-
και η zonda ειναι καλη για παντιλικια!
αν και ειναι πολυ υποστοφικη (νομιζω ) για κεντρομηχανο...
πλασαρεται δυσκολα.καμια elise υπαρχει????
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν και δεν έκατσα να ψάξω γιατί μόλις διάβασα την είδηση το πόσταρα αμέσως...
Για πρώτη φορά στο Gran Turismo (5) θα έχει Ferrari, Porsche & Lambos + damage modeling. Είδα ένα βίντεο απο το GT HD με μια 599GTB και έπαθα πλάκα!
-
Δεν θα ειναι sim όμως και αυτό μετράει για πολλούς εδώ μέσα.
-
Aν και το Gran Turismo δεν έχει σχέση με εξομείωση, ομολογώ πως έπαθα κι εγώ την πλάκα μου βλέποντας αυτό: http://www.gtplanet.net/gallery/displayimage.php?album=142&pos=12
Πρόκειται για ingame video σε full HD ανάλυση, ένα Skyline R32 στις Άλπεις.
-
Πάει κι αυτό
-
εδιτ (να μάθω να διαβάζω όλο το κείμενο προτού απαντήσω).
Κρίμα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
εδιτ (να μάθω να διαβάζω όλο το κείμενο προτού απαντήσω).Κρίμα...
Τι είχες απαντήσει; (δεν το πρόλαβα)
-
Διάβασα για το pole position σου και υπέθεσα ότι κέρδισες πάλι... Οπότε έγραψα ότι πρέπει να σου κοστίζει πολύ αυτή η ιστορία, αφού μέχρι και μεξικανούς λάδωσες.
-
πάντως είναι καλό τιμόνι ο Χάρης...
-
Είναι προφανές.
-
...αλλά λίγο ευεξαπτούλης...
τον φαντάζομαι να τους στολίζει τους μεχικάνους σε άπταιστη ελληνική της πιάτσας...
-
εμ και σεις τρέχετε σε σέρβερ που εσείς δεν έχετε λαγκ και καλείτε κόσμο από τη βραζιλία;;; δε μπαίνατε σε κάποιο σερβερ που να έχετε όλοι ίδιο λαγκ;
χρουμφ
-
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
εμ και σεις τρέχετε σε σέρβερ που εσείς δεν έχετε λαγκ και καλείτε κόσμο από τη βραζιλία;;; δε μπαίνατε σε κάποιο σερβερ που να έχετε όλοι ίδιο λαγκ;χρουμφ
Πως ακριβώς θα το κάνουμε αυτό, να έχουμε δηλαδή Έλληνες και Μεξικάνοι ίδιο lag; (εδώ δεν έχουμε ίδιο lag οι Έλληνες μεταξύ μας)
-
Με server στη μέση του Ειρηνικού (που είπε και η Αντζελα) για να έχουμε ίση απόσταση?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
και η zonda ειναι καλη για παντιλικια!
αν και ειναι πολυ υποστοφικη (νομιζω ) για κεντρομηχανο...
πλασαρεται δυσκολα.καμια elise υπαρχει????
ναι το ξερω, παιζει να ειναι και το πιο 'βαρετο' αμαξι του GTR2. εγω τη θελω σε στυλ rfactor!
δεν υπαρχει προς το παρον.εχετε link για DB9 στο rfactor ???
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εχετε link για DB9 στο rfactor ???Υπαρχει ενα WIP στο ΡπαραγονταςΚεντρικο.νετ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εχετε link για DB9 στο rfactor ???
Υπαρχει ενα WIP στο ΡπαραγονταςΚεντρικο.νετ.
το έχω δει. τι ειναι τα WIP ?
-
Work In Progress
-
παιδια δείτε και το Gallardo!!!
ειναι πολυ καλο
μαλλον το εχετε δει ηδηεχω την εντυπωση οτι σου μαθαινει αναποδο τιμονι!!!!
ενα λαθακι και εξω !!!
θελει ελαχιστο....
ωραια ωραια γιατι το ειχα βαρεθει και αργουν τα MODS ενω το βαζω μονο για μερικες βολτουλες ετσι για να περασει λιγο η ωριτσα.
more cars plizσαν παιχνιδι το rfactor δεν εχει και πολυ διαρκεια νομιζω....βαριεμαι να τρεξω σε αγωνα
καληνυχτα
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]