-
wow... αυτό πάλι από που μας ήρθε ?? !!!!
α θα αρχίσω να νιώθω.. Ευρωπαίος σε λίγο !
-
Συγνωμη, επειδη δεν καταλαβαινω τι εννοουν μπορει κανεις να μου εξηγησει?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Συγνωμη, επειδη δεν καταλαβαινω τι εννοουν μπορει κανεις να μου εξηγησει?Οτι 'με κλανιες δεν βαφονται αυγα!!!'
Κι οτι,αν αυτο που μας γραφει ο Μ. Τριανταφυλοπουλος ισχυει, κι οταν δημοσιευθει σε ΦΕΚ...θα εχουμε να συζητησουμε πολλα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οτι 'με κλανιες δεν βαφονται αυγα!!!'
Κι οτι,αν αυτο που μας γραφει ο Μ. Τριανταφυλοπουλος ισχυει, κι οταν δημοσιευθει σε ΦΕΚ...θα εχουμε να συζητησουμε πολλα.Αν ισχυει, ποτε θα δημοσιευθει,και ποιοι εχουν ΗΔΗ υπογραψει
ΕΔΩΒλεπεις να κανει τιποτα η ΙΩΑΝΝΑ ,και να παρουν πισω τις υπογραφες τους οι ανωτερω ????..........
Ειπαμε..... το τσουξιμο στα κωλομερια καποιων.....
ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΞΙΜΟ !!!!!!!!!!
edit [kouk] -
Αρα πρεπει πρωτα να δημοσιευθει στην εφημεριδα της κυβερνησεως για να εχει ισχυη?
Υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ δημοσιευθει ποτε? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ δημοσιευθει ποτε?........Ο νεος Κ.Ο.Κ ?????
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ δημοσιευθει ποτε?
........Ο νεος Κ.Ο.Κ ?????
Δεν ξερω λεμε γιαυτο ρωταω!
Ημαρτον!
Εως τωρα μονο για πορδες και αυγα μιλατε μπορει καποιος να εξηγησει επιτελους! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
καλά εγώ για να γελάσουμε το είπα.έχω καιρό να ενημερωθώ από ΜΟΤΟΕ μεριά για το τι και το πως αυτό τον καιρό στους μηχανόβιους, αλλά αυτοί θα καθαρίσουν στο τέλος. Αν πάρουν και το ΟΚ από τη FIM τότε έκλεισε το story.
μα και μόνο να σκεφτείς οτι μια λέσχη.. αυτοκινήτου κανονίζει για τους αγώνες των δίτροχων, ε δε σου κάθεται καλά ! χεχεχεχεχεχεχ
Για να καταλάβουμε
και να μην έχουν το ΟΚ από την FIM δεν μπορούν να κάνουν αγώνες (όπως κάναν μέχρι τώρα) μόνο που δεν θα μετράνε στο διεθνές ημερολόγιο και λοιπόν στα αρ......α τους. Αγώνες στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν τι μπορεί να κάνει η ΕΛΠΑ -
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
καλά εγώ για να γελάσουμε το είπα.
έχω καιρό να ενημερωθώ από ΜΟΤΟΕ μεριά για το τι και το πως αυτό τον καιρό στους μηχανόβιους, αλλά αυτοί θα καθαρίσουν στο τέλος. Αν πάρουν και το ΟΚ από τη FIM τότε έκλεισε το story.
μα και μόνο να σκεφτείς οτι μια λέσχη.. αυτοκινήτου κανονίζει για τους αγώνες των δίτροχων, ε δε σου κάθεται καλά ! χεχεχεχεχεχεχ
Για να καταλάβουμε
και να μην έχουν το ΟΚ από την FIM δεν μπορούν να κάνουν αγώνες (όπως κάναν μέχρι τώρα) μόνο που δεν θα μετράνε στο διεθνές ημερολόγιο και λοιπόν στα αρ......α τους. Αγώνες στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν τι μπορεί να κάνει η ΕΛΠΑEννοεις οτι μπορουν. (?)
-
klfgt
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
έχω καιρό να ενημερωθώ από ΜΟΤΟΕ μεριά για το τι και το πως αυτό τον καιρό στους μηχανόβιους, αλλά αυτοί θα καθαρίσουν στο τέλος. Αν πάρουν και το ΟΚ από τη FIM τότε έκλεισε το story.
Για να καταλάβουμε
και να μην έχουν το ΟΚ από την FIM δεν μπορούν να κάνουν αγώνες (όπως κάναν μέχρι τώρα) μόνο που δεν θα μετράνε στο διεθνές ημερολόγιο και λοιπόν στα αρ......α τους. Αγώνες στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν τι μπορεί να κάνει η ΕΛΠΑEννοεις οτι μπορουν. (?)
Δεν μπορούν απλά....ήδη μπορούσαν
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=D ... &CPiD=1437 -
Αρα περιμενουμε την δημοσιευση στην εφημεριδα της κυβερνησης για να οργανωνονται και 'νομιμα' πλεον αγωνες εκτος ΕΛΠΑ?!
