-
Και μόνο τότε να τη δουλεύεις, θα βγάζεις όλα τα έξοδα της σεζόν και θα κονομάς και τρελλά!!
-
re paides den moy bazete se kanena taperaki kai emena kanena kopsodi na to steilete me DHL edw katw styo dubai poy eimai?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και μόνο τότε να τη δουλεύεις, θα βγάζεις όλα τα έξοδα της σεζόν και θα κονομάς και τρελλά!!αυτο ακριβως ειναι το σκεπτικο...
-
χαιρετω την παρεα.Αν και οι υποχρεωσεις με κρατουν μακρια απο το forum θα προσπαθησω να ελθω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ μπορεί να έρθω με παρέα...
Πάλι ρε? Δε βάζεις μυαλό με τίποτα εσύ τελικά...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μηπως να διναμε ενα ραντεβουδακι παλι, να παμε ολοι μαζι, οπως προηγουμενη φορα? με βολεψε αρκετα..Αντε παλι ολα απο μενα τα περιμενετε.
Κυριακο συνενοησου με τα πιτσι. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
νικολααααα
απαντα σε παρακαλω στον φιλο μας, για τη barbie του φιλου σου!Η Barbie είναι η σύζυξ του ακατανόμαστου (του ταζιο φτου κακά). Ασε, δράμα, το τι τραβάει η κοπέλα δε λέγεται...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
re paides den moy bazete se kanena taperaki kai emena kanena kopsodi na to steilete me DHL edw katw styo dubai poy eimai?Ξεμπερδευε με το Δουμπααααααααααααϊ.......
To Σ/Κ πηγα σινεμα ρε μποζο!!!
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
Μεχρι να επιστρεψεις εσυ, το Reina θα χρεωκοπησει!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
re paides den moy bazete se kanena taperaki kai emena kanena kopsodi na to steilete me DHL edw katw styo dubai poy eimai?
Ξεμπερδευε με το Δουμπααααααααααααϊ.......
To Σ/Κ πηγα σινεμα ρε μποζο!!!
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
Μεχρι να επιστρεψεις εσυ, το Reina θα χρεωκοπησει!!!!!!!!!konta stis 30 Ianoyrioy gyrizw.....
-
[quote='taurus'][quote='cmarin']Με σίγουρο τον αριθμό των παραπάνω ατόμων που θα παρεβρεθούν στο τσιμπολόγημα (κομψότατο!), ο λογαριασμός θα είναι 787
-
n_olympios
και γιατί να βάλω?
ratanplan
Πήγα την Κυριακή που μας πέρασε. Όχι ότι το πολυγουστάρω δλδ, αλλά είχε κανονισει εκεί η παρέα.
Ακόμα όλα μια χαρά είναι!
ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!!!
-
Την Παρασκευή το βράδυ θα είμαι στο The Mall. Μια δοκιμή δε βλάπτει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:lol:Την Παρασκευή το βράδυ θα είμαι στο The Mall. Μια δοκιμή δε βλάπτει.
εξηγησου!
ΤΩΡΑ! -
-
Επειδή δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αυτό...>Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πέμπτη, 28/12, στις 20:30 στο γνωστό Τρίγωνο Καλυβίων!!!
εξακολουθεί να ισχύει;
-
Φυσικά!
-
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:lol:Την Παρασκευή το βράδυ θα είμαι στο The Mall. Μια δοκιμή δε βλάπτει.
Άντε καλό χωρισμό σύντροφε
Ταύρε μπορεί να μην το πείρες σε ενέσιμη μορφή το Mall αλλά σε χάπι ή κρέμα...που θέλει περισότερη ώρα να επιδράσει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:lol:
Την Παρασκευή το βράδυ θα είμαι στο The Mall. Μια δοκιμή δε βλάπτει.
Άντε καλό χωρισμό σύντροφε
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
-
Θα είναι ο nasos, θα είναι και ο Ολύμπιος και θα λείπω εγω??... Νικολάκηηηη πες τους να βγάλουν τις μπριζόλες τις 'καλές'... αλλιώς κερνάς Goody's.
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...