-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
από ρεαλισμό πως το κρίνεις λοιπόν το rfactor?
μέτριο?Μέτριο δεν θα το έλεγα, κάθε άλλο! Βασικά δεν μπορείς να κρίνεις το rFactor και να πεις καλό/κακό, επειδή δεν είναι ένα συγκεκριμένο sim, αλλά μια πλατφόρμα την οποία αγοράζεις και στην οποία εγκαθιστάς mods τα οποία φτιάχνονται και διατίθενται δωρεάν από το community. Το graphics και sound engine του rFactor είναι απλά κορυφαίο, το physics engine επίσης. Από κει και πέρα είναι θέμα του πόσο καλά το εκμεταλλεύονται τα διάφορα mods. Άλλα είναι καλά, άλλα είναι χάλια, άλλα είναι πραγματικά τέλεια!
Το F179 mod είναι το μόνο πράγμα που με έχει κάνει να νοιώσω όπως όταν πρωτοοδήγησα το GPL. Και το κατάφερε αυτό τώρα, που έχω δοκιμάσει και άλλα 10 sims ας πούμε, στο μεταξύ! Το Μegane Τrophy mod το παρουσιάσανε στο MotorsTV με διθύραμβους. Το F1 2005 των CTDP κατάφερε να μου πέσει το σαγόνι κι ας με αφήνει παγερά αδιάφορο η προοπτική να οδηγώ σύγχρονη F1 σε εξομειωτή. To Porsche GT3 Cup 2005, είναι πάρα πολύ καλό και πανέμορφο. Με Τα Historic Rally Cars είναι περίεργη περίπτωση. Άλλα είναι καλά, άλλα είναι απαράδεκτα. Και φυσικά υπάρχουν όπως είπα ΕΝΑ ΣΩΡΟ χάλια mods, τα οποία δεν έχω κατεβάσει καν. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
από ρεαλισμό πως το κρίνεις λοιπόν το rfactor?
μέτριο?Μέτριο δεν θα το έλεγα, κάθε άλλο! Βασικά δεν μπορείς να κρίνεις το rFactor και να πεις καλό/κακό, επειδή δεν είναι ένα συγκεκριμένο sim, αλλά μια πλατφόρμα την οποία αγοράζεις και στην οποία εγκαθιστάς mods τα οποία φτιάχνονται και διατίθενται δωρεάν από το community. Το graphics και sound engine του rFactor είναι απλά κορυφαίο, το physics engine επίσης. Από κει και πέρα είναι θέμα του πόσο καλά το εκμεταλλεύονται τα διάφορα mods. Άλλα είναι καλά, άλλα είναι χάλια, άλλα είναι πραγματικά τέλεια!
Το F179 mod είναι το μόνο πράγμα που με έχει κάνει να νοιώσω όπως όταν πρωτοοδήγησα το GPL. Και το κατάφερε αυτό τώρα, που έχω δοκιμάσει και άλλα 10 sims ας πούμε, στο μεταξύ! Το Μegane Τrophy mod το παρουσιάσανε στο MotorsTV με διθύραμβους. Το F1 2005 των CTDP κατάφερε να μου πέσει το σαγόνι κι ας με αφήνει παγερά αδιάφορο η προοπτική να οδηγώ σύγχρονη F1 σε εξομειωτή. To Porsche GT3 Cup 2005, είναι πάρα πολύ καλό και πανέμορφο. Με Τα Historic Rally Cars είναι περίεργη περίπτωση. Άλλα είναι καλά, άλλα είναι απαράδεκτα. Και φυσικά υπάρχουν όπως είπα ΕΝΑ ΣΩΡΟ χάλια mods, τα οποία δεν έχω κατεβάσει καν.οκ...τώρα κατάλαβα τι παίζει με το rfactor.
το F179 έχει βγει ή σε λίγες μέρες όπως είπες? (βλέπεις...είπες την μαγική λέξη ...GPL!!!)
-
Είναι ουσιαστικά τελειωμένο, θα κυκλοφορήσει πριν τα χριστούγεννα. Μπαίνουν οι τελευταίες 'πινελιές' τώρα και θα βγει.
-
Είναι ουσιαστικά τελειωμένο, θα κυκλοφορήσει πριν τα χριστούγεννα. Μπαίνουν οι τελευταίες 'πινελιές' τώρα και θα βγει.ωραία...
πάλι δεν θα καταλάβω γιορτές δηλαδή..Ενημέρωσε μόλις βγει !
-
Εννοείται.
-
Εστησα κι εγω το rfactor και ξεθαψα την τιμονιερα απ'το ντουλαπι και ειναι
Αλλα ρε παιδια πώς παει ετσι η bmw f1 Λες και συστελλεται ο χρονος, I CANNOT KEEP UP με αλλα λογια δεν την παλευω Μετα απο κανενα 20λεπτο στη Βαρκελωνη κινουμαι στο 1.30 με τα aids στο low και οι οδηγικες γραμμες εχουν παει περιπατο Ειστε σιγουροι οτι θελετε του χρονου να παιξουμε πρωταθλημα f1, δεν παιρνουμε κατι πιο αργο καλυτερα?
