Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ρελαντι σε Saxo VTS - HELP!
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Ρελαντι σε Saxo VTS - HELP!
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    12
    37
    993
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • xenos
      xenos last edited by

      Μηπως να μην παιρνουμε τα παντα στα σοβαρα?

      Αφηστε και μια κουβεντα να πεσει κατω!

      Μην περιμενετε ολοι, ετοιμοι για τσακωμους...

      Φληναφήματα και πομφόλυγες...

      1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • elteo
        elteo last edited by

        Ο χρήστης xenos έγραψε:
        Μηπως να μην παιρνουμε τα παντα στα σοβαρα?

        Αφηστε και μια κουβεντα να πεσει κατω!

        Μην περιμενετε ολοι, ετοιμοι για τσακωμους...

        Δηλ τι να κανουμε,να διακωμωδουμε μια συζητηση στην οποια καποια ατομα θελουν ¨μιλησουν¨??? Τετοιες παρεμβασεις δεν τις θελω γιατι οπως λες κι εσυ μετατρεπει μια συζητηση σε αρενα με αποτελεσμα να βγαινουν εκτος θεματος!

        Λοιπον τελος δεν μπορω να ασχολουμαι με τετοιους ανθρωπους!Ημαρτον δηλ ημαρτον!

        1 Reply Last reply Reply Quote 5
        • G
          g60 last edited by

          δεν καταλαβαινω προς τι ολος αυτος ο χαμος.

          [list:1qt3x97t]Αυτο λεω κι εγω citastak!!!Προς τι ντε?Εκανα ΕΝΑ post απαντωντας στο συγκεκριμενο θεμα.Το τονιζω και παλι, το αν αρεσε η ΔΕΝ αρεσε σε μερικους το υφος της πρωτης παραγραφου απ το post που απαντησα ουτε καν με ενδειαφερει. Τωρα απο εκει και περα εαν ασχοληθηκατε για να επικρινεται τα σχολια μου φτανοντας τις 2 σελιδες, προβλημα σας .Εαν δε σας καλυπτει η απαντηση μου , τη παραβλεπετε και πατε παρακατω[/list:u:1qt3x97t]>ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΓΝΩΜΕΣ Κ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ Κ ΕΙΡΩΝΙΕΣ!

          [list:1qt3x97t]Γνωμη σου εδωσα κι εγω, πρατοντας τελικα σφαλμα απεναντι σου.Εκτος αυτου δε νομιζω οτι εισαι ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ που θα απαγορεψει στον καθενα το τι θα πει και ποτε θα επεμβει αλλα και με τι τροπο θα το πει Δε νομιζω οτι εχεις νοικιασει το συγκεκριμενο χωρο του θεματος που ανοιξες για να επιλεξεις τους συμετεχοντες.Αυτα στην κλικα και την παρεα της καφετεριας του καθενος [/list:u:1qt3x97t][list:1qt3x97t]Δεν εχω λογο να ξαναεπεμβω οχι γιατι μου το απαγορευεις(ξερεις.........εχει και μαντρες )αλλα πρωτον γιατι ηδη θεωρησα οτι με το πρωτο ποστ που εκανα σε καλυψα πληρως αλλα και γιατι δε βρισκω το λογο να ασχοληθω στον τροπο που σχιλασατε το ποστ μου.Στο ψητο μαγκες, στη βλαβη [/list:u:1qt3x97t]>lupamai polu file pou to vlepeis etsi to zitima... mipws eisai mixanikos kai fovasai min xaseis pelatia

          [list:1qt3x97t]Φιλε μου, δεν με ενδειαφερει η γνωμη του καθενος στην απαντηση που θα δωσω , αλλα.................με γαλλικα αυτοκινητα δεν ασχολουμαι ουτε για αλλαγες λαδιων Η φιλοσοφια ομως του τροπου αντιμετωπισης των προβληματων ειναι κοινη για ολα τα αμαξια[/list:u:1qt3x97t]>Λοιπον τελος δεν μπορω να ασχολουμαι με τετοιους ανθρωπους!Ημαρτον δηλ ημαρτον!

