-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γενικά, χρησιμοποιείτε μια δική σας διάλεκτο, που για να την καταλάβεις πρέπει να είσαι 'μέσα'. Αυτό το έχω διατυπώσει σαν, ας πούμε, παράπονο και για δημοσιεύσεις και άρθρα του σχ παλαιότερα.
Αν δεν είμαι 'μέσα', τι κάνω; Ή αν θέλω να 'μπω', πως γίνεται;Εντάξει το καταλαβαίνω
αλλά τι να κάνω εγώ οταν μιλάω π.χ. για λάστιχα Pirelli RS η KM που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο και εκ των πραγμάτων αυτά θα σου φαίνονται κινέζικα....
Σε αυτή την περίπτωση ή ρώτας τι ειναι αυτά;;; ή διαφορέτικά δεν μπορείς να γράψεις ,εκτός αν μόνο και μόνο θες να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολογιό σου!!!!!. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Δηλαδή εσύ μόνο αυτό ξεχώρισες από όσα γραφτηκαν εκεί?
Οχι ξεχώρισα και αυτό................
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ SPIROS R,ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ..
ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ .
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ .
**Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ edit [kouk] , ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ , ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ 9ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ), ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η edit [kouk] , Η ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ **.Και αυτό ειναι υπονούμενο και αντί να το αντικρούσεις δηλώνεις 'αηδιασμένος'.......
Aυτό ΔΕΝ είναι υπονοούμενο, είναι επίθεση και προσβολή. Και έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται από τον κανονισμό του φόρουμ.
edit Πάμε παρακάτω...Ψυχραιμία! [kouk]
-
Δηλαδή αγαπητέ koulis1 όταν τ ακούς σε τέτοιο ρυθμό εσύ τι θα δήλωνες? Τις ευχαριστίες σου? Θα καθόσουν να εξηγήσεις σε κάποιον που σε προσβάλει? Όποιος κ να είναι αυτός.
Δεν το καταλαβαίνω.
Κ να σου πω κατί?
Ειδικότερα οι Ελληνικοί αγώνες θα έπρεπε να είναι ενότητα προς μίμηση! Κ όχι ενότητα προς αποφυγή που τείνει να γίνει (αν δεν είναι ήδη).
Γιατί όντως θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιους που ενδιαφέρονται για τον χώρο βοηθώντας τους με διάφορες πληροφορίες κλπ.
Όταν όμως βλέπεις γνωστούς κ άγνωστους σε μια συνεχή κόντρα-γκρίνια κλπ φεύγουν, απομακρύνονται, ατονούν κ οι φορουμάδες που συμμετείχαν πολύ πιο ενεργά στην ενότητα αυτή. -
Το 2003, 120 άτομα από το 4ΤΦ, προσφέρθηκαν και βοήθησαν, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα (εκτός από τα αναμνηστικά! ) την οργάνωση του Ακρόπολις.
Θα μου πείτε, σιγά τ' αυγά...και τι έκαναν?...Αηδίες!...Άχρηστοι ήταν!..κλπ, κλπ!
Το θέμα είναι όμως, ότι αυτά τα 120 άτομα, ήταν στην πλειοψηφία τους θεατές και όχι αγωνιζόμενοι.
Που, λόγω λόξας ( ), ήθελαν με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν και να εμπλακούν.
Κανείς τους, ή σχεδόν κανείς, δεν είχε εμπειρία από εμπλοκή σε αγώνες!Τώρα Κώστα τι λες?
Ότι θα έπρεπε να μην γίνει ποτέ η πρόταση επειδή οι άνθρωποι αυτοί ήταν παντελώς άσχετοι με τον χώρο των αγώνων? Εμπλεκόμενοι εννοώ!
Δεν είναι χειρότερο που όλοι σταμάτησαν να είναι ενεργοί στην συγκεκριμένη ενότητα? Η μήπως φταίνε αυτοί?
Θεωρώ ότι κάθε πρόταση πρέπει να αξιολογείται.
Αν είναι καλή, θα προχωρήσει. Αν οχι, θα την φάνε οι πίσω σελίδες.
Απλό είναι.Αν όμως, συσχετίζουμε πάντα την όποια πρόταση, με την άποψη που έχουμε για αυτόν που την κάνει, και απαντάμε με βάση την άποψη μας αυτή, κάνουμε λάθος. Αυτό νομίζω.
