-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'Ανεβήκανε' 2 videos στο http://www.rally.gr/codriver στην ενότητα 'videos'. To πρώτο είναι τα Σκούρτα (τα πρώτα 6:24) και το δεύτερο είναι από το Copa Liburna ( τα πρώτα 5:23). Διάβασμα δυστυχώς έχει μόνο το video από τον συγκεκριμένο αγώνα. Επίσης μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις της διαδρομής μέχρι το σημείο που τελειώνει το video.
ΚΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!
Δώστε και άλλαααααααααααααααααα
Αν διαβάζει ο Λώρης, θα είναι τραγουδιστά...
Κάτι σε πλάγιο δεύτερο...Σοβαρά όμως τώρα και απευθύνομαι στο Λώρη.
Σύντεκνε, καλά το άρχισες, προχώρα το κιόλας. Με άλλα λόγια κάνε μια σύναξη όπου να καλέσεις επίδοξους να ακούσουν όσους καταξιωμένους εν ζωή συνοδηγούς. Ξεκίνα από Μίλτο και Μακρινό για να φτάσεις σε Στεφανή, Τόνια, Κριάδη και λοιπούς.
Όχι σεμινάριο. Δεν εννοώ αυτό. Μια συνοδηγική βραδιά, όπου καθένας από τους γνωστούς co drivers θα έχει μια το πολύ 20λεπτη εισήγηση/κατάθεση ψυχής από το δεξί μπάκετ. Αυτό θα είναι η κουλτούρα πιστεύω. Η συνέχεια αφορά τεχνικά θέματα και όσους φυσικά ενδιαφερθούν μετά από την πρώτη αυτή προσέγγιση.ΚΟΥΜΠΑ,
ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ.
ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.
ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Παρακαλούμε όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην 'Συνοδηγική βραδιά' να μας το πουν εδώ ώστε να γνωρίζουμε πόσοι θα είμαστε. Επίσης θα βοηθούσε πολύ αν μου στέλνατε με p.m. ένα τηλέφωνο ώστε όταν χρειαστεί να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
Φιλικά,
Γιάννης Νέρης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'Ανεβήκανε' 2 videos στο http://www.rally.gr/codriver στην ενότητα 'videos'. To πρώτο είναι τα Σκούρτα (τα πρώτα 6:24) και το δεύτερο είναι από το Copa Liburna ( τα πρώτα 5:23). Διάβασμα δυστυχώς έχει μόνο το video από τον συγκεκριμένο αγώνα. Επίσης μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις της διαδρομής μέχρι το σημείο που τελειώνει το video.
ΚΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!
Σύντεκνε, καλά το άρχισες, προχώρα το κιόλας. Με άλλα λόγια κάνε μια σύναξη όπου να καλέσεις επίδοξους να ακούσουν όσους καταξιωμένους εν ζωή συνοδηγούς. Ξεκίνα από Μίλτο και Μακρινό για να φτάσεις σε Στεφανή, Τόνια, Κριάδη και λοιπούς.
Όχι σεμινάριο. Δεν εννοώ αυτό. Μια συνοδηγική βραδιά, όπου καθένας από τους γνωστούς co drivers θα έχει μια το πολύ 20λεπτη εισήγηση/κατάθεση ψυχής από το δεξί μπάκετ. Αυτό θα είναι η κουλτούρα πιστεύω. Η συνέχεια αφορά τεχνικά θέματα και όσους φυσικά ενδιαφερθούν μετά από την πρώτη αυτή προσέγγιση.ΚΟΥΜΠΑ,
ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ.
ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.
'EL-EM'
Παρακαλούμε όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην 'Συνοδηγική βραδιά' να μας το πουν εδώ ώστε να γνωρίζουμε πόσοι θα είμαστε. Επίσης θα βοηθούσε πολύ αν μου στέλνατε με p.m. ένα τηλέφωνο ώστε όταν χρειαστεί να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
Φιλικά,
Γιάννης Νέρης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!
ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ.
'EL-EM'
Φιλικά,
Γιάννης Νέρης
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Παρακαλούμε όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην 'Συνοδηγική βραδιά' να μας το πουν εδώ ώστε να γνωρίζουμε πόσοι θα είμαστε. Επίσης θα βοηθούσε πολύ αν μου στέλνατε με p.m. ένα τηλέφωνο ώστε όταν χρειαστεί να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.Φιλικά,
Γιάννης
''Συνοδηγική βραδιά'' ** what is this
Γιάννηs............τι**
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
Φιλικά,
Γιάννης
''Συνοδηγική βραδιά'' ** what is this
Γιάννηs............τι**
Ρίξε μια ματιά στο
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21779
και συγκεκριμένα στη σελίδα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 9&start=75 -
Αν κανονιστεί ΣΚ θα προσπαθήσω να ανέβω Αθήνα...
-
δηλωνω συμμετοχη!
εστειλα & το πμ! -
+1 Ακόμα συμμετοχή
-
+ενας ακόμα
ΔΕΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
-
παρων και εγω.δεν το χανω με τπτ.
-
Μέσα εννοείται!
-
Ωραία!!!
Μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!!!! -
Δηλώνω και εγώ παρών...
-
Παρα ούνο...
Μέσα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παρα ούνο...ακαβαρασαντε μοτζουρας φερναντο καλετσια κουρτασιαβρε! αβριτσε...
-
ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
πω πω πάλι θα με κάνετε να ανέβω στην αθήνα.. ¨και εγώ μέσα μαζί με έναν φίλο
-
+1
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
πω πω πάλι θα με κάνετε να ανέβω στην αθήνα.. ¨και εγώ μέσα μαζί με έναν φίλοΤο γλυκό μην ξεχάσεις αυτή τη φορά...
-
Εξαιρετική πρωτοβουλία.Ελπίζω να δέχεστε στην παρέα σας και κυρίες που λατρεύουν το άθλημα! Κουρτίδου Βάσω.
Συνοδηγική Βραδιά