-
Εξαρτάται, για γκόμενα μιλάμε;
-
Όχι. Αυτές αποφεύγουν εμένα, όχι εγώ αυτές.
Για τύπο που θέλει να μου φορτωθεί να του κάνω ταριφιά (όχι εκτός δρόμου, για την ακρίβεια στο ίδιο μέρος πάμε) αλλά εγώ δεν θέλω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι. Αυτές αποφεύγουν εμένα, όχι εγώ αυτές.Για τύπο που θέλει να μου φορτωθεί να του κάνω ταριφιά (όχι εκτός δρόμου, για την ακρίβεια στο ίδιο μέρος πάμε) αλλά εγώ δεν θέλω..
πές ότι θα αργήσεις λίγο, να ξεκινήσει αυτός...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για τύπο που θέλει να μου φορτωθεί να του κάνω ταριφιά (όχι εκτός δρόμου, για την ακρίβεια στο ίδιο μέρος πάμε) αλλά εγώ δεν θέλω..
Του το χω πει από τις 10 και είπε 'θα σε περιμένω, δεν πειράζει'.
-
Πες ότι θα πας πρώτα να πλύνεις το αμάξι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πες ότι θα πας πρώτα να πλύνεις το αμάξι.Τι κάφρος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
σωστά, εξετάσεις δεν έχετε, σαν τους σκύλους στον ήλιο.... (όσο και να τους αφήσεις)
-
σωστά, εξετάσεις δεν έχετε, σαν τους σκύλους στον ήλιο.... (όσο και να τους αφήσεις)
Ξέρεις εσύ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρεις εσύ..
πές ότι έσπασε ο κινητήρας σου (όπως γίνεται στα TSI, θα το ξέρει...)
-
Ξέρεις εσύ..
πές ότι έσπασε ο κινητήρας σου (όπως γίνεται στα TSI, θα το ξέρει...)
Έχω Ιαπωνικό ρε γαμώτοοοοοο.
-
τις δύσκολες στιγμές, κι αυτό σπάει
όλα χαλάνε
-
Κοίτα για αυτήν την φορά δεν το γλυτώνεις, φρόντησε μέχρι να φτάσετε να το έχει μετανιώσει οπότε δνε θα σου ξαναζητήσει!
-
Αν του ζήταγες λεφτά για την βενζίνη? με μια προσαύξηση?
-
Αυτός και αν είναι κάφρος.
-
Καλά αν δεν γουστάρω να κάνω κάτι. Στην προηγούμενη δουλειά μου είχαν φορτώσει μια συνάδελφο. Όποτε έβρεχε αργούσα κανα μισάωρο να την πάρω.Αλλά δεν μάσαγε η κάμπια Τελικά συμπτωματικά άλλαξα δουλειά και την φορτώθηκε ένα παιδί με σκούτερ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλά αν δεν γουστάρω να κάνω κάτι. Στην προηγούμενη δουλειά μου είχαν φορτώσει μια συνάδελφο. Όποτε έβρεχε αργούσα κανα μισάωρο να την πάρω.Αλλά δεν μάσαγε η κάμπια Τελικά συμπτωματικά άλλαξα δουλειά και την φορτώθηκε ένα παιδί με σκούτεργι αυτό έχουμε κίνηση κάθε πρωί στους δρόμους
-
Η κάμπια λέει!
-
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ??? Δυο μέρες έλειψα και άρχισαν οι αλλαξοκ@λιές?
Ο Τάζιο τα βρίσκει με τον Ολύμπιο. Μετά ο Ολύμπιος τα βρίσκει με τον Χρμες και τη λένε παρέα στον Πάσχο. Ο Πάσχος βρίσκει συμπαράσταση στον Κιντ, ο οποίος έφαγε κρα από τον Ραντανπλαν, που έκραξε και τον Ολύμπιο για το Γαλλικό του αυτοκίνητο. Ύστερα ο Χρμες εξυμνεί την οδική συμπεριφορά των Ιαπώνων και τα χέρια του Τάζιο (αυτό και αν είναι) και ο Πάσχος τα βρίσκει με τον Ολύμπιο για να πάρουν όλοι μαζί μέρος στη μητέρα όλων των μαχών. Διαιτητής ο Κιντ, ο οποίος φαίνεται να έχει πάρει μίζα από τον Χρμες 2 ταψιά καταΐφι. Ο Ολύμπιος κάνει ένσταση επειδή λέει θα μπερδεύει το καταΐφι με τις μπούκλες του και δε θα ξέρει τι να φάει και το Κιντ προσπαθεί να πάρει τον τίτλο του από το δίδυμο του Μάπετ Σόου, δηλαδή τους Ολύμπιο και Τάζιο. Ο Πάσχος αλλάζει τουρμπίνες σαν τα πουκάμισα και ο Χρμες ξαφνικά εξελίσσεται σε ευθειακια, καθώς προκαλεί τον λαδέμπορα σε κόντρα (έτσι εξηγείται και ο θαυμασμός του για τα χέρια του Τάζιο- εδώ βάζω το δικό μου )ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΟΟΡΑΑΑΑ!!!
Πού είναι ρε οι παραδοσιακές, σταθερές αξίες του φόρουμ? Ένα Σ/Κ σας άφησα και κάνατε το Σουβλατζίδικο Μύκονο...
-
Σκάστε όλοι.
-
Δεν άλλαξαν όλα τα διπλοφάναρα και τις χρυσές ζάντες τις έχεις ακόμα!
Ρε καμια σταβλήσια θα φάμε?
Που είναι ο ΚΟΥΚ γμτ να το οργανώσει?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]