-
Touran TSI DSG
-
Μόνο σε μένα φαίνεται κιτς το εσωτερικό του FRV;
Μου θυμίζει τις ένδοξες Ιαπωνικές εποχές που πίστευα ότι είχαν περάσει ανεπιστρεπτί -
FR-V με τα 1000!
Όταν οι άλλοι θα διορθώνουν ατέλειες, εσύ θα χαίρεσαι αθάνατη Ιαπωνική ποιότητα!
Α, όσο για το εσωτερικό, αυτό είναι υποκειμενικό.....Εγώ βρίσκω αυτό του s-max πιο κιτσ..... -
FR-V με τα 1000!
Όταν οι άλλοι θα διορθώνουν ατέλειες, εσύ θα χαίρεσαι αθάνατη Ιαπωνική ποιότητα!
Α, όσο για το εσωτερικό, αυτό είναι υποκειμενικό.....Εγώ βρίσκω αυτό του s-max πιο κιτσ..... -
Ο χρήστης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ έγραψε:
FR-V με τα 1000!
Βασικά το χειρόφρενο του S-max είναι κωμικό...
Ξέρετε τι θα πεί 5 άτομα να χτυπιούνται στα γέλια με το που το βλέπουν...Οι 2 ήταν Γερμανοι οι άλλοι 3 Έλληνες κάφροι ( ο ένας ο γράφων ) αλλά το παράξενο είναι οτι τις μεγαλύτερες καφρίλες τις είπε Γερμανός και όχι Έλληνας
Κατα τα άλλα το diesel νοικιάρικο ( car of the year όπως μας τόνισε 850 φορές η υπάλληλος της sixt ) δεν ήταν κακό...Σφιχτούτσικη ανάρτηση, μικρές κλίσεις, λίγα κοπανηματάκια στις ελάχιστες λακούβες των γερμανικών δρόμων, αρκετοί χώροι για 5 ( για 7 ενήλικες χλωμό ) καλό πορτ-μπαγκάζ ( με 7 πάλι δύσκολα τα πράγματα ) χώρεσε όλο τον εξοπλισμό για μια δουλεία που είχαμε αναλάβει και άρα εκπλήρωσε πλήρως τον λόγο ενοικίασης του. Κατα τα άλλα το εσωτερικο του μου άφησε μάλλον κακές εντυπώσεις σε θέμα φινιρίσματος ειδικά οι πόρτες απλά απαράδεκτα αν και γενικά όπου υπήρχαν σκληρά ( και είναι αρκετά ) πλαστικά έδιναν την αίσθηση της φτήνιας και της πρόχειρης συναρμολόγησης.
Επίσης πολύ καλό σε απόδοση το navi, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες αγοραστές του οχήματος. -
για πες για το χειροφρενο.....
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
για πες για το χειροφρενο.....και τα του γερμανού
-
Η σπανιοτητα ενος μοντελου ειναι μειον λετε για το αυτοκινητο;ς
Μιλαω συγκεκριμενα για το FRV που ζητημα ειναι να εχω δει 2 αυτοκινητα ολα κι ολα στην Αθηνα. Το ρωταω αυτο γιατι εχω ακουσει -διαβασει τα χειροτερα για τον Σαρακακη. Σκεφτομαι δηλαδη οτι αργει που αργει να φερει ανταλλακτικα, ποσο μαλλον για ενα αυτοκινητο που το εχουν το πολυ 50 ατομα σε ολη την Ελλαδα.
Εαν ισχυουν αυτα να παω τοτε στο Verso να τελειωνουμε... -
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Η σπανιοτητα ενος μοντελου ειναι μειον λετε για το αυτοκινητο;Ναι, είναι. Στη μεταπώληση κυρίως. Ειδικά το FR-V, ελάχιστοι το έχουν ακουστά, κι ας είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο. Το νέο Touran με τον TSi είναι πολύ καλή επιλογή πάντως. Αν περισσεύουν χρήματα και για DSG, ακόμη καλύτερα.
-
Σε αυτο εχεις δικιο αλλα εγω δεν μιλαω για την μεταπωληση αλλα για την υποστηριξη του απο τον Σαρακακη
-
Δεν έχω εμπειρία από αυτό.
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Σε αυτο εχεις δικιο αλλα εγω δεν μιλαω για την μεταπωληση αλλα για την υποστηριξη του απο τον ΣαρακακηΠαρ' όσα ακούγονται εμένα η εμπειρία μου (για δύο χρόνια με Honda civic 2003-2005) απ' τον Σαρακάκη δεν ήταν κακή και πάντως δεν είχε καμιά ιδιαίτερη διαφορά από άλλους εισαγωγείς των οποίων τα αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου.
Αλήθεια γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και στο καινούργιο C4 Picasso που έχει εξαιρετικό εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας πολύ καλύτερο απ' όλα αυτά που κοιτάς; -
Καλό το fr-v αλλά ετοιμάζουν έκδοση 1.8 με το μοτέρ του σιβικ...μήπως θα έχει και ένα μίνι facelift και θα μείνεις μια γενιά πίσω με το που το πήρες;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Αλήθεια γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και στο καινούργιο C4 Picasso που έχει εξαιρετικό εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας πολύ καλύτερο απ' όλα αυτά που κοιτάς;
έχεις δει τιμές/κινητήρες;
-
Όχι
Γι αυτό του είπα να ρίξει μια ματιά
όχι να τ' αγοράσει -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Αλήθεια γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και στο καινούργιο C4 Picasso που έχει εξαιρετικό εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας πολύ καλύτερο απ' όλα αυτά που κοιτάς;Προσοχή: δεν ενδείκνυται για όσους τους πιάνει η θάλασσα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλήθεια γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και στο καινούργιο C4 Picasso που έχει εξαιρετικό εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας πολύ καλύτερο απ' όλα αυτά που κοιτάς;
Προσοχή: δεν ενδείκνυται για όσους τους πιάνει η θάλασσα!
Ά κατάλαβα,έχει κυματάκι σήμερα!
-
Εχουμε οικογενειακως πολυ ασχημη εμπειρια απο τα γαλλικα αυτοκινητα. Το δικο μου Peugeot 106, το πρωτο της γυναικας μου Renault Clio, Megane της αλλης μου αδελφης. Ολα μα ολα με πολλα μα πολλα προβληματα.
Ε δεν μου παει να χρεωθω για 3 και βαλε χρονια και να παρω καποιο γαλλικο και να μου κανει τα ιδια.
Αν ηταν διαφορετικα, θα επαιρνα το Scenic η το Grand Scenic που μου αρεσει πιο πολυ απο ολα. -
για αυτο τον λογο ε;
και λεω και εγω του ανθρωπου δεν του αρεσει το scenic;;
αν μπορουσα θα ειχα το grand scenic αλλα και με το κανονικο ειμαι ενταξει
Επιλογη μεταξυ τεσσαρων πολυμορφικων