-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
καλά συγνώμη τώρα. Αν εξαιρέσουμε τα αυτοκόλητα, σας χαλάει το σχήμα και οι λεπτομέρειες απο το civic? Κούκλα είναι!!Οι πορτες ναι.....
Αυτες βολευουν μονο στα παρκιγκ, οταν το ζωο διπλα σου, δεν υπολογισε οτι χρειαζεται να ανοιγουν οι πορτες -
OMG Είμαι κάγκουρας
Μου αρέσει (εκτός από τις πόρτες..). Γιατί μου αρέσει??
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
OMG Είμαι κάγκουραςΜου αρέσει (εκτός από τις πόρτες..). Γιατί μου αρέσει??
μα οι πόρτες είναι η καγκουριά ρε συ...τα αυτοκόλλητα είναι διαφήμιση της εταιρείας...
Μόνο μην μου πεις ότι σου άρεσε το ...βοδι kit από την ισπανία γιατί τότε θα είσαι...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
OMG Είμαι κάγκουρας
Μου αρέσει (εκτός από τις πόρτες..). Γιατί μου αρέσει??
μα οι πόρτες είναι η καγκουριά ρε συ...τα αυτοκόλλητα είναι διαφήμιση της εταιρείας...
Μόνο μην μου πεις ότι σου άρεσε το ...βοδι kit από την ισπανία γιατί τότε θα είσαι...
Όχι, ευτυχώς.
Αλλά το άλλο... Ένα Type-R έτσι μαύρο με τις λευκές γραμμές και το όλο race look θα ήταν
-
ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ! ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ!!! (ikar tm)
-
Ναι ρε, το 'παμε αυτό
-
Nταξ... μπορεί και να είναι καγκουριά οι πόρτες, αλλά είναι πρακτικότατες... Αν έχεις παρκάρει σε παράλληλους στοίχους (όπως είπε και ο wagner), αν έχεις παρκάρει δίπλα σε πολυ ψηλό πεζοδρόμιο ή δίπλα σε κολωνάκια, παρτεράκια, σκαλιά κτλ (υπάρχουν κάποια πεζοδρόμια που η σκάλα του σπιτιού απέχει λίγα εκατοστά από το δρόμο-τον ήπιες αν οδηγάς κανένα roadster ή γενικότερα κανένα πισωκίνητο με μεγάλο τούνελ μετάδοσης)
Στο κάτω-κάτω οι after market lambo doors μπορούν να ανοίξουν ΚΑΙ κανονικά. Αν το δούμε πρακτικά, θα ήθελα να τις έχω και να χρησιμοποιώ το κάθετο άνοιγμά τους MONO όταν υπάρχει λόγος και όχι έξω από το club για φιγούρα.
-
Προφανώς θα είναι πιο βαριές όμως σε σχέση τις κανονικές, άρα και αντιγκαζικές. Μπορεί να είναι καραγκουριά του κερατά αλλά αν ανοίγουν και κανονικά θα είναι πιο πρακτικές σε ορισμένες περιπτώσεις...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Προφανώς θα είναι πιο βαριές όμως σε σχέση τις κανονικές, άρα και αντιγκαζικές. Μπορεί να είναι καραγκουριά του κερατά αλλά αν ανοίγουν και κανονικά θα είναι πιο πρακτικές σε ορισμένες περιπτώσεις...Τον μιχανησμο αλλαζεις.....
Οχι ολη την πορτα -
Αν οι πόρτες lambo είναι καγκουριά τότε κι εγώ κάγκουρας είμαι γιατί μ'αρέσουν...
-
-
Απο τη στιγμή που δεν προκαλείς (οι lambo doors φαίνονται μόνο όταν τις ανοίξεις), δεν καταλαβαίνω γιατί τις θεωρούν όλοι καγκουριά. Να τις θεωρήσεις κακογουστιά δεκτό... Είναι υποκειμενικό το θέμα.
Πάντως εγώ δεν θα έβαζα ποτέ τέτοια πόρτα γιατί είμαι γενικότερα low profile και το θεωρώ λιγάκι στόχο...
-
Μήπως ήθελε Scania;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Προφανώς θα είναι πιο βαριές όμως σε σχέση τις κανονικές, άρα και αντιγκαζικές. Μπορεί να είναι καραγκουριά του κερατά αλλά αν ανοίγουν και κανονικά θα είναι πιο πρακτικές σε ορισμένες περιπτώσεις...
Τον μιχανησμο αλλαζεις.....
Οχι ολη την πορταΑκριβώς έτσι είναι. Μόνο ο μεντεσές αλλάζει.
-
Παντως οι 'Suicide doors' πρεπει να χουν πολυ γελιο!
Φανταστειτε να σκασει ο παρκαδορος να ανοιξει την πισω πορτα και να ανοιγει αναποδα -
Οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω είναι πολύ ωραίες σε Lamborghini, Ferrari Enzo και Mercedes Gullwing. Όταν κάποιος τις τοποθετεί σε αυτοκίνητα που δεν έχουν σχεδιαστεί για τέτοια κόλπα είναι το ίδιο κάγκουρας με όσους βάζουν αεροτομή από WRC σε Nissan Almera, ή σε VW Bora, IMHO.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω είναι πολύ ωραίες σε Lamborghini, Ferrari Enzo και Mercedes Gullwing. Όταν κάποιος τις τοποθετεί σε αυτοκίνητα που δεν έχουν σχεδιαστεί για τέτοια κόλπα είναι το ίδιο κάγκουρας με όσους βάζουν αεροτομή από WRC σε Nissan Almera, ή σε VW Bora, IMHO.Ta Hyundai Accent ξέχασες.
Ερώτηση καθαρά «τεχνική»: άντε και την άνοιξες την πόρτα, έκανες το εφφέ στους γύρω, μπήκες στο αυτοκίνητο... πώς την κλείνεις; Θέλω να πω, ένας ψηλός φτάνει -προφανώς- να την κλείσει, ένας κοντός όμως;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω είναι πολύ ωραίες σε Lamborghini, Ferrari Enzo και Mercedes Gullwing. Όταν κάποιος τις τοποθετεί σε αυτοκίνητα που δεν έχουν σχεδιαστεί για τέτοια κόλπα είναι το ίδιο κάγκουρας με όσους βάζουν αεροτομή από WRC σε Nissan Almera, ή σε VW Bora, IMHO.
Ta Hyundai Accent ξέχασες.
Ερώτηση καθαρά «τεχνική»: άντε και την άνοιξες την πόρτα, έκανες το εφφέ στους γύρω, μπήκες στο αυτοκίνητο... πώς την κλείνεις; Θέλω να πω, ένας ψηλός φτάνει -προφανώς- να την κλείσει, ένας κοντός όμως;
σιγα το προβλημα, ζητας απο κανεναν περαστικο να στη κλεισει!
εοχυν εξτρα χειρολαβες πιο χαμηλα :shifty:
-
να πείσουμε τον ikar να βάλει στο golf για να διαφέρει από το πλήθος.
(Αν βάλεις θα βάλω και εγώ στο civic )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
να πείσουμε τον ikar να βάλει στο golf για να διαφέρει από το πλήθος.(Αν βάλεις θα βάλω και εγώ στο civic )
υπάρχει...
στο #1 κι αρκετές σελίδες πίσω
Australia Uber Alles!!!!! [#2]