-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι προσφερει δηλ?
Εχεις δει σε εκθεση διπλα διπλα EVO kai RS4?
Το ενα ειναι χαρτοκουβας και το αλλο σου εμπνεει σιγουρια στην κατασκευη.Η ποιο απλα.Κανε 500χλμ σερι με ενα EVO kai me ena RS4.Εκει θα καταλαβεις πολλα.Απ τις φωτο ολα κουκλια ειναι
Πλακα κανεις.....
Τι συγκρηνεις τωρα;;;;;
Εχεις δει σε εκθεση το S-600 Panzer διπλα σ αυτο και τα τραινα μοιαζουν χαρτινα..... -
καμία σχέση,μήν ανησυχείς.
-
Πάντως το Σεινικό τείχος άντεξε τόσα χρόνια, γιατί όχι και τα αυτοκίνητά τους; (Πλάκα κάνω μη βαράτε, ούτε σωστούς αναπτήρες δεν μπορούν να φτιάξουν οι άνθρωποι)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Όταν κάποιος έχει μεγαλώσει μόνο σε γερμανικά αυτοκίνητα και εργάζεται σε αυτά είναι λογικό να τα εκθειάζει περισσότερο από τα άλλα. Λογικό δεν είναι; Για μένα παρόλο που δεν είμαι γερμανόφιλος την αίσθηση χρηματοκιβωτίου των μεγάλων γερμανικών δεν την συναντάς στα ιαπωνικά που είχα την χαρά να μπω. Αυτό φαντάζομαι δεν θα ισχύει στα lexus και ακριβά acura και ινφινιτυ...αλλά πως να το ξέρω αφού δεν έχω μπει ποτέ; Από την άλλη συγκρίσεις με το evo καλό είναι να μην γίνονται αφού οι γερμανοί δεν τολμούν καν να κατεβάσουν ανταγωνιστικές εκδόσεις και προτείνουν εναλλακτικές σε αυτά αφήνοντας τα μιτσου και τα σουμπια να αλωνίζουν στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς. Όλα λοιπόν είναι θέμα ικανοποίησης συγκεκριμένων αναγκών. Σε αυτό η κάθε εταιρεία οδηγείται διαφορετικά. Ευτυχώς για εμάς τους καταναλωτές. Θέλουμε όλοι να υπάρχουν αυτοκίνητα σαν το evo ή τα lotus που αναφέρατε. Αλλά και αυτό΄το rs4 είναι εργαλείο...Οπως εχω πει κ αλλου....
Τα γερμανικα ειναι σαν τις πρωην γκομενες....
Δεν καταλαβαινεις ποτε τι τους βρηκες εξ αρχης.... Και πως κατελειξες παλι μαζι της.....
attack of the clones