-
glf εγραψε:
ακριβώς. το έχουμε αγαπήσει, καίμε λάστιχα είμαστε παρέες που τα μετράμε και τα χαιρόμαστε.
το ότι τα μέγαρα είναι άδεια καμιά φορά στους 'επίσημους' αγώνες ταχύτητας είναι κάτι άλλο.
αυτό που λέει ο τίμος είναι οτι μετά... την έρημο φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε νερό. ξεδιψάσαμε. τώρα θέλουμε κανένα σάντουϊτς
...κάτι τέτοια απλά πράγματα φαντάζομαι ψάχνει και ο Τίμος. εμείς ευτυχώς επάνω από καντίνα είμαστε καλυμένοι 100%
Είναι μεγάλη η χαρά να υπάρχει τέτοια θετική ανταπόκριση γιατί τώρα τελευταία πολλές γκρίνιες ακούγονται για τις πίστες μας στον χώρο γενικότερα. Είναι πολύ καλό όσοι έχετε εμπλοκή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βγάζετε αυτά τα θετικά μηνύματα προς τα έξω.
Όσο για την καντίνα φίλε glf είμαι σίγουρος πως είστε καλυμμένοι με τον καλύτερο τρόπο... ο Ολύμπιος είναι ένας απίθανος άνθρωπος... δεν θα ξεχάσω ποτέ ούτε εγώ ούτε πολλοί άλλοι από εμάς εδώ κάτω την φιλοξενία αυτού του ανθρώπου αλλά και γενικότερα όλων των εμπλεκομένων την εποχή της F3 που ανεβαίναμε συχνά στις Σέρρες. Έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις....Coyot εγραψε:
...Προς το παρόν, το μόνο που με απασχολεί προσωπικώς είναι να γίνονταν λίγο πιο ασφαλή τα κερμπ και κυρίως οι 'αμμοπαγίδες' - χώροι εξόδου στις στροφές των υπαρχουσών πιστών.
Για να προσελκυσθεί συνειδητοποιημένη πελατεία, προέχει η ασφάλεια και όχι οι ανέσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που θα θελήσουν να βελτιωθούν οδηγικά και να διασκεδάσουν με το 'πολιτικό' τους (και πιθανόν μονάκριβο) αυτοκίνητο.Σωστές απαιτήσεις. Πιστεύω πως θα γίνουν τέτοιες βελτιώσεις σύντομα. Έτσι και αλλιώς από την φωτό του glf οι Σέρρες έχουν γίνει το κάτι άλλο... τύφλα να έχει η Αγγλία και η Ιταλία. Πιο Βαράνο και πια Βαλελούνγκα. Σαν παιδικές χαρές είναι μπροστά στις Σέρρες.!!! Υπομονή και ακολουθούν και τα Μέγαρα. Ο Χ. Αναστασιάδης δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας, «Δικός» μας άνθρωπος είναι και σίγουρα βλέπει και καταλαβαίνει...
Φιλικά
Speedy -
Χτές προσπαθώντας να βγάλουμε κάποια δουλειά με Google Earth, έπεσα πάνω στην πίστα του Αιγινίου. Αλήθεια με αυτή την πίστα τη έχει γίνει. Κάποτα είχα ακούσει οτι απαγορέψανε την λειτουργία επειδή ήτανε κοντά σε υδροβιότοπο. Ξέρει κανείς τίποτα;
-
στο εξωτερικό πως 'βγαίνουν' οι πιστες;
μήπως γίνεται καλύτερη διαχείριση; προσφορές για σεμινάρια σε εταιρίες, κρατικές και μη, με στόλους αυτοκινήτων; Περισσότερη αγωνιστική δραστηριοτητα κτλ; Καποιος από το περιοδικό να μιλήσει με κάποιον πιστάρχη σε επόμενη αποστολή γιατί πραγματικά το έχω απορία (ή ας τον πάρει κανά τηλέφωνο)
Εχουμε μια περιοχή 5εκ κατοίκων και δεν μπορεί να εχει μια πίστα της προκοπής; -
ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ Η ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ -
Αυτα εγω δεν τα ξερω. Εγω ξερω καποιες αλλες επιχειρησεις που διαχειριζονται πιστες μοντελλισμου, βγαινουν και παραβγαινουν. ΥΠΟΘΕΤΩ λοιπον, οτι με αντιστοιχη διαχειρηση και αντιστοιχες συνθηκες, και μια κανονικη πιστα θα εβγαινε. Προσοχη, λεω ΥΠΟΘΕΤΩ, δεν το ξερω απο πρωτο χερι.