ΥΓ Cavallino που ασχολεισαι patro ή οποιος αλλος αν μπορειτε προτεινετε κανενα καλο mod με συγχρονα αμαξια
-
Είναι γεγονός ότι με αυτοκίνητα κλάσης F1 ΔΕΝ γίνεται close racing, ή τέλος πάντων πρέπει να είναι πολύ... μάστορες οι 'εμπλεκόμενοι' για να το καταφέρουν χωρίς να ... γκρεμοτσακιστούν και οι δύο! Από τότε που μπήκε η F1 στο LFS, το respect μου για το ταλέντο των οδηγών F1 και τα υπεράνθρωπα αντανακλαστικά τους αυξήθηκε κατά πολύ!
Γι'αυτό και στο LFS, τον άλλο simulator δηλαδή που έχει licence της Sauber, παρ'όλο που η F1 έγινε δημοφιλής για λίγο, ο πολύς κόσμος γύρισε πίσω στο πολύ μικρότερο, σε επιδόσεις, αλλά ευκολοδήγητο σαν καρτ 'FOX'. Με αυτό πραγματικά είναι πολύ εύκολο να κάνει κάποιος μονομαχίες του 'εκατοστού'!
Εχει και η BMW την πλάκα της, κυρίως για την αίσθηση της ταχύτητας και για hotlapping, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ποτέ *δημόσιος *server με F1 και οι είκοσι συμμετέχοντες να μην τρακάρουν στην T1.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εστησα κι εγω το rfactor και ξεθαψα την τιμονιερα απ'το ντουλαπι και ειναιΑλλα ρε παιδια πώς παει ετσι η bmw f1 Λες και συστελλεται ο χρονος, I CANNOT KEEP UP με αλλα λογια δεν την παλευω Μετα απο κανενα 20λεπτο στη Βαρκελωνη κινουμαι στο 1.30 με τα aids στο low και οι οδηγικες γραμμες εχουν παει περιπατο Ειστε σιγουροι οτι θελετε του χρονου να παιξουμε πρωταθλημα f1, δεν παιρνουμε κατι πιο αργο καλυτερα?
ΥΓ Cavallino που ασχολεισαι patro ή οποιος αλλος αν μπορειτε προτεινετε κανενα καλο mod με συγχρονα αμαξια
Aν εννοείς σύγχρονη F1, τότε το κορυφαίο mod μέχρι σήμερα είναι αυτό: http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1 2005
Aν εννοείς άλλους τύπους αυτοκινήτων τότε δες αυτό, αυτό και αυτό για αρχή. -
νομίζω ότι το rfactor είναι πιο ελαφρύ από το LFS
έστω και με ελάχιστα γραφικά...πάει καλά (αλλά είναι σαν να παίζω Test drive 2)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
νομίζω ότι το rfactor είναι πιο ελαφρύ από το LFSέστω και με ελάχιστα γραφικά...πάει καλά (αλλά είναι σαν να παίζω Test drive 2)
Κλείσε κανα aid.
-
νομίζω ότι το rfactor είναι πιο ελαφρύ από το LFS
έστω και με ελάχιστα γραφικά...πάει καλά (αλλά είναι σαν να παίζω Test drive 2)
Κλείσε κανα aid.
aid?
-
εννοει τα βοηθηματα, πχ ESP, TCS....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εννοει τα βοηθηματα, πχ ESP, TCS....α...οκ
TD2 εννοούσα στα γραφικά...αλλά μόλις τώρα έπαιξα στα 1024χ768 με καμιά 10αριά Renault και δεν κόλλησε καθόλου.
καλύτερα μέτρια γραφικά και να μπορώ να παίζω παρά καθόλου
-
-
-
υπάρχουν και packs για καλύτερα γραφικά?
ας πούμε τα χέρια στο cockpit view? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
υπάρχουν και packs για καλύτερα γραφικά?
ας πούμε τα χέρια στο cockpit view?Eίχαν βγει κάτι χέρια για το demo, θα βγούνε πάλι για το κανονικό φαντάζομαι. Επίσης για τις πίστες σιγά σιγά θα βγούνε graphics updates και θα γίνει αγνώριστο το mod.
-
μπας και άλλαξα pc?
Με τέρμα γραφικά και καλή ανάλυση πάει super!!!
-
κατεβασα τα historic cars που εχει μεσα ολα τα group b και κανα 2 πιστες ραλλυ οπως και το pikes peak.
και εκει που λεω 8α ειναι γαματο με ολα αυτα τα καλουδια επαιξα και ειναι απλα τραγικο..νταξει δεν ειναι επισημη δουλεια αλλα δεν παυει να ειναι κακιστο.τραγικος ηχος απαραδεκτα γραφικα και gameplay που δεν αξιζει ουτε για πλακα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
κατεβασα τα historic cars που εχει μεσα ολα τα group b και κανα 2 πιστες ραλλυ οπως και το pikes peak.και εκει που λεω 8α ειναι γαματο με ολα αυτα τα καλουδια επαιξα και ειναι απλα τραγικο..νταξει δεν ειναι επισημη δουλεια αλλα δεν παυει να ειναι κακιστο.τραγικος ηχος απαραδεκτα γραφικα και gameplay που δεν αξιζει ουτε για πλακα.
δεν το έχω κατεβάσει το historic cars.
Το F179 το έχεις κατεβάσει?
F1 Games/Simulators