-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Ζώο ο οδηγός του ασημί 206 που σταμάτησε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου επειδή...ήθελε να κάνει την ανάγκη του (επαρχιακό δίκτυο αλλά με αρκετή κίνηση αφού το σημείο στο οποίο σταμάτησε βρισκόταν αμέσως μετά από διασταύρωση)!!! Φυσικά ούτε alarm, ούτε και να σβήσει τα φώτα του με αποτέλεσμα να δημιουργήσει συμφόρηση από πίσω του (με κίνδυνο να προκληθεί κ ατύχημα αφού πολλοί δεν καταλάβαιναν ότι είναι σταματημένος παρά μόνο όταν ήταν αργά -ευτυχώς κ για μένα όχι πάρα πολύ αργά-, αλλά και να τυφλώνει τους ερχόμενους από το αντίθετο ρεύμα! Ατάραχος ο κύριος σαν να μην συνέβει τίποτα μετά από το χαρακτηριστικό 'τίναγμα' επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε σαν να μην συνέβη τπτ...Μάλλον επρόκειτο για οπαδό του 'when you've got to go, you've got to go!!'....
-
Αν δε, σε έχει πιάσει και κανένα κόψιμο, τότε you go και πίσω από την σκοπιά του τσολιά στο Σύνταγμα
-
-
Ζωο ο τύπος με το suv (δεν πρόσεξα ούτε καν ποιο ηταν) χτες νωρίς το βραδυ στο ύψος των φαναριων του Ν.Γκούμας στην Ν.Φιλαδέλφεια..(στην pizza hut για όσους ξερουν).Με κατεύθυνση προς Μεταμόρφωση,επάνω στη Δεκελείας και μετα τα φανάρια αυτα,στα 20 μέτρα υπάρχει κι αλλο φανάρι για αυτούς που θελουν να στριψουν αριστερα..Ειναι ο τύπος από μπροστά-αριστερά μου και θελει προφανώς να στριψει αριστερα.Ελα όμως που στο φανάρι περίμεναν αλλα τρια αυτοκίνητα..Οπότε αποφασίζει να μπεί στην ψύχρα μπροστά μου με μια βιαιη κίνηση να προσπεράσει τα σταματημένα και....να περάσει σαν κύριος το κοκκινο φανάρι τη στιγμη που ήταν ετοιμα να διασχίσουν το δρόμο δυο μικρά αδέρφια (υποθετω). Η φαντασια μου οργιαζει για το τι θα μπορούσα να το κανω αμα τον εβρισκα μπροστα μου.
-
Σκηνικό που συνέβη προχθές στην Αγ. Παρασκευή, καθώς πηγαίναμε κατά τις 10:30 το βράδυ με ένα φίλο να συναντήσουμε μια παρέα και να τσιμπήσουμε:
Ψάχνουμε να παρκάρουμε κάπου κοντά στο Beer Academy. Μη βρίσκοντας θέση φτάνουμε ως το τέρμα του δρόμου ο οποίος καταλήγει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ενώ πίσω μας είναι περιπολικό. Ο φίλος (ο οποίος οδηγεί) στρίβει δεξιά στο 'Τ-junction' μπροστά στο Κολλέγιο, ενώ ο δρόμος έχει εκεί διπλό απαγορευτικό (δεν είχε όμως πιο πριν κάποια πινακίδα που να απαγορεύει τη στροφή δεξιά, οπότε ακολουθώντας τα παρκαρισμένα αμάξια και στρίβοντας δεξιά βλέπεις -surprize, surprize- το απαγορευτικό μπροστά σου). Το περιπολικό από πίσω, εν τω μεταξύ, ενώ στα 15 μέτρα έχουμε βρει θέση για παρκάρισμα. Μας παίζει τα φώτα, σταματάμε, έρχεται δίπλα, ο φίλος κατεβάζει το τζάμι και ο πιο θαραλλέος από τους 3 ένστολους που ήταν μέσα λέει: 'Να σου κάνω μια ερώτηση, ρε φιλαράκο? Με έχεις δει που είμαι πίσω σου εδώ και ώρα, έτσι? Γιατί μπαίνεις στο στενό? Έτσι, από περιέργεια δηλαδή!'. Κάτι άρχισε να του λέει ο άλλος - ότι έμενε παλιά σε αυτή τη γειτονιά και δεν απαγορευόταν, ότι τι να το κάνεις το απαγορευτικό όταν έχεις ήδη στρίψει μέσα στο στενό, και χωρίς πολλά-πολλά το Xsara συνέχισε την πορεία του (επίσης ανάποδα στο απαγορευτικό), έκανε U-turn και εξαφανίστηκε....(quiz: βρείτε το 'ζώο'!!)
-
Ήμουν έτοιμος να ρωτήσω και μετά είδα τα μικρά γράμματα.
Αυτός που τοποθέτησε την μια πινακίδα, αλλά όχι την άλλη, ίσως;
-
Έτσι νομίζω κι εγώ.
-
Μπορεί να είναι ο ίδιος μαλάκας και να το χει κανει συνηθεια. Χτες πάντως δεν ερχόταν κάποιος απ την αντίθετη κατεύθυνση,αλλά παρατριχα δεν πηρε μαζι του τα παιδάκια. Σοφη κουβεντα αυτο το ξεσκαρτάρισμα του είδους.
