-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για γραμματέας μικρής επιχείρησης καλή είναι (αν ξέρει να γράφει ίσως και μικρομεσαίας)
θα εχει την υπηρετρια να κανει τις χειρονακτικες δουλειες ρε
Εμένα δεν θα με χαλνούσε να την είχα για τις χειρονακτικές εργασίες.
Ναι....
ειναι πολυ καλη και το χει αποδηξει.....Βλ. 'One night in Paris'
-
Περί ορέξεως...κολοκυθόπιττα!
Εμένα δε μα αρέσει τίποτα πάνω της! Ούτε σώμα, ούτε φάτσα, ούτε στυλ, τίποτα! Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά... Επίσης υποκειμενικό είναι το ότι ακόμη κι εκείνη την...κρύα νύχτα στο Παρίσι (γιατί ΟΚ όλοι μας το χουμε δει, έτσι; ), είδα μια ξενέρωτη (κατ εμέ) και καθόλου 'σέξυ' γυναίκα...
Προσωπικές απόψεις πάντα
-
πρόκειται απλώς για ένα 'σκυλί' και την κράζετε γιατί ζηλεύετε την slr και τα λεφτά που έχει
-
η παρομοίωση αποτυγχάνει καθ'ότι τα σκυλιά δείχνουν συστολή πότε-πότε.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Περί ορέξεως...κολοκυθόπιττα!Εμένα δε μα αρέσει τίποτα πάνω της! Ούτε σώμα, ούτε φάτσα, ούτε στυλ, τίποτα! Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά... Επίσης υποκειμενικό είναι το ότι ακόμη κι εκείνη την...κρύα νύχτα στο Παρίσι (γιατί ΟΚ όλοι μας το χουμε δει, έτσι; ), είδα μια ξενέρωτη (κατ εμέ) και καθόλου 'σέξυ' γυναίκα...
Προσωπικές απόψεις πάντα
+1 για όλα ( ειδικά για το κρύα και ξενέρωτη +1000 )
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα δε μα αρέσει τίποτα πάνω της! Ούτε σώμα, ούτε φάτσα, ούτε στυλ, τίποτα! Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά... Επίσης υποκειμενικό είναι το ότι ακόμη κι εκείνη την...κρύα νύχτα στο Παρίσι (γιατί ΟΚ όλοι μας το χουμε δει, έτσι; ), είδα μια ξενέρωτη (κατ εμέ) και καθόλου 'σέξυ' γυναίκα...
Προσωπικές απόψεις πάντα
Eγώ δεν έχω δει την κρύα νύχτα (σιγά μη κάτσω να δω ΧΧΧ με την πάρις), αλλά την βρίσκω όχι μόνο άσχημη, αλλά και απωθητική!
Και δε πα να τη λέγανε Χίλτον, Μίλτον ή ο,τιδήποτε άλλο. Την κρίνω αποκλειστικά και μόνο σαν παρουσία. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσωπικές απόψεις πάντα
Eγώ δεν έχω δει την κρύα νύχτα (σιγά μη κάτσω να δω ΧΧΧ με την πάρις), αλλά την βρίσκω όχι μόνο άσχημη, αλλά και απωθητική!
Και δε πα να τη λέγανε Χίλτον, Μίλτον ή ο,τιδήποτε άλλο. Την κρίνω αποκλειστικά και μόνο σαν παρουσία.Καλά εσύ είσαι και ξενέρωτος, δεν μετράει η άποψη σου...Πάμε παρακάτω
-
+1000
-
Ένα (ακόμη) μειονέκτηαμ έχω και γω και αμέσως να μου το χτυπήσετε...
-
και μόνο σαν παρουσία.το βλέπω συχνά-πυκνά αυτό.
τί σημαίνει; είναι κάτι σαν τη 'δευτέρα παρουσία'; σαν τις 'παρουσίες' που 'παίρναμε' στο σχολείο;
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
και μόνο σαν παρουσία.
το βλέπω συχνά-πυκνά αυτό.
τί σημαίνει; είναι κάτι σαν τη 'δευτέρα παρουσία'; σαν τις 'παρουσίες' που 'παίρναμε' στο σχολείο;
Όλο το σετ μαζί:
φάτσα-σώμα-μαλλιά-ρούχα-στυλ κλπ κλπ.Δεν είναι τόσο δύσκολο, προσπάθησε.
-
Προσωπικές απόψεις πάντα
Και δε πα να τη λέγανε Χίλτον, Μίλτον ή ο,τιδήποτε άλλο. Την κρίνω αποκλειστικά και μόνο σαν παρουσία.Eγω την μονη ταινια με την Χιλτον που εχω δει ειναι το House of wax.Δυστυχως αργει πολυ ο δολοφονος να την σκοτωσει!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eγω την μονη ταινια με την Χιλτον που εχω δει ειναι το House of wax.Δυστυχως αργει πολυ ο δολοφονος να την σκοτωσει!!!
Nαι αλλά εχει ενδιαφερον οταν κλείνεται στη σκηνη με τον αραπάκο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eγω την μονη ταινια με την Χιλτον που εχω δει ειναι το House of wax.Δυστυχως αργει πολυ ο δολοφονος να την σκοτωσει!!!
Nαι αλλά εχει ενδιαφερον οταν κλείνεται στη σκηνη με τον αραπάκο...
Μα καλά τι ταινίες βλέπετε βρε σεις.
-
Γιατι ρε,εσυ τι βλέπεις δλδ τα βράδυα; Μπομπ ο Σφουγκαράκης;
-
ρισπεκτ δε French
random απο hi5
-
ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ρισπεκτ δε French
random απο hi5
άλλες φωτό έχουμε;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ρισπεκτ δε French
random απο hi5
άλλες φωτό έχουμε;;
οχι γιατι πας φανταρος και σε φοβαμαι
-
έλα ρε λουλουδάνθρωπε! θα τις κολλήσω στον τοίχο και θα σε σκέφτομαι!
Αυτό που έγραψα υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει παρεξηγήσιμο
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]