-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πω καλα ειπε μια εκφραση ο ανθρωπος που αν δεν εισαι κομπλεξικος ανετα αντιλαμβανεσαι τι θελει να πει και πεσατε και αναλυετε τι και πως αντι να ριξετε καμια προταση.. ελεος+1, αν και δεν εχει και αδικο ο φιλος μας που το εθεσε ετσι λιγακι ακομψα. Για να σχηματιστει μια τετοια αποψη πρεπει να υπαρχει αναλογο feedback, και στην Ελλαδα υπαρχει μπολικο 'μη σοβαρο' feedback το οποιο κατατασει και το αμαξι εκει... καλως η κακως.
και για να μπω και στο θεμα:
οπως εχω κοψει τη φαση, μια 116 ειναι οτι πρεπει γι'αυτονΑμαξι ειπε πως δεν εχει το παιδι... οχι παπουτσια...
Δεν θα ηταν καλυτερα να βρει καμια 318 Coupe του 2003? Ποσο παει αυτη? -
δεν είναι έτσι κύριοι...δεν πέσαμε να φάμε κανέναν! Υπάρχει αντίλογος στην άκομψη αυτή φράση.
λοιπόν:
(1) Ετσι όπως το λέει είναι λες και το ραλί είναι επικίνδυνο αμάξι. Φταίει το ραλί επειδή κάποιος το καγκουρεύει? Δηλ ο ρανταπλάν ή ο chrmes που έχουν κάτι αντίστοιχο δεν είναι σοβαροί?
(2) Οι BMW δηλ δεν καγκουρεύονται? Πόσα καρναβάλια κυκλοφορούν εκεί έξω. Η οδηγόντας BMW γίνεσαι αυτόματα σοβαρός? Να υπενθυμίσω ότι BMW αγοράζουν επίσης γύφτοι, μαφιόζοι κτλ κτλ. Για να μην πω ότι η 1600 είναι επικινδυνη για νέο οδηγό.
Το στερεότυπο τα ραλί τα οδηγούν ασόβαροι είναι κατακριτέο 100%. Δεν ταιριάζουν οι ταμπέλες σε ένα openmind φόρουμ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(1) Ετσι όπως το λέει είναι λες και το ραλί είναι επικίνδυνο αμάξι. Φταίει το ραλί επειδή κάποιος το καγκουρεύει? Δηλ ο ρανταπλάν ή ο chrmes που έχουν κάτι αντίστοιχο δεν είναι σοβαροί?Ratanplan greatest recent hits
Ωχ...σήμερα λένε τα κάλαντα?
Έτσι και με ξυπνήσει κανένα τσοχλάνι, θα αυτοκτονήσω!!!
Ευτυχώς που λέιπει ο πατέρας μου, γιατί τους ανοίγει και τα βάζει να τα πούνε όλα τα κάλαντα, για να ξυπνήσω απο το τρίγωνο!!!
Μου χτυπάει το νευρικό σύστημα αυτος ο ήχος!
από το Pub-Σουβλατζήδικο
Εδώ φαίνεται και το ότι ο εν λόγω χρήστης είναι και δηλωμένος κοντράκιας...
Αν με αφήσεις να σου ρίξω μισο φτερό, μέχρι και φότοσοπ μαθαίνω να πειράξω το screen shot να γραφει τα αντίθετα!
Από την προηγούμενη σελίδα (48 ) του Pub-Σουβλατζήδικο.
Και εδώ για το ποια είναι η κυριότερη σχέση του με το αυτοκίνητο. Τα 106 είναι pull-moore, πάει και τελείωσε!
Ratanplan says:
giati den pas na paris ena panda 100ri mpas kai sou katsi kamia gomena?Από συζήτηση msn η οποία εκδόθηκε στην ίδια σελίδα.
Chrmes αν εξαιρέσουμε τα αμέτρητα ποστ που λογομαχεί με τον tazio!
Έρχομαι κι εγώ..... με το 106.... είμαι φτιαγμέεεεενοοοοος
Και ναρκωτικά και κωλοφτιάξιμο σε 106!!!
Το στερεότυπο τα ραλί τα οδηγούν ασόβαροι είναι κατακριτέο 100%. Δεν ταιριάζουν οι ταμπέλες σε ένα openmind φόρουμ.
Τώρα που το ξαναδιαβάζω...
Περί BMW, να θυμίσω ότι κάποιος πρόεδρας εδώ μέσα έχει πάρει μια...ΜΩΒ;
-
funky απ οτι καταλαβαινω εισαι θαυμαστης του κοπρου.
Παντως εγω ομολογω οτι ειχα 106 και ημουν ασοβαρος και ειμαι ασοβαρος παροτι δε το εχω πια
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Το ολο topic ειναι μια παρωδια...