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να προτεινω να προστεθουν παροχες τις οποιες θα πληρωνουμε (αλλα τα πληρωνουμε ετσι κι αλλιως, αλλα δεν τα εχουμε αλλα θα τα θελαμε, κλπ) και θα αφηνουμε μερικα ευρω κερδος παραπανω στην πιστα. -
Τι θέση θα θέλατε να έχει το μηχανοκίνητο σπορ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού;
Από τότε που ανέλαβε ο κ. Ορφανός, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξή του. Υποστηρίξαμε και το Iστορικό Pάλλυ Ακρόπολις, το οποίο είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Δεδομένου ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός προσελκύει κόσμο από το εξωτερικό, με τη σύμπραξη του υπουργού Τουρισμού, κ. Αβραμόπουλου, έχουμε φτιάξει με το Γ.Γ. Τουρισμού, κ. Φωτεινόπουλο, μια επιτροπή που ασχολείται με τον αθλητικό τουρισμό. Εκεί εντάσσεται και το θέμα «πίστες αυτοκινήτου», ώστε να δούμε σε ποια βάση θα κινηθούμε, προκειμένου να αποκτήσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός το δικό του σπίτι. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία στην Πάτρα, με πρωτοβουλία περίπου 400 ιδιωτών και επιχειρηματιών σε έκταση 1.200 στρ. Ήδη υπάρχουν μελέτες και έχουν εγκριθεί τα σχετικά έγγραφα, οπότε εκεί θα έχουμε ακόμα ένα αυτοκινητοδρόμιο. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης χώρου στην Αττική σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, κ. Ξηραδάκη. Εκεί θα είναι το σπίτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Μιλάτε για πίστα F1;
Δε μιλάμε για πίστα Formula 1. Αυτό δεν είναι θέμα δικό μου, καθώς χρειάζεται πολιτική απόφαση την οποία προφανώς δεν μπορώ να πάρω...
Τι προδιαγραφές θα έχει η πίστα στην Αθήνα;
Πέρα από αγώνες αυτοκινήτου (μέχρι επιπέδου DTM) και μοτοσικλετών (μέχρι και παγκόσμιου πρωταθλήματος), ο χώρος θα περιλαμβάνει πίστα καρτ διεθνών προδιαγραφών, πίστες MX, 4x4 κτλ. Εκεί θα φτιάξουμε και τη... φωλιά του Pάλλυ Ακρόπολις.
Ποιο θα είναι το σχήμα διοίκησης της πίστας και πού θα βρίσκεται αυτή;
Καταρχάς, αυτό δεν περνά από τα χέρια μου μου· απλώς κινώ τις διαδικασίες με τον κ. Ξηραδάκη. Είπαμε να κοιτάξουμε σε όλες τις περιοχές γύρω από την Αθήνα που παρουσιάζουν βιωσιμότητα και την απόφαση θα την πάρουν οι υπουργοί. Ο χώρος δεν έχει καθοριστεί, αλλά για την ώρα μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν να φτιαχτεί στα Μέγαρα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται πάρα πολλά χρόνια για το θέμα.
Η πολιτεία θα συμμετέχει οικονομικά;
Ουσιαστικά, θα είναι ιδιωτική επένδυση -ανώνυμη εταιρεία- με συμμετοχή του κράτους σε ποσοστό ανάλογο της αξίας του χώρου που θα διαθέσει.