-
Γενικά, χρησιμοποιείτε μια δική σας διάλεκτο, που για να την καταλάβεις πρέπει να είσαι 'μέσα'. Αυτό το έχω διατυπώσει σαν, ας πούμε, παράπονο και για δημοσιεύσεις και άρθρα του σχ παλαιότερα.
Αν δεν είμαι 'μέσα', τι κάνω; Ή αν θέλω να 'μπω', πως γίνεται;Εντάξει το καταλαβαίνω
αλλά τι να κάνω εγώ οταν μιλάω π.χ. για λάστιχα Pirelli RS η KM που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο και εκ των πραγμάτων αυτά θα σου φαίνονται κινέζικα....Δεν εννοώ αυτό. Μια τέτοια συζήτηση θα την παρακολουθήσω με προσοχή, προσπαθώντας να μάθω κάτι.
Εννοώ δημοσιεύσεις με μπηχτές και κρυπτογραφικά, όπως 'ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ', που με κάνει αμέσως να αναρωτηθώ ποιούς και γιατί εκνεύρισε ενώ θα μπορούσε να εξηγεί νηφάλια ακριβώς αυτό, τα ερωτήματα που έθεσα προηγουμένως, τα διάφορα 'ξέρει αυτός' του σχ, ...
Ανθρώπους που θαυμάζουμε, όπως πχ ο ΑPR, τους θέλουμε και λίγο 'υπεράνω', ξέρετε. Να κρατάνε το επίπεδο, όχι να βοηθάνε να το πάρει γρηγορότερα ο έξ' από 'δώ. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 2003, 120 άτομα από το 4ΤΦ, προσφέρθηκαν και βοήθησαν, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα (εκτός από τα αναμνηστικά! ) την οργάνωση του Ακρόπολις.Θα μου πείτε, σιγά τ' αυγά...και τι έκαναν?...Αηδίες!...Άχρηστοι ήταν!..κλπ, κλπ!
Το θέμα είναι όμως, ότι αυτά τα 120 άτομα, ήταν στην πλειοψηφία τους θεατές και όχι αγωνιζόμενοι.
Που, λόγω λόξας ( ), ήθελαν με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν και να εμπλακούν.
Κανείς τους, ή σχεδόν κανείς, δεν είχε εμπειρία από εμπλοκή σε αγώνες!Τώρα Κώστα τι λες?
Ότι θα έπρεπε να μην γίνει ποτέ η πρόταση επειδή οι άνθρωποι αυτοί ήταν παντελώς άσχετοι με τον χώρο των αγώνων? Εμπλεκόμενοι εννοώ!
Δεν είναι χειρότερο που όλοι σταμάτησαν να είναι ενεργοί στην συγκεκριμένη ενότητα? Η μήπως φταίνε αυτοί?
Θεωρώ ότι κάθε πρόταση πρέπει να αξιολογείται.
Αν είναι καλή, θα προχωρήσει. Αν οχι, θα την φάνε οι πίσω σελίδες.
Απλό είναι.Αν όμως, συσχετίζουμε πάντα την όποια πρόταση, με την άποψη που έχουμε για αυτόν που την κάνει, και απαντάμε με βάση την άποψη μας αυτή, κάνουμε λάθος. Αυτό νομίζω.
Σου απάντησα σε άλλη ενότητα οτι οι ελλ.αγώνες ειναι και κάπως 'προσωπικό' φορουμ.
Επομένως,αυτό ειναι αναπόφευκτο.
Ολοι χρειάζονται στους ελλ.αγώνες,αν και ειλικρινά θα προτιμούσα αυτοι οι 120 που λες να βοηθούσαν σε ελλ.αγώνα. -
:hmmm:
Εδω που τα λεμε ειναι και πιθανο λογω της ειδικοτητας των ανθρωπων στους Ελλ.Αγωνες πολλοι (λογω του οτι ειμαστε Ελληναρες )**να 'στενοχωριουνται' που δεν μπορουν να κανουν επιδειξη της παντογνωσιας τους,τελοσπαντων που δεν τα ξερουν τελικα ολα η ολα σωστα,οπως ηθελαν να δειξουν,επειδη εκει μεσα δεν παιρνει να πεις /και να υποστηριξεις μεχρι εσχατων, κατι εντελως λαθος ,λογω των αντικειμενικα πολλων γνωσεων που εχουν αρκετοι χρηστες ελεω της σχεσης τους με το αθλημα,ειτε ως οδηγοι ,ειτε ως **μηχανικοι,η ακομα και συνδυασμενα τα παραπανω.
