-
Μικρε,εχεις καιρο μπροστα σου για να καταλαβεις τι παει να πει καγκούρικο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δυστυχως ειναι πιο ομορφο απ το δικο μου.Αλλα ο καιροc γαρ εγγυc.. ** Κερδιζει συνεχεια σε διαγωνισμους εμφανισης στην Αγγλια το συγκεκριμενο..**
Κοινοπολιτεία βλέπεις...στενή η σχέση με τους Αυστραλούς!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μικρε,εχεις καιρο μπροστα σου για να καταλαβεις τι παει να πει καγκούρικο...Πόσο χειρότερα δηλαδή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δυστυχως ειναι πιο ομορφο απ το δικο μου.Αλλα ο καιροc γαρ εγγυc..
Ωχ...
Έλα μωρέ, τώρα θα καταλάβεις ότι ο πάσκος είναι αυστραλοπίθηκος?
Οχι βεβαια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοινοπολιτεία βλέπεις...στενή η σχέση με τους Αυστραλούς!Εχεις C4 και μιλας για καγκουριές; Εκ γενετης καγκούρικο αμαξι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοινοπολιτεία βλέπεις...στενή η σχέση με τους Αυστραλούς!
Εχεις C4 και μιλας για καγκουριές; Εκ γενετης καγκούρικο αμαξι...
το 5door ...? ...δεν νομίζω...τα μπέρδεψες γαύρε.
-
Γαυρε; Μολις το βλεπω,λεμε τωρα γιατι ειναι και σπανιο εδω περα ευτυχως,μου ρχεται να ανοιξω παραθυρο και να τα βγαλω ολα εξω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μου ρχεται να ανοιξω παραθυρο και να το βγαλω ολα εξω...Σιγά, πως κάνεις έτσι για 3,5 πόντους?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μου ρχεται να ανοιξω παραθυρο και να το βγαλω ολα εξω...
Σιγά, πως κάνεις έτσι για 3,5 πόντους?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γαυρε; Μολις το βλεπω,λεμε τωρα γιατι ειναι και σπανιο εδω περα ευτυχως,μου ρχεται να ανοιξω παραθυρο και να τα βγαλω ολα εξω...ΡΕ καλά το κατάλαβα...κρυφό-μΠαόκι είσαι!
-
3,5 δεκαδες πόντους θα εννοείς... Αλλα η προσωπικη σου εμπειρια λεει αλλα ε;
Το 3,5 κολλαει αλλού,ξερεις εσυ...Μην προσπαθεις να ξεφυγεις.. Βερόπουλο πήγαμε σημερα ή δεν ειχες μαζι κερμα για το καρότσι; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[ΡΕ καλά το κατάλαβα...κρυφό-μΠαόκι είσαι!Ναι ναι το βρηκες ρε... Γι αυτο το πηρα σε μαυρο το μπραβο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:omg:3,5 δεκαδες πόντους θα εννοείς... Αλλα η προσωπικη σου εμπειρια λεει αλλα ε;
Το 3,5 κολλαει αλλού,ξερεις εσυ...Μην προσπαθεις να ξεφυγεις.. Βερόπουλο πήγαμε σημερα ή δεν ειχες μαζι κερμα για το καρότσι;Έχω αυτοκίνητο στα Γιάννενα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θα σε πονεσουν οι προσαγωγοι σου και γενικα τα ποδια σου (μετα το σκι) προσπαθωντας να μαθεις πως να κοντρολαρεις την ταχυτητα σου, να στριβεις αλλα και μαθαινοντας να σταματας!
Τουλαχιστον αυτα επαθα εγω την 1η φορα που πηγα για σκι... + απειρες τουμπες βεβαια ετσι?
Ενταξει ψιλοευκολο ειναι δηλαδη...αρκει να μεινεις στην πιστα για αρχαριους!
βασικα νταξ κ εγω προτεινω πιστα για αρχαριους αν και παιζει και να βαρεθεις αμα το'χεις μεσα σου
δηλαδη στο αν ειναι ευκολο ή δυσκολο, ναι, και οχι..
οχι αν πας σε ευκολη πιστα, τρελες τουμπες σε αλλη περιπτωση
επισης παρε αντηλιακο και γυαλια ηλιουκαι καλυτερα ρωτα κ τον τραβελερ ή τον χρηστο λαππα που σιγουρα θα ξερουν περισσοτερα να σου πουν
@@@ εύκολο είναι!
Εγώ μια φορά δοκίμασα και δεν κατάφερα να σταθώ όρθιος για περισσότερο από 2 μέτρα.Κάποιοι άλλοι, μετά 1 ωρίτσα άρχισαν να κατεβαίνουν τις πίστες!
Άρα δεν θα μάθεις αν δεν δοκιμάσεις.
-
Του όρντερ ορ νοτ του όρντερ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω καρότσι στα Γιάννενα. -
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα σε πονεσουν οι προσαγωγοι σου και γενικα τα ποδια σου (μετα το σκι) προσπαθωντας να μαθεις πως να κοντρολαρεις την ταχυτητα σου, να στριβεις αλλα και μαθαινοντας να σταματας!
Τουλαχιστον αυτα επαθα εγω την 1η φορα που πηγα για σκι... + απειρες τουμπες βεβαια ετσι?
Ενταξει ψιλοευκολο ειναι δηλαδη...αρκει να μεινεις στην πιστα για αρχαριους!
βασικα νταξ κ εγω προτεινω πιστα για αρχαριους αν και παιζει και να βαρεθεις αμα το'χεις μεσα σου
δηλαδη στο αν ειναι ευκολο ή δυσκολο, ναι, και οχι..
οχι αν πας σε ευκολη πιστα, τρελες τουμπες σε αλλη περιπτωση
επισης παρε αντηλιακο και γυαλια ηλιουκαι καλυτερα ρωτα κ τον τραβελερ ή τον χρηστο λαππα που σιγουρα θα ξερουν περισσοτερα να σου πουν
@@@ εύκολο είναι!
Εγώ μια φορά δοκίμασα και δεν κατάφερα να σταθώ όρθιος για περισσότερο από 2 μέτρα.Κάποιοι άλλοι, μετά 1 ωρίτσα άρχισαν να κατεβαίνουν τις πίστες!
Άρα δεν θα μάθεις αν δεν δοκιμάσεις.
Βασικά νταξ, εγώ σε 2 μέρες στο πήλιο ανέπτυξα μέχρι και δικές μου τεχνικες....δεν μπορούσα να κάνω ούτε το πιο απλό...να φρενάρω με ν....έκανα ετσι / \ τα πέδιλα και συνέχιζε....ε έπεφτα κα ιεγώ κάτω, και σταμάταγα!
-
Aυτο λεγεται κουλαμαρα Στελιο.Ρωτα τον taurus για λεπτομερειες.Το χει σπουδασει.
-
περίεμενε ρε... Θα σε φτιάξω εγώ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]