-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
θα σε ενημερωνω να βαζεισ βαζελινη για να μην σε τσουζει πολυ...εγω τους αγοραζω απο τη φθηνη, για να μενουν τα λεφτα για 100αρα και για τσαι μετα...
-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
135 στα 0,5
Ωχ...αυτο ειναι ηδη πολυ...
Αυτη η θερομκρασια ΜΕ το ψυγειο που ειπες?
οχι δεν καταλαβα εβγαλα 135 αλογα συγνωμη ρωτησες τι θερμοκρασια ???? 105 το πολυ χωρις ψυγειο
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρε τι γενεται για μερικα αλογα..
Άμα δεν ρίξεις μερικά χιλιάρικα σε κινητήρα accent δε μαθαίνεις.
Ιδίως άμα σηκώσουν τη πίεση στο 1 bar και κουρεύουν διαφορικά κάθε βδομάδα...
οχι τοσο χαλια εχω δει 2λιτρο τουρμπο με 1400 σασμαν
θα ξυρισει καποτε φιλαρακι αμα κοκκινηζεις το στροφομετρο.
η δεν το πιστευεις?μπορει σιγουρα ειναι πολλα τα αλογα χωρις να μπεις εκει μεσα(σασμαν)
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
135 στα 0,5
οχι δεν καταλαβα εβγαλα 135 αλογα συγνωμη ρωτησες τι θερμοκρασια ???? 105 το πολυ χωρις ψυγειο
Α,τοτε ειναι οκ η θερμοκρασια...αλλα παλι τοσο μικρη χωρις ψυγειο μου φαινεται λιγο περιεργο...
-
135 στα 0,5
Α,τοτε ειναι οκ η θερμοκρασια...αλλα παλι τοσο μικρη χωρις ψυγειο μου φαινεται λιγο περιεργο...
Να πω καλο ρυθμισμα
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
135 στα 0,5
Αυτή τη θερμοκρασία που τη μετράς, στο κάρτερ; Μέσα στο κινητήρα ξέρεις τι γίνεται, στα κουζινέτα;
Αυτός ο κινητήρας δεν είναι σχεδιασμένος για τόσα άλογα. Θα έχεις πολύ ψηλές θερμοκρασίες σε μέρη (κεφαλή, ανάμεσα στους κυλίνδρους) που η ροή του ψυκτικού δεν είναι αρκετή. Με ψυγείο (νερού ή λαδιού) δεν λύνεται το πρόβλημα. Μη ρίξεις τόσα λεφτά στο accent, δεν αξίζει - θα χαλάει συχνά και θα βαρεθείς να πληρώνεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κοίτα να δεις τι γίνεται και χωρίς τον εγκάθετο
Μόνο 'ειδοποιάτε' ρε παιδιά όταν βγαίνετε βόλτα να κρυβόμαστε
α ναι, δικαιούμαι να ομιλώ, πήρα μετρητοίς αυτοκίνητο
nieeeeeeeeeext
-να δούμε από ποια μάρκα θα ναι -
έχουμε και σκοντιστί στις διαφημίσεις...
αυτό δεν είναι νέο
προσοχή μόνο μην κατηγορηθεί κανείς ότι διώχνει με τη συμπεριφορά του αξιόλογους χρήστες
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
135 στα 0,5
Αυτή τη θερμοκρασία που τη μετράς, στο κάρτερ; Μέσα στο κινητήρα ξέρεις τι γίνεται, στα κουζινέτα;
Αυτός ο κινητήρας δεν είναι σχεδιασμένος για τόσα άλογα. Θα έχεις πολύ ψηλές θερμοκρασίες σε μέρη (κεφαλή, ανάμεσα στους κυλίνδρους) που η ροή του ψυκτικού δεν είναι αρκετή. Με ψυγείο (νερού ή λαδιού) δεν λύνεται το πρόβλημα. Μη ρίξεις τόσα λεφτά στο accent, δεν αξίζει - θα χαλάει συχνά και θα βαρεθείς να πληρώνεις.
οχι στο καρτερ αλλα εβαλε εναν αισθητηρα εκει που μπαινει για να μετρισης την σταθμη του λαδιου
-
οτι δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..το ξερεισ αυτο lkar????
-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
οτι δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..το ξερεισ αυτο lkar????να φτάσω τι; οι πληροφορίες σου θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες
-
???
θα παρεις αλφαρομεο υποθετω?ναι, αφού παντρευτώ, 159 1.8
-
Άμα βάζεις 100άρα δε χρειάζεται...
-
???
αντε ρε!
κ καλους απογονους!
θα την τουμπρισεις να πιενει κανα πποντο η θα την αφησεις μαμα?αφού δεν θα χω φράγκα για βελτιώσεις, θα τα χει φάει όλα ο γάμος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
???
αντε ρε!
κ καλους απογονους!
θα την τουμπρισεις να πιενει κανα πποντο η θα την αφησεις μαμα?αφού δεν θα χω φράγκα για βελτιώσεις, θα τα χει φάει όλα ο γάμος
πάρε TSi να κάνεις οικονομία στην βενζίνη...
-
Τι έγινε εδώ ρε παιδιά;;;; Να παίξω και εγώ;;;;
Ρίχτε κανένα ΣΥΡΜΑ!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάρε TSi να κάνεις οικονομία στην βενζίνη...
ναι αλλά θα σπάσει στα 4 χρόνια + 1 μέρα και τότε θ' αλλάξω ολόκληρο αυτοκίνητο που ευρώ μετά;
@angel: εσένα δεν σε παίζουμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα γιατί;;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μα γιατί;;;;
Αργησες!
-