-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Επειδη ειμαι τεχνικος και τα ζω/βλεπω ενα πραγμα θα σου πω.
Η VAG ειναι εταιρια παραδειγμα προς μιμηση οσο αναφορα το στοκ των αντ/κων τη διαθεσιμοτητα και την καλυψη για τουλαχιστον 30ετιας αυτοκινητα
Ειχα ενα ΖΧ του 92 το οποιο το σουταρισα κι οταν χρειαστηκα το σκιαδιο του συνοδηγου που το ειχε σπασει η κορη μου μου λεει η citroen δεν το βγαζει αλλο το εργοστασιο ειναι παλιο το αμαξιΠοσα σκιαδια του λεω θελεις απο golf I του 78?
Ε υπερβαλεις μου λεει!!
Ε για αυτο τα αυτοκινητα σας του λεω στοιχιζουν δυο δεκαρες,ρε αι απο δω.Παντως αν και νομιζω οτι η vw θα ειναι η τελευταια που θα λειτουργησει ετσι κι αν,η παγκοσμια βιομηχανια φιλε μου προς τα κει κλεινει και δε αργησει ο καιρος που θα σε αναγκαζει το πολυ στην 5ετια να το πεταξεις.
Εχουν τροπους αυτοι.Μετά από αυτά αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι συμβουλή από εμένα δεν πρόκειται να ξαναδείς.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μετά από αυτά αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι συμβουλή από εμένα δεν πρόκειται να ξαναδείς. -
Επειδη ειμαι τεχνικος και τα ζω/βλεπω ενα πραγμα θα σου πω.
Η VAG ειναι εταιρια παραδειγμα προς μιμηση οσο αναφορα το στοκ των αντ/κων τη διαθεσιμοτητα και την καλυψη για τουλαχιστον 30ετιας αυτοκινητα
Ειχα ενα ΖΧ του 92 το οποιο το σουταρισα κι οταν χρειαστηκα το σκιαδιο του συνοδηγου που το ειχε σπασει η κορη μου μου λεει η citroen δεν το βγαζει αλλο το εργοστασιο ειναι παλιο το αμαξιΠοσα σκιαδια του λεω θελεις απο golf I του 78?
Ε υπερβαλεις μου λεει!!
Ε για αυτο τα αυτοκινητα σας του λεω στοιχιζουν δυο δεκαρες,ρε αι απο δω.Παντως αν και νομιζω οτι η vw θα ειναι η τελευταια που θα λειτουργησει ετσι κι αν,η παγκοσμια βιομηχανια φιλε μου προς τα κει κλεινει και δε αργησει ο καιρος που θα σε αναγκαζει το πολυ στην 5ετια να το πεταξεις.
Εχουν τροπους αυτοι.Μετά από αυτά αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι συμβουλή από εμένα δεν πρόκειται να ξαναδείς.
Kανε μ@λ@κιες
Να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα οταν το εγραφα,αλλα ειπα δε γαμειςΠου ειναι ρε το ματι απ το σιντι?
-
Σε στραβοκοιτάει.
-
Κι εγω εσενα
-
-
Με γειά! Χάου ματς;
-
δεν στο ειπα οτι θα τα παρεις νωριτερα απο μενα?
(εγω θα παρω την αλλη την σνιτσελsomething) -
Μ' αυτά είναι σίγουρο ότι θα ακούς μουσική και δίπλα σου δεν θα καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Καλά ακούσματα, δοκίμασε Acoustic Alchemy
Youtube Video -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν στο ειπα οτι θα τα παρεις νωριτερα απο μενα?
(εγω θα παρω την αλλη την σνιτσελsomething)την ποια?
ρε θελουμε και διερμηνεα εδω μεσα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειά! Χάου ματς;thank's thank's
Δεν τα πηρα ακομα (τα ακουστικα οχι στο κρανιο ) μαλλον δευτερα.
155 λεει ο καταλογος συν φαπα με την εκπτωση στα 150 κομπλε -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μ' αυτά είναι σίγουρο ότι θα ακούς μουσική και δίπλα σου δεν θα καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Καλά ακούσματα, δοκίμασε Acoustic Alchemy
Youtube VideoPoio poly με ενδιαφερει τι ποιοτητα ηχου θα εχουν.
Για να δουμε.
Δεν τους ξερω και ειμαι στο μαγαζι τωρα και δεν εχω ηχεια -
-
Πολύ καλή η Advance Acoustic. Εδρα και σχεδιασμός στη Γαλλία, κατασκευή (πού αλλού) στην Κίνα και τρομερός λόγος απόδοσης/κόστος.
Δες και το cd player τους αφού ψάχνεσαι ΚΑΙ για πηγή.
-
Πολύ καλή η Advance Acoustic. Εδρα και σχεδιασμός στη Γαλλία, κατασκευή (πού αλλού) στην Κίνα και τρομερός λόγος απόδοσης/κόστος.Δες και το cd player τους αφού ψάχνεσαι ΚΑΙ για πηγή.
Το ειδα ρε Νικολα,ακριβο βγαινει.
