-
Περιμενω το αυτοκινητο μου απο τα τελη του Σεπτεμβριου. Το συμφωνητικο που εχω υπογραψει λεει παραδοση 30/12/06 και σημερα εχουμε 7/1. Εχω ηδη δωσει μια αρκετα μεγαλη προκαταβολη για το αυτοκινητο σχεδον το 1/3. Ο εμπορος με πηγαινει ολο απο μερα σε μερα.Εχω μεγαλο προβλημα γιατι δεν εχω με τι να μετακινουμαι τωρα και η δουλεια μου χρειαζεται αυτοκινητο. Εχω καποια δικαιωματα? μπορω να ζητησω αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια μεχρι να ερθει το δικο μου?
-
Περιμενω το αυτοκινητο μου απο τα τελη του Σεπτεμβριου. Το συμφωνητικο που εχω υπογραψει λεει παραδοση 30/12/06 και σημερα εχουμε 7/1. Εχω ηδη δωσει μια αρκετα μεγαλη προκαταβολη για το αυτοκινητο σχεδον το 1/3. Ο εμπορος με πηγαινει ολο απο μερα σε μερα.Εχω μεγαλο προβλημα γιατι δεν εχω με τι να μετακινουμαι τωρα και η δουλεια μου χρειαζεται αυτοκινητο. Εχω καποια δικαιωματα? μπορω να ζητησω αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια μεχρι να ερθει το δικο μου?
-
-
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
Περιμενω το αυτοκινητο μου απο τα τελη του Σεπτεμβριου. Το συμφωνητικο που εχω υπογραψει λεει παραδοση 30/12/06 και σημερα εχουμε 7/1. Εχω ηδη δωσει μια αρκετα μεγαλη προκαταβολη για το αυτοκινητο σχεδον το 1/3. Ο εμπορος με πηγαινει ολο απο μερα σε μερα.Εχω μεγαλο προβλημα γιατι δεν εχω με τι να μετακινουμαι τωρα και η δουλεια μου χρειαζεται αυτοκινητο. Εχω καποια δικαιωματα? μπορω να ζητησω αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια μεχρι να ερθει το δικο μου?kainoyrio η μεταχειρο?
Απ τη στιγμη που υπεγραψες συμβολαιο και οριζει την ημερομηνια παραδοσης,αν δε βλεπεις φως στον οριζοντα ζητα τα λεφτα σου πισω κι αλλου -
Καινουριο.Αυτο δεν θα το κανω γιατι εκανα 3 μηνες αναμονη.το προβλημα ειναι τωρα.
-
Καινουριο.Αυτο δεν θα το κανω γιατι εκανα 3 μηνες αναμονη.το προβλημα ειναι τωρα.αν ειναι για καινουριο θα περιμενεις.
Τι αμαξι αν επιτρεπεται? -
Mx5
-
Mx5asxeta με το αμαξι μαλλον στο τελωνειο ειναι και περιμεναν με το νεο ετος να εκτελωνισουν.Λογικα αυτο το μηνα θα πρεπει να το παρεις
-
Ναι το ξερω οτι το αυτοκινητο μου ειναι στο τελωνειο. Το θεμα ειναι οτι καθυστερει.
-
δεν μπορεις να κανεις τπτ,απλα κανε λιγακι υπομονη ακομα
-
Εγω θα ζητησω αυριο ενα αυτοκινητο μεχρι να ερθει το δικο μου κι οτι γινει....
-
Εγω θα ζητησω αυριο ενα αυτοκινητο μεχρι να ερθει το δικο μου κι οτι γινει....καλα.....αμα σου δωσουν δωσε και σε μενα ενα
-
στο δικο μου αυτοκινητο η παραδοση ηταν να γινει σε 2 μηνες και πανω στον 3 μηνα απαιτησα να μου δωσουν αμαξι για να κινουμε.. 15 μερες κυκλοφορουσα με αμαξι test drive παρολο που ειχα 2ο αμαξι.!!
Τελικα οι 2 μηνες γιναν 3,5 -
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απαιτήσεις αυτοκίνητο μέχρι να έρθει το δικό σου, όχι τπτ άλλο αλλά έφαγες τον γάιδαρο, δεν αξίζει να ακυρώσεις την παραγγελείς και να πας να το κλήσεις αλλού να περιμένεις άλλους 3 μήνες!
-
Καθυστερήσεις συμβαίνουν είτε λόγω γραμμής παραγωγής, είτε λόγω απεργίας στον Πειραία και εκτελωνισμου κτλ....
Εαν φωνάξεις πολύ θα σου δώσουν όχημα από test-drive/ customer service που όλες οι αντιπροσωπίες έχουν τουλάχιστον 2-3 τέτοια.
Το δικό σου αυτοκίνητο που βρίσκεται αυτή την στιγμή ; (Παραγωγή, καράβι, τελωνείο ?)
-
Εμενα καθυστερησε 1μιση μηνα απο οτι μου ειχαν πει...ηρθε, το ειδα,το πληρωσα και εκαναν κι αλλον 1 μηνα να βγαλουν πινακιδες!
Ο πωλητης μου ειχε παει διακοπες!
Εγινε Η φασαρια, πηρα τηλεφωνο τους ΠΑΝΤΕΣ αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εμενα καθυστερησε 1μιση μηνα απο οτι μου ειχαν πει...ηρθε, το ειδα,το πληρωσα και εκαναν κι αλλον 1 μηνα να βγαλουν πινακιδες!Ο πωλητης μου ειχε παει διακοπες!
Den nomizo oti ftaigane autoi gia tis pinakides...Kapoioi alloi prepei na fane ksilo....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμενα καθυστερησε 1μιση μηνα απο οτι μου ειχαν πει...ηρθε, το ειδα,το πληρωσα και εκαναν κι αλλον 1 μηνα να βγαλουν πινακιδες!
Ο πωλητης μου ειχε παει διακοπες!
Den nomizo oti ftaigane autoi gia tis pinakides...Kapoioi alloi prepei na fane ksilo....
Αυτοι φταινε, διοτι μετα που το εψαξα το θεμα..απλα ο αλλος πωλητης (ο δικος μου ηταν διακοπες,χωρις να με ενημερωσει οτι θα λειπει) προωθουσε τους δικους του πελατες...με αποτελεσμα να μην πηγαινει κανεις για τα δικα μου χαρτια!
Οπως πληρωσα τυροπιτα-->θα φαω τυροπιτα
πληρωσα αυτοκινητο-->θελω αυτοκινητο! -
Οι καινούριες πινακίδες βγαίνουν μέσα σε δύο ώρες -τόσες τουλάχιστον έκανα εγώ την περασμένη εβδομάδα που έβγαλα νέες (οι παλιές εκλάπησαν). Όση ώρα περίμενα στο υπουργείο είδα πολλούς από αντιπροσωπείες που έπαιρναν τις πινακίδες των νέων αυτοκινήτων ανά δεκάδες.
Αν καθυστερεί τόσο η έκδοσή τους, σημαίνει ότι κάποιος υπάλληλος στην αντιπροσωπεία δεν κάνει καλά τη δουλειά του. -
Xairomai pou lisame to thema tsigkos giati pros stigmi nomisa oti epanilthame pali stis palies kales epoxes...
Michael-Amott thelo na pisteuo oti den tha ksanapatiseis to podi sou se auti tin toso eksipiretiki antiprosopeia...
Καθυστερηση καινουριου αυτοκινητου. Τι δικαιωματα εχω?