Και για αυτο το λογω(της ....'στεναχωριας'!) δημιουργειται μια ταση κοντρας απεναντι σε ανθρωπους που ομως ειναι πολυ σιγουροι για την γνωμη τους,ελεω των γνωσεων που εχουν αποκτηθει μεσω των εμπειριων και οχι μεσω εικασιων,αναγνωσης ενος περιοδικου η μεσω της φαντασιας,η εστω μεσω πολυ μικρης εμμεσης η αμεσης εμπειριας.Οχι οτι το παραπανω ειναι Ο λογος που δεν παταει ψυχη,αλλα σιγουρα και αυτο καποιο ρολο θα επαιξε στην ερημωση....
Πολύ σωστά!!!!
πω καλα... ξεκαβαλιστε πρωτα απο το καλαμι του σχετικου και του εμπλεκομενου και τα λεμε..
αντρεα φερε δυο χυμους και τρεις α-μυτες γιατι οι δικες σας εχουν περασει το υψος του φασουλα στο τετραγωνο..
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δηλαδή αγαπητέ koulis1 όταν τ ακούς σε τέτοιο ρυθμό εσύ τι θα δήλωνες? Τις ευχαριστίες σου? Θα καθόσουν να εξηγήσεις σε κάποιον που σε προσβάλει? Όποιος κ να είναι αυτός.Δεν το καταλαβαίνω.
Κ να σου πω κατί?
Ειδικότερα οι Ελληνικοί αγώνες θα έπρεπε να είναι ενότητα προς μίμηση! Κ όχι ενότητα προς αποφυγή που τείνει να γίνει (αν δεν είναι ήδη).
Γιατί όντως θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιους που ενδιαφέρονται για τον χώρο βοηθώντας τους με διάφορες πληροφορίες κλπ.
Όταν όμως βλέπεις γνωστούς κ άγνωστους σε μια συνεχή κόντρα-γκρίνια κλπ φεύγουν, απομακρύνονται, ατονούν κ οι φορουμάδες που συμμετείχαν πολύ πιο ενεργά στην ενότητα αυτή.**Ναι **θα το έκανα μόνο και μόνο γιατι βρίσκομαι σε δημόσια συζήτηση.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
:hmmm:
Εδω που τα λεμε ειναι και πιθανο λογω της ειδικοτητας των ανθρωπων στους Ελλ.Αγωνες πολλοι (λογω του οτι ειμαστε Ελληναρες )**να 'στενοχωριουνται' που δεν μπορουν να κανουν επιδειξη της παντογνωσιας τους,τελοσπαντων που δεν τα ξερουν τελικα ολα η ολα σωστα,οπως ηθελαν να δειξουν,επειδη εκει μεσα δεν παιρνει να πεις /και να υποστηριξεις μεχρι εσχατων, κατι εντελως λαθος ,λογω των αντικειμενικα πολλων γνωσεων που εχουν αρκετοι χρηστες ελεω της σχεσης τους με το αθλημα,ειτε ως οδηγοι ,ειτε ως **μηχανικοι,η ακομα και συνδυασμενα τα παραπανω.
Και για αυτο το λογω(της ....'στεναχωριας'!) δημιουργειται μια ταση κοντρας απεναντι σε ανθρωπους που ομως ειναι πολυ σιγουροι για την γνωμη τους,ελεω των γνωσεων που εχουν αποκτηθει μεσω των εμπειριων και οχι μεσω εικασιων,αναγνωσης ενος περιοδικου η μεσω της φαντασιας,η εστω μεσω πολυ μικρης εμμεσης η αμεσης εμπειριας.Οχι οτι το παραπανω ειναι Ο λογος που δεν παταει ψυχη,αλλα σιγουρα και αυτο καποιο ρολο θα επαιξε στην ερημωση....
Πολύ σωστά!!!!
πω καλα... ξεκαβαλιστε πρωτα απο το καλαμι του σχετικου και του εμπλεκομενου και τα λεμε..
αντρεα φερε δυο χυμους και τρεις α-μυτες γιατι οι δικες σας εχουν περασει το υψος του φασουλα στο τετραγωνο..
