-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ζωα αρκετα σημερα στην εθνικη αθηνων-κορινθου κατι τις 10 το πρωι με παρα πολυ βροχη και κατασκοτινο ουρανο δεν αξιωθηκαν να αναψουν τα φωτα τους(τι διαλο ρε φουστη μου μπας και νομιζουν οτι θα πληρωσουν παραπανω δεη )
επισης ζωο με Q7 στον ιδιο δρομο ειχε παρει εργολαβια την αριστερη με 150 και αρνιοταν πεισματικα να κανει δεξιαΥποψιάζομαι κι ένα ακόμη 'ζωάκι' στην εξίσωση...
καλα υποψιαζεσαι επειδη εχω ζησει πολλα χρονια γερμανια και επειδη εκει ειναι φυσικο τα 150 ακομα και παραπανω στη βροχη και επειδη το συγκεκριμενο σημειο ηταν με καλη ασφαλτο εκρινα οτι μπορουσα να παω και παραπανω.Αλλα φυσικα ο εχω Q7 μαμω και δερνω ειχε αλλη αποψη.
Φίλε μου, πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Εδώ όμως -στο θέμα της οδοποιίας- δεν είμαστε νότια Ευρώπη, αλλά βόρεια Αφρική.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ζωα αρκετα σημερα στην εθνικη αθηνων-κορινθου κατι τις 10 το πρωι με παρα πολυ βροχη και κατασκοτινο ουρανο δεν αξιωθηκαν να αναψουν τα φωτα τους(τι διαλο ρε φουστη μου μπας και νομιζουν οτι θα πληρωσουν παραπανω δεη )
επισης ζωο με Q7 στον ιδιο δρομο ειχε παρει εργολαβια την αριστερη με 150 και αρνιοταν πεισματικα να κανει δεξιαΥποψιάζομαι κι ένα ακόμη 'ζωάκι' στην εξίσωση...
καλα υποψιαζεσαι επειδη εχω ζησει πολλα χρονια γερμανια και επειδη εκει ειναι φυσικο τα 150 ακομα και παραπανω στη βροχη και επειδη το συγκεκριμενο σημειο ηταν με καλη ασφαλτο εκρινα οτι μπορουσα να παω και παραπανω.Αλλα φυσικα ο εχω Q7 μαμω και δερνω ειχε αλλη αποψη.
Φίλε μου, πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Εδώ όμως -στο θέμα της οδοποιίας- δεν είμαστε νότια Ευρώπη, αλλά βόρεια Αφρική.
ωχ!
παιδια μην ξεκινησετε παλι...please!
-
τι cincue τι 7ρα τι το USS starhip enterprise οι νόμοι της φυσικής υσχίουν για όλους, ακόμα και για σένα!
η υδρολίσθηση καραδοκεί για όλους, και με 150 ειναι αδύνατον να επαναφέρεις το όχημα σου όσα ESP GPS ROS PAK PKK UCK να έχει πάνω του.
περισότερη προσοχή και λογική δεν έβλαψαν ποτέ.
φιλικά.
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
τι cincue τι 7ρα τι το USS starhip enterprise οι νόμοι της φυσικής υσχίουν για όλους, ακόμα και για σένα!η υδρολίσθηση καραδοκεί για όλους, και με 150 ειναι αδύνατον να επαναφέρεις το όχημα σου όσα ESP GPS ROS PAK PKK UCK να έχει πάνω του.
περισότερη προσοχή και λογική δεν έβλαψαν ποτέ.
φιλικά.
με το USS starship enterpise υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο νέο civic
(Πέρα από πλάκα έχεις δίκιο για την αυξημένη προσοχή που πρέπει να δείχνουμε σε βρεγμένο δρόμο πόσο μάλλον με μεγάλες ταχύτητες)
-
για ενα Q7 και μια 7αρα μπεμπα τα 150 σε καλο δρομο με καλες καιρικες συνθηκες ειναι απολυτα νορμαλ.
αλλα με παρα πολυ βροχη και σκοτεινο ουρανο ειναι καπως πολλα.αρκετα πολλα μαλλον.
