-
wagner, σου άρεσε το σάιτ μου, ε;
Έχει πολύ πράμα... Να δούμε τι θα πάρω δώρο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
wagner, σου άρεσε το σάιτ μου, ε;Έχει πολύ πράμα... Να δούμε τι θα πάρω δώρο...
Ε οχι και σαιτ σου.. Αφου εγω στο δωσα.. Κλεφτη.
-
Τι λες ρε ψέυταρε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πιό λίγες φωτο ρε.Δεν μπορούμε να ανοίξουμε σελίδαΝα δινω link δηλ.????
Παιδί μου Wagner συνέχισε...Ενα data base πρέπει να γίνει αυτό το τόπικ,τα σχόλια σε άλλο τόπικ!
Π.χ στο γκολφ vs φοκους
Αλλο ωραιο ειναι το http://www.Agentprovocateur.com
Αν αρχησω να ποσταρω κ απο κει....Ρε παιδιά, αυτά τα εχμμμ... 'ρούχα', πωλούνται στην ελεύθερη αγορά; Χωρίς άδεια;
Ρε παιδιά, αυτά τα εχμμμ... 'ρούχα', πωλούνται στην ελεύθερη αγορά; Χωρίς άδεια;
....Ε ...Ναι ......Θα πρεπε να τα πουλανε μονο σ οσες εχουν αδεια κατοχης και χρησης φωνικου οπλο.....
-
Δειγμα.....
-
Προτείνω αυτοσυγκράτηση!
-
Εγώ group buy.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτείνω αυτοσυγκράτηση!*Love is like oxygen
You get too much you get too highNot enough and you're gonna die
Love gets you high* -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ group buy.Συμφωνο.... Αλλα.... Δεν νομιζω οτι θα μας πουλησουν τα μοντελα.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτείνω αυτοσυγκράτηση!Εγώ group buy.
Ότι μπορεί ο καθένας.
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δειγμα.....
http://88.208.210.237/images/dynamic/4fbc2d3a.jpg[/img][img]http://88.208.210.237/images/dynamic/b53c4019.jpgμου τη σπανε οι τσοντο-φωτογραφιες χωρις προσωπο/κεφαλι..
ετσι οπως ειναι αυτες, απλες, ωμες, full realism για να μιλησω με αρτιστικους ορους ειναι σαν ενα κομματι κρεας..
μου θυμιζει τα κρεατα που εχουν οι χασαπηδες και τα κρεμανε..
δε με τραβαει καθολου.. το γυναικειο σωμα πρεπει να θαυμαζεται στον κοσμο των αισθησεων και οχι στην σκληρη, ωμη πραγματικοτητα
εξ'αλλου η αισθηση της γυναικας πρεπει να ειναι και ειναι περισσοτερο ρομαντικη, εξπρεσιονιστικη, νοητικη παρα να αποτυπωνεται ετσι ωμα στο φως -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τα σεξόρουχα της ίδιας μάρκας με ...αξιόλογο περιεχόμενο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μου τη σπανε οι τσοντο-φωτογραφιες χωρις προσωπο/κεφαλι..
ετσι οπως ειναι αυτες, απλες, ωμες, full realism για να μιλησω με αρτιστικους ορους ειναι σαν ενα κομματι κρεας..
δε με τραβαει καθολου.. το γυναικειο σωμα πρεπει να θαυμαζεται στον κοσμο των αισθησεων και οχι στην σκληρη, ωμη πραγματικοτητα
εξ'αλλου η αισθηση της γυναικας πρεπει να ειναι και ειναι περισσοτερο ρομαντικη, εξπρεσιονιστικη, νοητικη παρα να αποτυπωνεται ετσι ωμα στο φωςskye for president!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μου τη σπανε οι τσοντο-φωτογραφιες χωρις προσωπο/κεφαλι..
εξ'αλλου η αισθηση της γυναικας πρεπει να ειναι και ειναι περισσοτερο ρομαντικη, εξπρεσιονιστικη, νοητικη παρα να αποτυπωνεται ετσι ωμα στο φωςδε σου σηκώνεται είπες ε;;
-
Πέρα απ την πλάκα, συμφωνώ απόλυτα!
-
Βασικά φωτογραφία χωρίς ρο πρόσωπο είναι σα να βλέπεις τσόντα χωρίς ήχο!
-
Ή ήχο χωρίς τσόντα.
με έχει πιάσει μλκια λίγο, σόρρυζζζζ...
-
ναι μεν... αλλα δεν εχουν φωτο με προσωπο.
Εξαλλου, καποιος εψαχνε για δωρακι κ ερηξα μια ιδεα..... -
Κατάλογο εσωρούχων το κάνατε το thread
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]