Ο χρήστης spiros έγραψε:
Leon 1.4 με 125-130 ιππους(χωρις κομπρεσσορα)
Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα
Και σε τι τιμή θα προσφέρεται αυτό το κελεπούρι; Γιατί αν είναι περίπου στα ίδια με το tsi, όλο αυτό το εγχείρημα μου κάνει σε: τρύπα στο νερό
Και το λέω αυτό βλέποντας το fr. Δεν βλέπω να πάει μία σε πωλήσεις. Το cupra όμως έχει μια ευκαιρία (βλέπε 30 αλόγατα πάνω από το GTI και σε καλύτερη τιμή). Θα πρέπει,λοιπόν να δώσει αν όχι καλύτερη, τουλάχιστον ίδια 'προίκα' με το golf, στο θέμα κινητήρας μπας και δει ανάσταση στο μαρτυρικό project 'leon'
ΑΝ και ΟΤΑΝ γινει προφανως δε θα κοστιζει οσο το γκολφ! Υπολογιζω -1500ε με μικροδιαφορες στον εξοπλισμο ή παρομοια τιμη αλλα με φουλ εξοπλισμο. Μη ξεχναμε οτι το Γκολφ δεν ειναι και πολυ φορτωμενο σε εξοπλισμο ακομη και στην εκδοση sportline.
Η Σεατ θα εχει και καμια 50αρια ατοκες, αρα το κερδος για καποιον που θα το αγορασει σε δοσεις, σε σχεση με το γκολφ, θα ειναι ακομη μεγαλυτερο.
Δεν διαφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το αν θα ανεβάσει τελικά τόσο όσο αναμένεται τις πωλήσεις. 1500 γιουργια δεν είναι και τόσο πολλά (ακόμα και αν προσφέρεται με όλα τα καλούδια που αναφέρεις) και αυτό γιατί είμαστε Έλληνες και σκεφτόμαστε ως: 'Χμμμμ, 1500 ευρώ φθηνότερα, με φουλ εξοπλισμό από τη μία ή δίνω 1500 εξτρά, περισσότερους τόκους, με φτωχότερο εξοπλισμό, αλλά έχω golf. Μα καλά τι μλκς σκέφτομαι; Τι με έχει πιάσει; Φυσικά ασυζητητί golf δαγκωτό.'
Τουλάχιστον εγώ έτσι θα το ανέλυα στο μυαλό μου. Κόντρα σε κάθε λογική κέρδους και συμφέροντος. Και μάλλον και οι περισσότεροι στον τόπο μας έτσι σκέφτονται. Μακάρι να βγω ψεύτης, μιας και η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αυτοκίνητο που αντικειμενικά αξίζει. Δύσκολα όμως, όταν γίνει μια κακή αρχή, μπορεί να αναστραφεί το κλίμα. Ο χρόνος θα το δείξει... . Ως τότε όμως ας βάλουν ένα βαρέλι σε κάθε αντιπροσωπία της seat για να περνά η ώρα των πωλητών, παίζοντας με τις τάπες των βαρελιών