          [list:1qt3x97t]Εχεις πολυ λιγες γνωσεις φιλαρακο για να σχοληθεις μαζι μου Εκτος αυτου δε με ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ για να βγαλεις τα συμπερασματα σου.Οι εξυπναδες και οι κοντρες ανωτερωτητας στην παρεα σου Κι απ τη στιγμη που ζητας βοηθεια και δε γνωριζεις(απολυτα σεβαστο) θα μαθεις να ακους πριν κρινεις [/list:u:1qt3x97t][list:1qt3x97t]Καλο σας βραδυ κυριοι[/list:u:1qt3x97t][list:1qt3x97t]Μακης[/list:u:1qt3x97t]

          1 Reply Last reply Reply Quote 4
          • elteo
            elteo last edited by

            ΝΟ COMMENTS!Eιπαμε δεν ασχολουμαι αλλο!Δεν αξιζει το κοπο!

            1 Reply Last reply Reply Quote 5
            • K
              kvlachos last edited by

              Χαλαρωστε λιγακι ρε παιδια,δεν ειμαστε εδω για τσακωμους πιστευω.....
              Ο G60POWER ειπε κατι σωστο.ΔΕΝ γινεται να διορθωσεις βλαβη στο αυτοκινητο μεσω ιντερνετ,τηλεφωνου,ταρω και αριθμομαντειας.Καλα κανετε και λετε στο παιδι με το saxo τι μπορει να ειναι αλλα αν δεν το δει σοβαρος μηχανικος ακρη δε θα βγει εκτος και αν εχει ο ιδιος μηχανολογικες γνωσεις και τα κοιταξει μονος του.
              Ειναι σα να παιρνεις το γιατρο τηλεφωνο να σου πει τι εχεις και να σου δωσει και φαρμακο κιολας.Η ακομα χειροτερα να παιρνεις το φαρμακο που εδωσε στο γειτονα επειδη εχεις το ιδιο συμπτωμα.
              Επειδη ολοι αγαπαμε τα αυτοκινητα μας καλο ειναι να συζηταμε μεταξυ μας τι μπορει να ειναι αλλα τη λυση θα τη δωσει μονο ο μηχανικος που θα κατσει πανω απο το αυτοκινητο.Αυτο νομιζω ειπε ο Μακης(G60POWER) και πεσατε ολοι να τον φατε.Εγω πιστευω οτι δεν ειπε κατι λαθος,τελοσπαντων.Αυτο με την αυξηση αριθμου των post ηταν ομως κορυφαιο ειδικα για οσους ειναι καποιους μηνες στο forum.......[/img]

              1 Reply Last reply Reply Quote 5
              • elteo
                elteo last edited by

                Δεν ειπα οτι θα διορθωσω το saxo μου μεσω ιντερνετ,ταρω κτλ απλα ζητησα την γνωμη τους μηπως καποιος εχει κατι παρομοιο!Και απο οτι ειδα σε αλλο φορουμ τα saxo βγαζουν στανταρ βλαβες γιατι το εχουν και αλλοι!Αυτο ζητησα...γνωμες και οχι ειρωνιες!Σχολιαζουμε ενα θεμα και οχι το τι λενε οι αλλοι! Νομιζω κανονισμος σε πολλα φορουμ! Αλλα τι να λεμε τωρα ελληνες κ κανονες δεν πανε μαζι!

                1 Reply Last reply Reply Quote 5
                • M
                  mirage last edited by

                  Εγώ έχω Χsara 1.6 με τον οκταβαλβιδο TU και είχα ανάλογο πρόβλημα κυρίως όταν ξεκινούσε το αμάξι κρύο τον χειμώνα. Στο σερβις πέρασε από εγκέφαλο το αμάξι και έγινε αναβάθμιση λογισμικού. Το πρόβλημα λύθηκε και όλα καλά από τότε. Ο εκγέφαλος είναι της Βοsch και από οτι μου είπανε το πρόβλημα σπάνια εμφανίζεται σε αυτοκίνητα με αυτό τον εγκέφαλο αυτά. Καλή τύχη

