-
Δηλαδή γιατί να περιμένω 2 μήνες για να μου φέρουν ένα Netmod σε μετατροπή γραμμής από PSTN σε ΙSDN? Για κλωτσιές είναι.
Ούτε μια δεκάρα δεν θέλω να δίνω σ αυτούς για να κάθονται να τα ξύνουν. Το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει ιδιωτική εταιρεία κ κάποια στιγμή αυτοί που ξύνονται ν αρχίσουν να έχουν το άγχος της απόλυσης.
Καταντάει εξοργιστικό να πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλα σου κ να σ εξυπηρετούν όποτε εκείνοι γουστάρουν. Τι λέμε τώρα... Λες κ δεν είσαι εσύ ο πελάτης.
Να γίνει full ιδιωτική εταιρεία από την στιγμή που δεν μπορεί να λειτουργήσει κρατικά στα πρότυπα ιδιωτικής. -
Έτσι είναι. Φτάσαμε να λέμε να πουληθεί ένας κερδοφόρος οργανισμός και να ξεροβήχουμε για Ολυμπιακή και ΔΕΚΟ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ε, λοιπόν, πως περιμένεις **αυτό **το κράτος να γίνει σωστός επιχειρηματίας, να σου προσφέρει αυτά που πρέπει, όταν πρέπει, όπως πρέπει, με την τιμή που πρέπει;Λοιπον, καλε μου φιλε Ηλια, εχω σταματησει καιρο να περιμενω...
Αλλα επειδη το προβλημα, ανεξαρτητα του πως παρουσιαζεται, δεν εχει να κανει με το νομικο/ιδιοκτησιακο καθεστως, αλλα με τις.... μεσογειακες ιδιαιτεροτητες , δε λυνεται με τον προτεινομενο, αλλα πονηρο, τροπο...
Χαρη αυτο απανταει και στον δικο σου προβληματισμο 'Ιδιαιτεροτητα της χώρας μας στον τομέα λαμόγια' πολυ σωστα ειπες. Κρατικα ΚΑΙ ιδιωτικα, συμπληρωνω.
ΥΓ. Η χωρα εχει κι αλλη μια ιδιαιτεροτητα. Παρτακισμος λεγεται και κολλαει παντου. Ο νοων νοειτω....
Γιατί να μην πωληθεί; (περί ΟΤΕ)