-
Δλδ το φετινό ακρόπολις το γουστάρατε τρελά να υποθέσω όλοι,ε?
-
Ρε Στέλιο, άσχετα αν άρεσε ή όχι, σαν εκτέλεση ήταν επιτυχημένο, αν λάβεις υπόψη σου τους όποιους περιορισμούς είχαν οι οργανωτές. Γι' αυτό και βαθμολογήθηκε καλά από τη FIA. Το ότι δεν άρεσε είναι λόγος να το απαξιώνουμε, από τη στιγμή που κρύβει μια τεράστια προσπάθεια από πίσω?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δλδ το φετινό ακρόπολις το γουστάρατε τρελά να υποθέσω όλοι,ε?Όχι άλλα αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα.
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Κύριε Koulis1,
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε οτι είμαι δικηγόρος. Εκτός εάν εννοείτε οτι η κατάθεση της απόψης, όταν αυτή είναι τεκμηριωμένη με επιχειρήματα είναι λάθος. Και πως είναι δυνατόν να θεωρείτε άποψη τα λεγόμενα του Takinen όταν αυτά πετάνε στον καλάθι των αχρήστων τον Εθνικό μας αγώνα και μαζί την ιστορία και τον κόπο κάποιων ανθρώπων που μόχθησαν για αυτόν χωρίς καμία επιχειρηματολογία ?Γιάννης
Γιατι όσο και αν εψαξα δεν βρήκα τοποθέτηση σου σχετικά με το θέμα ΕΛΠΑ κλπ.
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε.Λέω και γώ θα γράψει δεν θα γράψει...Εσύ Πετράκη τι πιστεύεις για το θέμα;
.....................και κανεις δεν θα επρεπε να σου δινει σημασια, ποσο μαλλον ο el-em...........................
Την έδωσες την λύση, μόνος σου. Ό,τι και να κάνουμε εμείς ως moderators (στα σχόλια για τον Κούκο αναφέρομαι), η καλύτερη απάντηση σε κάποιον που προκαλεί μπορεί να δοθεί από όλους τους χρήστες και λέγεται αδιαφορία. Do it!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
To Χθεσινο σε πειραξε?
Και λιγα σου ειπε.Λέω και γώ θα γράψει δεν θα γράψει...Εσύ Πετράκη τι πιστεύεις για το θέμα;
.....................και κανεις δεν θα επρεπε να σου δινει σημασια, ποσο μαλλον ο el-em...........................
Την έδωσες την λύση, μόνος σου. Ό,τι και να κάνουμε εμείς ως moderators (στα σχόλια για τον Κούκο αναφέρομαι), η καλύτερη απάντηση σε κάποιον που προκαλεί μπορεί να δοθεί από όλους τους χρήστες και λέγεται αδιαφορία. Do it!
Ωραίος mod.
quotάρει και επαυξάνει την άποψη ενός edit [Krusenstern] όχι χαρακτηρισμούς! -
takinen, σε προειδοποιώ. Διόρθωσε την συμεπριφορά σου ή μην ξαναγράψεις εδω!
Μαγκίτσες και υπονοούμενα ΤΕΛΟΣ!
Αρκετά ανεχτήκαμε τις εμμονές σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
takinen, σε προειδοποιώ. Διόρθωσε την συμεπριφορά σου ή μην ξαναγράψεις εδω!Μαγκίτσες και υπονοούμενα ΤΕΛΟΣ!
Kouk :
takinen :
ΥΓ. Κάντο! Κοντεύεις να το πετύχεις, να το ερημώσεις τελείως το θρεντ των ελλ. αγώνων.
Σε λίγο θα επιτρέπεται να γράφουν μόνο όσοι θέλουν να γλύψουν. -
edit [Krusenstern] όχι χαρακτηρισμούς!
Ανέτρεξε στις προηγούμενες ελάχιστες συνολικά δημοσιεύσεις του και πες μας τον δικό σου χαρακτηρισμό αφού δεν σου αρέσει ο δικός μου
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
takinen, σε προειδοποιώ. Διόρθωσε την συμεπριφορά σου ή μην ξαναγράψεις εδω!
Μαγκίτσες και υπονοούμενα ΤΕΛΟΣ!
Kouk :
takinen :
ΥΓ. Κάντο! Κοντεύεις να το πετύχεις, να το ερημώσεις τελείως το θρεντ των ελλ. αγώνων.
Σε λίγο θα επιτρέπεται να γράφουν μόνο όσοι θέλουν να γλύψουν.Να γλυψουν ποιους ακριβως βρε κακομοιρε?
