέρας και συνοδηγό τον Προμηθέα αληθεύει?????
Μάθετε επιτέλους να μιλάτε σοβαρά σ`αυτό το φόρουμ........................ -
Άντε?????. Εγώ άκουσα ότι άλλαξες κατηγορία, άφησες το Peugeot και θα τρέξεις με το χρυσόμαλλο δέρας και συνοδηγό τον Προμηθέα αληθεύει?????
Βρειι,ποιος το μαρτυρησε?
Ο Ατλαντας η μηπως ο Επιμηθεας? -
Δημήτρη, φαντάζομαι, μετά θα κάνεις και μια παρατήρηση στους mods να κρατάνε τα θέματα 'καθαρά'?
-
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
Μάθετε επιτέλους να μιλάτε σοβαρά σ`αυτό το φόρουμ........................ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ..................NTANTA
-
τα δικά μας νέα είναι μια καλή ετοιμασία σε ανάρτηση - ευθυγράμμιση μιας από μοτέρ είμαστε κομπλέ από πέρυσι. φέτος κατεβαίνω με νέο συνοδηγό το.. φωτογράφο του R40.
δείτε τι ετοίμασε o Πασχάλης για τη φετινή μας παρουσίαση... (pdf, 1.3ΜΒ)
http://www.galfas.gr/racing/misc/galfas ... n_2007.pdf
Αγωνιστικά αυτοκίνητα 2007..... Τα νέα σας.....