                  1 Reply Last reply Reply Quote 6
                  • P
                    puntofato last edited by

                    Αγαπητοί φίλοι,
                    Διαβάζοντας τις διάφορες απόψεις σας δεν μπορώ παρά να παραθέσω την άποψή μου γιατί είναι η δουλειά μου τα συστήματα ψεκασμού και αυτό το πρόβλημα το βλέπουμε πολύ συχνά σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
                    1ον Αν ήταν φίλτρο βενζίνης, το αμάξι δεν θα άνοιγε στα ψηλά γιατί δεν θα του έφτανε το καύσιμο. Οι βενζίνες δεν έχουν καμία σχέση με κράτημα στροφών στα συστήματα ψεκασμού. Μόνο στην κορυφαία απόδοση και γενικά στο τράβηγμα αν και τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτή η διαφορά τους.
                    Το πιθανότερο που έχει το αμαξάκι σου είναι να έχει πάρει βρομιές το μοτεράκι του ρελαντί (bypass αέρος) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να κουνηθεί (γιατί δουλεύει παρακάμπτωντας την πεταλούδα του γκαζιού) και η μηχανή να παθαίνει στιγμιαία ασφυξία. Είναι σκόνη που περνάει από το Φ. Α. σε συνδυασμό με αναθυμιάσεις λαδιού.
                    Πάνε σε ένα μηχανικό ή αν πιάνουν τα χέρια σου βγάλε την πεταλούδα (αφού βγάλεις τον αγωγό από το φίλτρο και τις πριζούλες του ποτενσιόμετρου, αισθητήρα θερμοκρασίας αέρος και μοτέρ ρελαντί) και πάρτο στο χέρι. Πάρε ένα σπρεϋ για καρμπυρατέρ και ψέκασε την τρυπούλα της παράκαμψης. Θα δείς την άκρη από το μοτεράκι είναι περίπου κώνος. Βάρα μέχρι να φύγει όλη η κάπνα. Μετά βάλτα όλα στη θέση τους (αν θυμάμαι καλά το σώμα της πεταλούδας πιάνει με 3 βίδες τορκς(αστεράκι)). Βγάλε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας για κανα 5λεπτο και μετα βάλτον και βάλε μπρος. Το πιθανότερο είναι να μην το ξανακάνει για κανα 2χρόνια.
                    Αν πάλι επαναληφθεί το φαινόμενο μάλλον είναι χαλασμένο το μοτεράκι και θέλει γύρω στα 100ευρώ για καινούργιο.
                    Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως.
                    Καλή τύχη.
                    Φιλικά

                    1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • D
                      dartman1980 last edited by

                      Ο χρήστης elteo έγραψε:
                      Δεν ειπα οτι θα διορθωσω το saxo μου μεσω ιντερνετ,ταρω κτλ απλα ζητησα την γνωμη τους μηπως καποιος εχει κατι παρομοιο!Και απο οτι ειδα σε αλλο φορουμ τα saxo βγαζουν στανταρ βλαβες γιατι το εχουν και αλλοι!Αυτο ζητησα...γνωμες και οχι ειρωνιες!Σχολιαζουμε ενα θεμα και οχι το τι λενε οι αλλοι! Νομιζω κανονισμος σε πολλα φορουμ! Αλλα τι να λεμε τωρα ελληνες κ κανονες δεν πανε μαζι!

                      Φιλαρακι μου μην 'απολογισε' για τιποτα!Φυσικα σε αυτο το forum εχουν ξαναπεσει προμοια θεματα του τυπου 'εχω αυτο τι λετε να ειναι ...' και να εισαι σιγουρος οτι εχουν βοηθηθει πολλοι απο αυτους ακουγοντας τις γνωμες των αλλων!Μη ξεχασεις οταν πας και το φτιαξεις να επανελθεις στο θεμα και να πεις τι ηταν αυτο που ειχες τελικα να δουμε ποσοι εχουν πεσει μεσα!

                      1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • elteo
                        elteo last edited by

                        Το πιθανότερο που έχει το αμαξάκι σου είναι να έχει πάρει βρομιές το μοτεράκι του ρελαντί (bypass αέρος) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να κουνηθεί (γιατί δουλεύει παρακάμπτωντας την πεταλούδα του γκαζιού) και η μηχανή να παθαίνει στιγμιαία ασφυξία. Είναι σκόνη που περνάει από το Φ. Α. σε συνδυασμό με αναθυμιάσεις λαδιού.

                        Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!Και σε ενα αλλο φορουμ που μπηκα και παιδια που ειχαν το ιδιο προβλημα μου ειπαν για αυτο το μοτερακι του ρελαντι!Θα το κανω σερβις σε καμια 15αρια μερες και θα τους το πω!Να σαι καλα!