Εγω δεν θα διαμαρτυρηθώ για προσβολή κλπ απλά θα σου πώ να 'ξεκολλήσεις λίγο απο την οθόνη' γιατι κάνει κάκο στα μάτια(οπως και το αλλο) edit [kouk]
-
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν άτομα σαν κι΄'αυτά που περιγράφει παραπάνω ο Αμαξόπουλος ρε Σκάι,φυσικά με κανέναν τρόπο δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι αυτού που συμμετείχαν και απομακρύνθηκαν απο εκείνο το υπο-φόρουμ.Αλλά ότι εμφανιστήκανε κατα καιρούς κάποιες υποψίες τέτοιες τό έχουμε διαπιστώσει.
Καί μήν θεωρείς ότι οι άνθρωποι που λένε τα παραπάνω είναι 'καβαλημένοι'
Είναι ΟΝΤΩΣ γνώστες του αντικειμένου τους,και φυσικά γνωρίζουν πολύ περισσότερα απο εμας τους θεατές ή αναγνώστες.Τό ότι το γράφουν στο φόρουμ δεν είναι ένδειξη καβαλήματος καλαμιού.Είναι διαπίστωση αναμφισβήτητη,και δικαιούνται να την κάνουν και απο μόνοι τους -
Δηλαδή αγαπητέ koulis1 όταν τ ακούς σε τέτοιο ρυθμό εσύ τι θα δήλωνες? Τις ευχαριστίες σου? Θα καθόσουν να εξηγήσεις σε κάποιον που σε προσβάλει? Όποιος κ να είναι αυτός.
Δεν το καταλαβαίνω.
Κ να σου πω κατί?
Όταν όμως βλέπεις γνωστούς κ άγνωστους σε μια συνεχή κόντρα-γκρίνια κλπ φεύγουν, απομακρύνονται, ατονούν κ οι φορουμάδες που συμμετείχαν πολύ πιο ενεργά στην ενότητα αυτή.**Ναι **θα το έκανα μόνο και μόνο γιατι βρίσκομαι σε δημόσια συζήτηση.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!.Δηλαδή μας λες τώρα ότι αν αρχίσω εγώ εδώ, σε αυτή τη δημόσια συζήτηση να σου λέω ότι είσαι @#$$#@@ και @#$@$#@ και @##$@@ και ότι άλλο θες, ποια θα είναι η αντίδρασή σου? Να προσπαθήσεις να μου εξηγήσεις ότι δεν είσαι όλα αυτά που σε κατηγορώ (πράγμα δύσκολο, γιατί δύσκολα θα έχω τη διάθεση να σε ακούσω) ή θα με σιχτηρίσεις και θα διαμαρτυρηθείς?
Όσο για το 'λυπάμαι', ελπίζω να εννοείς οτι λυπάσαι που έχει φτάσει η ενότητα και γενικότερα οι ελληνικοί αγώνες σε αυτό το χάλι και όχι οτι 'λυπάσαι' για τα λόγια του kleisj. Αν συμβαίνει το δεύτερο, λυπάμαι (πραγματικά) γιατί δεν έχεις αίσθηση της πραγματικότητας...
-
ε ναι γιατι αλλωστε ολοι θελουν να πουλησουν μουρη στο φορουμ των ελληνικων αγωνων και να κανουν τους ξερολες.. γιατι... δεν ξερω γιατι, αλλα για να το λενε τα παιδια, ετσι θα ειναι..
αντι να δειτε ρε τα χαλια σας και να πειτε οτι κανεις δεν ασχολειται μαζι σας και με τους αγωνες σας γιατι ειναι φουλ σαπια, κοιτα τι λετε..
εμενα προσωπικα καρφι δε μου καιγεται για τους ελληνικους αγωνες, αλλωστε στο εξωτερικο ζω.. και αν δεν ηταν στον αντιλογο το θεμα ουτε που θα ειχα ασχοληθει.παντως για να προσβαλεσαι φιλε μου ισως σημαινει οτι λεω και την αληθεια.. σκεψου και αυτη την εκδοχη..
-
Ψηφισα και εγώ λάθος.
Τους λόγους τους γράφω στους ελλ.αγώνες.
