-
Η ευκαιρία χάθηκε τη δεκαετία 80-90 και το λέει ένας που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ . Από τη στιγμή που άνοιξαν τα ανατολικά μας έφαγε η μαρμάγκα.
Τώρα άντε να συμαζέψει κανείς να ασυμάζευτα. Κλάφτα Χαράλαμπε..
Ή όλοι αραλίκι (δημόσιο) ή όλοι τρέξιμο. Τώρα πληρώνω για να καλοπερνάνε τα κομματόσκυλα, άς πρόσεχα. -
mousatos, εδώ και 6 εβδομάδες η Ελλάδα είναι κλειδωμένη: Τα λιμάνια της ... στέκονται.
Ποιό κόμμα βλέπεις να ενδιαφέρεται;
Ποιός δημοσιογράφος;
Ποιός ιθαγενής;;;
Έχουμε σοβαρότερα, θα μου πεις, θέματα... Σιγά, τώρα, μην ασχοληθούμε με την καταστροφή των (όσων έμειναν) εξαγωγικών επιχειρήσεων και του Πειραιά ως σημαντικού λιμένα της Μεσογείου...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Η ευκαιρία χάθηκε τη δεκαετία 80-90 και το λέει ένας που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ . Από τη στιγμή που άνοιξαν τα ανατολικά μας έφαγε η μαρμάγκα.
Τώρα άντε να συμαζέψει κανείς να ασυμάζευτα. Κλάφτα Χαράλαμπε..
Ή όλοι αραλίκι (δημόσιο) ή όλοι τρέξιμο. Τώρα πληρώνω για να καλοπερνάνε τα κομματόσκυλα, άς πρόσεχα.Πάντως, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, όταν ο λαός δεν περνάει καλά, πάμε αριστερότερα.
Τώρα πως εδώ πάμε δεξιότερα, δεν μπορώ να καταλάβω... -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Πάντως, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, όταν ο λαός δεν περνάει καλά, πάμε αριστερότερα...Τι, δλδ, δεν πάει ο λαός καλά, για σένα;;;
100 τοις 100 πληρότητα τα ξενοδοχεία μας για τις γιορτές, μερικά όλες μέχρι και ... το Πάσχα. Είναι φθηνά φαίνεται, γι' αυτό.Edit
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
99 ευρά το άτομο ανά διανυκτέρευση ΜΟΝΟ!!!
Στο μαγευτικό Περτούλι!!!
Εγώ, δλδ, 3 διανυκτερεύσεις με την οικογένεια θέλω 3Χ6Χ99 = 1.782 ευρά. Ούτε 1.800!!! Τζάμπα!!!Α, ξέχασα να σας πω ότι η 'προσφορά' δεν ισχύει τα ΠΣΚ και τις γιορτές, ΜΟΝΟ καθημερινές εκτός αργιών. ΠΣΚ, αργίες και γιορτές, άλλωστε, το χοτέλ είναι κλεισμένο μέχρι και το Πάσχα.
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
...μεγαλοεταιριών που θα εχουν κατακτήσει την αγορα και να μας χορεύουν οπως θέλουν.Πρόσφατο προσωπικό παράδειγμα, οταν το προηγούμενο Σάββατο πήγα στο Carrefour και ημουν στημένος εγω και καμμιά 100στή ακόμη πρόβατα στην ουρά για κανα μισάωρο, προκειμένου να πληρώσουμε....!!!!!! Μη σας φαίνεται παράξενο που τρελλαίνομαι....Δε συνηθίζω να πηγαίνω σε τέτοιου μεγέθους καταστήματα και γι' αυτό έπαθα ΣΟΚ !!!! Οπως και να 'χει ομως, οσο σκεφτόμουνα οτι περιμένω μισή ωρα σε μια ουρά για να πληρώσω με τα χρήματά ΜΟΥ, μια επιχείρηση που δεν δείχνει καν το ενδιαφέρον να προσλάβει part time 5-6 άτομα εν 'οψει των εορτών ωστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, απλά ΑΗΔΙΑΣΑ !!!!!! Οχι με την εταιρία τόσο, οσο με τον εαυτό μου που καταδέχτηκα να γίνω πρόβατο, περιμένωντας 'υπομονετικά' τη σειρά μου να μπω στη στρούγκα...!!!! Βέβαια απ΄την αλλη πάλι θα μου πείς, 'γιατι να πάρουν περισσότερους ταμίες ??? Για να κυλά ομαλά η δουλειά και να μας προκύπτουν καθε λιγο και λιγάκι homo sapiens που θα ελέγχουν τις αποδείξεις αν συμφωνούν με τις τιμές των ραφιών ??? (όπου αυτές υπάρχουν εννοείται....)'....'Ασε καλύτερα τα πρόβατα οπως είναι....Ασε τους ραγιάδες εκει, να μη σηκώσουν κεφάλι...Δε τους βλέπεις ?Κανένας δε μιλάει....'