                        Μη ξεχασεις οταν πας και το φτιαξεις να επανελθεις στο θεμα και να πεις τι ηταν αυτο που ειχες τελικα να δουμε ποσοι εχουν πεσει μεσα!

                        Σιγουρα θα επανελθω!Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!

                        1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • S
                          sidobre last edited by

                          Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
                          Αγαπητοί φίλοι,
                          Διαβάζοντας τις διάφορες απόψεις σας δεν μπορώ παρά να παραθέσω την άποψή μου γιατί είναι η δουλειά μου τα συστήματα ψεκασμού και αυτό το πρόβλημα το βλέπουμε πολύ συχνά σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
                          1ον Αν ήταν φίλτρο βενζίνης, το αμάξι δεν θα άνοιγε στα ψηλά γιατί δεν θα του έφτανε το καύσιμο. Οι βενζίνες δεν έχουν καμία σχέση με κράτημα στροφών στα συστήματα ψεκασμού. Μόνο στην κορυφαία απόδοση και γενικά στο τράβηγμα αν και τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτή η διαφορά τους.
                          Το πιθανότερο που έχει το αμαξάκι σου είναι να έχει πάρει βρομιές το μοτεράκι του ρελαντί (bypass αέρος) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να κουνηθεί (γιατί δουλεύει παρακάμπτωντας την πεταλούδα του γκαζιού) και η μηχανή να παθαίνει στιγμιαία ασφυξία. Είναι σκόνη που περνάει από το Φ. Α. σε συνδυασμό με αναθυμιάσεις λαδιού.
                          Πάνε σε ένα μηχανικό ή αν πιάνουν τα χέρια σου βγάλε την πεταλούδα (αφού βγάλεις τον αγωγό από το φίλτρο και τις πριζούλες του ποτενσιόμετρου, αισθητήρα θερμοκρασίας αέρος και μοτέρ ρελαντί) και πάρτο στο χέρι. Πάρε ένα σπρεϋ για καρμπυρατέρ και ψέκασε την τρυπούλα της παράκαμψης. Θα δείς την άκρη από το μοτεράκι είναι περίπου κώνος. Βάρα μέχρι να φύγει όλη η κάπνα. Μετά βάλτα όλα στη θέση τους (αν θυμάμαι καλά το σώμα της πεταλούδας πιάνει με 3 βίδες τορκς(αστεράκι)). Βγάλε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας για κανα 5λεπτο και μετα βάλτον και βάλε μπρος. Το πιθανότερο είναι να μην το ξανακάνει για κανα 2χρόνια.
                          Αν πάλι επαναληφθεί το φαινόμενο μάλλον είναι χαλασμένο το μοτεράκι και θέλει γύρω στα 100ευρώ για καινούργιο.
                          Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως.
                          Καλή τύχη.
                          Φιλικά

                          Aπό τις πλέον σωστότατες απόψεις και αιτιολογίες!

                          Οπότε είναι και λογικό να παρουσιάσουν τέτοια συμπτώματα αυτοκίνητα με σκούπες ή φιλτοχοάνες!

                          Ομως προσπαθώ να καταλάβω γιατί με αλλαγή βενζίνης σε V-power/ Racing τα συμπτώματα επιδεινώνονται. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές ότι με super αμόλυβδη όλων των εταιριών τα συμπτώματα είναι πιο ήπια, ενώ με τις πιο πάνω βενζίνες τα συμπτώματα επιδεινώνονται αρκετά μέχρι και το αυτοκίνητο σβήνει... Μήπως υπάρχει καμμία εξήγηση για αυτό;

                          1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • P
                            puntofato last edited by

