-
Λοιπόν το αμάξι ΕΙΝΑΙ καγκούρικο γιατί μόνο ένας γνήσιος αυστραλός θα είχε αυτά τα φρενάκια και τα ταμπουράκια πίσω.....σε δυνατό υποτίθεται αμάξι.....εκτός αν έχει καμαι 100ρια μουλάρια και το παίζει γρήγορος στα λόγια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λοιπόν το αμάξι ΕΙΝΑΙ καγκούρικο γιατί μόνο ένας γνήσιος αυστραλός θα είχε αυτά τα φρενάκια και τα ταμπουράκια πίσω.....σε δυνατό υποτίθεται αμάξι.....εκτός αν έχει καμαι 100ρια μουλάρια και το παίζει γρήγορος στα λόγια!Και βγάαααλε...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορούμε παρακαλώ να επανέλθουμε στο αυστραλοτόπικ και να μην ασχολούμεθα πλέον με ένα από τα αριστουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο μόνο καγκουρεμένο από τον κάτοχό του δεν μπορεί να θεωρηθεί;(Πάει, την ψώνισα κι εγώ...)
+1
Προς τους εγκαθετους...η φωτο ειναι τραβηγμενη πριν κατι βδομαδες...αρκετες....
-
-
-
-
-
Δεν είναι κάγκουρες αυτοί Ορέστη... Βάνδαλοι είναι!
Την οικολογική καταστροφή θα την αφήσω ασχολίαστη. Αλήθεια δόκτωρ, σκέφτηκες ποτέ ότι το πιζάκι του avatar σου θα ταίριαζε καλύτερα με το τοπίο λόγω αρμονικότερης συνύπαρξης χρωμάτων;
(ευτυχώς που το δικό μου είναι βραζιλιάνικο και ξεφεύγει -εν μέρει- τον κίνδυνο...)
-
Δεν είναι κάγκουρες αυτοί Ορέστη... Βάνδαλοι είναι!Την οικολογική καταστροφή θα την αφήσω ασχολίαστη. Αλήθεια δόκτωρ, σκέφτηκες ποτέ ότι το πιζάκι του avatar σου θα ταίριαζε καλύτερα με το τοπίο λόγω αρμονικότερης συνύπαρξης χρωμάτων;
(ευτυχώς που το δικό μου είναι βραζιλιάνικο και ξεφεύγει -εν μέρει- τον κίνδυνο...)
Αχ ποσο συμφωνουμε...Πες μου οτι εισαι και γαυρος,να σε παντρεψω... Το πεζακι δεν το χει δει προφανως...
-
Δεν είναι κάγκουρες αυτοί Ορέστη... Βάνδαλοι είναι!Την οικολογική καταστροφή θα την αφήσω ασχολίαστη. Αλήθεια δόκτωρ, σκέφτηκες ποτέ ότι το πιζάκι του avatar σου θα ταίριαζε καλύτερα με το τοπίο λόγω αρμονικότερης συνύπαρξης χρωμάτων;
Το δικό μου δεν μολύνει το περιβάλλον.
Το μαρέα είναι τόσο άχρηστο, που όυτε για να το βάψεις μπλε και να το ρίξεις στην θάλασσα δεν κάνει. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν είναι κάγκουρες αυτοί Ορέστη... Βάνδαλοι είναι!
Την οικολογική καταστροφή θα την αφήσω ασχολίαστη. Αλήθεια δόκτωρ, σκέφτηκες ποτέ ότι το πιζάκι του avatar σου θα ταίριαζε καλύτερα με το τοπίο λόγω αρμονικότερης συνύπαρξης χρωμάτων;
Αχ ποσο συμφωνουμε...Πες μου οτι εισαι και γαυρος,να σε παντρευτώ... Το πεζακι δεν το χει δει προφανως...
-
Λαμογιαρη.... ( ποστ )
-
-
Το μαύρο δεν ταιριάζει με το μπλε
-
τον θυμάστε τον τύπο;
Σας είχα πει ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου (καραμπόλα) μέσα στην πόλη. Αλλά βλέπω ότι ανέκαμψε και επέστρεψε δυναμικός. Και για να το γιορτάσει (και προφανώς εν όψη βαρυχειμωνιάς) άλλαξε προφυλακτήρα και έβαλε προφυλακτήρα-εκχιονισμού.
Άντε να ρίξει κανένα χιόνι να τον χρησιμοποιήσει το παλικάρι...
-
Πολύ γουστόζικο...
-
Η πινακίδα πού είναι;
-
-
-
Δεν εχεις ξαναδει Μ316?
Australia Uber Alles!!!!! [#2]