-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το οτι το σιβικ 'κραταει' καλυτερα πως κατοχυρωθηκε;
Επισης, καλυτερα να συγκρινετε το σιβικ μετο τσι των 140 ιππων (157 πραγματικα), παρολη την διαφορα ροπης. Το συγκεκριμενο λοιπον, εχει 205 λαστιχο, και παιρνει 95αρα βενζινη. Α, και κανει και σερβις στα διπλα χιλιομετρα.
τι παίρνει 95αρα;το άλλο με τον τοτό και τον ναύτη το ξέρεις;
ποιούς ναύτες και καντηλαναύτες?
παίρνει 95αρα λέμε!
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ
-
Πως το ειπαμε; Φτηνο συνδικαλισμο;
Για το λινκ ακομα περιμενω απαντηση.
Αλλα ειπαμε, δεν παιρνει.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Για την βενζινη: το λινκ που παρεθεσα, εκανε κανεις τον κοπο να το διαβασει;Κατα τα αλλα, ξαναλεω για πολλοστη φορα οτι το σιβικ ειναι μια χαρα αμαξι, τοσο που σκεφτομαι να το παρω κιολας. Αλλα απο κει, εως να μην βλεπω απλα γεγονοτα, εχει διαφορα.
μην με αναγκάσεις να σου βαλω καιε γω όμως λινκ και μετα το κάνουμε λίβανο σδώ πέρα...όχι τιποτα άλλο αλλά μετά ποιος με γλυτώνει από τα ... που θα στέλνω και θα λαμβάνω...
-
Εγω παραθετω την επισημη θεση της εταιρειας. Αν εχεις κατι εξισου εγκυρο, βαλτο.
ΥΓ. Οχι τιποτα αλλο, αν ισχυουν τα λεγομενα σου να το αποκλεισω. Δεν εχω δογματισμους οπως βλεπεις.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Για την βενζινη: το λινκ που παρεθεσα, εκανε κανεις τον κοπο να το διαβασει;Και τι μας λέει λοιπόν το link ;
'the TSI version can also be driven with unleaded Super (95 ROZ)'
και
'the TSI is generally satisfied with 95 ROZ (Super unleaded)'Εντάξει το 'παμε.. 'παίρνει' (EDIT : αλλά μόνο ΜΕ εισαγωγικά), με τι επιπτώσεις όμως;
Δεν θα μείνει, δεν θα ανατιναχτεί (τουλάχιστον όχι από την βενζίνη ),
αλλά θα λειτουργεί φυσιολογικά;Εσύ pro το manual το έχεις διαβάσει; EDIT : Γιατί εγώ το έχω διαβάσει
Η ένα Link από το Media Services είναι 'καλύτερο' από User manual;...έλεος πια μην επιμένεις...
-
mjacob δεν ξέρει θα μάθει...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εγω παραθετω την επισημη θεση της εταιρειας. Αν εχεις κατι εξισου εγκυρο, βαλτο.ΥΓ. Οχι τιποτα αλλο, αν ισχυουν τα λεγομενα σου να το αποκλεισω. Δεν εχω δογματισμους οπως βλεπεις.
Η επίσημη θέση της εταιρείας όπως αυτή εκφράζεται στο manual (γιατί το link σου δεν γράφει και τπτ διαφερτικό απ' ό,τι έχουμε γράψει εδώ μέσα) λέει πως προτείνει 98άρα και πως μπορείς να βάλεις 95αρα αλλά θα έχεις
α) μειωμένη ισχύ
β) πυράκια έως ότου επενεργήσει το anti-knocksΤώρα αν για σένα το να λειτουργεί το αυτοκίνητό σου με μειωμένη ισχύ και anti-knocks συστήματα είναι ΟΚ... πάσσο. Δες παραπάνω και για τα λάστιχα.
-
Τυγχανει να το εχω μπροστα μου:
Unleaded premium fuel (95 ROZ) can be used instead of uleaded Super plus provided that disadvantages in respect of performance and consumption are accepted.
Αν αυτο το μεταφραζεις ως μη φυσιολογικη λειτουργια, πασο.
Κατα τα αλλα, εγω δεν ειρωνευτηκα κανενα. Αν θελετε το θεμα για να βαυκαλιζεστε μεταξυ σας ποσο καλο αμαξι πηρατε, χαρισμα σας.-
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Τυγχανει να το εχω μπροστα μου:Unleaded premium fuel (95 ROZ) can be used instead of uleaded Super plus provided that disadvantages in respect of performance and consumption are accepted.
Αν αυτο το μεταφραζεις ως μη φυσιολογικη λειτουργια, πασο.
Κατα τα αλλα, εγω δεν ειρωνευτηκα κανενα. Αν θελετε το θεμα για να βαυκαλιζεστε μεταξυ σας ποσο καλο αμαξι πηρατε, χαρισμα σας.-
Αν τυγχάνει να το έχεις μπροστά σου, αφού βεβαιωθείς ότι διαβάζεις για τον σωστό κιντήρα, συνέχισε και διάβασε και την υποσημείωση. Γιατί εκεί στο 95 ή στο can be used έχει και έναν αστερίσκο που παραπέμπει στο τέλος της σελίδας...
