-
Σφήνες
Επικίνδυνο και αγενέστατο
Κόντρες
Α πα πα πα, αλήτης κοντράκιας είμαι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα;;;
Ανοίγματα
Τι σημαίνει αυτό; Επιτάχυνση από στάση; Εγώ πάντα επιταχύνω με το βέλτιστο που μπορεί ένα μπαρμπα-Focus 1.4....
Παντιλίκια
Dorifto!!!
Επίτευξη ταχυτήτων κοντά στην τελική ή πάνω από τα όρια ταχύτητας
Booooring
Γρήγορη οδήγηση σε στενούς αστικούς δρόμους
Οι πεζοί πετάγονται από παντού.
Οπότε μένει το:
Γρήγορη οδήγηση σε στριφτερή διαδρομή ή σε πίστα
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
+1
To mono poy kollhsa bre mixalh moy einai ayto....:
**
ακόμα και με το ΑΤΟΣ της κοπέλας μου**Malaka pali tsampa phgan ta logia moy.... (kai den ennow gia to amaksi)
Exe xarh poy shmera feygw gia Dubai kai glitwneis tis fapes....
έ, εντάξει της πρώην.... ή μαλλον της νυν......ή μάλλον πάλι έμπλεξα τα μπούτια μου
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Σχεδόν καθημερινά 2 πέρασματα απο τον Υμμητό οπου τα βράδια το χειμώνα είναι το μόνο μέρος οπου πάω 10/10 επειδη ξέρω μέχρι και το τελευταίο χαλίκι της ασφάλτου
Κατά τις 8με9 το βράδυ περνάω κ εγώ μια βόλτα από κει
Μη συναντηθούμε μόνοΑν εννοείτε τον δρόμο απο Καισαριανή προς τις 'κεραίες' πάνω από την Πανεπιστημιούπολη, παρακαλώ να έχετε το νού σας και για μένα. Κάτι βόλτες τα βράδια σε 7/10 τις κάνω και εγώ... Κακή συνήθεια αλλά αναζωογονητική. Οπότε κανονίστε να μην συναντηθούμε
Φυσικά σβέλτα μόνο στο ανέβασμα, στο κατέβασμα κάνω αποθεραπεία-χαλάρωση... Το ίδιο θα συμβούλευα κι εσάς για να μην τσουγκρίσουμε...
-
Ο χρήστης trailBraker έγραψε:
Φυσικά σβέλτα μόνο στο ανέβασμα, στο κατέβασμα κάνω αποθεραπεία-χαλάρωση... Το ίδιο θα συμβούλευα κι εσάς για να μην τσουγκρίσουμε...
To κατέβασμα είναι όλα τα λεφτά-50 άλογα ακόμα παίρνει το Κa
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Όσες φορές έχω αναγκαστεί να πάω αργά, λόγω ανωτέρας βίας (τρίτα άτομα στο αυτοκίνητο που σου τα κάνουν . . τουμπανο ) έχω κινδυνέψει, γιατί με αυτό το τρόπο πέφτω έυκολα στο** άμάρτημα της αφηρημάδας**Πραγματι αν εχεις συνηθησεις να κινεισε σβελτα σε καθε οδηγηκη σου δραστηριοτητα δεν μπορεις να πας αργα το εχω διαπιστωσει.
Υδιετερα δε οταν εχω καμια φορα την πεθερα μου μεσα, κ η γυναικα μου απο διπλα μου ριχνει αγριες ματιες μην τυχον κ ξεχαστω κ αρχισω να το σπαω, οδηγω στρεσαρισμενος, (οχι για το αν θα ευχαριστηθει η πεθερα απο τον τροπο που την πηγα βολτα ενοειται) αλλα επιδη χανω την αυτοσυγκεντροση μου.
Δεν ξερω συμβαινει κ σε αλλους που αρεσκονται να αυτοαποκαλουνται ''γρηγοροι''? -
Tractioner φοβάμαι πως θα διαφωνήσω μαζί σου.
Όταν πάω γρήγορα στο βουνό, για αρκετά μετά πλέω σε πελάγη οδηγικής ευτυχίας, οπότε μου φαίνεται τραγικά ανούσιο να τρέξω σε αστικές ή διαδρομές που τέλος πάντων υπάρχουν πολλοί άλλοι οδηγοί και ακόμα χειρότερα πεζοί. Μου φαίνονται όλοι τραγικά αργοί και οι «γρήγοροι» που κάνουν σφήνες και κόντρες ακόμα και στο... παρκάρισμα μου φαίνονται γελοίοι επιδειξιμανείς. Πάω λοιπόν αργά και απολαμβάνω τις απέλπιδες προσπάθειες τους να φανούν γρήγοροι σε αστικούς δρόμους, συνήθως με το ύφος του «κατέχω το εργαλείο» και με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στην πόρτα, στο κινητό, στο μπούτι της γκόμενας (που λέει και ο ΚΚ) ή στο πηγούνι ωσάν τον σκεπτόμενο του Ροντέν... Αυτή η γλυκιά αίσθηση απόλυτου ψωνισμού που έχω προσωρινά (κακά τα ψέματα, χάλιας είμαι στο τιμόνι) δεν με αφήνει ούτε καν να διανοηθώ να τρέξω έστω και λίγο επικίνδυνα
Δυστυχώς αυτή η επίδραση περνά κάποτε οπότε το βουνό με φωνάζει και πάλι, όπως οι σειρήνες τον πολυμήχανο Οδυσσέα.
Πρέπει κάποτε να απεξαρτηθώ...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Tractioner φοβάμαι πως θα διαφωνήσω μαζί σου.Όταν πάω γρήγορα στο βουνό, για αρκετά μετά πλέω σε πελάγη οδηγικής ευτυχίας, οπότε μου φαίνεται τραγικά ανούσιο να τρέξω σε αστικές ή διαδρομές που τέλος πάντων υπάρχουν πολλοί άλλοι οδηγοί και ακόμα χειρότερα πεζοί. Μου φαίνονται όλοι τραγικά αργοί και οι «γρήγοροι» που κάνουν σφήνες και κόντρες ακόμα και στο... παρκάρισμα μου φαίνονται γελοίοι επιδειξιμανείς. Πάω λοιπόν αργά και απολαμβάνω τις απέλπιδες προσπάθειες τους να φανούν γρήγοροι σε αστικούς δρόμους, συνήθως με το ύφος του «κατέχω το εργαλείο» και με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στην πόρτα, στο κινητό, στο μπούτι της γκόμενας (που λέει και ο ΚΚ) ή στο πηγούνι ωσάν τον σκεπτόμενο του Ροντέν... Αυτή η γλυκιά αίσθηση απόλυτου ψωνισμού που έχω προσωρινά (κακά τα ψέματα, χάλιας είμαι στο τιμόνι) δεν με αφήνει ούτε καν να διανοηθώ να τρέξω έστω και λίγο επικίνδυνα
Δυστυχώς αυτή η επίδραση περνά κάποτε οπότε το βουνό με φωνάζει και πάλι, όπως οι σειρήνες τον πολυμήχανο Οδυσσέα.
Πρέπει κάποτε να απεξαρτηθώ...
+1000
...μήπως είσαι ο χαμένος διδυμός αδελφός???
-
πως να μην πηγαινεις 10/10 στον υμμητο οταν απο πισω σε κυνηγαει migato
Ποσο ασφαλείς νομίζετε ότι είστε?