-
-
Ζώο εγώ...
Το πρωΐ περιμένω να διαστυαρώσω σε κεντρικό δρόμο για να μπω στο απέναντι ρεύμα (στρίβω προς αριστερά δηλαδή). Είμαι σταματημένος ελέγχω δεξιά, αριστερά, ξανά αριστερά και φεύγω. Και διαπιστώνω (η συνοδηγός μου για την ακρίβεια) καθώς μπαίνω στο ρεύμα ότι έρχεται αυτοκίνητο, το οποίο και σταμάτησε λίγα μέτρα κοντά μου.
Το περίεργο είναι ότι είχα δει το αυτοκίνητο που υπήρχε από πίσω του, λίγο μακρύτερα. Μάλλον κρύφτηκε από την a-pillar, δεν το εξηγώ αλλιώς.
Να ναι καλά ο άνθρωπος, ζήτησα συγγνώμη μετά, δεν ξέρω αν το είδε...
-
Ζώο ένας 25ρης στο φαναρι της διασταύρωσης Λ.Βουλιαγμένης με το φανάρι που πάει για το Τέρμα της Βούλας, ερχότανε απο την βούλα και ήθελε να μπει στην Βουλιαγμένης Αριστερά για αθήνα, πέρασε με ΄τετοιο κόκκινο που έκοψε τον δεύτερο απο το δικό μας φανάρι που ερχόμασταν απο ένω βούλα.....ο πρώτος πέρασε κανονικά!!!!! Πόσο ζώο ήταν το μαλακηστήρι?
-
Zωο ο βλακας με το ΜΙΝΙ ΟΝΕ που αλλαξε 3 λωριδες μπροστα μου χωρις φλας και οταν του αναψα τα φωτα ζηταγε και τα ρεστα. Δεν πειραζει, τα ακουσε και αυτος και ηρεμησε...
-
2 καραμοινάτα:
τυπάκος με impreza 16αρι, με φτερούγα πίσω, χρυσές ζάντες κτλ στον περιφερειακό αποφασίζει ότι η μεσαία λωρίδα είναι πιο γλυκιά από την δεξιά που κινείται, και το κόβει όλο αριστερά. Κατά πάνω μου. Στον περιφερειακό μας.
Άσπρος ο drdino.
Κορνάρω, δεν κατάλαβε τπτ το παχύδερμο.
Στην Εγνατία, φανάρι βούλγαρη, 35αρα κυρία με άσπρο c3 ανοίγει το παράθυρο και πετάει τα φλούδια από το μανταρίνι που χλαπάκωνε έξω, και με πετυχαίνει στο δεξί παράθυρό μου. 1 φλουδάκι μπαίνει και μέσα.
Με κοιτάει αυτή, και ψιλομουρμουρίζει κάτι. Εγώ εντωμεταξύ να είμαι με το 304, οπότε αρκετά underground φάση.
Κάνω ότι βγάζω την ζώνη και ανοίγω την πόρτα, αυτή το πιστεύει, ψαρώνει, πρώτη και φεύγει σπινιάροντας φρικαρισμένη.
Περιττό να πω πως εγώ και ο ταρίφας πίσω μου που είδε το σκηνικό κλ@σαμε στο γέλιο!!!
-
Ντίνε αν είχε γίνει και ξημερώματα στην αποβάθρα του λιμανιού με 4-5 εμπορικά πλοία δίπλα.....θα ήταν βγαλμένο απο ταινία!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
θα ήταν βγαλμένο απο ταινία!Και θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον αν η ατάκα του τύπου ήταν 'Μωρή, θα σε γ...σω'.
Και το έκανε.
-
Αν είναι να φτιάξουμε ωραίο σενάριο, Στο C3 να ήταν 4 γκόμενες και όχι 1, και δίπλα στον Ντίνο να περπατάγαμε και εμείς, και να πέρναμε το μέρος του....πως να τα βγάλει πέρα μόνος του ο Μπουγάτσας!
-
Mιλάς εσύ με το κρουασάν με δισκόφρενα...
Εντάξει, έκλεισε. Εγώ στο 307, και σκάς εσύ μύτη με το 106, ο Νικόλας με την xara και ο Πάσχος με το μαρέα. Έκλεισε.
Αγγελόπουλεεεεεεε, γκιελ μπουρντάν!!!!
-
-
Σήμερα στην Όλγας στις 3μιση οπότε η ροή ήταν αρκετά καλή, περίπου στη Σχολή τυφλών: κυρία γύρω στα 50 και κύριος πάνε να την διασχίσουν κάθετα . 10 μέτρα μετά έχει φανάρι αλλα όχι, αυτοί εκεί. Τους βλέπω απο μακρία να πατάνε πάνω στη λεωφορειολωρίδα και να λέω 'Δεν μπορεί ρε γμτ, δεν γίνεται να περάσουν τώρα'. Και όμως μπορούν, ο κύριος περνά γρήγορα, η κυρία με το πάσο της . Φθάνω στα 10 μέτρα απο το να γίνω δολοφόνος μιας και κοκαλώνει στη μέση της λωρίδας μου. Τί κανεις ΡΕΕΕΕΕ ΖΩΟΝ;;;;;
-
Και αν τους πατήσεις Δημήτρη, θα τους πληρώσεις και για ανθρώπους!
Ζώα ζώα ζώα [#4]