-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eμενα μ αρεσει πάντως...Εσύ έχεις marea => και το ακαταλόγιστο.
-
Ουρτ ρε... Εχει μια ομορφια οπως και να το κανουμε... Κατι το οποίο εσυ δεν εχεις καθολου.
-
-
Ωραιο ειναι.Ποιανού ειναι;Πολύ ομορφο το εχει ο ατιμος.Φανταζομαι τωρα ειναι καπως διαφορετικο μετα την αναβαθμιση.
Λιγο off topic εισαι αλλα οκ.
-
Δε βρίσκω κάτι το επιλήψιμο στο Bravo, εκτός ίσως του ότι θα το προτιμούσα με ανθρακί ζάντες.
(Λίγο ακόμη και θα μας κυνηγήσουν για εγκάθετη προβοκάτσια της μη φιατόπληκτης κοινότητας)
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δε βρίσκω κάτι το επιλήψιμο στο Bravo, εκτός ίσως του ότι θα το προτιμούσα με ανθρακί ζάντες.(Λίγο ακόμη και θα μας κυνηγήσουν για εγκάθετη προβοκάτσια της μη φιατόπληκτης κοινότητας)
Αν μάθεις τον ιδιοκτήτη θα βρεις πολλά επιλήψιμα
-
Φιλε kotetsi ας τους να λενε.Πληροφοριακα μπορεις να τις πεις και ανθρακι τις ζαντες.Ανθρακονηματινες ειναι... Ζηλευουν μωρε.
Ειδες tazio ενας σωστός ανθρωπος που ξερει;Off topic εισαι λεμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φιλε kotetsi ας τους να λενε.Πληροφοριακα μπορεις να τις πεις και ανθρακι τις ζαντες.Ανθρακονηματινες ειναι... Ζηλευουν μωρε.Ειδες tazio ενας σωστός ανθρωπος που ξερει;Off topic εισαι λεμε.
Τα spinners τα είχες στείλει για νικέλωμα εκείνη την μέρα?
-
Τι λες μωρε; Ποια spinners;Τι με πέρασες;Ειπαμε:Ανθρακονημα τα μπρατσα,νικελ η στεφανη. Ομορφο το λενε.Οχι καγκουρικο.Η ζηλια τι κανει ε;
-
-
-
Σπυρο και Σαββα κι εσεις στο κόμμα ε; Ζηλιαρηδες...ο φιλος μου ο kotetsi ξερει παντως απο ομορφια.Οχι σαν κατι μερσεντακηδες,γαλλακηδες και τζαπονια... Που να ξερετε τι παει να πει φινετσα...
Υγ:Φραγκισκε βγαλε τη φωτο...
-
-
-
Ρε σεις...εγκαθετοι απο τη σχολη του lkar...δεν υπαρχει τιποτα το καγκουρικο...Μου βγηκε κι ο technik ο audisti να με πει καγκουρα...
technik με ενα τραπεζι στην Πεγκυ συμβιβαζεσαι...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις...εγκαθετοι απο τη σχολη του lkar...δεν υπαρχει τιποτα το καγκουρικο...Μου βγηκε κι ο technik ο audisti να με πει καγκουρα...technik με ενα τραπεζι στην Πεγκυ συμβιβαζεσαι...
σύμφωνοι
-
Ωραια εκλεισε... Οριστε ρε σεις κι ο tecnik υμφωνει μαζι μου.Επόμενοςςς.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωραια εκλεισε... Οριστε ρε σεις κι ο tecnik υμφωνει μαζι μου.Επόμενοςςς.....δωροδόκησε κι εμένα ....του ΣΔΟΕ είμαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραια εκλεισε... Οριστε ρε σεις κι ο tecnik υμφωνει μαζι μου.Επόμενοςςς.....
δωροδόκησε κι εμένα ....του ΣΔΟΕ είμαι.
elteo,
με καταλαβαίνεις .....δεν μπορούσα ν' αντισταθώ
Australia Uber Alles!!!!! [#2]