Είναι που με τη αύξηση του ωραρίου θα εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος και θα μειωθεί η ανεργία λόγω part timers.
Το μόνο που καταφέρανε πάλι είναι η ισχυροποίηση των ισχυρών και το ξεθέωμα των εργαζομένων...
Κι έχει και συνέχεια.....
Πάντως, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, όταν ο λαός δεν περνάει καλά, πάμε αριστερότερα...
Τι, δλδ, δεν πάει ο λαός καλά, για σένα;;;
100 τοις 100 πληρότητα τα ξενοδοχεία μας για τις γιορτές, μερικά όλες μέχρι και ... το Πάσχα. Είναι φθηνά φαίνεται, γι' αυτό.Edit
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
99 ευρά το άτομο ανά διανυκτέρευση ΜΟΝΟ!!!
Στο μαγευτικό Περτούλι!!!
Εγώ, δλδ, 3 διανυκτερεύσεις με την οικογένεια θέλω 3Χ6Χ99 = 1.782 ευρά. Ούτε 1.800!!! Τζάμπα!!!Α, ξέχασα να σας πω ότι η 'προσφορά' δεν ισχύει τα ΠΣΚ και τις γιορτές, ΜΟΝΟ καθημερινές εκτός αργιών. ΠΣΚ, αργίες και γιορτές, άλλωστε, το χοτέλ είναι κλεισμένο μέχρι και το Πάσχα.
Ε, ναι ρε συ....Που το είδες το καλό δηλαδή???? Πώς το λεγε ο Χαρρυ Κλυν να δεις ??? 'Χάλια, χάλια....Το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο...'
-
Από τον σημερινό Τύπο:
*'Οι λιμενεργάτες συνεχίζουν για έβδομη εβδομάδα την απεργία τους, φέρνοντας σε απόγνωση τους εμπόρους, καθώς η τροφοδοσία της αγοράς δεν συντελείται, ενώ οι ζημιές στις επιχειρήσεις μεγαλώνουν.
Περίπου 150 χιλιάδες κοντέινερ με προορισμό την Ελλάδα έχουν βρεθεί σε άλλα λιμάνια, με αποτέλεσμα εισαγωγείς και εξαγωγείς να έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές.
Παράλληλα, 15 χιλιάδες αυτοκίνητα που προορίζονται για τη χώρα μας δεν έχουν παραδοθεί, και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σκοπεύει να προσφύγει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς ο ΟΛΠ είναι εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
Από τη συνεχιζόμενη απεργία στα λιμάνια της χώρας, έχουν δημιουργηθεί έντονα προβλήματα και κίνδυνος απώλειας αγορών στον κλάδο των κονσερβοποιών.
Ήδη, όπως επισημαίνεται, έχουν μείνει ανεκτέλεστες παραγγελίες εκατοντάδων χιλιάδων χαρτοκιβωτίων κομπόστας ροδάκινων και άλλων φρούτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα οι πελάτες των εταιριών του κλάδου στο εξωτερικό στρέφονται σε ανταγωνιστές προμηθευτές σε άλλες χώρες.*
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ήδη, όπως επισημαίνεται, έχουν μείνει ανεκτέλεστες παραγγελίες εκατοντάδων χιλιάδων χαρτοκιβωτίων κομπόστας ροδάκινων και άλλων φρούτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα οι πελάτες των εταιριών του κλάδου στο εξωτερικό στρέφονται σε ανταγωνιστές προμηθευτές σε άλλες χώρες.[/i]
Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα! Γιατί, όοοοταν ξανανοίξουν τα λιμάνια, πώς του πείθεις να συνεργαστούν ξανά μαζί σου;
-
δεν είναι δύσκολο...κόβεις εικονικά τιμολόγια!
-
Μια και ανοίξαν τα λιμάνια και οι εξαγωγές μας πάνε, πλέον, καλά, σήμερα το πρωί ηρωικοί αγωνιστές σκουπιδιάρηδες ... έκλεισαν για 4 - 5 ώρες την είσοδο του λιμανιού στον Πειραιά.
