-
μια μικρή επίδειξη του navigator με το οποίο εξοπλίζεται το σιβικ στις πολιτισμένες χώρες της δυτικής ευρώπης...γιατί να μην μπορούμε και στα ελληνικά αυτοκίνητα να απολαμβάνουμε τέτοιες υπηρεσίες;
(παίζει σίγουρα σε...κινητό και σε quicktime player)http://rapidshare.com/files/10806202/12 ... _.3gp.html
http://rapidshare.com/files/10806679/11 ... _.3gp.html -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πού να βγεί και το νέο Τάπερ...
Τότε δε θα γράφει γιατί θα τρέχει να κρυφτεί.
όοοοοταν βγει -οκ σε 3 μήνες- κι όοοοοοοοοταν έρθει -αυτό είναι το δύσκολο - μπορεί να 'χω αλλάξει κι αυτοκίνητο
Μα μέχρι να έρθει το νέο υπάρχει ήδη το παλιό να σε πελεκάει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα μέχρι να έρθει το νέο υπάρχει ήδη το παλιό να σε πελεκάει.
αφού 'καρμπόν' πάνε
-
Καρμπόν στις δοκιμές των περιοδικών. Στον πραγματικό κόσμο όμως;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καρμπόν στις δοκιμές των περιοδικών. Στον πραγματικό κόσμο όμως;στον πραγματικό κόσμό υπάρχει κι ο αστάθμητος παράγοντας οδηγός
-
ωραία εμείς θα βάλουμε τον Button
-
Ο ikar δεν βάζει κόντρες βρε άσχετοι οπαδοί της χόντα (ikar tm)
Αντιθέτως πηγαίνει πολύ αργά μήπως και καταλάβει πως πετυχαίνουν τέτοια χαμηλή κατανάλωση οι φίλοι του με τα gt. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αντιθέτως πηγαίνει πολύ αργά μήπως και καταλάβει πως πετυχαίνουν τέτοια χαμηλή κατανάλωση οι φίλοι του με τα gt.αφού τις μετρήσεις αυτών δεν τις δεχόμαστε
-
Αντιθέτως πηγαίνει πολύ αργά μήπως και καταλάβει πως πετυχαίνουν τέτοια χαμηλή κατανάλωση οι φίλοι του με τα gt.εμένα μου αρκούν τα 10,5-11,5 ανάλογα το που κινούμαι (και πως)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αντιθέτως πηγαίνει πολύ αργά μήπως και καταλάβει πως πετυχαίνουν τέτοια χαμηλή κατανάλωση οι φίλοι του με τα gt.αφού τις μετρήσεις αυτών δεν τις δεχόμαστε
σε λίγο θα αποκαλύψουμε φωτό με το κρυφό βίντσι που έχουν τα Gt για να δένεστε στα προπορευόμενα οχήματα στην εθνική και να παρουσιάζετε μικρή κατανάλωση...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σε λίγο θα αποκαλύψουμε φωτό με το κρυφό βίντσι που έχουν τα Gt για να δένεστε στα προπορευόμενα οχήματα στην εθνική και να παρουσιάζετε μικρή κατανάλωση...
ρε σεις ο βαρώνος μυνχαουζεν γερμανός ήταν;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αντιθέτως πηγαίνει πολύ αργά μήπως και καταλάβει πως πετυχαίνουν τέτοια χαμηλή κατανάλωση οι φίλοι του με τα gt.εμένα μου αρκούν τα 10,5-11,5 ανάλογα το που κινούμαι (και πως)
λογικά νούμερα ακούγονται αυτά σε σχέση με τα...6αρια του αισώπου
-
τι γίνεται παιδιά; έχετε κάνα νεότερο;Μάλλον μας πάνε για τέλη γενάρη τουτέστιν παραλαβή πρώτο δεκαήμερο Φλεβάρη και βλέπουμε.
Άντε θεωρητικά έμεινε λιγότερο από μήνας και το σήριαλ τελειώνει. -
όχι και σήριαλ, ταινία του Αγγελόπουλου είναι -5 λεπτά πλάνο ένα πλοίο στο ποτάμι-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι και σήριαλ, ταινία του Αγγελόπουλου είναι -5 λεπτά πλάνο ένα πλοίο στο ποτάμι-άστα να πάνε...
-
Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι από εδω και να πάμε αεροπορικός στην Αγγλία να τα πάρουμε μόνοι μας....
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι από εδω και να πάμε αεροπορικός στην Αγγλία να τα πάρουμε μόνοι μας....η δικαιολογια που ειπαν στον πατερα μου...το καραβι δεν έρχεται μονο ελ΄΄αδα αλλά παει και ισπανια-γαλλια -ιταλια
Εντάξει ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά πόσα αυτοκίνητα χωράει το γ@μηνένο το καράβι αν ξεφορτώνει σε 3 χώρες; 10 κομμάτια θα φέρει;έλεος με τις μ@λ@κιες τους; Εντάξει να μην υποτιμούν την νοημοσυνη μας όμως -
Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι από εδω και να πάμε αεροπορικός στην Αγγλία να τα πάρουμε μόνοι μας....
η δικαιολογια που ειπαν στον πατερα μου...το καραβι δεν έρχεται μονο ελ΄΄αδα αλλά παει και ισπανια-γαλλια -ιταλια
Εντάξει ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά πόσα αυτοκίνητα χωράει το γ@μηνένο το καράβι αν ξεφορτώνει σε 3 χώρες; 10 κομμάτια θα φέρει;έλεος με τις μ@λ@κιες τους; Εντάξει να μην υποτιμούν την νοημοσυνη μας όμωςΑλήθεια, ανεξάρτητος εισαγωγέας Honda δεν υπάρχει;
Έπρεπε να κάνετε μια μαζική ακύρωση παραγγελιών μπας και ιδρώσει τ' αυτί τους...
-
δεν θα τους ένοιαζε...έχουν ήδη προπωλήσει τα αυτοκίνητα τους...αν δεν τα πάρουμε εμείς θα τα πάρουν κάποιοι άλλοι
-
Είναι αρκετά γελίο αυτό που είπε. Το πιο πιθανόν είναι να πηγαίνουν οδικός μέχρι Ανκόνα και από εκεί στην Πάτρα.
Πάντως Spyros.s εγώ κόβω το πουλί μου ότι θα έρθει το αμάξι μέσα Φεβρουαρίου... Βάλε και 15 μέρες για πινακίδες, τέλη κτλ και θα το έχουμε αρχές Μαρτίου.
Υπομονή μέχρι τότε...
Ηonda Civic 2005