-
**OPEL ZAFIRA 1.6
OPEL ZAFIRA 1.8HONDA FRV
VW TOURAN 1.4 / 140 ιπποι
COROLLA VERSO 1.6**
Επιλογη μεταξυ τεσσαρων πολυμορφικων λοιπον, γιατι εφτασε η ωρα για αλλαγη αυτοκινητου. Πρεπει μεχρι τελος Φεβρουαριου να εχω κλεισει καποιο απο αυτα.
Εχω καταληξει σε αυτα τα τεσσερα, αποκλειοντας τα Picasso (C4 και Xasara), Scenic, το C-Max και το Mazda 5 απο την λιστα, οποτε μην μου τα προτεινετε.
Τα οικονομικα μου ειναι περιπου για αυτοκινητο των 22000-24000 ευρω με το κλειδι στο χερι.
Εχουμε δηλαδη δυο γιαπωνεζικα και δυο γερμανικα.
Απο τα μεχρι τωρα Test drive που εκανα δεν καταλαβα και πολλα πραγματα. Αλλωστε τα Zafira και Verso ηταν εκδοσεις στα 1.8. Αυριο θα οδηγησω τα FRV και Touran.
Μου εκανα πιο πολυ 'κλικ' τα FRV (το οποιο δεν το βρισκω καθολου ασχημο) και Zafira.
Οι ενδοιασμοι μου εναι
Πρωτον για το Zafira το 1.6 αν θα τραβαει,
δευτερον για το Zafira 1.8 ποσο θα καιει παραπανω στην πολη,
τριτον για τον κινητηρα του Touran
και τεταρτον ο Σαρακακης για το FRVΣτο Verso (μου ειπαν στο Polis) εχουν σταματησει να εισαγουν τις εκδοσεις Terra και Luna και υπαρχει μονο η ακριβη Sol.
Καθε βοηθεια δεκτη.
Ευχαριστω... -
**OPEL ZAFIRA 1.6
OPEL ZAFIRA 1.8HONDA FRV
COROLLA VERSO 1.6**
Επιλογη μεταξυ τεσσαρων πολυμορφικων λοιπον, γιατι εφτασε η ωρα για αλλαγη αυτοκινητου. Πρεπει μεχρι τελος Φεβρουαριου να εχω κλεισει καποιο απο αυτα.
Εχω καταληξει σε αυτα τα τεσσερα, αποκλειοντας τα Picasso (C4 και Xasara), Scenic, το C-Max και το Mazda 5 απο την λιστα, οποτε μην μου τα προτεινετε.
Τα οικονομικα μου ειναι περιπου για αυτοκινητο των 22000-24000 ευρω με το κλειδι στο χερι.
Απο τα μεχρι τωρα Test drive που εκανα δεν καταλαβα και πολλα πραγματα. Αλλωστε τα Zafira και Verso ηταν εκδοσεις στα 1.8. Αυριο θα οδηγησω τα FRV και Touran.
Μου εκανα πιο πολυ 'κλικ' τα FRV (το οποιο δεν το βρισκω καθολου ασχημο) και Zafira.
Οι ενδοιασμοι μου εναι
και τεταρτον ο Σαρακακης για το FRVΣτο Verso (μου ειπαν στο Polis) εχουν σταματησει να εισαγουν τις εκδοσεις Terra και Luna και υπαρχει μονο η ακριβη Sol.
Καθε βοηθεια δεκτη.
Ευχαριστω... -
**OPEL ZAFIRA 1.6
OPEL ZAFIRA 1.8HONDA FRV
COROLLA VERSO 1.6**
Οι ενδοιασμοι μου εναι
Καθε βοηθεια δεκτη.
Ευχαριστω... -
το φορντ μαξ ίσως;
-
Κρίμα που η τρέχουσα προσφορά της ford δεν περιλαμβάνει το s-max.
-
Volkswagen Touran 1.4 TSi DSG Conceptline 22960 ευρώ
http://www.in.gr/auto/car/price.asp?lngModel=3170&lngCompany=104
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από όλα (συνολικά, όχι εμφανισιακά) και έχω την αίσθηση ότι έχει μακράν τον καλύτερο κινητήρα. Και το κιβώτιο DSG από ό,τι λέγεται είναι κορυφαίο.
-
Πριν μερικές μέρες είχα την ευκαιρία να κάνω test drive το Touran TSI για περίπου 5 ώρες. Το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο όσον αφορά τον κινητήρα, τις επιδόσεις, τους χώρους (χώρος αποσκευών 695 λίτρων) και την κατανάλωση. Τώρα η εμφάνιση είναι εντελώς υποκειμενική αλλά νομίζω ότι με το τελευταίο facelift έγινε αρκετά όμορφο για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Τελειώνοντας θέλω να σου πω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και αν δεν είχα πρόβλημα χώρου στο γκαράζ μου θα το είχα ήδη παραγγείλει.