και μιας και αναφερθηκε η γερμανια,και εκει στους δρομους που δεν υπαρχει οριο,οταν βρεχει αναβουν ηλεκτρονικες ταμπελες και βαζουν ανωτατο οριο απο 80 μεχρι 120 αναλογα τη περιπτωση.η αλλου λεει ανωτατο οριο 130,αλλα οταν βρεχει 80.γνωστο μου του αφαιρεσαν 3 μηνες το διπλωμα,με 400 ευρω προστιμο και 4 ποντους επειδη ετρεχε με 145 με καταρρακτωδη βροχη.οι γερμανοι αστυνομικοι του ειπαν οτι το προστιμο ειναι τοσο βαρυ λογω οτι εβρεχε παρα πολυ.αν δεν εβρεχε δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα μιας και ηταν αουτομπαν χωρις οριο ταχυτητας. -
Ενα νεο σχετικα φαινομενο που αρχιζει ομως να γενικευεται ειναι το παρκαρισμα στον διαμηκη αξονα της διαχωριστικης νησιδας με επακολουθο να στενευει πολυ το ανοιγμα για αυτους που ερχονται καθετα και θελουν να στριψουν.
Ετσι σημερα το πρωι ενα διποδο ειχε παρκαρει το Octavia στην ακρη της νησιδας Δοιρανης και Φιλαρετου στην Καλλιθεα με αποτελεσμα η μπετονιερα που ερχοταν απο την Συγγρου να μην μπορει να στριψει.
Κατα παραξενο τροπο πρεπει να μαζευτηκαν εκει ολοι οι υπομονετικοι οδηγοι της Αθηνας μιας και το μονο κορναρισμα που αντηχουσε ηταν το πονεμενο γκαρισμα της μπετονιερας.
Μετα απο διαδοχικες μανουβρες 10λεπτου και πλεον ,μπορεσε και περασε και ανοιξε ο δρομος.Το ζωο η καπου εβοσκε,η ηταν διπλα αλλα δεν τολμησε να παρουσιαστει. -
Γειά σας,
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενα νεο σχετικα φαινομενο που αρχιζει ομως να γενικευεται ειναι το παρκαρισμα στον διαμηκη αξονα της διαχωριστικης νησιδας με επακολουθο να στενευει πολυ το ανοιγμα για αυτους που ερχονται καθετα και θελουν να στριψουν.
Ετσι σημερα το πρωι ενα διποδο ειχε παρκαρει το Octavia στην ακρη της νησιδας Δοιρανης και Φιλαρετου στην Καλλιθεα με αποτελεσμα η μπετονιερα που ερχοταν απο την Συγγρου να μην μπορει να στριψει.
Κατα παραξενο τροπο πρεπει να μαζευτηκαν εκει ολοι οι υπομονετικοι οδηγοι της Αθηνας μιας και το μονο κορναρισμα που αντηχουσε ηταν το πονεμενο γκαρισμα της μπετονιερας.
Μετα απο διαδοχικες μανουβρες 10λεπτου και πλεον ,μπορεσε και περασε και ανοιξε ο δρομος.Το ζωο η καπου εβοσκε,η ηταν διπλα αλλα δεν τολμησε να παρουσιαστει.Φίλε μου δε ξέρω που μένεις, αλλά το ίδιο φαινόμενο ...'ανθεί' και στην Νέα Σμύρνη εδώ και πολύ καιρό.
Είναι πολύ έντονο, στην οδό Εφέσσου (δίπλα από το άλσος) και στην Πλαστήρα (πριν την οδό Ομήρου), όπου αποκλείονται τα ενδιάμεσα ανοίγματα των νησίδων, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη είτε η αναστροφή είτε η κατα μήκος διέλευσή τους (ιδίως στην οδό Εφέσσου) σ΄εκείνα τα σημεία.
Άν και ο Δήμος, έχει οριοθετήσει θέσεις στάθμευσης καθώς και σημεία που πρέπει να μένουν ελεύθερα, οι κάτοικοι της περιοχής (και όχι μόνον) τα αγνοούν και κλείνουν τον δρόμο ! επειδή έτσι γουστάρουν ...Φιλικά
Μάξιμος
-
ζώο να το πω, καθίκι να το πω, δε ξέρω γιατί θ'αρχίσω παναγίες και δε θέλω. Ορίστε αυτό που έπαθε το σιβίκ μου στην κάθετο που είναι το ΚΤΕΟ πίσω απ'το Πεντάγωνο στον Χολαργό και το πάρκαρα πρώτη φορά εκεί γιατί δεν είχε μετρό το πρωί και δε το ξερά. Να λοιπόν τι αντίκρυσα το απόγευμα:
μπράβο μαλάκα, όποιος κι αν είσαι, που το μόνο που έμαθες στη ζωή σου είναι να βαράς και να φεύγεις...`Ετσι σ'έμαθε ο πατέρας σου και η μάνα σου?
