-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε, τι ζηλευεις κι εσυ...Γιατρε, μια ερωτηση..
τωρα θα 'βεντουζωνει' ??Αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασα!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε, τι ζηλευεις κι εσυ...Τα Μέγαρα....
-
.. εκει δεν εχεις αδικο....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Tsilis τι τύπου είναι το διαφορικό??
Ορίτζιναλ δισκάτο είναι από Ζ3 1.9 με θεωρητικά 85000 χλμ,αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης 'του΄δινε και καταλάβαινε'...
Αφού είναι δισκάτο Νίκο έχω την εντύπωση ότι το ποσοστό εμπλοκής δεν πέφτει με τα χρόνια. Παραμένει σταθερό, απλά το πολύ πολύ κάποια στιγμή ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις κάποιο δισκάκι... Σε αντίθεση το ποσοστό εμπλοκής του viscous πέφτει με τα χρόνια...
Λογικά πρέπει να είναι το ίδιο διαφορικό με τις Ε30 του θείου μου (αυτή που είχες δει στο ακρόπολις) , το οποίο δουλεύει τέλεια και έχει 150.000km σκισίματος!
-
Μα μετά από προτροπή της γυναίκας του έδωσε τα χρήματα για το μπλοκέ. Κάποιος της σφύριξε ότι 'με μπλοκέ το αμάξι στρίβει καλύτερα και δεν πετάει κώλο'.
-
σημερα ειχαμε μεγαρα day...
εγω με βλεπω οταν φτιαξω δικομου να ειναι χαλια η πιστα απο βροχεςειχε καλο γκριπ απο οτι λεγανε ολοι και λιγη υγρασια λογω αερα(νοτιας...)
ευχαριστω theom5 για βολτα.
αυτο το πραμα ειναι απολαυση...
και επιτελους καταλαβα τη χρησιμοτητα του smg σε ενα τετοιο αμαξι με τοση επιταχυνση...
αλλα απο την αλλη αυτα τα γκαπ στο m προγραμμα μου πιανανε τη ψυχη καθε φορα... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για βόλτα θα κατέβω γιατι ούτε ανάρτηση ούτε φρένα θα έχω φτιάξει!... και;
αν τυχόν παρατηρήσετε ποτε ένα μαύρο lancia απ'το οποίο ακούγεται ένα 'γκραααπ' που και που...
...
...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εν το μεταξύ κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάω γιατί και το δικό μου viscous ένας θεός ξέρει πόσο μπλοκέ είναι μετά από 15 χρόνια... Πρέπει να βάλω ένα torsen στο μέλλον όταν βρω λεφτά.Tsilis τι τύπου είναι το διαφορικό??
Έννοια σου και μια χαρά αποδίδουν τα μπλοκέ των πρώτων Μκ1. Μην έχεις καμία ανησυχία περί αυτού. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε με το δικό μου που είχε 200.000 χλμ. Εσύ πώς το νιώθεις το δικό σου;
-
Παρασκευή πρωί θα είμαι Μέγαρα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παρασκευή πρωί θα είμαι ΜέγαραΠηρες λαστιχα ?
-
Όχι, θα πάω για παρέα πάλι...!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όχι, θα πάω για παρέα πάλι...!+1!
-
Πήγαμε , ξεδώσαμε λίγο , κρυώσαμε πολύ ..... αλλά όλα καλά !
Παρόντες οι γνωστοί - άγνωστοι και σαν ρόλο guest star ο πρόεδρος με 316 Ε90
Πολύ ωραίοι οι Miataκηδες και με πολύ προσεγμένα αυτοκίνητα
(εκτός από τα λάστιχα του Θέμη )
Πολύ ωραία δούλευε ο RotrexΜε την 130 έπαιξα λίγο .... προσπαθούσα να αποδείξω στον εαυτό μου την αναγκαιότητα του μπλοκέ
Νικόλα σόρυ που φύγαμε μόλις ήρθες αλλά ήμουν από τις 11 παρά ... δεν άντεχα άλλο το κρύο
-
ηταν ο φιλος του ταζιο εκει?
-
Οχι ...
Για τον άλλο Νικόλα έλεγα ... τον Coyot
-
ε, πες τον Νικο να μη τους μπερδευουμε!
-
To Coyot κατέφθασε πράγματι καθυστερημένα
Είχε παρ' όλα αυτά την τύχη να δεχθεί την πάντα πολύτιμη συνοδηγήση του γκραν μαιτρ opterios, καθώς και να οδηγήσει Μιάτα ετέρου φίλου.
Το Coyot, εξ άλλου, κατέρριψε το (ανάξιο λόγου, ΟΚ) προσωπικό του ρεκόρ Μεγάρων με την Οκτάβια, οπότε, κατόπιν όλων των παραπάνω, αλυχτάει τώρα ευχαριστημένο!
-
Καλά ήταν...αλλά πολύ κρύο ρε παιδιά!!
Κλού της ημέρας...ο Σταύρος (Σταυρος46 ή κάτι τέτοιο)!! Μέχρι ημισκλίκ αγόρασε!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ηταν ο φιλος του ταζιο εκει?Εσύ πρόσεχε τα λόγια σου.
Άντε βάλαμε μια dsl και ποστάρουμε αδιακρίτως.Στο θέμα τώρα, περάσατε καλά ε; Ζηλεύω.
Ας είναι την επόμενη φορά ..... . -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ηταν ο φιλος του ταζιο εκει?
Εσύ πρόσεχε τα λόγια σου.
Άντε βάλαμε μια dsl και ποστάρουμε αδιακρίτως.Στο θέμα τώρα, περάσατε καλά ε; Ζηλεύω.
Ας είναι την επόμενη φορά ..... .πστ! κυριος!
φοιτω στη σχολη των premium
πραγμα που σημαινει πως εχω ασυλια!
(νια νια νια νια νιαααα)
Παμε Μεγαρα;