Καλα εσωτερικα η κατασκευη δεν εχει καμια σχεση με χαρμαν και τα συναφη.
Ο τελικος της advance μπορει να δουλεψει και σε ταξηΑ?
Σε σχεση με τον τελικο της NAD οσο αναφορα την ισχυ?Το ερωτημα αφορα την περιπτωση που εχουμε να οδηγησουμε 'δυσκολα' ηχεια.YΓ.Ερε αυτα τα citroen τι αυτοκινητα ειναι!!!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το ειδα ρε Νικολα,ακριβο βγαινει.
Καλα εσωτερικα η κατασκευη δεν εχει καμια σχεση με χαρμαν και τα συναφη.
Ο τελικος της advance μπορει να δουλεψει και σε ταξηΑ?
Σε σχεση με τον τελικο της NAD οσο αναφορα την ισχυ?Το ερωτημα αφορα την περιπτωση που εχουμε να οδηγησουμε 'δυσκολα' ηχεια.YΓ.Ερε αυτα τα citroen τι αυτοκινητα ειναι!!!
α) Δεν δουλεύει σε τάξη Α. Έτσι κι αλλιώς μεγάλη ισχύς και τάξη Α δύσκολα συμβαδίζουν. Άσε που ο ενισχυτής τον χειμώνα θα δουλεύει και σαν ηλεκτρική θερμάστρα...
β) Δεν ξέρω σε ποιον συγκεκριμένο NAD αναφέρεσαι, αλλά ο Advance έχει αρκετή ισχύ να οδηγήσει οποιοδήποτε λογικής αντίστασης (μέχρι 4Ω) ηχείο, πολύ άνετα. Τώρα αν μπλέξει με κανένα δύσκολο φορτίο (π.χ. 2Ω με καμιά φάση 50°) θα ζοριστεί σίγουρα. Φυσικά αν έχεις τέτοιο ηχείο δεν πας στον Advance αλλά σε κανένα θηρίο της Krell με τιμή όσο ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο.
ΥΓ. Την Δευτέρα το πρωί μάλλον θα περάσω για καφέ...
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
ΥΓ. Την Δευτέρα το πρωί μάλλον θα περάσω για καφέ...
-
Xθες ακουσα σε εναν πολυ καλο φιλο καθηγητη τα audio spectrum με τον yamahako ραδιοενισχυτη του.
Δεν ξερω ρε παιδια αλλα τα περιοδικα πλαθουν μια τελειως διαφορετικη πραγματικοτητα.Σαφως και ειναι αξιολογη η ελληνικη προσπαθεια αλλα ΔΕΝ.
ΕΝΤΟΝΕΣ μεσαιες σε σημειο που να νιωθεις τις φωνες ακριβως πισω απ το καλυμα του ηχειου,μπασα εντονα που να γεμιζει ο χωρος ικανοποιητικα αλλα οχι σαφη (καλα εδω τα bose δινουν ρεστα) και το υπολοιπο μουσικο συνολο το νιωθεις στο βαθος του ηχειου.Φυσικα ηταν λαθος η τοποθετηση και μικρος ο χωρος για ηχεια δαπεδου αλλα και παλι.......χαλια.
Τελικα αφηστε τα περιοδικα να λενε τις παπαριες τους.
Αυτο καταλαβα εγω.
Τα ηχεια δεν ξερω ακριβως ποιο μοντελλο ηταν αλλα ηταν παρομοια με τα artemis ισως και τα ιδια.Ουτε χαρ/κα πανω ουτε τπτΘα ηθελα να ακουσω αναλογη εμπειρια απο καποιον που τα εχει ακουσει ετσι για να δουμε αν συγκλινουμε στην κριτικη μας.
Κοντολογις,αν τα ειχα εγω σπιτι μου αυτα μετα απο καμια ωρα ακροασης θα με ειχε πιασει πονοκεφαλος........απ το μπαλκονι και δρομοοοο
-
Εχει πολλά λάθη ο συλλογισμός σου.
Α) Ραδιοενισχυτής Yamaha? Τα Audio Spectrum δεν είναι και πολύ εύκολα φορτία, κι όσο κι αν εκτιμώ τη Yamaha γενικώς, λίγοι ενισχυτές της μπορούν να οδηγήσουν σωστά δύσκολα φορτία.
Β) Αν είναι και ο χώρος ακατάλληλος...
Γ) Πέραν από αυτά πάντως, ο ήχος της AS είναι 'ιδιαίτερος' (όπως και κάθε κατασκευαστή, εδώ που τα λέμε). -
Γ) Πέραν από αυτά πάντως, ο ήχος της AS είναι 'ιδιαίτερος' (όπως και κάθε κατασκευαστή, εδώ που τα λέμε).
Σωστα.
Οποτε αγοραζουμε με αυτο που κρινει ο καθενας μας 'ιδανικο'
Ποια ειναι τα σημεια αμαφορας των περιοδικων και εν τελη αποκλινει πολυ η κριτικη μου απ την πραγματικη εικονα των audio spectrum?
Home Hi-Fi