Σχετικά με το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, πώς βλέπετε το ενδεχόμενο κατασκευής πίστας F1, που να λειτουργεί εκτάκτως μία, δύο φορές το χρόνο;
Δεν μπορώ να πω κάτι για το Ελληνικό, διότι εκεί υπάρχει η κτηματική εταιρεία του δημοσίου, τα Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, ο Γενικός Γραμματέας Oλυμπιακής Aξιοποίησης και άλλοι φορείς... Είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις για το αν, κατά πόσο και πού θα μπορούσε να γίνει μια πίστα F1. Θεωρώ ότι, έχοντας δίπλα μας την Τουρκία, που προηγήθηκε, είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε έγκριση από την παγκόσμια ομοσπονδία για να κάνουμε αγώνα.
Ξέρετε αν έχει γίνει κάποια επαφή με τη FIA;
Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κανέναν. Θα μείνω σ’ αυτά που έχουμε διαβάσει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήρθε ο Γερμανός αρχιτέκτονας και, σε συνεργασία με το Yπουργείο Tουρισμού, είδε χώρους στην Αττική.
Σκέφτεστε πώς θα μπορούσε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να... ανοιχτεί σε περισσότερο κόσμο, να γίνει δηλαδή κάτι ανάλογο με τα «ανοιχτά στάδια» των κλασικών αθλημάτων;
Αυτό θα το δείτε και στο Ακρόπολις, όπου θα μαζέψουμε 500.000 κόσμο για να δει πώς φτιάχνεται ένα αυτοκίνητο και πώς το οδηγεί κάποιος με ασφάλεια. Θα μοιράζονται έντυπα περί ασφαλούς οδήγησης, ειδικοί θα εκπαιδεύουν τον κόσμο και θα υπάρχει πίστα 4x4 στο χώρο. Όλα αυτά θα περνούν ένα μήνυμα σε νέους ανθρώπους, μαθητές κτλ. Η δεύτερη φάση, σε συνεργασία με την ΕΛΠΑ και το Υπουργείο Παιδείας, είναι από τη νέα σχολική χρονιά να δώσουμε ένα φυλλάδιο στους μαθητές σχετικό με το τι σημαίνει «ασφαλής οδήγηση».
Για την πίστα στις Σέρρες τι κάνετε;
Σε συνεργασία με το νομάρχη εγκρίθηκε ένα ποσό για τη βελτίωση της πίστας. Από την ΕΛΠΑ γνωρίζω ότι εκεί γίνονται σημαντικοί αγώνες.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ?
ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ?
ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ?http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11102
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ?
ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ?
Χμμμμμμμμ επειδή μου μοιάζει πως όλοι είναι πολύ Busy να σχολιάσουν... ή είναι στο γυμναστήριο και κάνουν ελαφρά πηδηματάκια, να κάνω εγώ πάλι τον...
Το χειρότερο που μπορεί να μου τύχει είναι να αναγκάζομαι να βγάζω αρνητικά συναισθήματα...
....αλλά από τότε που γράφτηκαν αυτά τα ωραία πράγματα έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και το μόνο που είδαμε ήταν η αποτυχία από πλευράς θεατών στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Δεν έχω καμία αμφιβολία για τις καλές προθέσεις (ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) του ανθρώπου που έδωσε αυτή την συνέντευξη. Μόνο που φοβάμαι πως αυτή η «αλάδωτη παλιοσκουριασμένη και άχρηστη κρατική μηχανή» έκοψε έγκυρα τα φτερά σε ένα ακόμη νέο άνθρωπο που πίστεψε ότι μπορεί να έχει καλές ιδέες.
Το πρόβλημα είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει έχω διαβάσει ένα σωρό τέτοιες «αναπτερωτικές» ανακοινώσεις που σχεδόν έχουν καλυφθεί όλα τα σενάρια.
Αν είναι να περιμένουμε κάθε πότε θα γίνονται εκλογές για να δούμε να κόβεται καμιά κορδέλα εγκαινίων και να σφάζουν κανένα κόκορα έεεεεεε και αυτό το σενάριο έχει παιχτεί.
Τίποτα σοβαρό υπάρχει στο τραπέζι???Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ?
ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ?
Χμμμμμμμμ επειδή μου μοιάζει πως όλοι είναι πολύ Busy να σχολιάσουν... ή είναι στο γυμναστήριο και κάνουν ελαφρά πηδηματάκια, να κάνω εγώ πάλι τον...
Τίποτα σοβαρό υπάρχει στο τραπέζι???