Δεν εχεις ιδεα τι σου γινεται και εχεις και ενα υφος χιλιων καρδυναλιων!!
Μηπως το θρεντ ερημωνει γιατι γραφουν κατι τυποι ασχετοι γυρω απο τους αγωνες, σαν εσενα, και νομιζουν πως αυτοι ειναι και αλλος κανεις?
Εχεις πολλα να μαθεις ακομα, μικρος εισαι, θα στρωσεις... -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Κύριε Koulis1,
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε οτι είμαι δικηγόρος. Εκτός εάν εννοείτε οτι η κατάθεση της απόψης, όταν αυτή είναι τεκμηριωμένη με επιχειρήματα είναι λάθος. Και πως είναι δυνατόν να θεωρείτε άποψη τα λεγόμενα του Takinen όταν αυτά πετάνε στον καλάθι των αχρήστων τον Εθνικό μας αγώνα και μαζί την ιστορία και τον κόπο κάποιων ανθρώπων που μόχθησαν για αυτόν χωρίς καμία επιχειρηματολογία ?Γιάννης
Γιατι όσο και αν εψαξα δεν βρήκα τοποθέτηση σου σχετικά με το θέμα ΕΛΠΑ κλπ.
Μα δεν είπα εγώ να πάει στο διάολο ο Εθνικός μας αγώνας. Άλλος το είπε. Ποιο λοιπόν το νόημα να τοποθετηθώ? Εγώ απλά είπα την άποψη μου πάνω στην γενικότερη συμπεριφορά του. Μάλλον τις 'εμπάθειες' σας δείχνετε κ.Koulis1. Τουλάχιστον φροντίστε να κρατάτε κάποια προσχήματα.
Δεν έχει νόημα να μου απαντήσετε.
Γιάννης
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Μα δεν είπα εγώ να πάει στο διάολο ο Εθνικός μας αγώνας. Άλλος το είπε. Ποιο λοιπόν το νόημα να τοποθετηθώ? Εγώ απλά είπα την άποψη μου πάνω στην γενικότερη συμπεριφορά του. Μάλλον τις 'εμπάθειες' σας δείχνετε κ.Koulis1. Τουλάχιστον φροντίστε να κρατάτε κάποια προσχήματα.Για εξηγησέ μας πώς βοηθάει την πλειοψηφία των ελλήνων αγωνιζομένων και τους ελληνικούς αγώνες το Ακρόπολις? Έτσι γιατί το έχω απορία! Αν δεν ξέρεις μπορείς να πάρεις
1.Την βοήθεια του κοινού
2. Την κουρτίνα
3. Τηλέφωνο τον ΛώρηΑυτό πρωτού μου εξηγήσεις που έγκειται η 'εμπάθεια' ενός επί πολλά χρόνια αγωνιζόμενου , αδερφού αγωνιζόμενου , θείου αγωνιζόμενου , ξαδέρφου αγωνιζόμενου! (αυτό μην ξεχάσεις να το πείς στον Λώρη , ξέρει αυτός για να βάλει τον αντίστοιχο χρονικό προσδιορισμό) Αν και εδώ μπλεχτείς μπορείς να πάρεις
1.Την βοήθεια του κουκ
2. Να κατηγορήσεις κάποιον άλλον
3. Τηλέφωνο τον ΛώρηΆν δεν έχεις κάποιον άλλον να κατηγορήσεις μπορείς να
1.Κατηγορήσεις τον A-TEC
2. Να ρωτήσεις τον Go for pole
3. Να πάρεις τηλέφωνο τον Λώρη -
χμ.. ενδιαφέρον! που βοηθάει στην ανάπτυξη των ελληνικών αγώνων το Ακρόπολις ? φέρνει χορηγούς και προβολή και στους υπόλοιπους αγώνες ? βγάζει ταλέντα ή δίνει εμπρειρίες αγωνιστικές ?
γιατί βλέπω και πολύ μεγάλους προυπολογισμούς και συμμετοχές πυροτεχνήματα και μετά σιγή ασυρμάτου...