Τι άλλο να πω ρε παιδιά ειλικρινά το μόνο που περίμενα να πάθω εκεί ήταν να φάω καμια κλήση απ'την δημοτική αστυνομία, και όχι να μου φάνε τον προφυλακτήρα!!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
για ενα Q7 και μια 7αρα μπεμπα τα 150 σε καλο δρομο με καλες καιρικες συνθηκες ειναι απολυτα νορμαλ.
αλλα με παρα πολυ βροχη και σκοτεινο ουρανο ειναι καπως πολλα.αρκετα πολλα μαλλον.
και μιας και αναφερθηκε η γερμανια,και εκει στους δρομους που δεν υπαρχει οριο,οταν βρεχει αναβουν ηλεκτρονικες ταμπελες και βαζουν ανωτατο οριο απο 80 μεχρι 120 αναλογα τη περιπτωση.η αλλου λεει ανωτατο οριο 130,αλλα οταν βρεχει 80.γνωστο μου του αφαιρεσαν 3 μηνες το διπλωμα,με 400 ευρω προστιμο και 4 ποντους επειδη ετρεχε με 145 με καταρρακτωδη βροχη.οι γερμανοι αστυνομικοι του ειπαν οτι το προστιμο ειναι τοσο βαρυ λογω οτι εβρεχε παρα πολυ.αν δεν εβρεχε δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα μιας και ηταν αουτομπαν χωρις οριο ταχυτητας.οντως υφισταται αυτο που λες αλλα οχι παντα
-
τιποτα δεν ειναι απολυτο.μιλαω ομως παντα για κοινη λογικη η οποια εφαρμοζεται στις περισσοτερες χωρες της ΕΕ.και εφαρμοζεται και ειναι νομος για καποιο λογο.
σορρυ φιλε μου αλλα το να πηγαινεις με ταχυτητες ανω των 150 σε δημοσιο δρομο με παρα πολυ βροχη ειναι εξισου εγκληματικο οσο και η δικια μου η προσπεραση πριν πολλα χρονια.
μπορει καλλιστα να δημιουργηθει ατυχημα και να δουνε το χαρο πολλοι αθωοι που μοιραζονται το δρομο μαζι μας.
σε καλο δρομο με λιακαδα κανενα προβλημα αν γουσταρεις να γκαζωσεις με λιγη κινηση.αλλα οχι με καταρρακτωδη βροχη.
και πιστεψε με με ασχημες καιρικες συνθηκες ΚΑΝΕΝΑ οχημα δεν ειναι ασφαλες με τετοιες ταχυτητες.δεν το λεω εγω,αλλα οι κατασκευαστες των οχηματων.
με καλο καιρο και καλο δρομο και καλο οχημα,πατα το οσο γουσταρεις και οσο παει. -
τιποτα δεν ειναι απολυτο.μιλαω ομως παντα για κοινη λογικη η οποια εφαρμοζεται στις περισσοτερες χωρες της ΕΕ.και εφαρμοζεται και ειναι νομος για καποιο λογο.
σορρυ φιλε μου αλλα το να πηγαινεις με ταχυτητες ανω των 150 σε δημοσιο δρομο με παρα πολυ βροχη ειναι εξισου εγκληματικο οσο και η δικια μου η προσπεραση πριν πολλα χρονια.
μπορει καλλιστα να δημιουργηθει ατυχημα και να δουνε το χαρο πολλοι αθωοι που μοιραζονται το δρομο μαζι μας.
σε καλο δρομο με λιακαδα κανενα προβλημα αν γουσταρεις να γκαζωσεις με λιγη κινηση.αλλα οχι με καταρρακτωδη βροχη.
και πιστεψε με με ασχημες καιρικες συνθηκες ΚΑΝΕΝΑ οχημα δεν ειναι ασφαλες με τετοιες ταχυτητες.δεν το λεω εγω,αλλα οι κατασκευαστες των οχηματων.
