-
Υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμος να τα παίξει ο δίσκος, αν δεν το έχει ήδη πάθει. Πρώτα έλεγχος του δίσκου καθαυτού και μετά προσπάθεια με κανένα Ontrack Easy Recovery Professional.
-
Μόνο του. Δεν είναι πολύ ασυνήθιστο.
Ουσιαστικά είναι ίδια περίπτωση με αυτή:
http://www.practicalpc.co.uk/computing/ ... erntfs.htm
Μόνο που το πρόγραμμα δεν προχωρά μέχρι τέλους για να διορθώσει το boot sector του drive...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρώτα έλεγχος του δίσκου καθαυτούΠώς? Με scandisk δεν κάνει κάτι, βγαίνει κατευθείαν (όπως περιγράφει και ο τύπος στο link που έδωσα παραπάνω).
-
Με το διαγνωστικό εργαλείο της εταιρείας του δίσκου. Ή με το ίδιο πρόγραμμα που γράφω παραπάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επειδή εγώ έχω το 9108, εσύ επιλέγεις το firmware που είναι αγορασμένο το router. Δεν μπορείς να βάλεις σε pstn firmware από isdn. To αγοράζεις έτσι όπως το θέλεις, είτε annex a είτε annex b.dino χωρίς παρεξήγηση, είτε δε κατάλαβες Χριστό απ'αυτά που σου πα είτε είσαι πίσω. Και τα δύο μοντέλα με αλλαγή firmware μπορούν να παίξουν είτε σε pstn είτε σε isdn. Αφού εγώ σου λέω το αγόρασα για pstn και του έβαλα το Annex B firmware με το οποίο δουλεύω σχεδόν ένα χρόνο και σήμερα που αποφάσισα να κάνω την αναβάθμιση γίναν όλα που....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δλδ ουσιαστικά τo flashαρες με αναβάθμιση για pstn, και τώρα δεν δουλεύει;
ναι! και με το easy configurator και μέσω web gui το δοκίμασα, τπτ! Ενώ παλιά όταν το αγόρασα είχε annexA firmware και του έβαλα το τότε Annex B μια χαρά χωρίς πρόβλημα.
Δλδ είναι αγορασμένο annex a, το έκανες annex b, και τώρα που του πέρασες update για annex b ξανά, δεν παίζει;
Aυτό σου λέω και μου λες όχι.
Άρα το αγόρασες ως a, του περασες firmware από b, δούλεψε, και τώρα που πέρασες νέο firmware b, δεν παίζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δλδ ουσιαστικά τo flashαρες με αναβάθμιση για pstn, και τώρα δεν δουλεύει;
ναι! και με το easy configurator και μέσω web gui το δοκίμασα, τπτ! Ενώ παλιά όταν το αγόρασα είχε annexA firmware και του έβαλα το τότε Annex B μια χαρά χωρίς πρόβλημα.
Δλδ είναι αγορασμένο annex a, το έκανες annex b, και τώρα που του πέρασες update για annex b ξανά, δεν παίζει;
Aυτό σου λέω και μου λες όχι.
Άρα το αγόρασες ως a, του περασες firmware από b, δούλεψε, και τώρα που πέρασες νέο firmware b, δεν παίζει;
ναιιιιι
-
Nα του περάσεις το παλιό firmware από το ιστορικό; Ηard reset από το κουμπάκι από πίσω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα του περάσεις το παλιό firmware από το ιστορικό; Ηard reset από το κουμπάκι από πίσω;του το πέρασα αλλά και πάλι δεν δέχεται ούτε το Β που του χα βάλει τότε αυτό αν δοκίμασα..
-
Bάλε το πιο παλιό Α που υπάρχει, και μετά το B που είχες ως τώρα...
-
Ξέρεις μήπως πώς απενργοποιούμε το firewall του ρούτερ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Bάλε το πιο παλιό Α που υπάρχει, και μετά το B που είχες ως τώρα...αυτό έκανα αλλά δυστυχώς δε ξέρω τι κόλλημα έχει φάει... `Οταν του βάζω το αρχείο USR9107B.bin δεν μπαίνει καν στο κόπο να το διαβάζει βγάζει αμέσως σφάλμα ότι αυτό το αρχείο δεν περιέχει έγκυρο λογισμικό. Αν το μετονομάσω σε κάτι άλλο, π.χ. USR9107A.bin θα ξεκινήσει τη διαδικασία αναβάθμισης και μετά θα βγάλει μήνυμα σφάλματος!!
-
Ρισέτ του έκανες; Με το κουμπάκι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρισέτ του έκανες; Με το κουμπάκι.τα πάντα σου λέω! Αν δε βρω άκρη στις επόμενες ημέρες θα φάει σουτ 2 χρόνια εγγύηση έχει να πα να κόψουν το λαιμό τους να βγάλουν άκρη
-
χτύπα του ένα ρισέτ, και βγάλτον από την πρίζα και βγάλε κάθε καλώδιο και άστο για κανένα δεκάλεπτο εκτός, μπας και στρώσει. Και εμένα είχε κολλήσει άσχημα μια μέρα, και έτσι έφτιαξε.
Ξέρει μήπως κανεις πώς απενεργοποιείται το firewall σε 9108 της us robotics;
Βασικά, θέλω να σηκώσω προσωρινά ένα σάιτ από τον υπολογιστή μου με τον apache, και το παλεύω. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρει μήπως κανεις πώς απενεργοποιείται το firewall σε 9108 της us robotics;
Βασικά, θέλω να σηκώσω προσωρινά ένα σάιτ από τον υπολογιστή μου με τον apache, και το παλεύω.Ο router σου δεν έχει δυνατότητα ανοίγματος θυρών (ports);;; Αν δεν κάνω λάθος, ο apache server βγάζει ένα site προς τα έξω από ένα συγκεκριμένο port. Δε βλέπω το λόγο να απενεργοποιήσεις πλήρως το firewall.
Υ.Γ.: Ελπίζω να μη λέω 'πατάτες' γιατί δεν έχω στήσει ποτέ apache server
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: χτύπα του ένα ρισέτ, και βγάλτον από την πρίζα και βγάλε κάθε καλώδιο και άστο για κανένα δεκάλεπτο εκτός, μπας και στρώσει. Και εμένα είχε κολλήσει άσχημα μια μέρα, και έτσι έφτιαξε.Ξέρει μήπως κανεις πώς απενεργοποιείται το firewall σε 9108 της us robotics;
Βασικά, θέλω να σηκώσω προσωρινά ένα σάιτ από τον υπολογιστή μου με τον apache, και το παλεύω.να ανοίξεις την 8080 και όχι την 80
-
Mάλλον τα κατάφερα...
Ερώτηση χαζή, η αντιστοίχιση του domain που έχω και του πισιού μου πώς γίνεται;
-
πώς σώζω μία σελίδα στον Firefox μαζί με τις εικόνες της?
στο save page as.. -> web page complete δεν μου σώζει τις εικόνες που περιέχονται στην σελίδα....παρά μόνο το κείμενο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mάλλον τα κατάφερα...Ερώτηση χαζή, η αντιστοίχιση του domain που έχω και του πισιού μου πώς γίνεται;
Kαι δεν το βλέπει κανείς άλλος.
Μια τρύπα στο νερό έκανα...
Η ερώτηση ισχύει πάντως, αλλά κάτσε να δούμε πώς στο καλό γίνεται το όλο σκηνικό.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]