δηλαδή οι ... Τσέχοι που δεν έχουν αγώνα στο Παγκόσμιο είναι... πιο πίσω από εμάς ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
χμ.. ενδιαφέρον! που βοηθάει στην ανάπτυξη των ελληνικών αγώνων το Ακρόπολις? φέρνει χορηγούς και προβολή και στους υπόλοιπους αγώνες? βγάζει ταλέντα ή δίνει εμπρειρίες αγωνιστικές?Μα δεν ειναι αυτη η δουλεια του Ακροπολις. Αν δεν υπηρχε το Ακροπολις χιλιαδες κοσμου θα ηταν τοσο αναλφαβητοι στα ραλι οσο ειναι (δυστυχως για εμενα) στους αγωνες πιστας. Το Ακροπολις εχει δημιουργησει γενειες θεατων με μαστερ στα ραλι και στο χωμα, αυτο δεν ειναι αρκετο ή σπουδαιο? Αυτοι οι θεατες αυριο, μεθαυριο γινονται οδηγοι, γινονται δημοσιογραφοι, γινονται επιχειρηματιες ή ανθρωποι αποφασεων σε εταιρειες. Το οτι απο εκει και περα οι εμπλεκομενοι δεν ειναι σε θεση να εκμεταλευτουν αυτη την προικα, ε αυτο δεν ειναι προβλημα του Ακροπολις. Οπως φυσικα δεν ειναι προβλημα του Ακροπολις οτι διαφοροι νεαροι ή οχι οδηγοι δεν εχουν την ωριμοτητα να επιλεξουν σωστα την πορεια τους και βλεπεις αυτο...
γιατί βλέπω και πολύ μεγάλους προυπολογισμούς και συμμετοχές πυροτεχνήματα και μετά σιγή ασυρμάτου...
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Μα δεν είπα εγώ να πάει στο διάολο ο Εθνικός μας αγώνας. Άλλος το είπε. Ποιο λοιπόν το νόημα να τοποθετηθώ? Εγώ απλά είπα την άποψη μου πάνω στην γενικότερη συμπεριφορά του. Μάλλον τις 'εμπάθειες' σας δείχνετε κ.Koulis1. Τουλάχιστον φροντίστε να κρατάτε κάποια προσχήματα.
Για εξηγησέ μας πώς βοηθάει την πλειοψηφία των ελλήνων αγωνιζομένων και τους ελληνικούς αγώνες το Ακρόπολις? Έτσι γιατί το έχω απορία! Αν δεν ξέρεις μπορείς να πάρεις
1.Την βοήθεια του κοινού
2. Την κουρτίνα
3. Τηλέφωνο τον ΛώρηΑυτό πρωτού μου εξηγήσεις που έγκειται η 'εμπάθεια' ενός επί πολλά χρόνια αγωνιζόμενου , αδερφού αγωνιζόμενου , θείου αγωνιζόμενου , ξαδέρφου αγωνιζόμενου! (αυτό μην ξεχάσεις να το πείς στον Λώρη , ξέρει αυτός για να βάλει τον αντίστοιχο χρονικό προσδιορισμό) Αν και εδώ μπλεχτείς μπορείς να πάρεις
1.Την βοήθεια του κουκ
2. Να κατηγορήσεις κάποιον άλλον
3. Τηλέφωνο τον ΛώρηΆν δεν έχεις κάποιον άλλον να κατηγορήσεις μπορείς να
1.Κατηγορήσεις τον A-TEC
2. Να ρωτήσεις τον Go for pole
3. Να πάρεις τηλέφωνο τον Λώρηκ.Roadrunner_gr,
Δεν νομίζω πουθενά να ανέφερα κάποια άποψη για το Ακρόπολις σε όλα μου τα post. Το μόνο που είχα ήταν μία 'ένσταση' σε αυτό που έγραψε ο Takinen όταν είπε να πάει στο διάολο το Ακρόπολις. Εκτός εάν θεωρείτε οτι το Ακρόπολις μόνο κακά έχει προσφέρει στην Ελλάδα. Πουθενά δεν μίλησα για αγωνιζόμενους, πουθενά δεν μίλησα για το πως μπορεί να βελτιωθεί προς όφελος των αγωνιζομένων κτλπ. Επίσης δεν είπα και οτι όλα στο Ακρόπολις είναι τέλεια. Γενικώς όπως θα είδατε δεν τοποθετήθηκα καθόλου σε ότι είχε να κάνει με το θέμα του ποστ. Και ξέρετε γιατί δεν μπορώ να τοποθετηθώ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ!
Τώρα για τον κ.Koulis1 είναι προφανές όταν με αποκαλεί δικηγόρο διαφόρων εδώ μέσα ενώ εγώ μόνο την γνώμη μου είπα και αυτή ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ, έχει κάποια 'εμπάθεια'. Σέβομαι και εκτιμώ όποιον κάθετε σε bucket και τα βάζει με το χρονόμετρο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι μπορώ να δέχομαι και οτι λέει.