με καλο καιρο και καλο δρομο και καλο οχημα,πατα το οσο γουσταρεις και οσο παει. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώο να το πω, καθίκι να το πω, δε ξέρω γιατί θ'αρχίσω παναγίες και δε θέλω. Ορίστε αυτό που έπαθε το σιβίκ μου στην κάθετο που είναι το ΚΤΕΟ πίσω απ'το Πεντάγωνο στον Χολαργό και το πάρκαρα πρώτη φορά εκεί γιατί δεν είχε μετρό το πρωί και δε το ξερά. Να λοιπόν τι αντίκρυσα το απόγευμα:
μπράβο μαλάκα, όποιος κι αν είσαι, που το μόνο που έμαθες στη ζωή σου είναι να βαράς και να φεύγεις...`Ετσι σ'έμαθε ο πατέρας σου και η μάνα σου?
Τι άλλο να πω ρε παιδιά ειλικρινά το μόνο που περίμενα να πάθω εκεί ήταν να φάω καμια κλήση απ'την δημοτική αστυνομία, και όχι να μου φάνε τον προφυλακτήρα!!!
Εκεί κοντά μένω. Σε ποια διασταύρωση; (By the way πίσω από το μετρό είναι Παπάγου...)
-
Μεσογείων κοντά στο Σταυρό, κάποιοι είχαν τρακάρει στην αριστερή λωρίδα μετά από αριστερή στροφή. Φρενάρισμα εμείς κτλ... Το θεώρησαν φυσιολογικό να μείνουν εκεί με αλάρμ. Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι οι 2 φίλοι μου που ήταν στο αμάξι είπαν ότι καλά έκαναν, για να έρθει η ασφαλιστική για να αποδειχτεί ποιος έφταιγε. Εγώ επέμενα αλλά κι αυτοί επίσης...
Ποιός έχει δίκιο; Δεν είναι πάνω απ'όλα το θέμα ασφάλειας, δεν έπρεπε να πάνε δεξιά; Αν κάποιος έσκαγε πάνω τους και σκοτωνόταν κάποιος, ποια θα ήταν η δικαιολογία; (Προφανώς τρίγωνο δεν είχαν βάλει ή τουλάχιστον δεν είχαν προλάβει, μόνο αλάρμ)
Πάντως εγώ αν με είχαν τρακάρει από πίσω θα προτιμούσα να πάω δεξιά και ας το σκάσει ο πούστης παρά να ρισκάρω τέτοιο πράγμα...
-
Έπρεπε να έχουν βάλει τρίγωνα και να ειδοποιούν τον κόσμο με νοήματα ευρισκόμενοι σε ασφαλές σημείο (όχι στη μέση της λωρίδα δηλαδή). Καλώς δεν μετακίνησαν τα οχήματα, κακώς αφού δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα.
-
Στο σημείο αυτό που είναι μακριά από φανάρια όλοι πάνε με 100... και δεν είχε κάτι να αποδείξει στους ασφαλιστές, φαινόταν ποιος είναι ο μπροστά και ποιος ο πίσω!! Είναι ανάγκη να κινδυνέψουν ζωές για 2 προφυλακτήρες;
-
100???
Πάω με 80-90 στην δεξιά λωρίδα, και με περνάνε σαν λυσασμένοι, ακόμα και αυτοί που πάνε δεξιά αλλάζουν λωρίδα και με περνάνε!
Μιλάω για μέσα στο τούνελ ακόμα!
-
Στο τούνελ εννοείς κάτω από την Κατεχάκη ή εκεί που ήταν η γέφυρα του Σταυρού; Και στα δύο εμπνέει ο δρόμος όταν δεν έχει κίνηση. Τελος πάντως στη Μεσογείων σε εκείνο το σημείο οι ταχύτητες είναι μεγάλες.
-
Για τον Σταυρό δεν λέγαμε?
Πριν την καντίνα....ο 24ωρο?
-
Μα αυτό το πράμα πια να κάθονται όλοι εκεί που τράκαραν ή έμειναν... Την Παρασκευή είχει μείνει ένα Punto στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα, στην κατηφορική αριστερή ανάμεσα στις διασταυρώσεις Καισαριανής και Βύρωνα. Ε, έκατσε στην αριστερή όπως ήταν και η ουρά έφτασε μέχρι την Αττική Οδό. Τόσο δύσκολο ήταν να το αφήσει να κυλήσει και να πάει στην άκρη, στο φανάρι που πάει στο στρατόπεδο πάνω από το Βύρωνα; Έλεος δηλαδή... Εκατοντάδες αυτοκίνητα καθυστέρησαν πάνω από μισή ώρα για τη βλακεία του ενός...
Ζώα ζώα ζώα [#4]