-
δεν μας είπες πόσες απώλειες θα έχει; Να δούμε μετά τις ρεπριζ
-
Την υποσημειωση εγραψα. Στην στηλη γραφει 95 min. Για πειρακια δεν γραφει τιποτα (το γραφει για αλλους κινητηρες). Εχω το επισημο αγγλικο manual.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Την υποσημειωση εγραψα. Στην στηλη γραφει 95 min. Για πειρακια δεν γραφει τιποτα (το γραφει για αλλους κινητηρες). Εχω το επισημο αγγλικο manual....μάλιστα.
Οπότε κι εγώ κι ο technik (που FYI δεν είναι με το Civic) μλκίες λέμε.Εγώ πάντως το ελληνικό είχα διαβάσει που δίνουν οι αντιπροσωπείες με το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αυτό το πρόβλημα έχουν και οι κάτοχοι του RX8 που θέλουν 100αρα και μάλιστα ΚΑΛΗΣ ποιότητας ... γιατί έχουν ακουστεί πολλά
ε, ρε αρχισαν τα οργανα...
Για σένα solaris δεν το συζητάμε πια... απλώς περιμένουμε το επόμενο post σου που θα χώνει τπτ και στις alfa, να έρθουν κι αυτοί από δω...
Ποιος άλλος θα μας έχει μείνει ; (οι γάλλοι δεν ψαρώνουν...)
Ρε ξέρεται να διαβάζετε?????
Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα το RX8.... Απλά η βενζίνη στην Ελλαδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Πολλοί είναι αυτοί που τους βγάζει ένδειξη το RX8 για κακή καύση της βενζίνης και τους κόβει στροφές... κάτι σαν δικλείδα ασφαλείας για τον wankel
-
αυτό λεμε...η 95 της ελλαδας δεν κάνει για το γκολφ...με την 98 το αυτοκίνητο αποδίδει...αλλα κοστιζει(με ομοιοκαταληξια )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν μας είπες πόσες απώλειες θα έχει; Να δούμε μετά τις ρεπριζΟσες και να εχει, δεν σωζεσαι.
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Ρε ξέρετε να διαβάζετε?????
Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα το RX8.... Απλά η βενζίνη στην Ελλαδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Πολλοί είναι αυτοί που τους βγάζει ένδειξη το RX8 για κακή καύση της βενζίνης και τους κόβει στροφές... κάτι σαν δικλείδα ασφαλείας για τον wankel
δεν έχει σημασία τι ακριβώς γράφεις. Αρκεί να χτυπήσει το word filter...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ τώρα προβληματίστηκα αν κολλάει εκεί ο αγιοβασίλης σου;
ή είναι εγκάθετο υπονοούμενο για τον ημιάκαμπτο του civic που μπορεί να πάει καλά στον 'τάρανδο' αλλά έχει αλλού προβλήματα
μήν μπερδεύεις τον Αι Βασίλη μου ουδεμία σχέση έχει
παρά ταύτα έχει 2πλά ψαλίδια, πολλαπλούς πίσω,
άσχετα αν δεν κάνει καλούς χρόνους στις πίστες
λόγω εξάντλησης των ταράνδωνΕν πάσει περιπτώσει καλείσαι να αποσαφηνήσεις πάραυτα
οκ τώρα?
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
δεν μας είπες πόσες απώλειες θα έχει; Να δούμε μετά τις ρεπριζ
Οσες και να εχει, δεν σωζεσαι.
μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά γιατί μετά τον χειμωνα έρχεται η άνοιξη και το καλοκαίρι...και ξέρεις τι καλά δουλέυουν τα τούρμπο το καλοκαίρι...θα χεις και 95αρα...
Υ.Γ.καλού κακού κράτα και κανα μπουκάλι λάδι...(αχρείαστο να ναι... )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
διότι στα περιοδικά το μετράνε άστρωτο(4τροχοι και drive είχαν αμάξι άστρωτο με 879χλμ θυμαμαι στους 4τ). Μάλιστα στους 4τ του έδωσαν 0-100 9,8!!!!
Ο κινητήρας θέλει μερικές χιλίαδες χιλιόμετρα για να ανοίξει...τότε θα προσεγγίζει το 9 στα 100. Μετά θα έχεις τα καλούδια που έβαλα στην φωτογραφία παραπάνω...225 με 5900Με τους αλφίστι τι σχέση έχεις; κι εκείνοι για μοτέρ που ανοίγουν μετά τα 10.000 γράφουν και για άστρωτες δοκιμές
225 με 5.900, πόσα είναι τα πραγματικά;
και φυσικά το TSI παίρνει απλή αμόλυβδη, όπως και το GT με το οποίο έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Για GTI δεν συζητάμε, μια χαρά καίει 95άρα -ναι αυτή τη νοθευμένη της Ελλάδας-
Τελικά μάθαμε πόσα TSI σπάσανε; έχετε καιρό να το αναφέρετε
-
Η πλακα ειναι οτι το tsi μετρηθηκε σε καμια 10αρια βαθμους παραπανω. Σκεψου να ηταν και ιδιες οι θερμοκρασιες.
Λαδι μπορει να χρειαστει. Αλλα αυτο αλλαζει καθε 15Κ, οχι 7,5Κ, οποτε και ενα λιτρο να καψει παλι φτηνοτερα θα βγει.
Ηonda Civic 2005