Φιλικά
Speedy...ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!
ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΖΝ-6510 !!!!ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΑΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ-ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
...ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣΦΙΛΙΚΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. -
........ΖΝ-6510 !!!! -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ έγραψε:
...ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!
ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΖΝ-6510 !!!!
....
ΦΙΛΙΚΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ....ΖΝ-6510...Λες να έχω κάψει καμία φλάντζα ???
Χμμμμμμμ, εδώ το έχω εκεί το έχω, όλο το αρχείο μου έψαξα αλλά τίποτα.... είναι όπως όταν ξέρεις το τηλέφωνο και δεν σου βγαίνει να το πεις.
Ας το πάρει το ποτάμι... που λέγαμε κάποτε.Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
...ΖΝ-6510...Λες να έχω κάψει καμία φλάντζα ???
Χμμμμμμμ, εδώ το έχω εκεί το έχω, όλο το αρχείο μου έψαξα αλλά τίποτα.... είναι όπως όταν ξέρεις το τηλέφωνο και δεν σου βγαίνει να το πεις.
Ας το πάρι το ποτάμι... που λέγαμε κάποτε.Φιλικά
Speedy.--. .- ...- .-.. --- ... / -- --- ... -.-. .... --- ..- - .. ... /..-. --- .-. -.. / . ... -.-. --- .-. -
. .-.. .--. .. --.. .-- / -. .- / -- .... -. / -.. .. .- --. .-. .- ..-. . .. / . .--. . .. -.. .... / -.. . -. / . .. -. .- .. / . .-.. .-.. .. -. .. -.- .-
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
.--. .- ...- .-.. --- ... / -- --- ... -.-. .... --- ..- - .. ... /..-. --- .-. -.. / . ... -.-. --- .-. -
. .-.. .--. .. --.. .-- / -. .- / -- .... -. / -.. .. .- --. .-. .- ..-. . .. / . .--. . .. -.. .... / -.. . -. / . .. -. .- .. / . .-.. .-.. .. -. .. -.- .-
ΧΑΙΔΑΡΙ -ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΤΥΠΟΥ-ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΣ !!!!
ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΟΡΣ!!!!!!!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
........ΖΝ-6510 !!!!
..ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΙ !!!
....ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΠΛΕ !!!! -
........ΖΝ-6510 !!!!
..ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΙ !!!
....ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΠΛΕ !!!!Θα με κάνεις να ξύνομαι όλη μέρα....
Πρέπει να φταίει η φλάντζα που λέγαμε... Μπορεί και η τσιμούχα όπως λέει και ο Hour. Πενήντα χρόνια την έχει, λέει, να μη στάξει και καμιά σταγόνα ?....Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Θα με κάνεις να ξύνομαι όλη μέρα....ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΣ!
ΒΡΕ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Θα με κάνεις να ξύνομαι όλη μέρα....
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΣ!
ΒΡΕ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Πονηρούτσικο... είσαι και μαρτυριάρης
Φιλικά
Speedy -
Πριν λίγες μέρες έτυχε και μπήκα στο site των 4Τ όπου και πρόσεξα την ψηφοφορία που υπάρχει σχετικά με την κατασκευή πίστας.
Ψηφισα λοιπον κι εγώ για να δω με λύπη μου την τεράστια διαφορά υπερ της επιλογής/απάντησης 'Να κατασκευαστεί μία πίστα F1 στην Ελλάδα' σε σχέση με την 2η επιλογή 'Να κατασκευαστουν 2-3 πιστες υψηλων προδιαγραφών για να αναβαθμίσουμε πρώτα το Σπορ στην Ελλάδα'...Δεν περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό, μιας και προφανώς οι περισσοτεροι που ψηφισαν στην ψηφοφορία πιθανόν να μην έχουν δει ουτε ζωγραφιστή την πίστα των Μεγάρων ή των Σερρών, και η κύρια επαφήπου έχουν με το θέμα πίστας, είναι να κάθονται μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπουν F1 (φανατικά μάλιστα, ακόμα και κι αν χρειαστεί να ξενυχτίσουν -στην περίπτωση που η ώρα της ζωντανης μετάδοσης είναι τέτοια- λες και θα πάρουν τηλέφωνο τον Todt (ή τον νέο του αντικαταστάτη) για να τον συμβουλεύσουν real time στην επιλογή τακτικής pit stop) .