Τωρα για κάποια τυπάκια που γράφουν πως απαξιούν να μπαίνουν εκει γιατι βγαίνει δυσοσμία κ.α. το μόνο που μπορώ να τους πω ειναι οτι λυπάμαι αλλά το 'ελλ. αγώνες ' δεν απευθήνεται σε αυτούς αλλά μόνο στούς ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αγώνες και οχι για αυτους πού 'ειδα φως και μπήκα'.Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό και ομολογώ ότι και εγώ λυπάμαι αλλά όχι για σένα αλλά για τους Ελληνικούς αγώνες που περιμένουν μάταια σωστή προβολή από ανθρώπους του χώρου όπως εσύ!!!! Να είσαι καλά.
-
Σκαι,δεν παραδεχεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι εμπλεκομενοι σε αγωνες που λογω της ιδιοτητας τους εχουν γνωσεις γυρο απο το αντικειμενο που αλλοι,δεν τις εχουν,αλλα θα ηθελαν?(και κατ επεκταση καποιοι,λιγοτεροι ισως, γνωριζοντας οτι δεν εχουν τις γνωσεις κανουν χρηση αυτων χωρις πραγματικα να ξερουν για τι πραγμα μιλανε)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σκαι,δεν παραδεχεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι εμπλεκομενοι σε αγωνες που λογω της ιδιοτητας τους εχουν γνωσεις γυρο απο το αντικειμενο που αλλοι,δεν τις εχουν,αλλα θα ηθελαν;Δημητρη ΑΥΤΟ ειναι το ιδεωδες και αυτο θα ηθελα να'βλεπα εδω μεσα.Ας πουμε ενα υποφορουμ των μηχανικων ,ενα αλλο των πληρωματων και ενα των οργανωτων.Και να ρωταμε εμεις οι απεξω οσες (εστω και ανοητες) ερωτησεις και να εχουμε ΣΩΣΤΗ αντιμετωπιση και απαντηση.Αλλα....
EDIT Νομιζω ομως οτι ειμαστε λλλιιιγο
-
Δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις. Υπάρχουν ανόητες απαντήσεις.
Και οι γνώσεις κάποιου σε ένα αντικείμενο, δεν σημαίνει επίσης τίποτα. Σε ένα Φόρουμ, αλλά και γενικότερα, ο καθένας είναι γνώστης κάποιου αντικειμένου. Αργα ή γρήγορα, ξεχωρίζει η ήρα απο το στάρι!
Σε κάθε περίπτωση.
- Και λοιπόν? Τι σημαίνει το ότι κάποιοι έχουν γνώσεις σε ένα τομέα?
- Ποιος ορίζει ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να τις αποκτήσουν?
- Ακόμα και αν κάποιος προσπαθεί να πουλήσει 'εξυπνάδα'. Που είναι το κακό?
Οχι αυτό που περιγράφεις Δημήτρη, δεν είναι ιδεατό, όπως λέει ο DAP.
Είναι συντεχνιακό. -
Δεν νομιζω να ειπα τι να κανουμε η τι να μην κανουμε η τι ειναι σωστα.
Ρωτησα αν ισχυει κατι η οχι?
Μηπως καπου παρερμηνευσατε η διαβασατε κατι λαθος?
Εγω εγραψα
Σκαι,δεν παραδεχεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι εμπλεκομενοι σε αγωνες που λογω της ιδιοτητας τους εχουν γνωσεις γυρο απο το αντικειμενο που αλλοι,δεν τις εχουν,αλλα θα ηθελαν;
Ουτε ειπα αυτο που λεει ο Νταπ ως ιδεωδες,ουτε κατι απο ολα οσα γραφεις Νικο
Δεν περιγραφω κατι,μια ερωτηση εκανα..... -
Εγω το βλεπω σαν ενα ειδος ελευθερων (δεν βρισκω αλλη λεξη απο τη) μαθηματων οπου πεντε -εξη π.χ μηχανικοι θα απαντουσαν σε ερωτησεις νεων εγωνιζομενων.
Αλλα αν καποιος αλλος ειχε θεμελιωμενη αλλη λυση να μπορει να την καταθετει,αλλα χωρις την μιζερια και την γκρινια που διακρινει το υποφορουμ 'Ελληνικοι Αγωνες'.
Το ιδιο και με τους κριτες και με οδηγους/συνοδηγους.
Φυσικα μαζι με ολα τα αλλα θεματα που υπαρχουν τωρα.Μηπως ειμαι ονειροπολος;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εγω το βλεπω σαν ενα ειδος ελευθερων (δεν βρισκω αλλη λεξη απο τη) μαθηματων οπου πεντε -εξη π.χ μηχανικοι θα απαντουσαν σε ερωτησεις νεων εγωνιζομενων.