                            Η εξήγηση είναι στο περίπου:
                            Όταν η μονάδα διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κουνήσει το μοτεράκι ,ή το κουνάει αλλά από την βρωμιά κλείνει παραπάνω η τρύπα, προκειμένου να κρατήσει στροφές αυξάνει την διάρκεια του ψεκασμού. Είναι περίπου σαν να έχεις ενα καρμπυρατέρ που έχει σκουπιδάκι στο ρελαντί και προκειμένου να το κάνεις να κρατήσει ρελαντί τραβάς λίγο το τσοκ και το αμαξάκι δουλεύει με 'πλούσιο' μίγμα. Το αντίθετο γίνεται όταν η μονάδα δεν μπορεί να κλείσει, μέσω του μοτέρ πάντα, την παράκαμψη και περνάει παραπάνω αέρας οπότε πάλι αυξάνει την διάρκεια του ψεκασμού προκειμένου να κρατήσει την στοιχειομετρική αναλογία και να μην έχει 'φτωχό' μίγμα.
                            Στις καινούργιες μονάδες γίνεται αντιληπτή αυτή η δυσλειτουργία και ανάβει το Check engine στο ταμπλό.
                            Ο λόγος τώρα που με κάποιες βενζίνες γίνεται αυτό μπορεί να έχει σχέση με το πόση βρώμα έχει μαζευτεί και κατα πόσο η μονάδα μπορεί να το αντιμετωπίσει. Άλλωστε διαφορετικό χρόνο και αβάνς δίνει σε 95 οκτάνια και άλλο σε 98 και 99.
                            Φιλικά

                            1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • S
                              sidobre last edited by

                              Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
                              Η εξήγηση είναι στο περίπου:
                              Όταν η μονάδα διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κουνήσει το μοτεράκι ,ή το κουνάει αλλά από την βρωμιά κλείνει παραπάνω η τρύπα, προκειμένου να κρατήσει στροφές αυξάνει την διάρκεια του ψεκασμού. Είναι περίπου σαν να έχεις ενα καρμπυρατέρ που έχει σκουπιδάκι στο ρελαντί και προκειμένου να το κάνεις να κρατήσει ρελαντί τραβάς λίγο το τσοκ και το αμαξάκι δουλεύει με 'πλούσιο' μίγμα. Το αντίθετο γίνεται όταν η μονάδα δεν μπορεί να κλείσει, μέσω του μοτέρ πάντα, την παράκαμψη και περνάει παραπάνω αέρας οπότε πάλι αυξάνει την διάρκεια του ψεκασμού προκειμένου να κρατήσει την στοιχειομετρική αναλογία και να μην έχει 'φτωχό' μίγμα.
                              Στις καινούργιες μονάδες γίνεται αντιληπτή αυτή η δυσλειτουργία και ανάβει το Check engine στο ταμπλό.
                              Ο λόγος τώρα που με κάποιες βενζίνες γίνεται αυτό μπορεί να έχει σχέση με το πόση βρώμα έχει μαζευτεί και κατα πόσο η μονάδα μπορεί να το αντιμετωπίσει. Άλλωστε διαφορετικό χρόνο και αβάνς δίνει σε 95 οκτάνια και άλλο σε 98 και 99.
                              Φιλικά

                              Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι σπάνιο να βρίσκεις τόσο αιτιολογημένες απαντήσεις!

                              1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • B
                                blind-guardian last edited by

                                Ο ανθρωπος ρωτησε για τα αμαξι του και αμεσως αρχησε διαμάχη για το αν θα δίνουμε συμβουλές η όχι. Ο ανθρωπος μια συμβουλη ρωτησε και στο κάτω κατω αν δεν ήθελε συμβουλή δεν θα ρωταγε και ποσων αλλωστε οταν ολοκληρο topic εχει την διαμάχη και όχι την συμβούλη που ήθελε. Ρωτηστε πρωτα ίσως τελικα καποιοι στο φόρουμ να έχουν τεχνικές γνώσεις και να μην το ξέρουμε και να μας που μια σωστή γνώμη. Εγώ πάντος μια συμβουλή που πήρα απο φόρουμ για ένα ρυθμιστή καυσίμου ήταν αψσογη.
                                ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

                                1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                • elteo
                                  elteo last edited by

                                  Να σημειωσω οτι εχω σκουπα την οποια εχω να καθαρισω 15,000 χλμ!Ισως και αυτο επιδεινωνει την κατασταση με τις σκονες στους δρομους!Και κατι αλλο εγω βαζω την v-power με τα 95 οκτανια!Δεν νομιζω οτι πια τοσο πολυ ζοριζεται ο κινητηρας αφου δεν εντασσεται στις super αμολυβδες!

