-
Nα 'μαι και 'γω!!!
Επεράσαμε όμορφα που λέει και το τραγουδάκι, χαβαλεδιάσαμε, γνωρίσαμε άτομα (citastak πολύ χάρηκα ρε φίλε), τον ήπιαμε (τον καφέ ντε), συζητήσαμε σε πολύ όμορφο κλίμα, άντε και σε άλλα με υγεία!
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μιλήσω με κάποια άτομα που θα ήθελα, αλλά αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες διαδηλ... εεε, συγκεντρώσεις...
Α! Έβγαλα και φωτος! Λέω να βάλω ψηφοφορία εδώ στις 'Ανακοινώσεις':
'ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ Ή ΧΩΡΙΣ?' (πόσο θα αντέξει πριν κλειδωθεί άραγε? ) Όλα τα λεφτά το πρόσωπο του TSyele όταν προσγειώθηκαν οι πατάτες μπροστά του! Σαν τον Χριστούλη στη φάτνη έλαμπε!Για τις φωτος θα επανέλθω... Προς το παρόν μια γάλακτος για 'μενα.
-
Ξεχασα να ευχαριστησω τον προσωπικο μου σοφερ(Taurus) που με μετεφερε απο το σπιτι μου εως τις Υαδες κ τουμπαλιν.
Με συννεφακια of course....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ξεχασα να ευχαριστησω τον προσωπικο μου σοφερ(Taurus) που με μετεφερε απο το σπιτι μου εως τις Υαδες κ τουμπαλιν.Με συννεφακια of course....
Μην το ξαναπεις Βάγγο...
-
Καλημέρα και από μένα..
Πολύ χάρηκα π ου τελικά όλα πήγαν καλά (βρήκαμε να κάτσουμε, το καφέ δεν είχε κόσμο, ήρθαν οι περισσότεροι)..
Ειδαμε παλιές φάτσες, γνωρίσαμε καινούργιες, πειράγματα αστειάκια και τα λοιπά..
Επιφυλάσσομαι για το ταβερνείο, καθώς το ξαναδηλώνω: ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!
Ρανταπλάν εγω εχω την εντυπωση οτι γνωριστηκαμε. Δεν εχεις ενα Σκοντα;; Μιλήσαμε μαζι αρκετά!!
Ταυρε και εγώ χάρηκα να είμαστε καλα να τα ξαναπούμε!!!
Πάω για αγγαρείες, καλημέρα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το ξαναδηλώνω: ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!Ρανταπλάν εγω εχω την εντυπωση οτι γνωριστηκαμε. Δεν εχεις ενα Σκοντα;; Μιλήσαμε μαζι αρκετά!!
..Τωρα τον τσακισες!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το ξαναδηλώνω: ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!
Ρανταπλάν εγω εχω την εντυπωση οτι γνωριστηκαμε. Δεν εχεις ενα Σκοντα;; Μιλήσαμε μαζι αρκετά!!
..Τωρα τον τσακισες!
εεεεε, αααααα, ββββββ, κουλουβάχατα λοιπόν μέσα στο κεφάλι μου, είμεθα και κάποιας ηλικίας, έχουν αρχίσει και φυτρώνουν ήδη οι πρώτες λευκές τρίχες....
-
Μπέρδεψες τα ζώα!
Aλλο το coyot, άλλος ο rantanplan!
Πάλι καλά που αντί για taurus δεν με είπες bull!
Καλημέρα σου!
-
-
Ζητώ συγνώμη για τη χθεσινή μου απουσία...
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ζητώ συγνώμη για τη χθεσινή μου απουσία...Πόσες απουσίες θα σου κοστίσει εκείνο το μπλοκέ?
-
μη στεναχωριεσαι ιατρε...
μολις μας ενημερωσαν για την υποχρεωση σου, ολοι καταλαβαν... (εγω παλι οχι!) -
-
να'μαι κ εγώ!
τελικά η ιδέα δύο ανθρώπων (Ηλία και Δημήτρη αν δεν κάνω λάθος?) κατάφερε να μαζέψει 30-40 άτομα για πλάκα!
κ μάλιστα πήγα 18:00 (αντί 18:30) κ βρήκα ήδη κόσμο!Χάρηκα που γνώρισα τους 'μακρινούς' pavlos23 και hrdoukas και όλα τα υπόλοιπα παιδιά
Σπύρο μεγειές το ρολοϊ
Θέμη όταν σου κολάνε από πίσω παίζει να είναι κ συμφορουμίσταςHighlight της βραδιας (εκτός από τις πατάτες ) και το μωβ σφουγγαράκι του Νικόλα προς τον tazio.....
Ταύρε περιμένουμε τις φώτος κ φυσικά με συννεφάκια
Παίδες εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα κ Χρόνια Πολλά κ ευελπιστώ να τα καταφέρω στις 28 να βοηθήσω (λίγο είναι η αλήθεια) στην κατανάλωση κοψιδίων
Φιλικά
Νικόλας -
Τέλεια ήταν!! Φοβερό γέλιο, όπως πάντα και χάρηκα που είδα και παιδιά που είχα να δω καιρό, αν και μέσα στον πανικό, δεν τα είπαμε με τους περισσότερους...!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παλι δεν τα καταφερα.. δυστυχως ειμαι ακομα στο εξωτερικο..next time ελπιζω...
εγω δεν ηρθα για αυτον
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γνωρίσαμε και αρκετούς νέους φίλους...van Horton (φαίνεται ιδιαίτερα μετρημένος αν αναλογιστεί κανείς το 'τέρας' που έχει! ), lefos (το ίδιο!! )...
Τα ‘τέρατα’ μας είναι ατίθασα…
Εμείς είμαστε μετρημένοιP.S. 1 Μπράβο στον γιο σου
P.S. 2 Van Orton - όχι VanHorton -
Να'σαι καλά Νίκο....!!!
Ναι...ναι...van Orton!!!
-
τον υιο να τον εχουμε απο κοντα σε καμμια συναυλια, ετσι??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τον υιο να τον εχουμε απο κοντα σε καμμια συναυλια, ετσι??Έπαθα πλάκα... ...τον έχω και σε βίντεο!!!
Ποτέ δεν έπαιξα τόσο καλά!!! Πολύ καλός!! Και δεν το λέω εγω...μας έδωσε συγχαρητήρια ο δάσκαλος τους και ο υπεύθυνος της εκδήλωσης!!!
Τι να σας πω?...Ελυωσα!!!!
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'