Αλλα αν καποιος αλλος ειχε θεμελιωμενη αλλη λυση να μπορει να την καταθετει,αλλα χωρις την μιζερια και την γκρινια που διακρινει το υποφορουμ 'Ελληνικοι Αγωνες'.
Το ιδιο και με τους κριτες και με οδηγους/συνοδηγους.
Φυσικα μαζι με ολα τα αλλα θεματα που υπαρχουν τωρα.Μηπως ειμαι ονειροπολος;
Δεν το συζητω!
(οπως πολλοι απο εμας )Αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το ιδιο δυσκολα ειναι τα πραγματα και ο τροπος αντιμετωπισης σε ολους τους τομεις και οχι μονο στο μηχανοκινητο που εχουμε εστιασει τωρα,στην Ελλαδα(και οχι μονο σε αυτην...)
Για την γκρινια(ελεω προβληματων σοβαρων η μη) λιγο διαφωνω,γιατι εχω την εντυπωση οτι την ξεπερναμε με ψεμματα και οχι ουσιαστικα στις περισσοτερες των περιπτωσεων(οχι στον μηχανοκινητο ,παλι γενικα μιλαω)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σκαι,δεν παραδεχεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι εμπλεκομενοι σε αγωνες που λογω της ιδιοτητας τους εχουν γνωσεις γυρο απο το αντικειμενο που αλλοι,δεν τις εχουν,αλλα θα ηθελαν?(και κατ επεκταση καποιοι,λιγοτεροι ισως, γνωριζοντας οτι δεν εχουν τις γνωσεις κανουν χρηση αυτων χωρις πραγματικα να ξερουν για τι πραγμα μιλανε)σαφεστατα και υπαρχουν.
το θεμα ειναι οτι εσυ ειπες σα δικαιολογια οτι δεν παει κοσμος στο φορουμ των ελληνικων αγωνων επειδη υπαρχουν ατομα που γνωριζουν και θα γινουν ρεζιλι επειδη δε θα μπορουν να κανουν τους ξερολες (δηλαδη λογικη 'μου κλεψανε το σπιτι αλλα το βραδυ εχω καλεσει ενα φιλο να δουμε champions league, και το προβλημα μου ειναι το 2ο').
για σενα απ'οτι καταλαβα, ο εκ των εσω μπορει να κανει τον ξερολα γιατι ειναι εκ των εσω, ενω καποιος καινουργιος δεν εχει καν θεση οχι στους αγωνες, ουτε καν στο φορουμ!!
τεσπα καταλαβετε κατι. ολοι εχουμε μια ιδεα τι παιζει. μπορει να μην ξερουμε τα πραγματα οπως οι αμεσα εμπλεκομενοι και αυτο ειναι σιγουρο, αλλα καποια πραγματα τα γνωριζουμε οσοι εχουμε οδηγικες ανησυχιες και οι πιο πολλοι εχουμε ψαχτει σε καποια φαση της ζωης μας να τρεξουμε και οι ιδιοι. μαντεψε γιατι δεν το καναμε, και αναρωτησου γιατι ολοι θεωρουν οτι ειναι σαπια τα πραγματα..
γιατι οταν εγω φιλε παρω ενα αμαξακι κ πρεπει να ανταγωνιστω τον καθενα που'ναι οχτακοσιων ετων και εχει ολα τα κονε, και χωνω στο αμαξι το ενα, το αλλο, και παλι δεν ειναι ποτε αρκετο και ουτε καν μπορω να τρεχω, και βλεπεις τι κατασταση επικρατει, τοτε λογικο ειναι να μη γραφεις ουτε στο φορουμ..
δε θελω να το αναλυσω αλλο, εξ'αλλου για σενα και εγω ενας που θελει να κανει τον ξερολα ειμαι.. αλλο αν ζω στο εξωτερικο και παιζει να'χω δει αμαξια και αγωνες που οι μαστρο-μητσοι 67 ετων που μπαινουν και κατεβαζουν χριστοπαναγιες στο φορουμ, και θα επρεπε να χουν βγει στη συνταξη απο τοτε που πηρε πρωταθλημα ο μπαοκ τελευταια φορα παιζει να μην εχουν δει ουτε σε βιντεο..με φιλικους χαιρετισμους,
ο θα- ηθελα- να- κανω- τον- ξερολα, σκαι
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;