Αυτό είναι το λιγότερο όμως, μιας και το πιο πιθανό είναι ότι με την ίδια 'λογική' σκέφτονται και όσοι πέρνουν τις αποφάσεις.
Τέτοιες αποφάσεις, για τέτοια θέματα, πρέπει να λαμβάνονται με γνώμονα τις ανάγκες αυτών που πραγματικά τους αφορά το ζήτημα. Τις ανάγκες των 'αθλητών' ή των ενεργά εμπλεκόμενων με το θέμα.
Και δυστυχώς αυτό δε γίνεται πουθενά, σε κανέναν τομέα απ'οτι διαπιστώνουμε.
Σε κάθε θέση υψηλης σημασίας, εκεί που έπρεπε να συναντάμε ανθρώπους που έχουν γνώση του θέματος, που έχουν ζήσει το κάθε θέμα απο μέσα, βρίσκουμε ανθρώπους που απλά δι-ορίστηκαν να κάνουν αυτή τη δουλειά (ok, σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, για να μην τα ισοπεδώνουμε).
Ούτε έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, ούτε έχουν κάποια γνώση επ'αυτου, και κατα τα άλλα είναι αυτοι που θα πάρουν αποφάσεις, σε έκτακες ή προγραμματισμένες καταστάσεις.Αν ρωτήσεις τους ποδοσφαιριστές θα σου πουν ότι θα ήθελαν μια καλή διαιτισία, κι αν ρωτήσεις 'φιλάθλους' σαν εμένα (που δεν ξέρω πόσους παίχτες έχει κάθε ομάδα) θα σου πουν ότι θα ήθελαν ένα ακόμα καλατραβ-οακα
Το ξεκίνησα απο μία απλή ψηφοφορία (που σαφώς καλά κάνει και υπάρχει εκεί που υπάρχει) και το πήγα στο πως σκέφτονται οι αρμοδιοι-υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων κλπ κλπ κλπ..
Απλά είμαι με αυτό το ερωτηματικό μονίμως και δεν μπορώ να το χωνέψω.. Το ποιοι πέρνουν αποφάσεις για κάθε ζητημα που απαιτεί μία εξειδικευμένη γνώση/άποψη (μην ακούσω ότι συστήνονται επιτροπές κλπ, γιατι δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να δείτε τι επιτροπές συστήνονται )
'..Αυτό ακριβώς...'
-
Χτές προσπαθώντας να βγάλουμε κάποια δουλειά με Google Earth, έπεσα πάνω στην πίστα του Αιγινίου. Αλήθεια με αυτή την πίστα τη έχει γίνει. Κάποτα είχα ακούσει οτι απαγορέψανε την λειτουργία επειδή ήτανε κοντά σε υδροβιότοπο. Ξέρει κανείς τίποτα;
Αν δεν κάνω λάθος παραμένει εγκαταλελειμένη. Θυμάμαι ακόμα κάποια παλιά άρθρα του Δ. Παπανδρέου στο περιοδικό Motosport όπου λίγο-πολύ έλεγε πως η αδρανοποίηση του Αιγινίου αποτελούσε μοναδικό παράδειγμα αγαστής συνεργασίας οικολόγων και κυνηγών αφού αμφότεροι (και για διαφορετικούς λόγους βέβαια) ενοχλούνταν από τη θέση της πίστας σε σχέση με τον παρακείμενο υδροβιότοπο...
-
για την ακρίβεια, ο σκουπιδότοπος έχει έρθει μέσα στο χώρο της πίστας. πχ στην στροφή μετά τα πιτς, η εξωτερική της πλευρά έχει μπάζα σα βουναλάκι τώρα
είναι για κλάματα η υπόθεση. μια πίστα δίπλα στην εθνική οδό και είναι αχούρι. πάντως χαίρομαι γιατί την τελευταία φορά που πήγα, ήταν ένα ζευγάρι με τζιπάκι που ο οδηγός μάθαινε στην καλή του οδήγηση....
-
Πιστα F1 ???