Τώρα τα περί κατηγοριών δεν μπορώ να τα καταλάβω. Κατηγόρησα πουθένα εγώ κανέναν? (Εκτός εάν εννοείτε για το ποστ μου στον κ.Koulis1 όπου του είπα για την 'εμπάθεια' του.) Θέλετε να ανάψετε φωτιές από το πουθένα αλλά δυστυχώς δεν θα σας κάνω την χάρη.Από οτι βλέπω δημιουργείτε θέματα απο το πουθενά. Δεν ξέρω τον λόγο και δεν με αφορά. Ελπίζω μονάχα την επόμενη φορά να βάλετε και το όνομα σας από κάτω για να ξέρω και με ποιον μιλάω.
Γιάννης Νέρης
Υ.Γ: Τις ειρωνίες σας για τηλέφωνα κτλπ πείτε τις πουθένα αλλού...Ξέρετε εσείς....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μα δεν ειναι αυτη η δουλεια του Ακροπολις. Αν δεν υπηρχε το Ακροπολις χιλιαδες κοσμου θα ηταν τοσο αναλφαβητοι στα ραλι οσο ειναι (δυστυχως για εμενα) στους αγωνες πιστας. Το Ακροπολις εχει δημιουργησει γενειες θεατων με μαστερ στα ραλι και στο χωμα, αυτο δεν ειναι αρκετο ή σπουδαιο? Αυτοι οι θεατες αυριο, μεθαυριο γινονται οδηγοι, γινονται δημοσιογραφοι, γινονται επιχειρηματιες ή ανθρωποι αποφασεων σε εταιρειες.
ναι, φέρνει κόσμο στα βουνά και γνωρίζει το άθλημα σε κόσμο που δεν το ήξερε και έχουμε και κάποια πλάνα στην tv. βέβαια τώρα με τον Richards έπεσε πολύ μεγάλη προβολή στο WRC και συνήθως έχουμε αποτελέσματα και στις ειδήσεις..
-
Δεν με βοηθάτε , δεν με βοηθάτε! Πώς βοηθάει την πλειοψηφία των ελλήνων αγωνιζομένων και τους ελληνικούς αγώνες το Ακρόπολις? ήταν η ερώτηση!
Μόνο από τον *ακατονόμαστο **έμαθα ότι βοηθάει τους θεατές!
Ο Carlito_Ner προφανώς δεν πήρε τηλέφωνο τον κολλητό του Άλλεν** γιατί θα είναι υπεραστικό και αυτοσχεδίασε!
Άντε και να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα!
Κούκ , Κρους θα απαντήσετε εσείς στην ερώτηση?
*>Ο χρήστης Go_For_Pole σε πμ έγραψε:
An k to post einai xioumoristiko, tha se parakalousa to nick k to onoma mou na min to xrisimopoiiseis oute gia auto to logo. Euxaristw, alla de thelw na ginw dimofilis
**>ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ARCTIC RALLY ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 5 ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ,ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ MARKU ALEN.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 144 ΚΑΙ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ http://www.arcticrally.fi.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Έ ρε καλάμι που έχει αράξει εδώ μέσα! Ίσα με την Φιλανδία φτάνει!
-
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;
Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.
+10000
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε Στέλιο, άσχετα αν άρεσε ή όχι, σαν εκτέλεση ήταν επιτυχημένο, αν λάβεις υπόψη σου τους όποιους περιορισμούς είχαν οι οργανωτές. Γι' αυτό και βαθμολογήθηκε καλά από τη FIA. Το ότι δεν άρεσε είναι λόγος να το απαξιώνουμε, από τη στιγμή που κρύβει μια τεράστια προσπάθεια από πίσω?Κάτσε ρε συ αλλά αν δεν αρέσει στους θεατές, ε τι να το κάνω το Ακρόπολις ρε φίλε? Να λέω ότι έχω αγώνα του παγκοσμίου πρωτ.?
Αν και δεν καταλαβαίνω τα ποστ του τάκινεν γιατί συνήθως τσακώνεται με κάποιους, που πρέπει να είναι 3-4 άτομα, αλλα όλοι μαζι πρέπει να έχουν καμιά 20ρια account, ή τελος πάντων έτσι κατηγορεί η μία πλευρά την άλλη και τούμπαλιν, αυτή τη φορά λοιπόν που μάλλον κατάλαβα το τι είπε, συμφωνώ μαζί του, δλδ το Ακρόπολις μπαίνει στο απυρόβλιτο? Η κάπιοι που βοήθησαν ή στήριξαν το Ακρόπολις έχουν άφεση αμαρτιών?
Περί Συμπεριφοράς [Διάσπαση]