-
Τελικά αγόρασα την CITROEN XANTIA 1.6 ACTIVA του 96! στον δρόμο πάει καλά, δεν έχω οδηγήση βέβαια ξανά τέτοιο αυτοκίνητο, αυτά που παρατήρησα θα σας ρωτήσω! Πρώτον δεν αρπάζει το γκάζι, και δεύτερο τα ελαστικά του είναι 205/55 σε 15 ζάντα δεν είναι πολύ για τα 1600 κυβικά?
Όσο για το γκάζι δεν ανεβάζει στροφές απο χαμηλά, γιατί εάν έχει 3000 τότε αγριεύει!!
Θα το πάω την Τρίτη για service και θα δούμε!!! Όμως τι να κάνω με το Ραδιοκασετόφωνο που είναι όλη η κονσόλα? πως θα βάλω ενα καλό pioneer? και θα χαθούν τα χειριστήρια στο τιμόνι? -
Τελικά αγόρασα την CITROEN XANTIA 1.6 ACTIVA του 96! στον δρόμο πάει καλά, δεν έχω οδηγήση βέβαια ξανά τέτοιο αυτοκίνητο, αυτά που παρατήρησα θα σας ρωτήσω! Πρώτον δεν αρπάζει το γκάζι, και δεύτερο τα ελαστικά του είναι 205/55 σε 15 ζάντα δεν είναι πολύ για τα 1600 κυβικά?
Όσο για το γκάζι δεν ανεβάζει στροφές απο χαμηλά, γιατί εάν έχει 3000 τότε αγριεύει!!
Θα το πάω την Τρίτη για service και θα δούμε!!! Όμως τι να κάνω με το Ραδιοκασετόφωνο που είναι όλη η κονσόλα? πως θα βάλω ενα καλό pioneer? και θα χαθούν τα χειριστήρια στο τιμόνι? -
Ρε Ηλία!Το θέμα σου μεταφέρθηκε στους 'κατασκευαστες' ρε φίλε,δεν διαγραφηκε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλοτάξιδο Ηλία.Οταν θα χρειαστειος καινο΄ρια λάστιχα,ψαξε για 195/50-15,που είναι φτηνά και μικρότερα απο τα 205 σουκαλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοο
Καλοτάξιδοοοο
Για cd κ.λ.π. ρώτα στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7071
Mια από τα ίδια κι από μένα!
-
Καλοτάξιδο φίλε μου. Δεν χρειαζόταν όμως να ανοίξεις καινούργιο θέμα για να κάνεις τις ερωτήσεις σου μια και υπάρχει το http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5348
Το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσεις εκεί μπορούν σίγουρα να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Το παρόν κλειδώνεται.
Το αγόρασα!!