Καλα ΧριστουγενναΓιατί το λες αυτό;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αφού είναι Χριστούγεννα, τι να πει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφού είναι Χριστούγεννα, τι να πει;
κορυφαιο
οντως πηρε λαθος τροπη η συζητηση.Ας επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα.Φιλε παρε ενα Πεζω ραλλυ στον αδερφο σου. ειναι η καλυτερη επιλογη στην παρουσα φαση.
Χρονια πολλα!!! -
Κοιτάτε παιδιά κακά τα ψέματα, επειδή αυτή η ιστορία με το ραλλύ έχει τραβήξει, στον μικρό αδερφό μου με τίποτα δε θα του συνιστούσα να πάρει σαξόραλλο ως πρώτο αμάξι. Είναι ένα πολύ γρήγορο αμάξι για τα λεφτά του, με ευχάριστη οδική συμπεριφορά, ΑΛΛΑ:
α) έχει μηδενική παθητική ασφάλεια
β) είναι πολύ παραπάνω από τις δυνατότητες ενός αρκετά έμπειρου οδηγού, πόσο μάλλον ενός που μόλις πήρε το δίπλωμα του
γ) αυτός έχει ραλλύ και δεν έχει ψηθεί να το τρέξει, θα τον ανακηρύξουμε άγιο και θα γιορτάζει της Παναγίας της Βραδυπορούσας (μεγάλη η χάρη Της)Πάντως αν είχα γιο και ήθελε αμάξι, θα του έπαιρνα ένα Ford Focus 2 1.4 (80hp) με σπορ ανάρτηση και λάστιχο 225/45. Ε αν κατάφερνε και στούκαρε με αυτό θα έκανα τεστ DNA να δω αν είναι δικός μου...
Για τη δική σου περίπτωση κοίτα το προηγούμενο πόστ μου
-
Seat Leon 1.6 8βάλβιδο με το κοντό κιβώτιο.-
-
θυμάμαι παλιά που είχαμε ένα θέμα σχετικά με το τι θα αγοράζαμε στο παιδί μας.
Κλασική κόντρα για
γρήγορο (αφού θα έχει και καλά φρένα...) ή αργό..
καινούργιο ή παλιό -
Αφου λες οτι ειναι σοβαρος ανθρωπος (αρα μετρημενος και προσεκτικος) να παρει ο,τι πιο γρηγορο μπορει να βρει σε αυτα τα λεφτα. Ενα αργο αυτοκινητο ειναι πολυ επικινδυνο.
-
πολλοί εγκάθετοι τελικά
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Αφου λες οτι ειναι σοβαρος ανθρωπος (αρα μετρημενος και προσεκτικος) να παρει ο,τι πιο premium μπορει να βρει σε αυτα τα λεφτα. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πάντως αν είχα γιο και ήθελε αμάξι, θα του έπαιρνα ένα Ford Focus 2 1.4 (80hp) με σπορ ανάρτηση και λάστιχο 225/45. Ε αν κατάφερνε και στούκαρε με αυτό θα έκανα τεστ DNA να δω αν είναι δικός μου...
-
Αυτό που θα του χρειαστεί είναι ένα καλό που να είναι συγχρόνως και πιπινοπαγίδα , ψηφίζω 207 1.6 ή ακόμα καλύτερα mini.
-
RX-7 το πρωτο............
Με 10000€ βρισκεις
-
[quote='seb']RX-7 το πρωτο............
Με 10000
-
από ότι κατάλαβα σας αρέσουν οι BMW και δικάιως . Αφού λοιπόν δεν παίζει οικονομικό πρόβλημα θα συμφωνήσω με το παλικάρι πριν και θα πρότεινα μια μτχ Ε46 ή Ε36. Έτσι για να μάθει από μικρός να οδηγει στον πίσω άξονα
Δεν θεωρώ ότι νέος οδηγός = αργό αυτοκίνητο ή παλίο αυτοκίνητο. Καλύτερα ένα δυνατό αυτοκίνητο που θα τον σώσει από μια δύσκολη κατάσταση(κακός υπολογισμός σε προσπέρασμα) και καλύτερα ένα καινούριο με αυξημένη παθητική ασφάλεια, αερόσακους, abs, και ηλεκτρονικά.
-
δεν καταλαβαίνω γιατί γρήγορο αυτοκίνητο σημαίνει για εσάς μόνο καλά φρένα και ασφάλεια.
Δεν σημαίνει και καλό γκάζι που κάποια στιγμή θα το εκμεταλλευτεί με κακό τρόπο?
δηλαδή όσο σοβαρός και αν είναι κάποιος τον εμπιστεύεστε να του δώσετε γρήγορο αμάξι?
Η λύση είναι κάπου στη μέση.
ούτε 2cv ούτε και 325
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Η λύση είναι κάπου στη μέση.
ούτε 2cv ούτε και 325
Μα ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν τουλάχιστον 100 επιλογές.
1o αμάξι...