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αρα περιμενουμε την δημοσιευση στην εφημεριδα της κυβερνησης για να οργανωνονται και 'νομιμα' πλεον αγωνες εκτος ΕΛΠΑ?!ΟΧΙ
Στην Ελλάδα συμβαίνει το καλαμπούρι, να υπάρχουν δύο διαφορετικοί νόμοι για το ίδιο θέμα, που στην ουσία δίνουν άδεια (και κατ' επέκτασιν 'νομιμότητα') σε δύο διαφορετρικούς φορείς.
Ο παλαιός ΚΟΚ έδινε εξουσία μόνο στον εκπρόσωπο της FIA και της FIM ενώ ο αθλητικός νόμος μόνο σε αμιγώς αθλητική ομοσπονδία και αθλητικά σωματεία.
Με το καθεστώς του παλαιού ΚΟΚ, οι ομοσπονδίες μοτοσυκλέτας έκαναν ΝΟΜΙΜΑ τα πρωταθλήματά τους χάρη στον αθλητικό νόμο. Τα ίδια ακριβώς ίσχυαν (και συνεχίζουν να ισχύουν) για την ομοσπονδία αυτοκινήτου.
Το θέμα έχει ξεφύγει ήδη από τα τον νόμων και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων. Κάποιοι άνθρωποι πλέον θα αποφασίσουν αν θέλουν να στηρίξουν την ομοσπονδία για να κάνει αγώνες και κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα αποφασίσουν αν θα τρέξουν στους αγώνες της.
Από εσάς εξαρτάται πλέον.
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
Οτι 'με κλανιες δεν βαφονται αυγα!!!'
Κι οτι,αν αυτο που μας γραφει ο Μ. Τριανταφυλοπουλος ισχυει, κι οταν δημοσιευθει σε ΦΕΚ...θα εχουμε να συζητησουμε πολλα.Αν ισχυει, ποτε θα δημοσιευθει,και ποιοι εχουν ΗΔΗ υπογραψει
ΕΔΩΜακη αυτο ειναι πειραγμενη φωτοτυπια; γιατι υπογραφη ΔΕΝ βλεπω.
-
Γεια και από εμένα,
Γιατί τόσο μπέρδεμα βρε παιδιά?
Εγώ δεν βλέπω να έχει αλλάξει τίποτα, απλά τα πράγματα έγιναν με το νόμο πιο ξεκάθαρα έτσι που και όσοι μέχρι τώρα φώναζαν να μη μπορούν να φωνάξουν πια.Το κείμενο που δημοσιεύτηκε πιο πάνω το λέει ξεκάθαρα και σε απλά Ελληνικά:
Άδειες δύνονται από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ του νομικού προσώπου που εκπροσωπεί νόμιμα στην χώρα μας την Δ.Ο.Α, Δ.Ο.Μ και Δ.Ο.Π.Α. Και στις τρεις περιπτώσεις ο νόμιμος εκπρόσωπος είναι η ΕΛΠΑ.
Αφήνει δε ένα παραθυράκι για τις μοτοσικλέτες που την «σύμφωνη γνώμη» μπορεί να την εκφράσει η Π.Α.Ο.Μ.
Για δε τις πίστες κάρτ η άδεια βγαίνει μετά από την σύννομη διαπίστωση τους από τον νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ο.Α δηλαδή την ΕΛΠΑ.
Που βλέπεται ότι κάτι άλλαξε? Ακόμη και για το θέμα της μοτοσικλέτας τι νομίζετε ότι θα γίνει αν η Ομοσπονδία λέει ΝΑΙ και η ΕΛΠΑ ΟΧΙ?Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ... δεν υποστηρίζω κάποια πλευρά αλλά τα πράγματα μου φαίνονται πολύ ξεκάθαρα και με την «ΒΟΥΛΑ» πλέον...
Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Γεια και από εμένα,Γιατί τόσο μπέρδεμα βρε παιδιά?
Εγώ δεν βλέπω να έχει αλλάξει τίποτα, απλά τα πράγματα έγιναν με το νόμο πιο ξεκάθαρα έτσι που και όσοι μέχρι τώρα φώναζαν να μη μπορούν να φωνάξουν πια.Το κείμενο που δημοσιεύτηκε πιο πάνω το λέει ξεκάθαρα και σε απλά Ελληνικά:
Άδειες δύνονται από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ του νομικού προσώπου που εκπροσωπεί νόμιμα στην χώρα μας την Δ.Ο.Α, Δ.Ο.Μ και Δ.Ο.Π.Α. Και στις τρεις περιπτώσεις ο νόμιμος εκπρόσωπος είναι η ΕΛΠΑ.
Αφήνει δε ένα παραθυράκι για τις μοτοσικλέτες που την «σύμφωνη γνώμη» μπορεί να την εκφράσει η Π.Α.Ο.Μ.
