-
Eίναι και ακριβό ρε σεις αυτό. Μην βάζετε εφ όσον βρίσκετε σχετικά κοντά σε μικρότερες τιμές.
-
Apo Εκο Καλυψω τερμα Μοναστηριου κοντα στα δυιλιστηρια 0,827 την παραμονη της Πρωτοχρονιας
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Η Shell στην Χαριλάου, λίγο πανω από τον Μασούτη στο δρόμο προς Πανόραμα είναι πολύ καλή. Ανήκει στην Shell και όχι σε ιδιώτη!
Σήμερα γέμισα σε αυτό το πρατήριο και ο πωλητής μου είπε 2-3 φορές να βαλω V-POWER ενώ είχα ζητήσει απλή αμόλυβδη. Του είπα είναι αρκετά πιο ακριβή μου απάντησε είναι πιο οικονομική. Του λέω ότι μέσα στην πόλη δεν φαίνεται η διαφορά μου είπε για τα αυτοκινητάκια που δίνουν με τα 30λίτρα. Αφού του είπα στο τέλος ότι ήδη έχω 4 έβαλε απλή αμόλυβδη. Υποθέτω πως έχουν όλοι γραμμή από τα κεντρικά για να πλασάρουν την V-POWER αντί της απλής.
-
Απο τα shell πολύ καλό είναι το σχετικά καινούριο δίπλα στο ανατολικό jumbo με τιμές πολύ για shell.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Η Shell στην Χαριλάου, λίγο πανω από τον Μασούτη στο δρόμο προς Πανόραμα είναι πολύ καλή. Ανήκει στην Shell και όχι σε ιδιώτη!
Σήμερα γέμισα σε αυτό το πρατήριο και ο πωλητής μου είπε 2-3 φορές να βαλω V-POWER ενώ είχα ζητήσει απλή αμόλυβδη. Του είπα είναι αρκετά πιο ακριβή μου απάντησε είναι πιο οικονομική. Του λέω ότι μέσα στην πόλη δεν φαίνεται η διαφορά μου είπε για τα αυτοκινητάκια που δίνουν με τα 30λίτρα. Αφού του είπα στο τέλος ότι ήδη έχω 4 έβαλε απλή αμόλυβδη. Υποθέτω πως έχουν όλοι γραμμή από τα κεντρικά για να πλασάρουν την V-POWER αντί της απλής.
Aκριβως την ιδια μερα, στο ιδιο πρατηριο, ο ιδιος πωλητης μου εκανε ολοκληρο σεμιναριο για να με ψησει να βαλω Vpower! Ατακες του στυλ 'ειμαι μηχανικος και ξερω' κτλ...
'Μα καθαριζει τη μηχανη' επεμενε...
'δεν με ενδιαφερει' του απαντησα
'ειναι πιο οικονομικη' μου ειπε
'δεν εχω παρατηρισει καμμια διαφορα' του απαντησα.
Τι να πεις...μαλλον πιεζονται για τη στοχοθετηση... -
Πολλές shell (και άλλες) έρχονται απ' έξω - έτσι μου λένε αυτοί που ξεφορτώνουν τα τάνκερ.
-
Εγώ είχα ρωτήσει για τις βενζίνες που ξεφορτώνουν (για τη shell) και μου είπαν ότι είναι αμόλυβδη από Ιταλία (τι αμόλυβδη δεν ήξεραν).
-
H racing σίγουρα έρχεται απο εξωτερικό. Αν θυμάμαι φτιάχνεται σε διυλιστήριο στην Ολλανδία. Για την απλή Power δεν ξέρω
-
Διαφορές ΕΚΟ Νταλίπη και ΕΚΟ Βασ. Όλγας (Σχολή τυφλών) - απλή αμόλυβδη.
Στο Νταλίπη βάζεις περισσότερο καύσιμο με τα ίδια λεφτά (όχι δεν μιλάω μόνο για τιμές) αν και παλαιότερα ήταν ακόμα καλύτερα. Η βενζίνη της Βασ. Όλγας είναι πιο δυνατή, δεν βουίζει στις ψηλές στροφές και έχει μικρότερη κατανάλωση (με διαφορά) σε σημείο που το κόστος ανά χιλιόμετρο είναι λίγο καλύτερο στη Βασ. Όλγας (δεν τα γράφω μόνο επειδή είναι δίπλα στο σπίτι μου και μου κρατάει στην αποθήκη του τα χειμερινά/καλοκαιρινά ζαντολάστιχα).
-
Σ αυτό της Όλγας δεν είχε επιβληθεί πρόστιμο για νοθεία;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Σ αυτό της Όλγας δεν είχε επιβληθεί πρόστιμο για νοθεία;i think so...
-
Πρόστιμο επιβλήθηκε στο bp Βασιλήσης Όλγας 48.
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm -
Ξέρει κανείς που μένει κοντά(Λεωνίδας) ή περνά συχνά απο εκεί πόσο έχει η απλή ΕΚΟ Βασ Όλγας;
-
χθεα εβαλα Ο,784 την απλη σε Εκο στπ Κορδελιο
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ξέρει κανείς που μένει κοντά(Λεωνίδας) ή περνά συχνά απο εκεί πόσο έχει η απλή ΕΚΟ Βασ Όλγας;0,849 και 1,039 η 100άρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξέρει κανείς που μένει κοντά(Λεωνίδας) ή περνά συχνά απο εκεί πόσο έχει η απλή ΕΚΟ Βασ Όλγας;
0,849 και 1,039 η 100άρα.
Eυχαριστώ! Έβλαλα προχθές αλλά δεν κοίταξα πόσο έχει το λίτρο για να κάνω τους υπολογισμούς μου.
-
Ama πετυχες σε καποιον τιμιο επαρχιωτη μπορει η 100 να ηταν 100 .Απλα στις πολεις την 100 σχεδον ολοι την ψιλονοθευουν
-
Γειά σας, γειά σας.
Απο τον ιούνιο πλέον και με υγραέριο με τιμή απο 0.53 εως 0,58.
Πολύ καλη επιτάχυνση +20% κατανάλωση, σε αυτό που τόβαλα σε 15000χιλ. απόσβεση.1600 ευρο τοποθέτηση 3700 κυβικά. -
Καλησπέρα.
Υπάρχει κανείς με πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που μπορεί να μας συστήσει πρατήριο με καλής ποιότητας πετρέλαιο ? (Δυτ. Θεσ/νικη κυρίως)
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Καλησπέρα.
Υπάρχει κανείς με πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που μπορεί να μας συστήσει πρατήριο με καλής ποιότητας πετρέλαιο ? (Δυτ. Θεσ/νικη κυρίως)
Ευχαριστώ.Στο πρατήριο της ΒΡ στην 26ης Οκτωβρίου που βάζουν τα ταξί.
Απέναντι απο την ΦΑΕ, Porto κλπ. -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
χθεα εβαλα Ο,784 την απλη σε Εκο στο ΚορδελιοΔειτε τιμη ενα χρονο πριν...Κ τωρα κατω απο 1ευρω δε βρισκεις!!! Αλλα τι παραπονιομαστε,κ οι μισθοι αντιστοιχη αυξηση δεν πηραν;;;
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