-
-
Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο ένα σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής που αν περάσει (και δεν πνιγεί στα συμφέορντα, καθώς φαντάζομαι ήδη θα υπάρχουν οι πρώτες πιέσεις) κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να έχει μείωση 40% με όριο τα 8,000 euro από το εισόδημα από την συλλογή αποδείξεων για τις μέχρι τώρα κλασικές περιπτώσεις που δεν μας δίνουν αποδείξεις !!!!
Προβλέπω ότι το σύστημα τιμή με απόδειξη ή όχι... θα έχει μεγάλο σουξέ από την προσεχή εβδομάδα!!! Να δω αν αυτοί που δεν έκδιδαν αποδείξεις θα θεωρούν την αμοιβή που ζητούσαν καθαρή... οπότε θα δούμε αν θέλουν να διπλασιάσουν τις τιμές -
Mετα απο ποσα χρονια καταλαβαν επιτελους το αυτονοητο....
Η φοροδιαφυγη καταπολεματε μονο με συνδεση των αποδειξεων με οφελος για τον φορολογουμενο.
Αλυσιδα παει το πραγμα.
-
Τωρα το καταλαβαν, στην επομενη τετραετια θα το βγαλουν,μετα η επομενη κυβερνηση θα το επαναφερει...
Βεβαια μπροστα στα καραγκιοζιλίκια που γινονται στην παιδεία οπου καθε 6 μηνες αλλαζουμε εξεταστικο συστημα για να καταληξουμε τελικα στην δεσμες,αυτα ειναι λεπτομερειες. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να δω αν αυτοί που δεν έκδιδαν αποδείξεις θα θεωρούν την αμοιβή που ζητούσαν καθαρή... οπότε θα δούμε αν θέλουν να διπλασιάσουν τις τιμέςΑπλα και δοκιμασμένα πραγματα:
Με αποδειξη τοσο.Χωρις αποδειξη,τόσο.
Για να θυμούνται οι παλαιοί και μαθαίνουν οι νέοι
-
στις αποδείξεις περιλαμβάνονται και οι ταξι-drivers ;
-
Αλαιν Ντελον!
Το με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη τοσο εχει να κανει με το ΦΠΑ που ΕΜΕΙΣ θελουμε να φοροδιαφυγουμε και οχι με τη φορολογια της επιχειρησης -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλαιν Ντελον!
Το με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη τοσο εχει να κανει με το ΦΠΑ που ΕΜΕΙΣ θελουμε να φοροδιαφυγουμε και οχι με τη φορολογια της επιχειρησηςΝαι, όμως όταν ο πελάτης φοροδιαφύγει το ΦΠΑ, ταυτόχρονα φοροδιαφεύγει και ο επιτηδευματίας τον αντίστοιχο φόρο εισοδήματος. Συμφέρει και τα 2 μέρη αυτή η συμφωνία
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αλαιν Ντελον!
Το με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη τοσο εχει να κανει με το ΦΠΑ που ΕΜΕΙΣ θελουμε να φοροδιαφυγουμε και οχι με τη φορολογια της επιχειρησηςΝαι, όμως όταν ο πελάτης φοροδιαφύγει το ΦΠΑ, ταυτόχρονα φοροδιαφεύγει και ο επιτηδευματίας τον αντίστοιχο φόρο εισοδήματος. Συμφέρει και τα 2 μέρη αυτή η συμφωνία
Αρκεί η μείωση της τιμής να είναι ίση με την προσαύξηση του ΦΠΑ και όχι μικρότερη..
-
Ελλάς το μεγαλείο σου...
Αντί να κλείνουν το μαγαζί όποιου συλλαμβάνεται να μην κόβει απόδειξη για κάνα μήνα την πρώτη φορά, 2μηνο τη δεύτερη, 6μηνο την τρίτη και για πάντα την τέταρτη - και να μην έχει δικαίωμα να ξανανοίξει τίποτα, βάζουν εμένα να τους βγάλω για μια ακόμα φορά το φίδι από την τρύπα. Οι μισοί Έλληνες εναντίον των άλλων μισών...
Ρε σεις, εδώ μπορώ να βγάλω άδεια για ταβέρνα σε ακίνητο που έχτισα αυθαίρετα σε καταπατημένη έκταση του Δημοσίου, στην απόδειξη θα κολλήσω;
Νάτο, νάτο το δένδρο. Δάσος; Τι είναι δάσος;
Ελλάς το Μεγαλείο σου, που τελειωμό δεν έχει...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δάσος; Τι είναι δάσος;Αυτό που κάψανε?
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;