Για δε τις πίστες κάρτ η άδεια βγαίνει μετά από την σύννομη διαπίστωση τους από τον νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ο.Α δηλαδή την ΕΛΠΑ.
Που βλέπεται ότι κάτι άλλαξε? Ακόμη και για το θέμα της μοτοσικλέτας τι νομίζετε ότι θα γίνει αν η Ομοσπονδία λέει ΝΑΙ και η ΕΛΠΑ ΟΧΙ?Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ... δεν υποστηρίζω κάποια πλευρά αλλά τα πράγματα μου φαίνονται πολύ ξεκάθαρα και με την «ΒΟΥΛΑ» πλέον...
Φιλικά
SpeedyΜε το καθεστώς του παλαιού ΚΟΚ, οι ομοσπονδίες μοτοσυκλέτας έκαναν ΝΟΜΙΜΑ τα πρωταθλήματά τους χάρη στον αθλητικό νόμο. Τα ίδια ακριβώς ίσχυαν (και συνεχίζουν να ισχύουν) για την ομοσπονδία αυτοκινήτου.
Το θέμα έχει ξεφύγει ήδη από τα τον νόμων και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων. Κάποιοι άνθρωποι πλέον θα αποφασίσουν αν θέλουν να στηρίξουν την ομοσπονδία για να κάνει αγώνες και κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα αποφασίσουν αν θα τρέξουν στους αγώνες της.
Από εσάς εξαρτάται πλέον.
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Γεια και από εμένα,Γιατί τόσο μπέρδεμα βρε παιδιά?
Φιλικά
SpeedyΚαι βέβαια παρεξηγήσε!Και το χειρότερο είναι οτι δεν υποστηρίζεις καμία πλευρά.Αντίθετα αν θα ήθελες να συγκαταλέγσαι στους Οδηγούς, θα έπρεπε η θέση σου να είναι ξεκάθαρη και προς την κατεύθυνση που πρέπει:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
-
Αγαπητε Ανδρονικε,εχοντας κανει για δεκα και πλεον χρονια σε καποια Αθλητικη Ομοσπονδια σου λεω οτι και εκει ενα αλισβερισι ηταν οι δημοκρατικες διαδικασιες.Αστα.
-
Ο χρήστης ANDRONIKOS έγραψε:
Γεια και από εμένα,
Γιατί τόσο μπέρδεμα βρε παιδιά?
Φιλικά
SpeedyΚαι βέβαια παρεξηγήσε!Και το χειρότερο είναι οτι δεν υποστηρίζεις καμία πλευρά.Αντίθετα αν θα ήθελες να συγκαταλέγσαι στους Οδηγούς, θα έπρεπε η θέση σου να είναι ξεκάθαρη και προς την κατεύθυνση που πρέπει:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Πρώτα από όλα φίλε μου δεν είμαι αγωνιζόμενος.
Δεύτερον δεν έχω μάθει να ρωτάω κανένα αλλά να έχω δική μου γνώμη πάντα που κατά ένα περίεργο τρόπο 99% συμφωνεί με την κοινή λογική...
Και επειδή από την αντίδραση σου φαίνεται ότι δεν έχεις ούτε καν υποψιαστεί τι «παίζεται» απλά για να σε βοηθήσω λίγο να ξεμπλοκάρεις σου λέω πως εγώ σαν «ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ» που είμαι ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... από τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μόλις μυρίστηκαν ΜΑΡΟΥΛΙ την κάνανε να μπουν στο παιγνίδι...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
Δεν σας λέει τίποτα ο προϋπολογισμός της Κρήτης... και ότι το ηλίθιο αυτό Νομοσχέδιο δεν αναφέρεται πουθενά στο θέμα «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ» ???? Μόνο για κάτι «παλιοχώραφα» πίστες κάρτ μιλάει αλλά αυτά δεν έχουν ενδιαφέρον... Πόσο ΜΑΡΟΥΛΙ μπορεί να «φουσκώσει» μέσα σε καμιά τριανταριά στρέμματα???ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΝΤΑ Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Για να καταλάβουμε
Αφού μέχρι τώρα ίσχυε ο ίδιος νόμος (από ότι ακούω δεν άλλαξε τίποτα) και μέχρι τώρα μπορούσαν γιατί όχι και από δω και πέρα? Εκτός αν το Υπ. Δημόσιας Τάξης δεν δίνει άδεια. Είναι θέμα ερμηνείας του νόμου. Αν δεν κάνει κάτι η ΕΛΠΑ (προς τη κατεύθυνση ομοσπονδίας) και μάλιστα σύντομα προβλέπω ότι και στο αυτοκίνητο θα γίνει κάτι παρόμοιο με την μοτοσυκλέτα. Εσείς τι προβλέπεται θα κινηθεί η ΕΛΠΑ στη μεριά της ομοσποδίας?? Μια καλή ερώτηση να προβλέψουμε (τζιγαδόρικος λαός είμαστε άλωστε) τι μέλει γενέσθαι. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ανακατωσούρα.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?