-
FRV
(εγώ δεν έτυχε ποτέ να το οδηγήσω, αλλά ο αδερφός μου το είχε για λίγες μέρες και το παλαιό μάλιστα. και για να λέει καλά λόγια για ένα τέτοιου είδους αμάξι ο αδερφός, προσωπικά το εμπιστεύομαι)
-
Ειδα παλι το Zafira. Οσες φορες και να το δω ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ τον χωρο αποσκευων οι θεσεις των επιβατων δεν μου γεμιζουν το ματι. Παραδειγμα στο Touran, στο FRV και στο Verso οι θεσεις ειναι 3 ξεχωριστες. Ασε δε αυτο το μονοκοματο πισω καθισμα του Zafira. Εδω μου καθεται...
-
FR-V!!
ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ... -
Πές μας και τους λόγους που το προτίμησες
-
θα ήμουν μεταξύ Zafira 1.8 και Touran 1.4 TSI
-
Ο χρήστης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ έγραψε:
FR-V!!
ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ...Το τρακαρες?
-
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ)!!!
Το αγόρασα μτχ από Γερμανία. Το είχα δει προηγουμένως στις εκθέσεις, και απλά μου άρεσε.....Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή!
Πλεονεκτήματα:- 6 θέσεις, ανεξάρτητες
- Πορτ μπαγκάζ, αξιοπρεπέστατο (436 lt)
- Ποιότητα κατασκευής....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (εντυπωσιακή)
- Ποιότητα κύλισης (δεν τρίζει το παραμικρό αν και μτχ 2 χρονών)
- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ MADE IN JAPAN!!!!!!!
Σαν μειονέκτημα, ο θορυβώδης κινητήρας....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θα ήμουν μεταξύ Zafira 1.8 και Touran 1.4 TSIMe too.
-
Οδηγησα και το Touran: Οντως πολυ καλος κινητηρας, δυναμη παντου, ποιοτητα εσωτερικου.
Εχω μπερδευτει ασχημα και ο καιρος περνα!!
Αλλοι μου λενε για ιαπωνικη αξιοπιστια, αλλοι για γερμανικη ποιοτητα
ΟΟΥΥΦΦ!!! -
Πάρε ιαπωνική ποιότητα.
-
δεν αντεχεις ενα κλικ παραπανω να παρεις το s-max νομιζω οτι ειναι το καλυτερο value for money, ειναι μεγαλο παντως, στο στενο μου παντως δεν πρεπει να χωραει να στριψει.
-
φιλε geocaza, δεκτες ολες οι προτιμησεις σου.
πες μας τους λογους που απεριψες τα αλλα μοντελα για να καταλαβουμε λιγο τους τροπους σκεψεις σου.
προσωπικα νομιζω το fr-v ειναι πολυ καλη επιλογη, ο κινητηρας ειναι εντυπωσιακος, ειναι ιαπωνεζικο, εχει εγγυηση απλετη, εχει χωρους, πορτ-μπαγκαζ και ειναι το οικονομικοτερο (ισως) στην κατηγορια.
εαν και εφοσον μπορεις να πληρωσεις μετρητοις, τοτε ουτε που σε στεναχωρει επιτοκιο και ισως προσφορες αλλων κατασκευαστων.
καλως απεριψες τα citroen, για μια περιοδο θυμαμαι κοιτουσαμε τα ιδια αυτοκινητα.
εγω προσωπικα εκανα μια διαφορετικη επιλογη απο εσενα, αλλα εγω ειχα και διαφορετικο τροπο που εβλεπα το ζητημα.
ειχα και την σκεψη του mercedes b-class, νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη, ισως ακριβα σερβις, δεν ξερω και ελαφρως τσιμπημενη τιμη.παντως στα ορια που εθεσες.
οι υπολοιποι μπορουν να μας πουν την γνωμη τους για αυτο.ελπιζω να κανεις την καλυτερη επιλογη.
υ.γ. οι πλαινες μπροστινες κολωνρς του ζαφιρα κρυβουν πολυ απο ορατοτητα, δεν νομιζεις;;
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Οδηγησα και το Touran: Οντως πολυ καλος κινητηρας, δυναμη παντου, ποιοτητα εσωτερικου.
Εχω μπερδευτει ασχημα και ο καιρος περνα!!
Αλλοι μου λενε για ιαπωνικη αξιοπιστια, αλλοι για γερμανικη ποιοτητα
ΟΟΥΥΦΦ!!!Την ποιότητα τη χαίρεσαι κάθε μέρα. την αξιοπιστία 1-2 φορές το χρόνο.
Πάντως η corolla verso δεν υστερεί και τόσο σε ποιότητα σε σχέση με το touran και ούτε είναι πια τόσο αξιόπιστα τα Toyota όπως παλιά.
Οπότε πάρε αυτό που σου αρέσει καλύτερα.
Επιλογη μεταξυ τεσσαρων πολυμορφικων