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • B
                                    blind-guardian last edited by

                                    To leigotero pou sou protini o kataskevastis se ola ta kenouria amaxia ine ta 95 oktania ara den nomizo na eheis provlima. Ego vazo sto 1200 vpower kai den ehei kanena provlima. Kai na xereis ta benzinadika pou ehoun VPOWER ine sigegrimena, xero polla Shell venzinadika pou lene oti ehoun superamolivdi alla den tin onomazoun VPOWER.

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • P
                                      puntofato last edited by

                                      Ρε παιδιά είπαμε μην μπερδεύτετε τις βούρτσες με τις π******.
                                      Και χοάνη να μην είχες πάλι μετά από κάποια χλμ θα είχες το ίδιο πρόβλημα. Άμα είχες δε, καρμπυρατέρ σταδιακά θα έβλεπες και την κατανάλωση σου να αυξάνει.Θα ήθελε λύσιμο και καθάρισμα. Είναι φυσιολογικό είπαμε ΓΙΑ ΟΛΑ τα αυτοκίνητα.
                                      Και για τις βενζίνες πάλι. Αν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο με κάποιο εξάρτημα ποτέ δεν θα το σώσει η βενζίνα. Εγώ σε όλα τα αμάξια μου βάζω είτε ΕΛΙΝ ή AIGEAN και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Και λοιπόν; Αύριο μου χαλάει ένας αισθητήρας θερμοκρασίας νερού και βγάζω ντουμάνια, θα φταίει η βενζίνη; Έλεος πια!

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • elteo
                                        elteo last edited by

                                        Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
                                        Ρε παιδιά είπαμε μην μπερδεύτετε τις βούρτσες με τις π******.
                                        Και χοάνη να μην είχες πάλι μετά από κάποια χλμ θα είχες το ίδιο πρόβλημα. Άμα είχες δε, καρμπυρατέρ σταδιακά θα έβλεπες και την κατανάλωση σου να αυξάνει.Θα ήθελε λύσιμο και καθάρισμα. Είναι φυσιολογικό είπαμε ΓΙΑ ΟΛΑ τα αυτοκίνητα.
                                        Και για τις βενζίνες πάλι. Αν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο με κάποιο εξάρτημα ποτέ δεν θα το σώσει η βενζίνα. Εγώ σε όλα τα αμάξια μου βάζω είτε ΕΛΙΝ ή AIGEAN και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Και λοιπόν; Αύριο μου χαλάει ένας αισθητήρας θερμοκρασίας νερού και βγάζω ντουμάνια, θα φταίει η βενζίνη; Έλεος πια!

                                        Kαλα ντε ηρεμησε απλα αναφερω οτι εχω σκουπα και οχι απλο φιλτρο αερα! Δεν τις μπερδευω τις βουρτσες μην ανησυχεις!Χα χα χα χα χα

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • First post
                                          Last post
                                        • 1
                                        • 2
                                        • 2 / 2
                                        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                          • ΕΛΛΑΔΑ
                                          • ΚΟΣΜΟΣ
                                          • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                          • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                          • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                        • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                          • TEST
                                          • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                          • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                          • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                          • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                          • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                          • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                        • VIDEO
                                          • 4TTV
                                          • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                          • ΑΓΩΝΕΣ
                                          • CANDID CAMERA
                                        • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                          • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                          • ΛΕΞΙΚΟ
                                        • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                          • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                          • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                        • ΑΓΩΝΕΣ
                                          • FORMULA 1
                                          • WRC
                                          • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                          • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                        • ΤΙΜΕΣ
                                        • 4T CLASSIC
                                          • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                          • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                          • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                          • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                          • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                        • ΑΓΟΡΑ
                                          • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                          • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                          • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                        • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                          • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                          • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                          • ΑΓΩΝΕΣ
                                          • CLASSIC
                                        • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                        • MENU
                                        • ΤΙΜΕΣ
                                        • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                        • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                        • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                        • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                        • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                        • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                        • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                        • ΚΟΚ

                                        logo footer

                                        coty











                                        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                        • ΑΓΩΝΕΣ
                                        • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                        • CLASSIC
                                        • ΤΙΜΕΣ
                                        • VIDEO
                                        • FORUM
                                        4T FORUM
                                        4T LIBRARY
                                        APRILIOS

                                        ΤΕΥΧΟΣ Απρίλιος 2025

                                        • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                        • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                        • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                        • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                        Powered by nxcode.gr