-
Μμμ να το κάνουμε 1 εγκαταλειποντα (1β) και να κρατήσουμε και τις ειδικές;;
edit: Καλά μισό λεπτό μπερδευτηκα τωρα! Ειναι και το σουπερ-ραλλυ..
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ειναι και το σουπερ-ραλλυ..Σβηστο απο τον χαρτη.Θα μιλαμε μονο για veritable αποχωρουντες
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ας καταλήξουμε στο τελικό bonus του πρωταθλήματος κατασκευαστων. 1 ή 2 βαθμοί (3 είναι όντως πολλοι).2 βαθμοί.
Μήπως να βγάλλουμε τις ss από κάθε αγώνα και να ψηφίζουμε τον κατασκευαστή με τους περισσότερους βαθμούς;
Θα μιλαμε μονο για veritable αποχωρουντες
Λοιπόν μπορούμε τους εξής συνδυασμούς:
- ειδικές και κατασκευαστή
- ειδικές και εγκατάλειψη
- κατασκευαστή και εγκατάλειψη
- 2 εγκαταλείψεις
- κατασκευαστή μόνο
Πάμε για κλήρωση;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ας καταλήξουμε στο τελικό bonus του πρωταθλήματος κατασκευαστων. 1 ή 2 βαθμοί (3 είναι όντως πολλοι).
2 βαθμοί.
Μήπως να βγάλλουμε τις ss από κάθε αγώνα και να ψηφίζουμε τον κατασκευαστή με τους περισσότερους βαθμούς;
Θα μιλαμε μονο για veritable αποχωρουντες
Λοιπόν μπορούμε τους εξής συνδυασμούς:
- ειδικές και κατασκευαστή
- ειδικές και εγκατάλειψη
- κατασκευαστή και εγκατάλειψη
- 2 εγκαταλείψεις
- κατασκευαστή μόνο
Πάμε για κλήρωση;
Αν το πας για κληρωση θα βρεις μπροστα σου 100 ψηφοφορους,110 γνωμες.
Τη κληρωση καντη μονος σου δημοκρατικοτατα,δες πιο σε εξυπηρετει για τα αποτελεσματα ,μας το λες και τελειωσαμε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τη κληρωση καντη μονος σου δημοκρατικοτατα,δες πιο σε εξυπηρετει για τα αποτελεσματα ,μας το λες και τελειωσαμε.
Καλά τα λέει ο Πατέρας.
Ας το κάνουμε όπως το περσινό με τα bonus στο τέλος της χρονιάς και είμαστε οκ!
Μη του δίνετε πολύ αέρα γιατί αυτός είναι ικανός να βάλει κανόνα που θα δίνει bonus στον εαυτό του!
-
Λοιπόν, το πιο πάνω φόρματ θα ειναι ειδικές και κατασκευαστές καθώς οι εγκαταλείψεις δεν ειναι πιθανό να λειτουργήσουν σωστά σε excell (παρότι με το χέρι γίνεται) επειδή βγαίνουν διάφορα σωστά αποτελέσματα αλλά λανθασμένα μόνο ένα μετράει.
Επίσης, οι προβλέψεις για όλη τη χρονιά άκυρο διότι γίνεται μπέρδεμα με τα bonus.Οπότε έχουμε 16 αγώνες:
1ο - 3β
2ο - 2β
3ο - 2β
1β κάποιος εκ των τριών πρώτων αλλά σε λάθος θέση.
Ε.Δ. - 1β
Κατασκευαστή - 1βΣτα τελικά αποτελέσματα 2β bonus για τις περισσότερες προβλέψεις 1ου, Ε.Δ. και κατασκευαστή.
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μη του δίνετε πολύ αέρα γιατί αυτός είναι ικανός να βάλει κανόνα που θα δίνει bonus στον εαυτό του!Πρόσεχε μην σου βάλω κανόνα για κάθε συμμετοχή που έχεις -1.
-
Άντε και καλή αγωνιστική χρονιά!
-
Χρονια πολλα!!
Βλεπω φετος δεν ειχαμε τις αγωνιες και τα αγχη τα περσινα!!
Μπαμ μπαμ ττον οργανωσαμε τον διαγωνισμο!!
Καλη η προσθηκη του κατασκευαστη και των μπονους!Αντε καλη χρονια!!
-
Για να δούμε φέτος...θα τα καταφέρω ή...θα πήξουμε πάλι
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για να δούμε φέτος...θα τα καταφέρω ή...θα πήξουμε πάλιΑφού είσαι άχρηστος ρε!
Δεν ακούς και τον κ.FIA1...τι περιμένεις?
-
Αν και λίγο offtopic. Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει φέτος ο διαγωνισμός του rally.gr για τις προβλέψεις του wrc?? Για τον περσινό διαγωνισμό έγινε τελικά κάποια εκδήλωση ή τίποτα παρόμοιο?
-
nikoswrc, αν μπορεις ελεγξε τα προσωπικα σου μηνυματα.
Επισης, don't forget:
ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:16. -
O πρωταθλητης ψηφισεκαι εχουμε σχεδον τις ιδιες προβλεψεις.
Ειμαι σε καλο δρομο!!
-
Ε ναι και είναι πολυ δυσκολο να έχεις σχεδόν τις ιδιες προβλεψεις με καποιον!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
O πρωταθλητης ψηφισεκαι εχουμε σχεδον τις ιδιες προβλεψεις.Ειμαι σε καλο δρομο!!
Να ξέρεις πάντως ότι αφού έχω γραφτεί ήδη στο Μεγάλο Βιβλιο των Πρωταθλητών με χρυσά γράμματα και έχω κερδίσει παντοτινή δόξα , φέτος μάλλον θα ρισκάρω παραπάνω στις προβλέψεις μου.
Προβλέψεις wrc - 090-123567, 1.8 ευρώ/sec
-
Πρεπει να εγινε ρεκορ σημερα στο μεσο ορο βαθμολογιας.
Βασιλη γραψε καλυτερα ποιοι δεν επιασαν το απολυτο και καντο με αρνητικη βαθμολογια. Πιο ευκολο θα σου βγει.. -
Μου φαίνεται ότι στο Νορβηγίας έχει μεγάλη απήχηση ο συνδυασμός 1.Gro, 2.Loeb, 3.Henn (όπως είχε στο Σουηδίας ο συνδυασμός 1.Gro, 2.Loeb, 3.Hirv)...
Για να δούμε...
_
-
Εγώ προβλέπω κουβά για τον Νορβηγίας από τους λίγους για πολλούς από μας που βάλαμε αυτό τον δημοφιλή συνδυασμό...Αλλά δεν πειράζει
-
νωρις ειναι ακομα
-
Ξέχασα μα δηλώσω...
Χάλια αυτή η εβδομάδα...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!